2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benimde bazen yataktan kalktığımda falan birden sancı giriyor ama sonra geçiyo tamamen cnm. senin sürekli ağrıyosa bence doktoru aramanda fayda var cnm.

ne biliyim cnm haklısında burdaki doktorlara çok güvenemiyorum dün ikili testimiz vardı bebeği inceledi ama diyorum acaba bebeği incelerken keseye dikkat etmedimi ne biliyim demek benim kese biçimsiz öle kabul etmek gerek :) dediğiniz gibi kanama olsa alttan mutlaka gelirdi heralde bi ağrımda yok çok şükür bence de boşuna evham yapıyorum ya off niye böleyiz biz yaa zorla kaşınıyoruz

ya bu arada bana kadın gelicekti hala gelmedii

şşşşşşş hadi ama annesi gereksiz panik yapıp germe minişiiii

saolun kızlar ya rahatlattınız beni zaten bişey yapmadan önce size soruyorum iyikide yapıyorum rahatlıyorum valla iyiki varsınızz :81::81:

ya bende doktorda sus pus kesiliyorum aklıma hiç bişey gelmiyo hatta girmeden eşimi uyarıyorum hatırlat bana diyorum o soruyor doktora cinsiyeti bile sormayı unutmuştum ben desehacım bana atabilirsin özel msj eklerim ben seni.

merhabalar kızlar valla ben bulamadım 2013 haziran anneleri çıkmıyor. Benimde sağ kasığımda 2 gündür gerilme kasılma gibi sancı oluyor arada ama normalmiş rahim genişliyormuş, doktoruma bunu sormadım bile adam öyle rahat ki anlatamam, tamam her şey normal kendini strese sokma, normal hayatını yaşamaya devam et diyor. Kızlar benim midem çok kötü ,hamilelikten önce hiç midemle ilgili bir şey yaşamadım ben, ne yesem sindirene kadar mahvoluyorum, sabah 3-4 tane çubuk kraker yedim sanki 1 ekmek yemişim, gaviscon şurup verdi doktor yemeklerden sonra içiyorum baya faydasını gördüm.

yaaa ozy die deseha ya atmısım mesajııı
deseha sen atarken benim adımı da atar mısın

evet canım ümmü gülsüm hanım umut hastanesindeki kapalı olan.. kızımı onda doğurdum nasipse bunu da onda doğurucam :)

bu gün 11 de kapım çaldı ve minişim beklerken kitabım sonunda geldi kızlar kitap güzel ama okumalıkaraya notlar alabileceğiniz yada minşinizin ilk pozlarını koyabileceğiniz bşy değil.isteyen varsa bu numarayı arayıp sabiha paktunanın bebeğimi beklerken kitabını istiyorum diyip getirtebilir. 0212 440 1 440 boyut yayın grubunun numarası.

bu arada son kontrolümüzde doktorumuz 28 mayıs diyince ben dün ilk kez mayıs topiğine de girdim.kendimi sizi aldatmış ihanet etmiş gibi hissediyorum.kardeş topik ne de olsa arada bi selam verip çıkarım en çok sizi seviyorum asla onların olmayacağım, ruhumu size teslim ettim onlar sadece bedenime sahip olabilirler

kızlar malum bu gacı kaç tane pırtlattı ama yine taş gibi, hala taş gibi, maalesef taş gibi ya!!!!!evet şimdi formülü açıklıyorum.ama formüle güvenip de elinize böreği alıp tv karşısında uzanırsanız çatlamadık, yırtılmadık yer kalmaz diyim heee
-1 yemek kaşığı fındık yağına 1 tatlı kaşığı kayısı yağı

iksirimiz bu kızlargöbek, belin yan kısımları, iç bacak ve basenlere masaj yaparak uyguluyoruz yamalarımızı engelliyoruzözellikle banyodan hemen sonra sürerseniz gözenekler de açık olduğu için emilimi daha çabuk olur ve elastikiyeti daha fazla sağlar.hayde bre pehlivanlar yağlanın da gelin meydane

:113::113::113: mehselcim şuan seninle bütün duygularımı paylaştım demek bize ihanet edersin heee

hehehe güzel tarifmiş pehlivanlar için
bu arada kızlar benimde göbişimin sağ tarafında boydan boya yeşil bi damar çıkmıştıı içim bi tuhaf oldu hamile gibi hissettim birden kendimi duygulandımm :111::111:

Boşver mayıs annelerini kızııııım burdaki forsun hiç bi yerde yok hepimizden öndesin herbişeyi bizden önce yaşıyosun hepimiz geleceğimizi sende görüyoruz orda en sonlarda olacan sen daha yeni heyecanlanırken onlar o durumları çoktaaaaan aşmış olacaklar. Sen bizimsin vermeyiz seni kimselere ne ruhunu ne bedenini

bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim canım,dikkat et kendine...

sümeyyecim süper taktikmiş,tuttum bunu
buarada seni dün ekledim ben malum yerden
ooo sen okuyupta heyecanını yitiriyorsun.ben kimsenin takvimine bakmıyorum valla,dörtgözle gece 12 olmasını bekliyorum

Günaydın kızlar . Dün akşamdan bu yana kahverengi lekelenmem var ve ilk defa oldu .inşallah her şey yolundadır akşam saçma sapan rüyalar gördüm rüyamda bebeğimi kaybediyordum

canım bak ne kanamalar geçirenler var parça düşürenler oluyor.maşallah bebişleri gayet sağlıklı.ama sen yinede önlemini almak adına doktoruna bi danış.çok geçmiş olsun...

ilksevcim tüm topicçe dualarımızdasın,kalbimiz seninle...
çok geçmiş olsun,sen dinlenmene bak...

neeeeeeeeeeee nasıl yaparsın bunu bittin sen

ya canım zaten karı3 kilo mu 4 kilo mu ne aldı nasıl çatlasın

:113::113::113: mehselcim şuan seninle bütün duygularımı paylaştım demek bize ihanet edersin heee

ilahi fyyyzzz çok güldüm msjına

teşekkür ederim canım,bu arada palet şeyy patiklerin çok güzel olmuş,ellerine sağlık
evet arkadaşlar damping yaptım şu saatten sonra paletlerimi çok beğenene açık artırmayla satıyorum, hastanede doğumdan çıkar çıkmaz da bu güzel cic patiklerle çekilmiş bir fotoğrafını bekliyorum, hatta topikcenek bekliyoruz öyle değil mi kızlar
aile boyu fenerbahçeli patik olmuş ilki tığ ile patiği tavsiye ederim daha sıkı ve güzel oluyorlar mehselcim. yapabildiğimden değil de gördüğümden fikrimi söyledim :)

şekerim böyle şişle örünce ağzı burnu şekilde gördüğün gibi sünüyo en kısa zamanda tığla da bir deneme olacak inşallah alnımın akıyla hallederim de ilk şiş patiğime benzemez cnm tavsiyeni dinliycem cnm

sağol canım çok teşekkür ederim azda olsa devam ediyor lekelenme devam ederse gidicem doktora

bebişime unnado dan aldığım ürün geldiilk defa bebişime bişey aldım.dilerim Allah tan kullanmakta nasip oluriçine koyucam bici bici yapıcazya hayali bile çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…