Senle SATlarımız aynı. Demek 28 mayıs dedi. Ben mayısın sonunda doğucağını biliyorum zaten de 16 mayısaı 17'ye bağlayan gece kandil. Hani şöyle mübarek günde doğsa diyorumbu arada son kontrolümüzde doktorumuz 28 mayıs diyince ben dün ilk kez mayıs topiğine de girdim.kendimi sizi aldatmış ihanet etmiş gibi hissediyorum.kardeş topik ne de olsa arada bi selam verip çıkarım en çok sizi seviyorum asla onların olmayacağım, ruhumu size teslim ettim onlar sadece bedenime sahip olabilirler
MEHSEL_ERAY Ben de salatalık çok yiyiyorum. Bi de annem Antalyalı olduğun için akdeniz mutfağına alışkınım hamur işi de pek sevmem. Herhalde o yüzden kilo almadım. Ama şu meyve işini bir düzene sokmam lazım. Burda herşey organik, hatta hergün uçakla Fransa'nın Marsirya şehrine organik sebze meyve gidiyo. O yüzden ben bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum, gerçi meyve canavarlığım da bundan kaynaklanıyo yıllardır İstanbul'da hormonlu yemekten mis kokulu meyveyi unutmuşum, çok lezzetliler yedikçe yiyesi geliyo insanın. İzmir'de var mıdır bilmem ama İstanbul'da 7-8 tane organik pazar var. Öyle bi yer bulursan ordan takıl, hem bebişin ek gıdaya başladığında da ordan alırsın. Hıyarlı ana olucaz bu gidişleAma kalorisi de çok düşük salatalığın doğal olduktan sonra bi zarar gelmez bence.
Bu arada ilk ördüğün patik devler ülkesine göre olmuşama yeleğe bayıldım çabuk ilerletmişsin maşallah. Bi komşumuz da küçük patikler örmüştü, ama şişle zor olur zaten herhalde yaa el kadar bişiy olcaklar tığla daha kolay örersin. Hem tığla da çok kolay oluyo daha kalıp gibi oluyo hatta.
papatya342 Aramıza hoşgeldin tatlımmmm
kuzukulagim 27 miiii 40 mıııııııııııı korkutma beni yaaaa.Mandalinaların bu kadar hain olabileceğini hiç düşünmemiştim...
mnsrozEminönünde çok güzel şeyler var hatta sırf o malzemeleri satan bi han bile var. Hem malzemeleri hazırlarıyla beraber satılıyo. Fikir de edinmiş olursun.
İSTANBULLULARKızlar eminönünde HAVUZLUHAN diye bi han var. Bi gitseniz kafayı yersiniz. Koskoca han sadece 0-2 yaşla alakalı ne varsa onunla dolu. Lohusalar için gecelik falan satan bi yer bile vardı yanlış hatırlamıyosam. Hem çok kaliteli hem de çok ucuz. Ben Annemin yanında geldiğimde 1 senelik alışverişimi ordan yapmayı planlıyorum. Bi mağazadan kuzenime hastane çıkışı almıştım 65 tl'ye sonra öbür kuzenime havuzlu handan daha da kalitelisini 35 aldım. Eminönü'e gidince bi uğrayın bence.
mrvbs9 ayda da 9 kilo alırsan süper olur işte
Naz34Geçmiş olsun tatlım bol bol dinlen. HamişizBol C vitamini, Bal, sıcak şeyler, başka da yapacak pek bişey yok.
Bu arada haklısın haziran annesi olmak hakketen süper sıcaklar gelicek biz doğurucaz. Hem yaz bebeğine bakmak daha kolay atarsın arabasına gezdirirsin bi hava alır. Üşütme derdi olmaz. Çok şükür şanslıyız.
MHRS'den randevu almaya çalışanlar Kızlar birbirinize boş randevuları haber vermek yerine kendinize alıyomuş gibi alın. O arkadaşla irtibata geçin siz iptal eder etmez o alsın. Yoksa arada başkası kapar.
DesehaTatlım endişelenme. Doktorun ilgili biriydi zaten bizzat kendisi görmek istemiştir.Bak milletin doktoru niye geldin diye dövüyo seninki ısrarla çağırıyo ne güzel işte...
