benimde bazen yataktan kalktığımda falan birden sancı giriyor ama sonra geçiyo tamamen cnm. senin sürekli ağrıyosa bence doktoru aramanda fayda var cnm.Fyyzcım bnde anlamadım bu kdr nye agrdı ilk aklıma gelen dün akşam arabadan inerken sancı girdi hatta duraksadım bi an ondan sonra devam etti
Hullycim senindmi oluyor böyle bilemedim ya ağrırdıda bu kadar olunca panikledim doktorumda normal demişti sadece ritmik sancılar tehlikeli dikkat et dedi
Prensesra cım hayırlısı olsun Rabbim sağlık sıhaat versin yavrularımıza
Kızlar okuyamyorum pek yatıyorum tlfndan takip ediyorum herkes iyidir umarım
Birde malum sitenin linkini lürfen banada atabilrmisnz
Feyzacım boşuna evham yapıyosun bence hormonlu hamişim benimKanaman olsa doktor hiç sana söylemez mi? Hem biz doktor değiliz ki ultrasonda bir anormallik olup olmadığını anlayalım. Walla doktorunu ararsan ve bu sefer kızarsa ilk kez kızan bir doktora hak vericem. :44: Yani doktoruna güven bence. Kanaman olsa ya da bir problem olsa ilk o anlar ve hemen önlemini alır progestan falan verir ne bilim ama mutlaka sana söyler kanaman var yorma kendini falan der. Madem herşey normal dedi normaldir merak etme. İçini rahat tut. Unutma sen rahat olacaksın ki bebişin de göbişinde rahat edecek.
şu gruba beni de ekleyn arkadaşlar özelden kime msj atayım???
şşşşşşş hadi ama annesi gereksiz panik yapıp germe minişiiii
kendi kendini huzursuz ediyosun boşu boşuna, yok tatlım bişicik olsa zaten niye drun riske girsin ki, görse mutlaka söyler bence arayıp sorma güvensizlik gibi olur.. bi daha ki kontrolünde aklına takılan herşeyi sor eve soru işaretleriyle gelme ben öyle yapıyorum bıktırana kadar soruyorum sonra kafam rahat:)))
bana atabilirsin cnm
aaa evet umut hastanesindeki o kapali bayani da duydum, ama bana biraz uzak kaliyor.. bolge hastanesi kalabalik mi bilemedim :) hic beklemiyorum cunku, en fazla 5-10 dk. gerci ben hafta ici gidiyorum belki ondandir. benim de bi arkadasim yeni dogum yapti, o da cok memnundu ondan sebep gidiyorum ben de. memnum kaldigim icin onermek istedim sadece..
yaaa ozy die deseha ya atmısım mesajııı
deseha sen atarken benim adımı da atar mısın
bu arada son kontrolümüzde doktorumuz 28 mayıs diyince ben dün ilk kez mayıs topiğine de girdim.kendimi sizi aldatmış ihanet etmiş gibi hissediyorum.kardeş topik ne de olsa arada bi selam verip çıkarım en çok sizi seviyorum asla onların olmayacağım, ruhumu size teslim ettim onlar sadece bedenime sahip olabilirler
evet canım ümmü gülsüm hanım umut hastanesindeki kapalı olan.. kızımı
hıhhhh.bende dün hatırlamaya çalışıyordum..kızkardeşimi de o doğurttu
kızlar malum bu gacı kaç tane pırtlattı ama yine taş gibi, hala taş gibi, maalesef taş gibi ya!!!!!evet şimdi formülü açıklıyorum.ama formüle güvenip de elinize böreği alıp tv karşısında uzanırsanız çatlamadık, yırtılmadık yer kalmaz diyim heee
-1 yemek kaşığı fındık yağına 1 tatlı kaşığı kayısı yağı
iksirimiz bu kızlargöbek, belin yan kısımları, iç bacak ve basenlere masaj yaparak uyguluyoruz yamalarımızı engelliyoruz özellikle banyodan hemen sonra sürerseniz gözenekler de açık olduğu için emilimi daha çabuk olur ve elastikiyeti daha fazla sağlar.hayde bre pehlivanlar yağlanın da gelin meydane
bu arada son kontrolümüzde doktorumuz 28 mayıs diyince ben dün ilk kez mayıs topiğine de girdim.kendimi sizi aldatmış ihanet etmiş gibi hissediyorum.kardeş topik ne de olsa arada bi selam verip çıkarım en çok sizi seviyorum asla onların olmayacağım, ruhumu size teslim ettim onlar sadece bedenime sahip olabilirler
günaydın kızlar,
dün akşam yine gördüm bebeklerimi bu hafta 4 oldu artık çok rahatsız ettim onlarıama çok tatlı uyuyolardı hele bi tanesi yüzüstü yatmış o kadar komik gözüküyodu ki aklıma geldikçe gülüyorum:)) ben öksürünce ikisi de uyandılar el salladılar bana tekrar uyudular:)) çok şükür ikisi de çok iyiymiş kanamam ara ara devam edebilirmiş, rahim ağzı uzunluğu ve genişliğine baktı ikisi de normal dedi aksi taktirde ikiz hamilelikte dikiş atılabiliomuş rahme ama böle bişiye gerek yok dedi.. bizde ki gelişmeler böyle 2 hafta sonrasına kadar..
