2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
3
Bende medical e gidiyorum canım doktorumu okadar anlattılarki gerçektende iyi ama bende gittiğimde baya bekledim o sıktı canımı o yüzden fikir almak istedim.

aynen cnm medikal e de bir kez gittim denemek için
orda daha da fazla bekledim
bence sana en yakın yerlerı arastır
buyuk hastane dıye degıl de dogum alanında uzman dıye arastır
bana yakınMedıcıne Hospıtal var ben orayı dusunuyorum
Kaynarca da
hem yakın
hem dogum konusunda uzmanlar
hem de fıyatları cok uygun
pazarlık bıle yapabılıyorsun
ama sanırım sana uzak kalır
E-5 de buyuk bır hastane
eskıden sadece dogum vardı sımdı hersey var
3 buyuk bınası var
doktorları da cok guleryuzlu

canım gözün aydın ne güzel hayırlı haberlerini almışsın darısı bizim başımıza
canım sende hayırlı haberlerle dönersin inşallah

Olsun, gün gelir tayının bu taraflara cıkar, yine gelirsin yavrucum, üzülme; hasret de guzeldır cogu zaman
bu arada park yatagı bır daha dusun derım
alanlar genellıkle keske basta besık alsaydık dıyorlar
ben cok buyuk olmayan 60*120 besık dusunuyorum
sallanabılır-asansorlu
gıttı gıdıyorda yatagı-donencesıyle bırlıkte 300 tl cıvarı
bebekler cabucak buyuyor
park yatak yetmıyor, basit kalıyor
aklında bulunsun

Arkadaşlar Gebze' de olan varmı? Varsa hangi hastaneye yada hangi doktora gidiyolar?

canım bende gebzeye yakınım.tuzla:)seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı:))ben ASM ye gelmek istiyordum ama sigortam yetmiyor.eğer değiştirebilirsem oraya gidicem.şimdi yeditepe ünv. hastanesine gidiyorum...

arzucum nerede oturuyorsun?
benim iki arkadaşımda ASM ye gidiyor nuri beye,sende mi ona gidiyordun.
benim sigortamla anlaşmaları az,aynı doktora yapıkredi sigortayla 102 tl ye giderken arkadaşlarım ben 244 tl vericekmişim.benimkide axa sigorta.ama değiştirebilirsem oraya geçicem.evime 10 dk
sen nereye devam etmeye karar verdin?

listeyi kim hazırlıyordu kızlar tekrardan bi düzenleme yapsanız cinsiyetler falan öğrenilmeye başladı bazı arkadaşalar listede yok sanırım

kaçırılan öğretmenler haberlerini görünce çok üzülüyordum, elimizden bir şey de gelmiyor.

öğretmenlik yaptığın yerin şırnak olduğunu okuyunca bir iki hafta önce dua etmiştim içimden.

Allah seni, bebeğini, tüm öğretmenlerimizi korusun.

selam kızlar bakın sizle ne paylaşıcam:

‎(hamileler doktoruna danışmadan yemesin)

SOĞUKLARDAN KORUNMAK İÇİN DOĞAL TAKVİYE :

MALZEMELER :
- 1 adet orta boy kavanoz
- kavanozun yarısını dolduracak kadar taze zencefil

- 1 limon (dilimlenmiş)
- yeteri kadar bal

HAZIRLANIŞI :
Zencefilin kabuklarını soyun ve incecik (jülyen doğrama) dilimleyin. Kavanoza yerleştirin ve limonları da ilave edin. Üzerine balı ekleyin. Kapağını sıkıca kapatın ve buzdolabına kaldırın. Kullanırken; bir çay bardağına 1 dilim limon, zencefil şurubundan bir ya da iki yemek kaşığı koyun ve üzerine sıcak su ekleyerek karıştırıp için.

Sıcak olarak içtiğiniz gibi aynı miktardaki karışıma soğuk su ya da soda ekleyerek de içebilirsiniz.

