2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bende makyajımı yapıyorum dışarı çıkacağım zaman ama sadece göz çevresi için kapatıcı ve rimel kullanıyorum sadece ama hamile kaldığımdan beri oje sürmüyorum bi zararı olacağından değil ama yararıda yok diye düşünüyorum bebek tırnaklardan kalsiyum alıyormuş diye duydum. İnsan yüzüne renk gelsin istiyor ama tırnaklar çok önemli değil gibi

canım benim benimde aynıydı mide bulantımı bastıran iki şey vardı uyanır uyanmazda gün içerisindede çubuk kraker ve leblebi inşallah çabuk geçer

İNŞALLAH canım bugün doktora gidicem miğde bulantısı için ilaç yazacaktı geçen gittiğimde bebeğe zararı olur diye istemedim ama bu sefer istiyeceğim galiba evde olunca sıkıntı değil ama işyerinde çok sıkıntı oluyor

ilacı benim doktorum önermedi ama canım mideyi daha çok yakacağı düşüncesiyle benimde işte çok sıkıntı oluyodu ama az kalmıştır 12. hafta bitiminde genelde bitiyo diyolar ki benim 12. haftada hiç kalmadı

Memnun olanlar var evet ama sayılı. Benim bi arkadaşım var oda benim gibi kan alsalar bayılan biriydi doğuma bile ağlayarak zorla soktular canı okadar tatlı ama şimdi sor sezeryanla 5 tane daha doğururum diyo okadar rahat bi doğum yaptı bu benim gitmek istediğim doktor yaptırdı ve oda çınarlıda yaptı ben zaten gözüm kapalı düşünüyodum o doktoru ve çınarlıyı ama medikali eşim istedi büyük güzel hastane diye ama yok yani araştırdım çok soğudum hastaneden ama doktorları çok iyi ona sözüm yok. Sen yinede düşün canım doğumun normalide sezeryanıda zor yanındaki ekipte doktorda hastanede çok önemli sonuçta

anladım canım karıştırmışımbende cumartesi gidicem Allah nasip ederse,
güzel haberlerle ve takviminle bekliyoruz seni canım

Bu arada ben çok sık giremiyorum ama genelde okumaya çalışıyorum formu...
Ama arzu_mu dan ses seda var mı arkadaşlar???
sanırım bayaa bir zamandır girmiyor..
merak ettim kendisini...

evet ben de uzun zamandır görmedim:44: inşallah iyidir[/QUOTE]

Burdayım kuzular,

iyiyim çok şükür..

Bu ara işlerimden dolayı biraz daha seyrek girer oldum.

Ama takip ediyorum sizleri..

26 sında 2 li testim var, ona gidicem;

inşallah sağlıklı-güzel sonuçlar alırız hepimiz..

sosyolog_h beni de özendirdi
alışveriş sitelerinde geziyordum az önce
beşiklere baktım
bir-iki tanesini beğendim
daha çok erken ama
yine de şimdiden fikir edinmekte fayda var değil mi?

benim çocuk odası diye ayırdıgım yerde o kadar cok esya var ki, oda da küçük
nasıl sığdırıcam beşiği diye şimdiden düşüneye basladım
kitaplık, çekyat, şifonyer, komidin, çeyiz sandığım,
yuvarlak bir çalışma masası, oyuncaklar
düşünün artık beşik burda nereye sığıcak

siz bebek odası ile ilgili ne düşünüyorsunuz
beşik için yeriniz var mı yoksa yatak odasına mı alıcaksınız kızlar?
ben bu cocuk odasına alıcam besıgı bır daha yatak odasındna ayırmakla ugrasmıyım dıye
odada cekyat da var, ılk aylarda ben de orada uyurum dıye dusunuyorum
sizde durumlar nasıl?

Bizde kardeş kardeş yatıyoruz bulantılarım öyle had safhadakı öpemiyorum bile bu durum beni biraz bunalıma soktu. Şimdi ayıp diye yazamıyorum tam ama sanırım biz doğuma kadar kardeş kalacağız. Kepenkleri indirdim şimdiden

Arkadaşlar Gebze' de olan varmı? Varsa hangi hastaneye yada hangi doktora gidiyolar?

cnm ben Aslında İstanbul'dayım ama Gebze'ye yakınım
ASM ye gidiyordum, hani şu doktorlar dizisinin çekildiği hastaneye
ama her gittiğimde çok fazla bekliyordum
ayrıca çok da pahalı
benım ozel sigortam olmasına rağmen kararımı değiştirdim
seneye özel sigortamı yenilemiycem
sımdı genelde devlet hastanelerine gidiyorum, hem ucuz hem randevum saatli, çok beklemiyorum
ssk anlaşmalı olan daha uygun bir özel hastaneye devam edicem
doğumu da öyle yapıcam

Rabbim her konuda dağına göre kar veriyor kıslar.

