2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ne güzel :)) can içinde can görmekkk , bu hafta çabuk geçsin nolurr :)) kalp atısına sen 19 ekimde gideceksin dimi ,bende ayın 16 da gideceğim .

kızlar benimde kalp atışı için 19 unda randevum çok heycanlıyım.umarım hiçbi sorun yasamayız

burda nedennn ben yokum bende verdim bilgilerimi

bu arada bazı yasaklarım var paylaşmak istedim en basta ıhlamur,cips, ETSİZ çiğköfte,salam,sosis,bitki çayları,işlenmiş hazir gıdalar.

bana da dün doktor ketchup,mayonez,aynı şekilde salam sosis,kola yasak dedi.. bu dönemde kabızlık olabilrmiş o yüzden her öğünde salata ye bol bol dedi..ayrıca ananas ve kivi de tüketmek gerekiyormuş. deterjana çıplak elle dokunma ellerinde eldiven olsun dedi..ve ağır işten uzak dur dedi

beni de ekleyin :) yaş 27 , ilk çocuk. tahmini d.g 14.06.2013

çok teşekkür ederim. henüz kese falan görmedim ama galiba hamileyim :)

kan tahlili yaptırdın değilmi?
canım keseyide görürsün bugün yarın Allah'ın izniyle
yaa çok sevindim, kaç zaman aklımdasın.bi türlü çakışamadık
bende pek giremiyorum bu ara yaa..
herşey güzel olacak inş canım..haberlerini bekliyoruz bak

Geç döllenmedir belki. Bekle bakalım 2 gün daha. 2 gün sonra bir daha yaptır o zaman belli olur.

inşallah kotu nişey yoktur ancak 2 gün sonra tekrar yaptır o zamn belıı olur canını sıkmak istmem ama benım de 5 gun gecmıs 25 cıkmıstı 2 gun sonra 7 çıktı sonra sıfırlandı bı kaç gun sonra da adet olmustum

tşk ederim ya. moral oluyor burası. geçenlerde tuzun topiğine girdimde kimse yoktu yazmadım.

kan testi 2 kere yaptırdım. 3 ekimde 54, 8 ekimde 926 çıktı. bu cuma tekrar gitcem. bilgilendiririm :)

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrr :))) hemde erkenden öğrenmişsin maşallah!!!

kızlar bu gün doktora gittim.keseyi gördük çok şükür.ama kalp atışları için ayın 23üne gün verdi.off bu randevu günlerini beklemek çok zor geliyo.ALLAH hepimize hep güzel haberler duymayı nasip etsin.

canım karından mı baktı alttan mı peki değerin kaçtı

kızlar ben cuma gitsem görünür mü yaa ama karından..yada perşembe..2sinde 99 en son 4ünde 244 tü...o zman 10 gün sonra kontrol dedi sekreter kız:98:

maşallah topik şenlenmiş..günler geçtikçe sayımız hızla artıyor:)) nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor.. Biz perşembe günü kalp atışı için gidecez..inşallah güzel haberlerle dönmek nasip olur

canım senin dogum tarihi ne zaman..semde hamile günlüğü eklesene canım hemm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…