Karışım buzdolabında 2-3 ay bekleyebilir. Sonbaharla birlikte gribal hastalıklarda evlerin baş köşesine yerleşmeye başladı bile. Ateş, burun akıntısı, boğaz ağrısı derken ardından gelen öksürüğü kesmek en uzun süreçtir. Hazırlayacağınız şurubu soğuk algınlığına yakalanmadan önce çay gibi ailece günde bir fincan içebilirseniz koruyucu özelliğinden yararlanır, sonrasında ise öksürüğe karşı doğal tedavi olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca araç tutmasından ya da mide üşütmelerinden kaynaklanan bulantılara karşı da çok etkili..

canım aslında bende tuzla şifa mahallesindeyim:) ama eşimin akrabaları gebzede ve onlar medical parkta amanullah beyi önerdikleri için oraya gidiyorum ve 12 haftada bu 3. doktorum

slm kızlar ben geldim, bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebişlerim çok iyilerdi hareketlenmişler annelerine oyunlar yaptılar:)) fotolarımızı paylaşıcam ama çok net deiller malesef doktorumuz bi yakınlaştırmıyo kuzularımı net göreyim.

valla bence ASM ile uğraşma hiç
dogum temınatın oradakı masraflara yetmez
3500 benım temınatım
dogum 4500 falan
artı tum muayeneler de bu masraftan dusuyor
gereksız testlerle ugrastırıyorlar
bekletıyorlar

ben su an muayenelerımde devlete gıdıyorum
cok da memnunum
ultrasona gırıyorsun sonucta
tum testlerı de ucretsız yaptırıyorsun
aynı gun en gec bır gun sonra kan testlerını vs alabılıyorsun
ya da onternetten kendın bakabılıyorsun

dogum ıcın medıcıne hospıtal asya ya gıdıcem
kaynarca E-5 de
benım bıldıgım 5-6 dogum oldu o hastanede
bebek bakım unıtelerı vs herseylerı ıyı
ben Pendıkteyım
Tuzla ya da yakın
arabayla 10 -15 dk ya gecersın oraya
ben normal muayene ıcınyıne devlete gıdıcem
doguma yakın oraya gıdıcem
hastaneyı ezberledım zaten doktorları bıle bılıyorum
normal muayenelerde orası da cok bekletebılıyor gunune gore degısıyor
ama dogum esnasında hızmetlerı, bakımları ıyı
sımdıkı kararım bu yonde
sen muayene ıcın Tuzla dakı ozel tuzla hastanesı ne de gıdebılırsın
orası da uygun vesakın bır hastane bekleme yok

Canım hoşgeldin çok sevindim iyi haberlerine ve fotolarınız çok güzel maşallah miniklerine ya nasıl bir mucizedir yarabbim dünyanın en güzel görüntüsü bu 41 kere Maşallah

kızlar oku oku bitmedi maşallah ne yazmışsınız şaşı oldum
güzel haberlerle gelen arkadaşlarımız var maşallah
uykudan bahsedilmiş ben günde 12 saat uyumazsam dengem şaşıyor akşam 10 da yatıcam sabah 10 da kalkıcam yoksa aptala dönüyorum.
çok şükür kahvaltılarımıda üşenmeden yapıyorum keyiflice.
sadece bu aralar sıkıntım eğilip doğrulurken benim bebe büyümeye başladı sanırım özellikle akşamları nerde olduğunu hissediyorum, sizde böyle durumlar oluyormu??
eşimde çok şükür mutlu mesut dün göbişimde uyukluyordu bir yandanda acaba değişirmi yine dedi korkuyor hala
birde aşkım farkındamısın en az 10kilo alcam dedim yuh ama ben onu unutmuşum niye alcaksın kal böyle dedi bana utanmadan
he son aklıma gelen yok yüzük testi, bıçak testi, tuz testi hanımlar tastikledim onayladım hepsi hurafe saçma bizimkiler bana ısrarla yapıyorlardı ısrarla erkek çıkıyordu insan ister istemez aklı gidiyor, şükür Kızım geliyor yerim ben onun totosunu

Allah razı olsun canım, seninde az kalmıştır inşallah güzel haberlerle gelirsin.
karından baktı canım yarım saat incelediği için alttan olması biraz zor olur hemde rahatsızlık verebilir bence.
inşallah sizde video alırsınız veya öncesinde sorabilirsin biz tamamen unutmuşuz doktorumuz kendi hazırlamış bile çok sevindim.
Liva öncesinden beri istediğim bir isimdi inşallah fikirler değişmez sağlık mutlulukla gelir, benim eşim en başından beri kız dedi erkek demişlerdi yılmadı kız dedi, dediğide artık oldu. senin eşininde içinden ne geçiyorsa ona kulak ver sonuçta o belirlemiyormu
kilo konusundada korkma canım benim en başından beri açıktı ama yeme düzenimde bir değişiklik olmadı aynıda gidiyor ne azalttım ne fazlalaştırdım seninde öyle olursa rahat geçer.

