2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Medikalde sezeryanla doğum yapan bikaç kişinin tecrübelerinden dolayı vazgeçtim herkes doktorundan çok memnun ama anestezi uzmanından hiç memnun kalmamışlar kadın resmen acıyı hissetmiş. Medikalin kadrosu tam oturmadı diye düşünmeye başladım bende. Çınarlınında kendi doğum doktorları konusunda bilgim yok ama antestezi uzmanları konusunda çok iyi duyumlar aldım. Zaten cerrahi müdehale konusunda en teçhizatlı hastanenin Çınarlı olduğunu hep duyuyodum ama eski diye çekiniyodum gerçi yenilediler artık. Önemli olan dışı değil içi tabi ama insan hastaneside güzel oılsun istiyor

geçenlerde yanımda bir yaz meyvesinden bahsettiler ve ben onu çok severim, eşim diyodu ki hep sen hamile olsan kesin bunu aşerirsin diye, sonra döndü direk bana baktı yok dedim gerçekten istemiyorum gerek yok, ama olsa fena olmazdı, sonra bulmuş almış 3 tanesi ki küçük bu meyve 20 tl , bide tadı çok kötüydü neyse sesimi çıkarmadım yedim 20 tl hatrına:))

Bu arada ben çok sık giremiyorum ama genelde okumaya çalışıyorum formu...
Ama arzu_mu dan ses seda var mı arkadaşlar???
sanırım bayaa bir zamandır girmiyor..
merak ettim kendisini...

dualarımız seninle canım, hadi güzel haberlerle dön. Doktorlar aç gelmeyin diyor genelde, yiyebiliyorsan ye birşeyler. Oh şimdi bebişini göreceksin mis gibi hareketlerini izleyeceksin korkuların puff diye uçup gidecek ne güzel

canım yanlış anlamışsın ben değil,eşim soğudu(

evet yaa öyle durum olunca ben de çok üzülüyorum insan yetemiyormuş gibi hissediyor

canım aynen bende öyle hissettim,yetemiyormuş gibihatta aldatılmış gibi bile hissettim sabah

canım benimde eşim hamile kaldığımdan beri üstüme daha çok düşüyor ama sanki bi bebek severmiş gibi,arkadaşıymış gibi.bilmiyorum iyice uzaklaştık birbirimizden sanırım...

ayyyyyy teşekkür ederim canımmmm:)))
içimi rahatlattın biraz:)))

bak bu hiç iyi olmadı, orayı ciddiyetle düşünüyorduk çünkü. Gerçi imkan olursa ben epidural normal istiyorum ama neyse daha çok değişecek anladığım kadarı ile. Kendi doktorumun kararlarına çok güveniyorum ben, ona da danışmadım henüz bakalım o ne diyecek:44:

Bu arada ben çok sık giremiyorum ama genelde okumaya çalışıyorum formu...
Ama arzu_mu dan ses seda var mı arkadaşlar???
sanırım bayaa bir zamandır girmiyor..
merak ettim kendisini...
evet ben de uzun zamandır görmedim:44: inşallah iyidir

aynen canım bende de bir değişiklik yok, ama eşim çok değişti 5 haftalıktı öğrendiğimizde o zamandan beri,çok özledim diyor ama şu 3 ay bi geçsinde diyor, ama onlarada hak vermek lazım bebeğe bir şey olursa kendilerini suçlayabilirler

Sen hangi hastaneyi düşünüyodun?:44:

canım hayırlı haberlerle gel inşallah,
seninde tahmini doğum tarihin 7 haziran mıydı?takvimini kaldırmışsın?
testini nerde yaptırıcaksın canım?

açken miğde bulanır derler ama benim hem açken hemde tokken bulanıyor ve şuanda çok fenayım

Bugün muayenesi olan ve bebişlerini görecek olan arkadaşlarımın güzel hayırlı sağlıklı haberlerle dönmelerini diliyorum Dualarım sizinle Allaha emanet olun

Çok teşekkür ederim tatlım inşallah hayırlı haberlerle gelirim...
Evet canım benim de 7 haziran senle aynıyız:)) ama ben hiç takvim yapmadım...ama bugun iyi haberler olursa yapıcam akşama:)))
testimi şişlide oscar görüntüleme merkezi var oraya yönlendirdi benim doktorum...zaten doktorum da şişlide...

Çok teşekkür ederim tatlım inşallah hayırlı haberlerle gelirim...
Evet canım benim de 7 haziran senle aynıyız:)) ama ben hiç takvim yapmadım...ama bugun iyi haberler olursa yapıcam akşama:)))
testimi şişlide oscar görüntüleme merkezi var oraya yönlendirdi benim doktorum...zaten doktorum da şişlide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…