Ben kontrole 5 ekimde gittim. Geçen cuma yani. Hem keseyi hem yolk saçı hemde nokta kadarda olsa bebeğimi gördüm :) O zaman 5+2 idim ama bu son adet tarihime göre hesaplandı. Ben erken yumurtladım bu ay. Zaten 25-26 günde bir adet oluyorum. Daha önceyim bu tarihe göre tahminimce. Bebek az daha büyüyünce tam zamanı çıkar ortaya :)
neden bu kadar olumsuza hazırlıyorum,
çünkü ilk gebeliğimde kayıp yaşadım
korkum ondan
herşey güzel sanırken, birden kalbi duruverdi bebeğin 8+3'de
o sebeple çok kötümserim..
merak edenlere teşekkürler
doktora gıttım ama sadece degere bakıp gayet normal dedı
muayene etmedı
11inde randevum var,
orada muayene olurum artık
hayırlısı kuzular
insan bir kez gözünü korkuttu mu
böyle herseyden bir mana arıyor ama
hakkımı da yemeyin
degerlerım de tuhaf cıktı
bı artmadı, bı hızla arttı
devlet hastanesındekı doktor o kadar detaya bakmadı bıle
ıyı, zaten degerler boyle artar dedı cıktı ısın ıcınden
11 ini sabırla beklıcem bakalım
hayırlısı olsun inşallah..
kızlar doktordan geliyorum...bugün 6+2 ,bebeğimin kalbini gördüm,minicik kalbi pıt pıt atıodu:2:duymadım ama gördüm..şükürler olsunnnn
kızlar doktordan geliyorum...bugün 6+2 ,bebeğimin kalbini gördüm,minicik kalbi pıt pıt atıodu:2:duymadım ama gördüm..şükürler olsunnnn
​kızlar ya sonuç 9.9 çok az deilmi
​kızlar ya sonuç 9.9 çok az deilmi
Sen nerelerdesin kaç gündür? Her şey yolunda değil mi?
Bazı doktorlar 5 ve üstünü bazıları da 10 ve üstünü pozitif sayıyorlar. 2 gün sonra bir daha yaptır tahlil bence.
canım dinlenmedeyim şuan.geçen hafta bayağı kanamam oldu..
serum verildi ve iğne yapıldı
şuan iyiyiz çok şükür..cuma günü kalp atışı için gideceğim.çok meraktayım
sizlerde iyisiniz umarım..bulantıların yoğunlaşmadı inş
başmıştı senin çünkü..iyi bak kendine
yakın zamanda rahat rahat görüşeceğiz inş:79:
5 Gün geçti ya o yüzden çok az geldi ya çoookk üzüldümdoktor belli deil daha dedi
canım yaşamayan bilemez tabi, Allahım kimseye de yaşatmasın..neden bu kadar olumsuza hazırlıyorum,
çünkü ilk gebeliğimde kayıp yaşadım
korkum ondan
herşey güzel sanırken, birden kalbi duruverdi bebeğin 8+3'de
o sebeple çok kötümserim..
merak edenlere teşekkürler
doktora gıttım ama sadece degere bakıp gayet normal dedı
muayene etmedı
11inde randevum var,
orada muayene olurum artık
hayırlısı kuzular
insan bir kez gözünü korkuttu mu
böyle herseyden bir mana arıyor ama
hakkımı da yemeyin
degerlerım de tuhaf cıktı
bı artmadı, bı hızla arttı
devlet hastanesındekı doktor o kadar detaya bakmadı bıle
ıyı, zaten degerler boyle artar dedı cıktı ısın ıcınden
11 ini sabırla beklıcem bakalım
hayırlısı olsun inşallah..
maşallah sizekızlar doktordan geliyorum...bugün 6+2 ,bebeğimin kalbini gördüm,minicik kalbi pıt pıt atıodu:2:duymadım ama gördüm..şükürler olsunnnn
Çok şükür şimdi iyiysen...Sen ve bebişin hep iyi olun inşallah. afelisle asyemu da yok ortalarda. İyilerdir inşallah.
Benim bulantılar bir yokladı geçti. Maşallahım var. Çok çok nadir 10-15 dk bir dönüyor geçiyor sonra midem :) Onun dışında da bir şikayetim yok çok şükür.
Herkese selamlarrr sayımız epeyce artmış,takip bile edemiyorum bazen! Ben işe basladım bu hafta öğleden sonra evdeyim ama vee dün kesemizi görmeye gittikk sonuçç iki tane kese vardı :) yani ikizzzzzzz salı günü kalp atışı için gideceğimmm :)))) İyi olmanıza cok sevindim benimde gayet rahat geçiyor maaşallah !
Herkese selamlarrr sayımız epeyce artmış,takip bile edemiyorum bazen! Ben işe basladım bu hafta öğleden sonra evdeyim ama vee dün kesemizi görmeye gittikk sonuçç iki tane kese vardı :) yani ikizzzzzzz salı günü kalp atışı için gideceğimmm :)))) İyi olmanıza cok sevindim benimde gayet rahat geçiyor maaşallah !
canım hayırlı olsun.çok sevindim.ikizzzz süppperr
canım tüp bebek falan mıydı ikiz oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?