- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
Önlem işini çok abartmamak gerekiyor bence. Sakınan göze çöp batarmış. Ben makyajımı da yapıyorum ojemi de sürüyorum. Hamile arkadaşlarımın hepsi de yaptı ve hiçbir sorun olmadı. Doktoruma her seferinde makyajlı ve ojeli gidiyorum hiç uyarmadı beni.
Pimpiriklenme işini ise başta çok yapıyordum. Ama artık rahatım.Allaha emanet bebeğim. Rabbim onu benden alacaksa da bir sebebi vardır ki alacaktır. Ben elimden geleni yapıyorum. Geri kalanı benim elimde değil. Kalbi duracaksa ben buna engel olamam. Sürekli bunu düşünürsem kendime hamileliği zehir ederim. Zaman geçmez.
o daha da kolay bulunur bence, şimdi aradım ama eşim yoğun galiba açamadı. Öğrenince mesaj atayım sana
açken miğde bulanır derler ama benim hem açken hemde tokken bulanıyor ve şuanda çok fenayım
aaayyy yazdığım mesajlar kayboluyorSen hangi hastaneyi düşünüyodun?:44:
canım benim benimde aynıydı mide bulantımı bastıran iki şey vardı uyanır uyanmazda gün içerisindede çubuk kraker ve leblebi inşallah çabuk geçer
İNŞALLAH canım bugün doktora gidicem miğde bulantısı için ilaç yazacaktı geçen gittiğimde bebeğe zararı olur diye istemedim ama bu sefer istiyeceğim galiba evde olunca sıkıntı değil ama işyerinde çok sıkıntı oluyor
aaayyy yazdığım mesajlar kayboluyormedikali ciddiyetle düşünüyorduk da ben de duydum oranın kadrosunun tam oturmadığını, gerçi memnun olan insanlar da duydum herkes ayrı bir şey söylüyor. Bilemedim yani
Çok teşekkür ederim tatlım inşallah hayırlı haberlerle gelirim...
Evet canım benim de 7 haziran senle aynıyız:)) ama ben hiç takvim yapmadım...ama bugun iyi haberler olursa yapıcam akşama:)))
testimi şişlide oscar görüntüleme merkezi var oraya yönlendirdi benim doktorum...zaten doktorum da şişlide...
Bu arada ben çok sık giremiyorum ama genelde okumaya çalışıyorum formu...
Ama arzu_mu dan ses seda var mı arkadaşlar???
sanırım bayaa bir zamandır girmiyor..
merak ettim kendisini...
bana önerilenlerden birkaç tane sayayım canım, muhtemelen hepsini senin de için almaz ama biri bile olsa kar kardır..
beyaz leblebi
şehriye çorbası
erişte
domatesli makarna
mandalina
portakal
tarhana çorbası
haşlanmış patates
tost
galeta
peksimet
çubuk kraker
yayla çorbası
canım mandaline portakal mı? ben dün keşfettim beni kusturan bunlar ne zaman yesem sonrasında...içindeki asitten galiba
kızlar biraz özel olcak ama,eşiyle kardeş kardeş yatan varmı hala benim gibibiz ilk öğrendiğimiz günden beri bişey yapmıyoruz doktor yasaklamıştı bize 3 hafta kadar ama son görüştüğümüzde bişey demedi.siz ne durumdasınız
Arkadaşlar Gebze' de olan varmı? Varsa hangi hastaneye yada hangi doktora gidiyolar?
canım mandaline portakal mı? ben dün keşfettim beni kusturan bunlar ne zaman yesem sonrasında...içindeki asitten galiba
aynen canım mandalina kesinlikle kusturuyor..ben ilk defa dün akşam çıkardım ve iki tane mandalindan sonra oldu inanılmaz rahatsız oldum:26:
cnm ben Aslında İstanbul'dayım ama Gebze'ye yakınım
ASM ye gidiyordum, hani şu doktorlar dizisinin çekildiği hastaneye
ama her gittiğimde çok fazla bekliyordum
ayrıca çok da pahalı
benım ozel sigortam olmasına rağmen kararımı değiştirdim
seneye özel sigortamı yenilemiycem
sımdı genelde devlet hastanelerine gidiyorum, hem ucuz hem randevum saatli, çok beklemiyorum
ssk anlaşmalı olan daha uygun bir özel hastaneye devam edicem
doğumu da öyle yapıcam
evet ben de uzun zamandır görmedim:44: inşallah iyidir
Rabbim her konuda dağına göre kar veriyor kıslar.
Kendimden örneklersem, miğde bulantım yok, halsizlik yok.
Yemeğimi kendim yapıyorum, temizliğimi kendim yapıyorum..... vs...
Eğer, miğde bulantılı bir hamilelik yaşasaydım, annem yok yanımda ist ablamın kızına bakıyor.
K.V tarafı desen, iyi günde her zaman yanımızda ama ihtiyaç halinde ortada olmazlar..
Az önce annemle konuştuk, ne kadar şanslıyız, ya kötü bir 12 hafta geçirseydim diye.
Annemin aklı kalacaktı, bana kim bakacaktı? Eş tabiki bakarda bir yere kadar bence..
cnm ben Aslında İstanbul'dayım ama Gebze'ye yakınım
ASM ye gidiyordum, hani şu doktorlar dizisinin çekildiği hastaneye
ama her gittiğimde çok fazla bekliyordum
ayrıca çok da pahalı
benım ozel sigortam olmasına rağmen kararımı değiştirdim
seneye özel sigortamı yenilemiycem
sımdı genelde devlet hastanelerine gidiyorum, hem ucuz hem randevum saatli, çok beklemiyorum
ssk anlaşmalı olan daha uygun bir özel hastaneye devam edicem
doğumu da öyle yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?