ayyy ikiz mi:):):):): allah bağışlasın ikisinide :):):):)
ben de yokum:/ yaş23..ilk gebeliğim 14 haziran muhtemel tarih
beni de ekleyn yaş25 ilk bebek tahmini tarih 06haziran
Ayyyyy yirim ben onları :))) Maşallah maşallah...
Topiğimizin ikizleri senden geliyor desene :)
:))) galiba baska varmı bilmiyorum , ultrason ekranında onları yan yana görmek bile beni ağlattı ilerleyen dönemlerde ne yaparız bilmiyorum;şimdiden yaşama sevinci katıyorlar bize ne güzel bişey bu yaa !!
bu arada bazı yasaklarım var paylaşmak istedim en basta ıhlamur,cips, ETSİZ çiğköfte,salam,sosis,bitki çayları,işlenmiş hazir gıdalar.
bu arada bazı yasaklarım var paylaşmak istedim en basta ıhlamur,cips, ETSİZ çiğköfte,salam,sosis,bitki çayları,işlenmiş hazir gıdalar.
Ihlamur içtim ben bir güzel geçen gün grip oluyor gibiyim diye...O da mı yasakmış
canım daha dün akşam iki bardak ıhlamır içtim.niye yasakki anlamadım(
ikizlerin tekrar hayırlı olsun canım.onlar bizim yaşama sebebimiz şimdiden.varlıkları bize can katıyor:)))
Ultrasona girdiğimde ekran ilk bana dönük değildi. Doktorum kesemiz burda gayet güzel, yolk sac da burda ve bebeğinde burda bak diyip ekranı bana döndürdüğünde yattığım yerden kalkıp ekranın içine girmek istedim :)
Ben kese görücem sadece diye düşünerek gitmiştim. Doktor ''bebeğin'' diyip ekranı bana çevirince ''bebeğim orda mı gerçekten'' diyebildim sadece. Sesim titredi söylerken ama... Minicik, nokta kadar annesi daha ama orda dedi doktor teyzesi :) Sadece çok şükür diyebildim ama ağlamamak için çok zor tuttum kendimi.
Rabbim nasip ederde o minicik kalbinin attığını görürsem ne hale gelirim bilmiyorum :)
canım benim çook tesekkür ederim,aynen darısı size olsun insallahÇok şükür :) Gözün aydın canım...Darısı bizlere inşallah :) Benim kontrolüm 19unda daha. 7+2 de gidiyorum :)
inşallah deryacım ..Allah sorunsuzca kucağımıza almayı da nasip eder inşallah..çok duygulandım görünce..küçücük bi can var karnımda..valla çok ilginç..Allahım sükürler olsunayyyyyyyyyyy tbr ederimm yaa ya darısı bizim başımıza artık inşallah bizde enkısa zamanda bizede nasip eder
maşallahh çok güzelllHerkese selamlarrr sayımız epeyce artmış,takip bile edemiyorum bazen! Ben işe basladım bu hafta öğleden sonra evdeyim ama vee dün kesemizi görmeye gittikk sonuçç iki tane kese vardı :) yani ikizzzzzzz salı günü kalp atışı için gideceğimmm :)))) İyi olmanıza cok sevindim benimde gayet rahat geçiyor maaşallah !
deryacım bende de bulantı falan bise yok,bi tek eksi yemek istiyorum..hiç takma kafana..baksana bebisimin kalbı bıle atmısherkeste ufak tefek mide bulantısı işte göügsler de ağrı hepsi başlamış bende tık yok yaaa sadece çok az kasık ağrım var o kadar allah allah bende bir gariplik mi var yoksa acelemi ediyorum anlamadım ki ama sizde hemen hemen benimlesiniz
sağol canım insallah,en kısa zamanda sizlerde tadarsınız bunu cok güzell sükürler olsuntebrikler canım,hadi gözün aydındarısı başımıza inş...
Benim doktor bana her şeyi yiyip içebilirsin dedibu arada bazı yasaklarım var paylaşmak istedim en basta ıhlamur,cips, ETSİZ çiğköfte,salam,sosis,bitki çayları,işlenmiş hazir gıdalar.
Ben de hani nerde ben göremiyorum dedim doktora. Algılayamadım ki nerede olduğunu. Resimde daha net görünüyor. Minik fasülyem o benimUltrasona girdiğimde ekran ilk bana dönük değildi. Doktorum kesemiz burda gayet güzel, yolk sac da burda ve bebeğinde burda bak diyip ekranı bana döndürdüğünde yattığım yerden kalkıp ekranın içine girmek istedim :)
Ben kese görücem sadece diye düşünerek gitmiştim. Doktor ''bebeğin'' diyip ekranı bana çevirince ''bebeğim orda mı gerçekten'' diyebildim sadece. Sesim titredi söylerken ama... Minicik, nokta kadar annesi daha ama orda dedi doktor teyzesi :) Sadece çok şükür diyebildim ama ağlamamak için çok zor tuttum kendimi.
Rabbim nasip ederde o minicik kalbinin attığını görürsem ne hale gelirim bilmiyorum :)
canım benim çook tesekkür ederim,aynen darısı size olsun insallahsende gittiğinde duyarsın inşallah görmek bile çok güzeelll,canım benim,artık onun da bi kalbi var
inşallah deryacım ..Allah sorunsuzca kucağımıza almayı da nasip eder inşallah..çok duygulandım görünce..küçücük bi can var karnımda..valla çok ilginç..Allahım sükürler olsun
ne güzel :)) can içinde can görmekkk , bu hafta çabuk geçsin nolurr :)) kalp atısına sen 19 ekimde gideceksin dimi ,bende ayın 16 da gideceğim .
Merhaba kızlar.
Bende bugün gittim doktora ..Sonucuna şimdi netten bakıyorum..Beta hcg 219.98 çıktı..Satım 2 eylül nasıl sizceUltrasona da perşembe bakacak..Bol su iç gel dedi,ultrasondaki kız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?