hepinize bebeklerinizle mutlu bir gün diliyorum:)
mnsrozEvet canım bende yer kaplamasın diye böyle yapıyorum öbür türlü okunmuyo bile çok gözden kaçıyo. Hem zaten herkes kendine verilen cevabı anlıyo. Alıntı yapıyorum canım cevabımı verince siliyorum canım unutmamamın sırrı bu kadar basit yani
mutlu_mutlu, merve 02, mnsrozKızlar çok güldürdünüz beni yaa gece sırf hamilelik takvimini görmek için gece yarılarını beklemeler falan. Bi de Derya zaten hepsini görebiliyosun sitede diyince böyle daha heyecanlı oluyo demişsiniz. Allah iyiliğinizi versin. Bende resmini takip ediyorum gitgide insana benzemeye başlıyo. Ama benden daha önde giden hamileler olduğu için onun da pek bi heyecanı olmuyo
Günaydın kızlar . Dün akşamdan bu yana kahverengi lekelenmem var ve ilk defa oldu .inşallah her şey yolundadır akşam saçma sapan rüyalar gördüm rüyamda bebeğimi kaybediyordum
arkadaşlar mrb cumartesi günü forumda bişiler yazarken ıslaklık hissttim
lavobaya gittiğimde kan boşaldı birden parça halinde
ne yapacağımı bilemedim eşimi çağırdım hemen korkudan elim ayağım titredi
hemen hastanye gittik bebeğim yaşıyordu
kalp atışları vardı kanama rahimden geliyormuş
3 gün hastanede yattım kanamanın keseye gitmemesi gerekiyormuş yoksa bebeği kaybederiz dediler
bugün evdeyim hiç kalkmamam gerek
lütfen dua edin bana bebeğime bişi olmasın Allahım
kızlar malum bu gacı kaç tane pırtlattı ama yine taş gibi, hala taş gibi, maalesef taş gibi ya!!!!!evet şimdi formülü açıklıyorum.ama formüle güvenip de elinize böreği alıp tv karşısında uzanırsanız çatlamadık, yırtılmadık yer kalmaz diyim heee
-1 yemek kaşığı fındık yağına 1 tatlı kaşığı kayısı yağı
iksirimiz bu kızlargöbek, belin yan kısımları, iç bacak ve basenlere masaj yaparak uyguluyoruz yamalarımızı engelliyoruz özellikle banyodan hemen sonra sürerseniz gözenekler de açık olduğu için emilimi daha çabuk olur ve elastikiyeti daha fazla sağlar.hayde bre pehlivanlar yağlanın da gelin meydane
:113::113::113: mehselcim şuan seninle bütün duygularımı paylaştım demek bize ihanet edersin heee
evet arkadaşlar damping yaptım şu saatten sonra paletlerimi çok beğenene açık artırmayla satıyorum, hastanede doğumdan çıkar çıkmaz da bu güzel cic patiklerle çekilmiş bir fotoğrafını bekliyorum, hatta topikcenek bekliyoruz öyle değil mi kızlarteşekkür ederim canım,bu arada palet şeyy patiklerin çok güzel olmuş,ellerine sağlık
aile boyu fenerbahçeli patik olmuş ilki tığ ile patiği tavsiye ederim daha sıkı ve güzel oluyorlar mehselcim. yapabildiğimden değil de gördüğümden fikrimi söyledim :)
bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim canım,dikkat et kendine...
Sümeyyecim süper taktikmiş,tuttum bunu
Buarada seni dün ekledim ben malum yerden
Ooo sen okuyupta heyecanını yitiriyorsun.ben kimsenin takvimine bakmıyorum valla,dörtgözle gece 12 olmasını bekliyorum
Canım bak ne kanamalar geçirenler var parça düşürenler oluyor.maşallah bebişleri gayet sağlıklı.ama sen yinede önlemini almak adına doktoruna bi danış.çok geçmiş olsun...
Ilksevcim tüm topicçe dualarımızdasın,kalbimiz seninle...
çok geçmiş olsun,sen dinlenmene bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?