Neredeyse dr. tarafından kovalandığım bir muayenemi daha bitirdim :) Gerçekten buraya daha fazla takılmam lazım, ben bebeğe birşey olacak mı derken kalp atışlarından ve boyundan başka birşeye odaklanamazken , maşallah sizler hemen hemen aynı haftalarda doğum yapacağınız hastaneleri konuşuyorsunuz.
Hepinize maşallahdiyorum , umarım şu psikolojiyi biran önce üstümden atar, keyfini çıkarırım.
slm kızlar ben geldim, bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebişlerim çok iyilerdi hareketlenmişler annelerine oyunlar yaptılar:)) fotolarımızı paylaşıcam ama çok net deiller malesef doktorumuz bi yakınlaştırmıyo kuzularımı net göreyim. Eki Görüntüle 557975 Eki Görüntüle 557978 Eki Görüntüle 557979
slm kızlar ben geldim, bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebişlerim çok iyilerdi hareketlenmişler annelerine oyunlar yaptılar:)) fotolarımızı paylaşıcam ama çok net deiller malesef doktorumuz bi yakınlaştırmıyo kuzularımı net göreyim. Eki Görüntüle 557975 Eki Görüntüle 557978 Eki Görüntüle 557979
nub dan anlayan arkadaşlar fotolarımıza bi yorum lütfen kız erkek, yoksa her ikisi de mi:))) sosyolog arkadaşımız bu konuda iyiydi sanırım o da yok(
bende korkuyorum bişey olucak diye ama bi yandanda eşimin böyle hareketlerini görünce ona yetememenin üzüntüsüyle kendimi yıpratıyorum.başka şeylerde yapılabilir aslındaama şimdilik ona bile yanaşmıyor bizimkisi
ne güzel çok yakınmışızgörüşürüz valla
bende çok araştırdım canım orayı.kime gidiyorsun neslihan hanıma mı?
kızlar biliyosunuz ben topikde yeniyim ve bebeğimin kalp etısını daha duyamadım inş. bu cuma gidicez ve bebegiimi bende görücem bugün eşim rüyasında görmüs dr gidiyomusuz ve usg de kesenin içinde nokta gibi bebeğimizi gösteriyomus dr inş.. rüyaları gerçek olur kocişimin oda bugün göreve gitti bursada ben ankaradayım sağ sağlim gelsin inş. eşimde bebeğimde valla kendimi gectim artık eşim için üzülüyorum bu bebeğimide kaybedersem yıkılırız hayırlısı olsun inş........
aaaaa ama 7 ay sivilceli kokulu mu gezicez yaaaa. Ben Rolonsuz bir günümü bile düşünemiyorum. Terimin kokusu nasıl onu bile bilmiyorum yıllardır nivea kokuyo çünküAslında tamamen doğal içerikli rolonlar var onlardan almak lazım.
Aaaa yazarken aklıma geldi benim Lübnan'da staj yaptığım dergini editörü gül kokulu pudra vermişti. Rolon ya da parfüm yerine kullanıyomuş kendisi bana da hediye etmişti. Çok da güzel kokuyo onun bi zararı olmaz herhalde baya da büyük kutusu 7 ay yeter herhalde zaten bi kısmı kış çok terlemeyiz.
Günaydın kızlar;
Evet bu bebek hayatımı çok değiştirdi.Şimdiden evimize kattığı neşe tarif edilmez.Evet bende, bence fedakar bir anne olucam.Ki şimdiden bir türlü bırakamadığım günde 1 paket içtiim sigarayı bebeği öğrendiğim an itibariyle bıraktım.Süt içmişliğim yoktur ki şimdi zorla da olsa içiyorum.Doktorum bol kırmızı et tüket dedi.İçim almasa da yiyorum.Hergün iş çıkışı ki akşam 5 te çıkıyorum işten zaten karanlık olmuş oluyor.Yarıyolda arabamı park edip 15 dk. yürüyorum.Saçlarım belki 5 renk oldu.Kızıl,sarı,kahve,beyazlar tonları.3 aydır boyatamıyorum.(Doktorum doğuma kadar yok boya falan dedi.)Göz önünde olmama rağmen.Sadece rimelim ve hafif allığım var onuda geçmişte yazmış bazı arkadaşlar zararlı diye....Onlarda olmasa naparım??