Angel_LostHerhalde yaşadığın yere doğalgaz gelmedi henüz. Biran önce gelir de sizde o müthiş nimetten faydalanırsınız. Bu arada Antalya'daki akrabalarım kullandıkları odalarda elektrik sobasını sürekli kısıkta tutup çalıştırıyolar ama hiç kapatmıyolar. Böylelikle hep ılık kalıyo açıp kapatınca hem ısınana kadar donuyosun hem de daha pahalıya geliyo. Bi de bunu dene istersen. Ama WC için yapılacak bişey yok
cnm ne güzel iki hafta arayla göreceksin biz 1 ay bekliyoruz dayanmak çok zoroy maşallah kızlar sayfalar uçmuş yine..valla geçmişi okuyacak takati göremiyorum kendimde..umarım herkes iyidir..yarın randevumuz var en son iki hafta önce gördüm bebeğimi..bebeğim şimdi nasıl acaba.. bakalım doktorumuz ne diycek..sizler nasılsınız kızlar?
MEHSEL_ERAY Ben de salatalık çok yiyiyorum. Bi de annem Antalyalı olduğun için akdeniz mutfağına alışkınım hamur işi de pek sevmem. Herhalde o yüzden kilo almadım. Ama şu meyve işini bir düzene sokmam lazım. Burda herşey organik, hatta hergün uçakla Fransa'nın Marsirya şehrine organik sebze meyve gidiyo. O yüzden ben bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum, gerçi meyve canavarlığım da bundan kaynaklanıyo yıllardır İstanbul'da hormonlu yemekten mis kokulu meyveyi unutmuşum, çok lezzetliler yedikçe yiyesi geliyo insanın. İzmir'de var mıdır bilmem ama İstanbul'da 7-8 tane organik pazar var. Öyle bi yer bulursan ordan takıl, hem bebişin ek gıdaya başladığında da ordan alırsın. Hıyarlı ana olucaz bu gidişleAma kalorisi de çok düşük salatalığın doğal olduktan sonra bi zarar gelmez bence.
Bu arada ilk ördüğün patik devler ülkesine göre olmuşama yeleğe bayıldım çabuk ilerletmişsin maşallah. Bi komşumuz da küçük patikler örmüştü, ama şişle zor olur zaten herhalde yaa el kadar bişiy olcaklar tığla daha kolay örersin. Hem tığla da çok kolay oluyo daha kalıp gibi oluyo hatta.
aaah ah çok şaslısın cnm sırf bu organik şeyler için yazı iple çekiyorum ben burda organik meyve sebze satan yerlerdeki ürünler de hep sera ürünü onlar bile tam doğal değil yani köydeki salata eleğinin başında takoz diye attıkları o tohumluk salatalıkları bile özlüyorum, bizim çocuklar daha dişleri çıkmadan salatalık kokusu duyunca yicem diye ağlıcaklar.patiklerime laf yok açık artırmada onlar şu an ben de zaten şu tığla örülenlerin kalıp gibi durmasına vuruldum cnm.
keşke gönderseydin geri kız alıp gelseydi:44:kızlar canım mandalina çekmişti:)benimki kasada unutmuş gelmiş
çok teşekkür ederim cnmNe kadar güzel sohbet ediyorsunuz size özeniyorum. Malesef 7 saat saat farkına bide sabahları işe gitmek eklenince ben eve geldiğimde herkes gitmiş uykulara dalmış oluyor. Neyseki mesajlara bakıp herkesin ne durumda olduğunu öğrenebiliyorum. Güzel haberlere seviniyorum. Bu arada Mehsel Eray arkadaşımızın projelerine bayıldım maşallah. Prensesi çok şanslı.
Bende henüz değişen bişey yok bulantım yok ama hala bişey yiyemiyorum yiyincede midem ağrıyor. Artık suda rahatsız etmeye başladı zorla içiyorum. İçince taş oturmuş gibi oluyo mideme. Meyve sebze yiyemiyorum. Sadece ekmek arası bişeyler ve çorbayla idare ediyorum. Ama en azından vıitaminlerimi ve balık yağımı aksatmadan içiyorum çok şükür. Pazar günü ilk hatimimi bitirip ikincisine başladım. Hamileliğim boyunca 7 hatim indircem 700 yasin okuycam diye söz vermiştim. İnşallah bu kadar hatimin ve yasinin hatırına bebeğim hem sağlıklı akıllı hemde hayırlı bir evlat olur. Zaten burda bir arkadaş hamileyken bol bol Yasin okunursa bebek doğduktan sonra çok akıllı uslu olurmuş demişti. Allah hepimize sağlıklı akıllı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bu arada aşûre zamanını ve annemin yemeklerini çok özledim keşke orda olsaydım. Hamilelikte gurbet dahada zormuş. Üstelik canımın istediği herşey Türkiye'de. Simit istiyorum kıymalı pide ekmek arası köfte ve turşuuuu ve daha neler neler. Hatta hepsi rüyalarıma giriyor. aşerdiğim herşey orda burda bişey yok. Zaten sevmiyordum buranın yemeklerini şimdi iyice tiksindim. Keşke bende sizin gibi meyvaya falan aşersem ne güzel olurdu.ya kıyamam ben sana hiç arada bi öyle akrabaları görmek için falan da mı gelmiyosunuz türkiyeye.eşini söyle getirsin seni şu aralar işini ayarlayabilirse en azından canının istediklerini yiyebileceğin kadar bile kalabilseniz yeter:44:
kızlar bise sorcam.aranızda cinsiyet öğrenen ve de ikili test yaptıran arkadas var mı_
ben internetten bise okudum doğru gibi geldi..hep beraber bi değerlendirme yapalım:)
benim hcg değerim ikili testte ki 99 çıktı, doktor bebisi kıza benzettı..
