Bende medical e gidiyorum canım doktorumu okadar anlattılarki gerçektende iyi ama bende gittiğimde baya bekledim o sıktı canımı o yüzden fikir almak istedim.
canım gözün aydın ne güzel hayırlı haberlerini almışsın darısı bizim başımızaarkadaslar herkese huzurlu bır gun dılerım.bız ıkılı testımızden geldık bebisimle.doktor amcası ınceledı heryerını benımkı heryerını gosterdı masllah.ense kalınlıgımız 1.8 cıktı doktor problem yok saglıklı dedı cok sukur cok guzel resımler cektı doktor amcası. en kısa surede en bastan bugune olan butun resımlerını yukleyecegım sıze söz.resımlerde parmakları bıle sayılabılıyor o kadar baktıkca masallh dıyorum bebısıme.vvveeee cınsıyet ......arkadaslar doktor 10 haftalıkken erkege benzıyor demıstı sımdı ıse bana bacak arasında nokta gosterdı dedıkı kız ve erkek bebekler cınsıyet organı ılk basta bırbırıne benzer yukseltı gosterır ben yıne erkege benzıyor dıyorum ama ılerı zmanda net anlarız dedı kesın bırsey soyleyemedı bu sefer.hatta o noktayı bıle cekmıs resmı var.ıkılı test sonucumu 10 gun sonra dedıler.benım yasım 33 rısklı yastamıyım dedım.o da 35 yas ve ustu olsan sen ıstemesende bu testı yaptıralım derım dedı.ben bu test konusunda kararsızlıklar yasamıstım bılıyorsunuz.sımdı ıyıkı yaptırdım dıyorum.yaptırmayı ıstemeyen arkadaslar vardı.elbette kımse bebegını aldırmak ıstemez.ama en azından ne oldugunu bılırsınız.mutlaka testınızı yaptırın.
canım sende hayırlı haberlerle dönersin inşallahKızlar bugun biz de kontrole gidiyoruz... saat 3'te kendi doktorumuzla sonra 4'te test için baska bir doktorla randevumuz var...
İçim kıpır kıpır..ama bir yandan da çok korkuyorum...
Nolur dua edin bizim için de kötü bişey çıkmasın..
bu arada sanırım girmeden çikolata yemek gerekiyor???
ama çok hareketli olursa da ölçüm yapabiliyor mu doktorlar??? bilemedim napacağımı..
kendinize ve minnoşlarınıza çok iyi bakın..
umarım biz de güzel haberlerle döneriz size:)))
bana önerilenlerden birkaç tane sayayım canım, muhtemelen hepsini senin de için almaz ama biri bile olsa kar kardır..
beyaz leblebi
şehriye çorbası
erişte
domatesli makarna
mandalina
portakal
tarhana çorbası
haşlanmış patates
tost
galeta
peksimet
çubuk kraker
yayla çorbası
Canim cooook tesekkur ederim. Eriste hic aklima gelmemisti. Onu yiyebilirim herhalde. Dusununce midem kalkmadi.
canım ben de 17 yıl kartalda oturdum:) annemler orda hala..evlenince sarıyere gectim ama kısa sürdü atamam şırnaka çıkınca arara ara gidince evimde kalabildim ..eylülde de tamamen şırnaka taşındık..Aha istanbul ahhhhh özledim
Arkadaşlar Gebze' de olan varmı? Varsa hangi hastaneye yada hangi doktora gidiyolar?
cnm ben Aslında İstanbul'dayım ama Gebze'ye yakınım
ASM ye gidiyordum, hani şu doktorlar dizisinin çekildiği hastaneye
ama her gittiğimde çok fazla bekliyordum
ayrıca çok da pahalı
benım ozel sigortam olmasına rağmen kararımı değiştirdim
seneye özel sigortamı yenilemiycem
sımdı genelde devlet hastanelerine gidiyorum, hem ucuz hem randevum saatli, çok beklemiyorum
ssk anlaşmalı olan daha uygun bir özel hastaneye devam edicem
doğumu da öyle yapıcam
canım ben de 17 yıl kartalda oturdum:) annemler orda hala..evlenince sarıyere gectim ama kısa sürdü atamam şırnaka çıkınca arara ara gidince evimde kalabildim ..eylülde de tamamen şırnaka taşındık..Aha istanbul ahhhhh özledim
canım bende gebzeye yakınım.tuzla:)seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı:))ben ASM ye gelmek istiyordum ama sigortam yetmiyor.eğer değiştirebilirsem oraya gidicem.şimdi yeditepe ünv. hastanesine gidiyorum...
arzucum nerede oturuyorsun?
benim iki arkadaşımda ASM ye gidiyor nuri beye,sende mi ona gidiyordun.
benim sigortamla anlaşmaları az,aynı doktora yapıkredi sigortayla 102 tl ye giderken arkadaşlarım ben 244 tl vericekmişim.benimkide axa sigorta.ama değiştirebilirsem oraya geçicem.evime 10 dk
sen nereye devam etmeye karar verdin?