maşallah canım bebişine çok şükür hayırlı haberlerle geldin, cinsiyet knusundada en güzeli sabırla beklemek nasıl olsa sonrasında Allahın izniyle ısıra ısıra sevcez onları
bekliyoruz ufaklığın fotoğraflarını teyzeleri olarak görelim nasılda büyüdüğünü

öncedende yazmıştım kızlar bizim doktorumuz kesinlikle yasak koymamıştı değişiklik olmadı, bu aralar sadece rahim byüdüğü için sızlamalar olduğu için uzak kalmaya çalışıyorum ama pek başarılı değiliz, eğer bebek mutlu oluyorsa bundan bizim bebeğin jimlastik hareketlernn neden olduğu şimdi ortaya çıktı, eşim bunu duymasın çocuğumun mutlu olması için diye başlar gevezeliğe

hiç canını sıkma tatlım herşey yolunda emin ol takma kafaya bebişinin keyfini çıkar, benimde hiç bir zorluğum olmadı bunu hersfrnde yazıyorum çoğu zaman untup çevremdekiler azarladı biraz dikkat et diye ama şükür ki herşey yolunda:)

tatlım az kalmış 2li testine inşallah çok süper haberlerle gelirsin hemde ne kadar büyümüş olduğunu görürüz minnoşun
oda konusunda ise bizim çalışma odası diye ayırdığımız bir odamız var orayı bebek odası düşünüyoruz, komple takım almak istiyorum ben
birde yatak odasına ilk 6 ay yanımızda olması için hasır beşiklerden düşünüyorum yanımızda daha rahat olabilmemiz için.

aaa Şırnak'ta mısın? hastane durumu nasıl canım orda kadın doğumcu falan?

hayırlı haberlerini bekliyoruz denozcum selam söle bebişine bizden

bunu düşünüyo bile olman ne kadar olumlu bi insan olduğunu gösterir canım ne mutlu sana
şanslı hamileleriz biz kusmasız belirtisiz

maşallah bebişlerine canım ya içimizde 1 tane olması değişik geliyo 2 tane olması bambaşkadır herhalde Allah kuzucuklarınızı size bağışlasın

bende korkuyorum bişey olucak diye ama bi yandanda eşimin böyle hareketlerini görünce ona yetememenin üzüntüsüyle kendimi yıpratıyorum.başka şeylerde yapılabilir aslında ama şimdilik ona bile yanaşmıyor bizimkisi

canım aslında bende tuzla şifa mahallesindeyim:) ama eşimin akrabaları gebzede ve onlar medical parkta amanullah beyi önerdikleri için oraya gidiyorum ve 12 haftada bu 3. doktorum

ne güzel çok yakınmışızgörüşürüz valla

bende çok araştırdım canım orayı.kime gidiyorsun neslihan hanıma mı?

ahh cnm benm 1 hafta çok şiddetli sürdü bulantım kusmam ve malesef ne annem ne kayınvalidem ne de bir akraba kimsemiz yok burda çok zor geçirdim o bir haftayı,kardeşim lisede okuyor,babam çalışıyor diye annemin gelmesinide istemedim,bnm yüzümden kaç kişinin düzeni bozulcak diye onada pek fazla yansıtmadım bulantılarımı.ama çok zoor annenin yanında olmaması bunun eksikliğini hep yaşıyorum...

ne güzel çok yakınmışızgörüşürüz valla

bende çok araştırdım canım orayı.kime gidiyorsun neslihan hanıma mı?[/QUOTE]

tabiki görüşürüz canım ne demek:)) ben medicalde amanullah çağataya gidiyorum canım doktorum hakkındaki yorumlar çok iyi tek kötü tarafı beklemek işte bende bacaklarım çok bekleyince çok ağırdığı için dayanamıyorum(

Neredeyse dr. tarafından kovalandığım bir muayenemi daha bitirdim :) Gerçekten buraya daha fazla takılmam lazım, ben bebeğe birşey olacak mı derken kalp atışlarından ve boyundan başka birşeye odaklanamazken , maşallah sizler hemen hemen aynı haftalarda doğum yapacağınız hastaneleri konuşuyorsunuz.

Hepinize maşallah diyorum , umarım şu psikolojiyi biran önce üstümden atar, keyfini çıkarırım.

canım sadece içini ferah tut gerçekten Rabbim onları öyle bi mucizeyle koruyoki ona güven ve evet buraya daha fazla bak çünkü bende bilmediğim bi çok şey hakkında burdan bilgi sahibi oluyorum ve rahatlıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…