nette de dıor kı değer 50 nin altındayca erkek , üstündeyse kız bebek olurmus??
doğruluk payı var mı merak ettim.. sizde yazabılır mısınız?
bu arada son kontrolümüzde doktorumuz 28 mayıs diyince ben dün ilk kez mayıs topiğine de girdim.kendimi sizi aldatmış ihanet etmiş gibi hissediyorum.kardeş topik ne de olsa arada bi selam verip çıkarım en çok sizi seviyorum asla onların olmayacağım, ruhumu size teslim ettim onlar sadece bedenime sahip olabilirler
Canim bana da 27-28i olabilir dedi doktor. Ayni demek ki zamanlarimiz. Gerci erken geli gec gelir belli olmaz bu minnoslara:))
günaydın cnm bşy sorcm ben cepten kk yı açtığım zaman telefonum beni netten atıyor ya cepten bağlanamıyorum kk ya sen nasıl yapıyosun bi program falan mı indirmek lazım acaba:44:günaydın kızlar geçmişi daha okuyamadım ama bugün işte cepten okurum :) hava çok güzel güneşli içim kıpır kıpır oldu umarım sizinde güzel bir gününüz olur....
ya arttık dayanamıorm kızlar ya
benım tek ostedım evde uyumak
ıse gelmek cok kotu
gozlerımı zor acıorm
cnm nasıl olsa 4 yıl çalışmıcakmışsın azcık daha sık dişini derim ben çünkü 4. ayda biraz daha rahatlarsın.inan çalışmaya alışmış biri için evde oturmak da en fazla 10 gün sonra sıkıcı oluyor.rapor alırım almasınada ozel sektor ıste geldıgımde suat asarlar
bısı solerler canım sıkılır
mumkun oldugunca ısı aksatmak ıstemıorm da
hadı dıorm 6 ay daha calısayım
sora zaten 4 yıl calısmıcam
ben doktorunu bi ara bilgilendir derim cnm.sanırım yeni bi doktor arıyormuşsun şu aralar git bi muayene ol istersen.çünkü beyaz akıntı haricinde gelen şeyler beni hep korkutmuştur.sen önlemini al derim ben yine de .Günaydın kızlar . Dün akşamdan bu yana kahverengi lekelenmem var ve ilk defa oldu .inşallah her şey yolundadır akşam saçma sapan rüyalar gördüm rüyamda bebeğimi kaybediyordum
biz de düşünüyoruz cnm eşim cinsiyeti öğrenmeden önceki akşam SİMAY güzel isim dimi demişti sanki kız olacağı içine doğmuş gibi.sonra EYLÜL dedi ben istemedim mayısta doğcak çocuğa eylül mü denir diye.şimdilerde de BERİL diyor benim de ağzım alıştı buna BERİL diye seviyoruz son 1 haftadır.ama ben DURU ASYA ve ADA isimlerini özellikle de DURU yu çok seviyorum BERİL DURU diyorum minişime ama değişir heralde bilmiyorum.Kiz ismi onerileriniz var mi hanimlar. Biz artik yavastan dusunmeye basladik da:)
benim bebişde 25 mayısda gelse keşke babasıyla aynı gün kutlarız pastadan tasarruf etmiş oluruz
günaydın cnm bşy sorcm ben cepten kk yı açtığım zaman telefonum beni netten atıyor ya cepten bağlanamıyorum kk ya sen nasıl yapıyosun bi program falan mı indirmek lazım acaba:44:
cnm nasıl olsa 4 yıl çalışmıcakmışsın azcık daha sık dişini derim ben çünkü 4. ayda biraz daha rahatlarsın.inan çalışmaya alışmış biri için evde oturmak da en fazla 10 gün sonra sıkıcı oluyor.