canım bende gebzeye yakınım.tuzla:)seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı:))ben ASM ye gelmek istiyordum ama sigortam yetmiyor.eğer değiştirebilirsem oraya gidicem.şimdi yeditepe ünv. hastanesine gidiyorum...
arzucum nerede oturuyorsun?
benim iki arkadaşımda ASM ye gidiyor nuri beye,sende mi ona gidiyordun.
benim sigortamla anlaşmaları az,aynı doktora yapıkredi sigortayla 102 tl ye giderken arkadaşlarım ben 244 tl vericekmişim.benimkide axa sigorta.ama değiştirebilirsem oraya geçicem.evime 10 dk
sen nereye devam etmeye karar verdin?
slm kızlar ben geldim, bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebişlerim çok iyilerdi hareketlenmişler annelerine oyunlar yaptılar:)) fotolarımızı paylaşıcam ama çok net deiller malesef doktorumuz bi yakınlaştırmıyo kuzularımı net göreyim. Eki Görüntüle 557975 Eki Görüntüle 557978 Eki Görüntüle 557979
maşallah bebeğinehayırlı bir evlat olsun size.
ben merak ediyorum dah önce de sorulmuştu karından mı baktı doktor.
ayrıca video vermesi muhteşem. inşallah bize de verir doktor amcamız.
Liva kulağa hoş geliyor. adıyla sağlıkla yaşasın bebeğin.
eşlerin içine doğan oluyorsa erkek, ama istediği oluyorsa kız.
doktor 5. aya kadar kilo alma demişte nasıl olacak o iş bilmiyorum. iştahım şu an yok ama açılınca tam açılacak gibi geliyor bana.
arkadaslar herkese huzurlu bır gun dılerım.bız ıkılı testımızden geldık bebisimle.doktor amcası ınceledı heryerını benımkı heryerını gosterdı masllah.ense kalınlıgımız 1.8 cıktı doktor problem yok saglıklı dedı cok sukur cok guzel resımler cektı doktor amcası. en kısa surede en bastan bugune olan butun resımlerını yukleyecegım sıze söz.resımlerde parmakları bıle sayılabılıyor o kadar baktıkca masallh dıyorum bebısıme.vvveeee cınsıyet ......arkadaslar doktor 10 haftalıkken erkege benzıyor demıstı sımdı ıse bana bacak arasında nokta gosterdı dedıkı kız ve erkek bebekler cınsıyet organı ılk basta bırbırıne benzer yukseltı gosterır ben yıne erkege benzıyor dıyorum ama ılerı zmanda net anlarız dedı kesın bırsey soyleyemedı bu sefer.hatta o noktayı bıle cekmıs resmı var.ıkılı test sonucumu 10 gun sonra dedıler.benım yasım 33 rısklı yastamıyım dedım.o da 35 yas ve ustu olsan sen ıstemesende bu testı yaptıralım derım dedı.ben bu test konusunda kararsızlıklar yasamıstım bılıyorsunuz.sımdı ıyıkı yaptırdım dıyorum.yaptırmayı ıstemeyen arkadaslar vardı.elbette kımse bebegını aldırmak ıstemez.ama en azından ne oldugunu bılırsınız.mutlaka testınızı yaptırın.
kızlar biraz özel olcak ama,eşiyle kardeş kardeş yatan varmı hala benim gibibiz ilk öğrendiğimiz günden beri bişey yapmıyoruz doktor yasaklamıştı bize 3 hafta kadar ama son görüştüğümüzde bişey demedi.siz ne durumdasınız
Bende sormuştum doktoruma, riskli gebelik geçirmediğim için serbest demişti ancak daha sakin ve kontrollü olun dedi hiçbir sakıncası olmadığını söyledi, zaten daha fazla akıntılı olduğumuz için daha rahat oluyor.Birde bebek için hatta iyi bile olduğunu duymuştum şuan daha fazla uyarılıyoruz ve orgazm sonrası vücut endorfin salgılıyormuş yani senle beraber endorfinden dolayı bebekde mutlu oluyormuş.
kızlar çılgın gibi yazıyoruz yaa sabahtan beri okuyorum gözlerm döndügün itibariyle 10.haftaya başladık çok şükür bende de hiç belirti yok bazen korkuyorum sonra diyorum ters bişey olsa ağrım kanamam falan olur :44: rahatlatıyorum kendimi
siz bebek odası ile ilgili ne düşünüyorsunuz
beşik için yeriniz var mı yoksa yatak odasına mı alıcaksınız kızlar?
ben bu cocuk odasına alıcam besıgı bır daha yatak odasındna ayırmakla ugrasmıyım dıye
odada cekyat da var, ılk aylarda ben de orada uyurum dıye dusunuyorum
sizde durumlar nasıl?
Çok teşekkür ederim tatlım inşallah hayırlı haberlerle gelirim...