gunaydınn, bugune kdr cinsiyet testı yapmamıstım sabah artık yapayım dedim. Cin-Rus-Yuzuk hepsi erkek cıktı. ben de zaten erkek hissediorum, sadece hic bulantım yok (kız derler ya) cildim falan da cok duzgun, bakalım tutacak mı? :)
Bende kendimi yıpratıyorum çok bazende düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor. Kadın bir şekilde dayanıyor ama erkek nefsine zor hakim oluyor. Başka şeyler yapılıyoda 9 ay yetinebilirler mi kiBenimkinin yanaşmama gibi bişeyide çok işte ben bu konuda zor durumdayım
gerçekten erkekleri zabdetmek çok zor hele bide bizim gibi daha 5. ayınızın içindeyseniz
Bizde kardeş kardeş yatıyoruz bulantılarım öyle had safhadakı öpemiyorum bile bu durum beni biraz bunalıma soktu. Şimdi ayıp diye yazamıyorum tam ama sanırım biz doğuma kadar kardeş kalacağız. Kepenkleri indirdim şimdiden
Tesekkur ederiz teyzesi :))))Bugün muayenesi olan ve bebişlerini görecek olan arkadaşlarımın güzel hayırlı sağlıklı haberlerle dönmelerini diliyorum Dualarım sizinle Allaha emanet olun
Sen de insallah güzel haberlerle gelirsin insallah canim...anladım canım karıştırmışımbende cumartesi gidicem Allah nasip ederse,
güzel haberlerle ve takviminle bekliyoruz seni canım
Onların insiyatifine kalmış bir durum artık içinde bulunduğumuz durum. Eşim çok anlayışlıdır aslında ama ben onun o hallerine çok üzülüyorum işte :26:
valla bence ASM ile uğraşma hiç
dogum temınatın oradakı masraflara yetmez
3500 benım temınatım
dogum 4500 falan
artı tum muayeneler de bu masraftan dusuyor
gereksız testlerle ugrastırıyorlar
bekletıyorlar
ben su an muayenelerımde devlete gıdıyorum
cok da memnunum
ultrasona gırıyorsun sonucta
tum testlerı de ucretsız yaptırıyorsun
aynı gun en gec bır gun sonra kan testlerını vs alabılıyorsun
ya da onternetten kendın bakabılıyorsun
dogum ıcın medıcıne hospıtal asya ya gıdıcem
kaynarca E-5 de
benım bıldıgım 5-6 dogum oldu o hastanede
bebek bakım unıtelerı vs herseylerı ıyı
ben Pendıkteyım
Tuzla ya da yakın
arabayla 10 -15 dk ya gecersın oraya
ben normal muayene ıcınyıne devlete gıdıcem
doguma yakın oraya gıdıcem
hastaneyı ezberledım zaten doktorları bıle bılıyorum
normal muayenelerde orası da cok bekletebılıyor gunune gore degısıyor
ama dogum esnasında hızmetlerı, bakımları ıyı
sımdıkı kararım bu yonde
sen muayene ıcın Tuzla dakı ozel tuzla hastanesı ne de gıdebılırsın
orası da uygun vesakın bır hastane bekleme yok
slm anneler ve bebişler hepiniz iyisinzdir umarımmm :))))ayyyyyy amannn allahım bir saattir geçmişe bakmaya çalışıyorum vallahi maşallahınız var yetişmek ne mümkünn :))))) güzel haberler alınmışş bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş hayırlı olsun kızlarrr çokkk sevindimmm... :)))) bizimkide büyüsede bende öğrensem keşkeeee :)))))
mehsel_eray evet canım adanada da karataş var ve şifa hast demişsin bi yerde sanırım ondan da var canım :))))) bende ondan sordummm... ben adanalıyım ama malatyadayımm eş görevinden dolayı dedimm adanalı heraldeee :)))))) senin bebiş de kız sanırım yanlış görmediysem hayırlı olsun canımmm :)))))
darısı cinsiyetini öğrenmek isteyenlerin başına kızlarrr :)))))
nub dan anlayan arkadaşlar fotolarımıza bi yorum lütfen kız erkek, yoksa her ikisi de mi:))) sosyolog arkadaşımız bu konuda iyiydi sanırım o da yok(
ah bulantılar 3 gün bişeyim yoktu kusmadım bulanmadı bile midem dünden beri çorba içsem kusuyorum ilişki biz hamile kaldığımdan beri 2 günde 1 oluyr doktorum hatta olsun dedi anne kolay doğum yaparmış ama dün gece ölüorum sandım midem bulanıyodu adam sarılsa daral geliodu bu gdişle bnm durumda vahim 16. haftaya kdr sıkıcaz dişimizi
nasıl yok karataş var da ordaki hastaneleri bilmiyorum tabii ... şifa hastanesi var ama büyük değil şifam da olabilir ismi... kanal a yakın sen adanalı mısın canım ?aa yok kız adanada öyle şeyler
Olsun, gün gelir tayının bu taraflara cıkar, yine gelirsin yavrucum, üzülme; hasret de guzeldır cogu zaman
bu arada park yatagı bır daha dusun derım
alanlar genellıkle keske basta besık alsaydık dıyorlar
ben cok buyuk olmayan 60*120 besık dusunuyorum
sallanabılır-asansorlu
gıttı gıdıyorda yatagı-donencesıyle bırlıkte 300 tl cıvarı
bebekler cabucak buyuyor
park yatak yetmıyor, basit kalıyor
aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?