ben doktorunu bi ara bilgilendir derim cnm.sanırım yeni bi doktor arıyormuşsun şu aralar git bi muayene ol istersen.çünkü beyaz akıntı haricinde gelen şeyler beni hep korkutmuştur.sen önlemini al derim ben yine de .
biz de düşünüyoruz cnm eşim cinsiyeti öğrenmeden önceki akşam SİMAY güzel isim dimi demişti sanki kız olacağı içine doğmuş gibi.sonra EYLÜL dedi ben istemedim mayısta doğcak çocuğa eylül mü denir diye.şimdilerde de BERİL diyor benim de ağzım alıştı buna BERİL diye seviyoruz son 1 haftadır.ama ben DURU ASYA ve ADA isimlerini özellikle de DURU yu çok seviyorum BERİL DURU diyorum minişime ama değişir heralde bilmiyorum.
ah kuzucum benim ya kıyama ben size çok geçmiş olsun ama şükürler olsun bak minişin iyiymiş yat sen hep sakın kalkmaarkadaşlar mrb cumartesi günü forumda bişiler yazarken ıslaklık hissttim
lavobaya gittiğimde kan boşaldı birden parça halinde
ne yapacağımı bilemedim eşimi çağırdım hemen korkudan elim ayağım titredi
hemen hastanye gittik bebeğim yaşıyordu
kalp atışları vardı kanama rahimden geliyormuş
3 gün hastanede yattım kanamanın keseye gitmemesi gerekiyormuş yoksa bebeği kaybederiz dediler
bugün evdeyim hiç kalkmamam gerek
lütfen dua edin bana bebeğime bişi olmasın Allahım
ahaaahahaa milli mi oldunuz kızkızçeler günaydın
bu arada utanarak söylüyorum biz iki ay sonra ilk defa şey yaptık..benimkini zor razı ettim tabi dayanamadı birikmiş iki aydır
19 kasımda yaptırdım ikili testimi cnm cinsiyetimizi de o zaman öğrendimkızlar bise sorcam.aranızda cinsiyet öğrenen ve de ikili test yaptıran arkadas var mı_
ben internetten bise okudum doğru gibi geldi..hep beraber bi değerlendirme yapalım:)
benim hcg değerim ikili testte ki 99 çıktı, doktor bebisi kıza benzettı..
nette de dıor kı değer 50 nin altındayca erkek , üstündeyse kız bebek olurmus??
doğruluk payı var mı merak ettim.. sizde yazabılır mısınız?
gerçekten muhabbetiniz çok güzel ama yetişemiyorum. :26:
bazı cinsiyetler belli olmuş ne güzel hazırlıklara başlarsınız artık
ben bu ikili test nasıl oluyor onu soracaktım yaptıran arkadaşlara :44:
1- aç karına mı gideceğiz?
2- ultrason karından mı vajinal mi?
3- bu iki sorunun permütasyon kombinasyon olasılığını istiyorum
benim bebişde 25 mayısda gelse keşke babasıyla aynı gün kutlarız pastadan tasarruf etmiş oluruz
bnde senin gibi diorum cnm bnm evlilik yıldönümüm 17 haziran keşke o tarhte doğsa diorum :) tam senemiz doluyor o tarihte miniğimde elimizde olur çifte kutlama olur hayırlısı yinede vaktiyle sağlığıyla gelsinde
boşverin kızlarrrrrr çocuğunuz başını yakmayın ilerde biri annemle babamın evlilik yıldönümü diye diğeri babamın doğumgünü diye dışarı çıkamıcak açın gençlerin önünü canımmm
arkadaşlar mrb cumartesi günü forumda bişiler yazarken ıslaklık hissttim
lavobaya gittiğimde kan boşaldı birden parça halinde
ne yapacağımı bilemedim eşimi çağırdım hemen korkudan elim ayağım titredi
hemen hastanye gittik bebeğim yaşıyordu
kalp atışları vardı kanama rahimden geliyormuş
3 gün hastanede yattım kanamanın keseye gitmemesi gerekiyormuş yoksa bebeği kaybederiz dediler
bugün evdeyim hiç kalkmamam gerek
lütfen dua edin bana bebeğime bişi olmasın Allahım
test için aç yada tok diye şart yok.. ben tok karnına yaptırmıştım
ultrasonlar artık karından..
yani ilk başlarda keseyi yada bebişi görmek için(karından görünmediyse) vajinal bakmak isteyebiliyordu dr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?