Evet canım benim de 7 haziran senle aynıyız:)) ama ben hiç takvim yapmadım...ama bugun iyi haberler olursa yapıcam akşama:)))
testimi şişlide oscar görüntüleme merkezi var oraya yönlendirdi benim doktorum...zaten doktorum da şişlide...
Rabbim her konuda dağına göre kar veriyor kıslar.
Kendimden örneklersem, miğde bulantım yok, halsizlik yok.
Yemeğimi kendim yapıyorum, temizliğimi kendim yapıyorum..... vs...
Eğer, miğde bulantılı bir hamilelik yaşasaydım, annem yok yanımda ist ablamın kızına bakıyor.
K.V tarafı desen, iyi günde her zaman yanımızda ama ihtiyaç halinde ortada olmazlar..
Az önce annemle konuştuk, ne kadar şanslıyız, ya kötü bir 12 hafta geçirseydim diye.
Annemin aklı kalacaktı, bana kim bakacaktı? Eş tabiki bakarda bir yere kadar bence..
slm kızlar ben geldim, bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebişlerim çok iyilerdi hareketlenmişler annelerine oyunlar yaptılar:)) fotolarımızı paylaşıcam ama çok net deiller malesef doktorumuz bi yakınlaştırmıyo kuzularımı net göreyim. Eki Görüntüle 557975 Eki Görüntüle 557978 Eki Görüntüle 557979
bende korkuyorum bişey olucak diye ama bi yandanda eşimin böyle hareketlerini görünce ona yetememenin üzüntüsüyle kendimi yıpratıyorum.başka şeylerde yapılabilir aslındaBizde kardeş kardeş yatıyoruz bulantılarım öyle had safhadakı öpemiyorum bile bu durum beni biraz bunalıma soktu. Şimdi ayıp diye yazamıyorum tam ama sanırım biz doğuma kadar kardeş kalacağız. Kepenkleri indirdim şimdiden
canım aslında bende tuzla şifa mahallesindeyim:) ama eşimin akrabaları gebzede ve onlar medical parkta amanullah beyi önerdikleri için oraya gidiyorum ve 12 haftada bu 3. doktorum
3
aynen cnm medikal e de bir kez gittim denemek için
orda daha da fazla bekledim
bence sana en yakın yerlerı arastır
buyuk hastane dıye degıl de dogum alanında uzman dıye arastır
bana yakınMedıcıne Hospıtal var ben orayı dusunuyorum
Kaynarca da
hem yakın
hem dogum konusunda uzmanlar
hem de fıyatları cok uygun
pazarlık bıle yapabılıyorsun
ama sanırım sana uzak kalır
E-5 de buyuk bır hastane
eskıden sadece dogum vardı sımdı hersey var
3 buyuk bınası var
doktorları da cok guleryuzlu
Rabbim her konuda dağına göre kar veriyor kıslar.
Kendimden örneklersem, miğde bulantım yok, halsizlik yok.
Yemeğimi kendim yapıyorum, temizliğimi kendim yapıyorum..... vs...
Eğer, miğde bulantılı bir hamilelik yaşasaydım, annem yok yanımda ist ablamın kızına bakıyor.
K.V tarafı desen, iyi günde her zaman yanımızda ama ihtiyaç halinde ortada olmazlar..
Az önce annemle konuştuk, ne kadar şanslıyız, ya kötü bir 12 hafta geçirseydim diye.
Annemin aklı kalacaktı, bana kim bakacaktı? Eş tabiki bakarda bir yere kadar bence..
canım mandaline portakal mı? ben dün keşfettim beni kusturan bunlar ne zaman yesem sonrasında...içindeki asitten galiba
canım bende tam tersine hafif ekşimsi mandalina mide bulantıma iyi geliyor..çok enterasan kişiden kişiye değişiyor demekki.benm teyzem almanyada ordaki doktorlarda mide bulantısına soğuk süt ama azar azar tüketilirse iyi geliyormuş.ama ben bırak içmeyi şuan yazarken bile tiksiniyorum sütten...çok garip herkesde farklı reaksiyon gösteriyor.
Bu arada sosyolog sen şırnakta yaşıyorsun anladığım kadarıyla,bi ilçesinde fln mı yoksa merkezde mi?bende tercihlerde korka korka yazdım şırnakı ama nasıl olduğuyla ilgili hiç fikrim yokbeni aydınlatabilirmisin canım?
Neredeyse dr. tarafından kovalandığım bir muayenemi daha bitirdim :) Gerçekten buraya daha fazla takılmam lazım, ben bebeğe birşey olacak mı derken kalp atışlarından ve boyundan başka birşeye odaklanamazken , maşallah sizler hemen hemen aynı haftalarda doğum yapacağınız hastaneleri konuşuyorsunuz.
Hepinize maşallahdiyorum , umarım şu psikolojiyi biran önce üstümden atar, keyfini çıkarırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?