- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
benim yakın bir arkadaşım ocakta yapacak Çınarlı'da, bakalım o yapsın ondan alırız tecrübelerini. Medikalde nasılmış, neden vazgeçtin? ben doktoru dışarıdan götüreceğim zaten, hastane olanaklarına bakıyorum bakalım
dualarımız seninle canım, hadi güzel haberlerle dön. Doktorlar aç gelmeyin diyor genelde, yiyebiliyorsan ye birşeyler. Oh şimdi bebişini göreceksin mis gibi hareketlerini izleyeceksin korkuların puff diye uçup gidecek ne güzelKızlar bugun biz de kontrole gidiyoruz... saat 3'te kendi doktorumuzla sonra 4'te test için baska bir doktorla randevumuz var...
İçim kıpır kıpır..ama bir yandan da çok korkuyorum...
Nolur dua edin bizim için de kötü bişey çıkmasın..
bu arada sanırım girmeden çikolata yemek gerekiyor???
ama çok hareketli olursa da ölçüm yapabiliyor mu doktorlar??? bilemedim napacağımı..
kendinize ve minnoşlarınıza çok iyi bakın..
umarım biz de güzel haberlerle döneriz size:)))
canım yanlış anlamışsın ben değil,eşim soğuducanım bence doktor yüzünden değil hormonlar yüzünden sogudum dıyorsun aslında istemıyorsun.. zaten bu zamanlarda normalmış.. ama bence bıraz rahatla gecen bi yazı okumustumda orda haftada 2 kezden birsey olmaz demişti...bence aradaki kaçamaklardan birsey olmaz...
evet yaa öyle durum olunca ben de çok üzülüyoruminsan yetemiyormuş gibi hissediyor
Doktorumuz bizede yasaklamadı bir problem yoktu ama benim eşimde çok korkuyor bebeğe zarar veririz diye, bir yerden duymuş ilk 3 ay tehlikeli diye, bir kaç defa denemeye çalıştık ama hiç rahat olamadık, bende üzülüyorum bu duruma eskisi gibi hiç olamayacakmışız gibi geliyor, yarın kontrolümüz var onu bekliyormuş 3 ayımızda bitiyor, sorun yoktur inşallah bebişimizin sağlığı iyidir, ama eskisinden daha çok düşüyor üstüme seviyor hep bizi bu da mutlu ediyor beni :))
dualarımız seninle canım, hadi güzel haberlerle dön. Doktorlar aç gelmeyin diyor genelde, yiyebiliyorsan ye birşeyler. Oh şimdi bebişini göreceksin mis gibi hareketlerini izleyeceksin korkuların puff diye uçup gidecek ne güzel
eşime arkadaşları söylemiş, balçovada bir manav varmış mevsim meyvesi olmayanları da satıyormuş ne istedin ki canım sen, öğreneyim yerini istersen eşine bir sordurtursun
Medikalde sezeryanla doğum yapan bikaç kişinin tecrübelerinden dolayı vazgeçtim herkes doktorundan çok memnun ama anestezi uzmanından hiç memnun kalmamışlar kadın resmen acıyı hissetmiş. Medikalin kadrosu tam oturmadı diye düşünmeye başladım bende. Çınarlınında kendi doğum doktorları konusunda bilgim yok ama antestezi uzmanları konusunda çok iyi duyumlar aldım. Zaten cerrahi müdehale konusunda en teçhizatlı hastanenin Çınarlı olduğunu hep duyuyodum ama eski diye çekiniyodum gerçi yenilediler artık. Önemli olan dışı değil içi tabi ama insan hastaneside güzel oılsun istiyor
evet ben de uzun zamandır görmedim:44: inşallah iyidirBu arada ben çok sık giremiyorum ama genelde okumaya çalışıyorum formu...
Ama arzu_mu dan ses seda var mı arkadaşlar???
sanırım bayaa bir zamandır girmiyor..
merak ettim kendisini...
canım yanlış anlamışsın ben değil,eşim soğudu(
canım aynen bende öyle hissettim,yetemiyormuş gibihatta aldatılmış gibi bile hissettim sabah
canım benimde eşim hamile kaldığımdan beri üstüme daha çok düşüyor ama sanki bi bebek severmiş gibi,arkadaşıymış gibi.bilmiyorum iyice uzaklaştık birbirimizden sanırım...
bak bu hiç iyi olmadı, orayı ciddiyetle düşünüyorduk çünkü. Gerçi imkan olursa ben epidural normal istiyorum ama neyse daha çok değişecek anladığım kadarı ile. Kendi doktorumun kararlarına çok güveniyorum ben, ona da danışmadım henüz bakalım o ne diyecek:44:
evet ben de uzun zamandır görmedim:44: inşallah iyidir
Kızlar bugun biz de kontrole gidiyoruz... saat 3'te kendi doktorumuzla sonra 4'te test için baska bir doktorla randevumuz var...
İçim kıpır kıpır..ama bir yandan da çok korkuyorum...
Nolur dua edin bizim için de kötü bişey çıkmasın..
bu arada sanırım girmeden çikolata yemek gerekiyor???
ama çok hareketli olursa da ölçüm yapabiliyor mu doktorlar??? bilemedim napacağımı..
kendinize ve minnoşlarınıza çok iyi bakın..
umarım biz de güzel haberlerle döneriz size:)))
o daha da kolay bulunur bence, şimdi aradım ama eşim yoğun galiba açamadı. Öğrenince mesaj atayım sanaÇok sevinirim canım ya varsa eşim gider alır valla Çilek istedim ben çoooookkk
benim doktorun neredeyse her yerle anlaşması varmış, medikalde eşimin bir tanıdığı varmış o yüzden orayı düşünüyorduk ben de araştırıyorum ufak ufak ama kimsenin bir dediği bir başkasınınki ile tutmuyor kiSen hangi hastaneyi düşünüyodun?:44:
canım hayırlı haberlerle gel inşallah,
seninde tahmini doğum tarihin 7 haziran mıydı?takvimini kaldırmışsın?
testini nerde yaptırıcaksın canım?
açken miğde bulanır derler ama benim hem açken hemde tokken bulanıyor ve şuanda çok fenayım
canım hayırlı haberlerle gel inşallah,
seninde tahmini doğum tarihin 7 haziran mıydı?takvimini kaldırmışsın?
testini nerde yaptırıcaksın canım?
açken miğde bulanır derler ama benim hem açken hemde tokken bulanıyor ve şuanda çok fenayım
benim doktorun neredeyse her yerle anlaşması varmış, medikalde eşimin bir tanıdığı varmış o yüzden orayı düşünüyorduk ben de araştırıyorum ufak ufak ama kimsenin bir dediği bir başkasınınki ile tutmuyor kiSen hangi hastaneyi düşünüyodun?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?