Kendimden örneklersem, miğde bulantım yok, halsizlik yok.
Yemeğimi kendim yapıyorum, temizliğimi kendim yapıyorum..... vs...

Eğer, miğde bulantılı bir hamilelik yaşasaydım, annem yok yanımda ist ablamın kızına bakıyor.
K.V tarafı desen, iyi günde her zaman yanımızda ama ihtiyaç halinde ortada olmazlar..

Az önce annemle konuştuk, ne kadar şanslıyız, ya kötü bir 12 hafta geçirseydim diye.
Annemin aklı kalacaktı, bana kim bakacaktı? Eş tabiki bakarda bir yere kadar bence..

Bende medical e gidiyorum canım doktorumu okadar anlattılarki gerçektende iyi ama bende gittiğimde baya bekledim o sıktı canımı o yüzden fikir almak istedim.

evet ben de uzun zamandır görmedim:44: inşallah iyidir

Burdayım kuzular,

iyiyim çok şükür..

Bu ara işlerimden dolayı biraz daha seyrek girer oldum.

Ama takip ediyorum sizleri..

26 sında 2 li testim var, ona gidicem;

inşallah sağlıklı-güzel sonuçlar alırız hepimiz..

sosyolog_h beni de özendirdi
alışveriş sitelerinde geziyordum az önce
beşiklere baktım
bir-iki tanesini beğendim
daha çok erken ama
yine de şimdiden fikir edinmekte fayda var değil mi?

benim çocuk odası diye ayırdıgım yerde o kadar cok esya var ki, oda da küçük
nasıl sığdırıcam beşiği diye şimdiden düşüneye basladım
kitaplık, çekyat, şifonyer, komidin, çeyiz sandığım,
yuvarlak bir çalışma masası, oyuncaklar
düşünün artık beşik burda nereye sığıcak

siz bebek odası ile ilgili ne düşünüyorsunuz
beşik için yeriniz var mı yoksa yatak odasına mı alıcaksınız kızlar?
ben bu cocuk odasına alıcam besıgı bır daha yatak odasındna ayırmakla ugrasmıyım dıye
odada cekyat da var, ılk aylarda ben de orada uyurum dıye dusunuyorum
sizde durumlar nasıl?[/QUOTE]

ay canım hoş geldin...özledik seni:) ben beşik almayacagım oyun parkı alacagım..birde çekmece alırım..ben 3 yaşından sonra falan oda düşünüyorum Allah nasip ederse..bu arada ben de haftaya gideceğim ikili test için..pazratesi gittim 11+3 çıktı yavruşum...kıpır kıpırdı bebeişim..Anası da ac gitmişti ama..gene de mutluydu yavrum:)

Son düzenleme:

kimse annelerimiz gibi olmaz bence . ben anneme yakın oturuyorum şimdi yemek yapamazsam arıyorum anne akşam yemeğe gelicez diye gidiyoruz . ben 2 sene kayınvalidemle oturdum . çok soğuk davranır kendisi sadece ilk hamile kaldığımı duyduğunda aramıştı ondan sonra aramak yok . eşim hayatım annemi bugün ararmısın gönlü olsun kadının dedi birgün bende hayatım hamile olan benim ama beni aramıyor annen hiç sen hamileymişsin gibi seni arayıp soruyor hadi senden haberleri öğreniyor en azından verde bir sesini duyayım bile demiyor bunu ablanda yapıyor dedim eşim bişey diyemedi sonra biliyor ben halkıyım tabi

canım ben de 17 yıl kartalda oturdum:) annemler orda hala..evlenince sarıyere gectim ama kısa sürdü atamam şırnaka çıkınca arara ara gidince evimde kalabildim ..eylülde de tamamen şırnaka taşındık..Aha istanbul ahhhhh özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…