2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

oooo ben doktora gittiğimde tam5+0 olacak gözükmez yaa benim öyle erken felan da olmadı çünkü tedavi çatlatma iğnesiyle oldu yani

hayırlısıyla bebeğin senle kalır inş.. korkunu anlıyoruz ya da anlamaya çalışıyoruz demek daha doğru olur belki.arkadaşların korkma demelerinin sebebi kendini yıpratmana engel olarak sana destek olmaya çalışmaları. 11nde çok güzel haberlerle dönersin inş.

kızlar doktordan geliyorum...bugün 6+2 ,bebeğimin kalbini gördüm,minicik kalbi pıt pıt atıodu:2: duymadım ama gördüm..şükürler olsunnnn

kızlar doktordan geliyorum...bugün 6+2 ,bebeğimin kalbini gördüm,minicik kalbi pıt pıt atıodu:2: duymadım ama gördüm..şükürler olsunnnn

Çok şükür :) Gözün aydın canım...Darısı bizlere inşallah :) Benim kontrolüm 19unda daha. 7+2 de gidiyorum :)

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyyy tbr ederimm yaa ya darısı bizim başımıza artık inşallah bizde enkısa zamanda bizede nasip eder

Sen nerelerdesin kaç gündür? Her şey yolunda değil mi?

canım dinlenmedeyim şuan.geçen hafta bayağı kanamam oldu..
serum verildi ve iğne yapıldı
şuan iyiyiz çok şükür..cuma günü kalp atışı için gideceğim.çok meraktayım
sizlerde iyisiniz umarım..bulantıların yoğunlaşmadı inş
başmıştı senin çünkü..iyi bak kendine
yakın zamanda rahat rahat görüşeceğiz inş:79:

Çok şükür şimdi iyiysen...Sen ve bebişin hep iyi olun inşallah. afelisle asyemu da yok ortalarda. İyilerdir inşallah.

Benim bulantılar bir yokladı geçti. Maşallahım var. Çok çok nadir 10-15 dk bir dönüyor geçiyor sonra midem :) Onun dışında da bir şikayetim yok çok şükür.

canım yaşamayan bilemez tabi, Allahım kimseye de yaşatmasın..
inş bu bebişini sağlıkla alıcaksın kucağına
ben de 15ini sabırsızlıkla bekliyorummm..

maşallah size darısı bize inşallahhh

Herkese selamlarrr sayımız epeyce artmış,takip bile edemiyorum bazen! Ben işe basladım bu hafta öğleden sonra evdeyim ama vee dün kesemizi görmeye gittikk sonuçç iki tane kese vardı :) yani ikizzzzzzz salı günü kalp atışı için gideceğimmm :)))) İyi olmanıza cok sevindim benimde gayet rahat geçiyor maaşallah !

Ayyyyy yirim ben onları :))) Maşallah maşallah...

Topiğimizin ikizleri senden geliyor desene :)

canım hayırlı olsun.çok sevindim.ikizzzz süppperr

canım tüp bebek falan mıydı ikiz oldu?

ayyy ikiz mi:):):):): allah bağışlasın ikisinide :):):):)

herkeste ufak tefek mide bulantısı işte göügsler de ağrı hepsi başlamış bende tık yok yaaa sadece çok az kasık ağrım var o kadar allah allah bende bir gariplik mi var yoksa acelemi ediyorum anlamadım ki ama sizde hemen hemen benimlesiniz

canım hayırlı olsun.çok sevindim.ikizzzz süppperr

canım tüp bebek falan mıydı ikiz oldu?

evet canım tüp bebekti ama beta hcg degerim cok dusuktu ve doktorum transferden bu yana tek oldugunu dusundu hep benım için tam bir sürpriz oldu ,şaşkın ve mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…