2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım sadece içini ferah tut gerçekten Rabbim onları öyle bi mucizeyle koruyoki ona güven ve evet buraya daha fazla bak çünkü bende bilmediğim bi çok şey hakkında burdan bilgi sahibi oluyorum ve rahatlıyorum:)

nub dan anlayan arkadaşlar fotolarımıza bi yorum lütfen kız erkek, yoksa her ikisi de mi:))) sosyolog arkadaşımız bu konuda iyiydi sanırım o da yok(

kızlar biliyosunuz ben topikde yeniyim ve bebeğimin kalp etısını daha duyamadım inş. bu cuma gidicez ve bebegiimi bende görücem bugün eşim rüyasında görmüs dr gidiyomusuz ve usg de kesenin içinde nokta gibi bebeğimizi gösteriyomus dr inş.. rüyaları gerçek olur kocişimin oda bugün göreve gitti bursada ben ankaradayım sağ sağlim gelsin inş. eşimde bebeğimde valla kendimi gectim artık eşim için üzülüyorum bu bebeğimide kaybedersem yıkılırız hayırlısı olsun inş........

nub dan anlayan arkadaşlar fotolarımıza bi yorum lütfen kız erkek, yoksa her ikisi de mi:))) sosyolog arkadaşımız bu konuda iyiydi sanırım o da yok(

ayh yesinler bebişlerini maşşallah nasıl güzel bir duygudur çifte mutluluk dedikleri bu olsa gerek Maşallah
nub konusunda canım malesef görüntüler net değil birşey belli olmuyor

Bende kendimi yıpratıyorum çok bazende düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor. Kadın bir şekilde dayanıyor ama erkek nefsine zor hakim oluyor. Başka şeyler yapılıyoda 9 ay yetinebilirler mi ki Benimkinin yanaşmama gibi bişeyide çok işte ben bu konuda zor durumdayım

bebeğin inş sağ salim seninledir canım...iyi düşün ki iyi şeyler olsun...bu arada ankaranın neresindesin?ve hangi doktora gidiyorsun,bende ankaradayım da

sorma ya bende aynen şimdi kullanmıyorum vazgeçtim bebişim için ama günlük banyo ihtiyacı duyuyorum
bide hormonlardan dolayı aşırı terleme olurmuş diye okumuştum gerçekten öyle ben hiç böle terledıgımı hatırlamıyorum
pudra bendede var doğal yazıyo lar satış yapmak için ama içeriğinii bilemiyoruz

anneliğin yüzüne vermiş olduğu güzellik yeter bence

bende bi yerde okudum lidyalılara göre sağ göğüs diğerinden daha sert olursa ve sağ göz daha parlak ise erkekmiş
tam terside kız tabi

gerçekten erkekleri zabdetmek çok zor hele bide bizim gibi daha 5. ayınızın içindeyseniz

gerçekten erkekleri zabdetmek çok zor hele bide bizim gibi daha 5. ayınızın içindeyseniz

Onların insiyatifine kalmış bir durum artık içinde bulunduğumuz durum. Eşim çok anlayışlıdır aslında ama ben onun o hallerine çok üzülüyorum işte :26:

ah bulantılar 3 gün bişeyim yoktu kusmadım bulanmadı bile midem dünden beri çorba içsem kusuyorum ilişki biz hamile kaldığımdan beri 2 günde 1 oluyr doktorum hatta olsun dedi anne kolay doğum yaparmış ama dün gece ölüorum sandım midem bulanıyodu adam sarılsa daral geliodu bu gdişle bnm durumda vahim 16. haftaya kdr sıkıcaz dişimizi

slm anneler ve bebişler hepiniz iyisinzdir umarımmm :))))ayyyyyy amannn allahım bir saattir geçmişe bakmaya çalışıyorum vallahi maşallahınız var yetişmek ne mümkünn :))))) güzel haberler alınmışş bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş hayırlı olsun kızlarrr çokkk sevindimmm... :)))) bizimkide büyüsede bende öğrensem keşkeeee :)))))

mehsel_eray evet canım adanada da karataş var ve şifa hast demişsin bi yerde sanırım ondan da var canım :))))) bende ondan sordummm... ben adanalıyım ama malatyadayımm eş görevinden dolayı dedimm adanalı heraldeee :)))))) senin bebiş de kız sanırım yanlış görmediysem hayırlı olsun canımmm :)))))

darısı cinsiyetini öğrenmek isteyenlerin başına kızlarrr :)))))

Bugün muayenesi olan ve bebişlerini görecek olan arkadaşlarımın güzel hayırlı sağlıklı haberlerle dönmelerini diliyorum Dualarım sizinle Allaha emanet olun
Tesekkur ederiz teyzesi :))))

anladım canım karıştırmışımbende cumartesi gidicem Allah nasip ederse,
güzel haberlerle ve takviminle bekliyoruz seni canım
Sen de insallah güzel haberlerle gelirsin insallah canim...

Benim de duam tüm annelerle

canım maşallah bebişlerinenasılda kuzu kuzu yan yana yatıyorlar annesi.inşallah biri kız biri oğlan olur

canım eski tuzla tıp,yeni adı özel tuzla hastanesinden bahsediyorsan eğer zaten evim hemen karşısındasabah kan vermeye oraya gittim.anladığım kadarıyla sen muayenelere başka bi hastaneye,doğuma yakın mecidineye gidiceksin,
ben geçtiğimiz hafta pendik bölgeye gittim.orasıda çok güzeldi.orayada bi bak istersen.oya hanıma gittim.baya ilgilendi

aa yok kız adanada öyle şeyler

Maşallah elleri havada ya yerimm, baktım ama çok bulanık nub'a göre yukarı doğru çıkıntı varsa erkek, paralelse kız.Ben hiç birşey göremedim belki kız olabilir..

Canım güzel bir konuya açıklık getirmişsin saol :) bende doktora sormaya utanmıştım ilişki konusu biraz tereddütlü e korkuluydm.yazdıklarını okuyunca bi ferahladım sanki

canım bilmiyom da ben pratik bişey istiyorum gurbette de oldugum için..ablamlar da kullanıyo memnun ama gene de bakalım artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…