2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Senle SATlarımız aynı. Demek 28 mayıs dedi. Ben mayısın sonunda doğucağını biliyorum zaten de 16 mayısaı 17'ye bağlayan gece kandil. Hani şöyle mübarek günde doğsa diyorum

MAlesef gelmedi buraya siteler yapıldı daha da yapılacak yani bizim evlerde yıkılacak ben sabırsızlıkla bekliyorum yıkılsın diye çünkü bayraklıdan nefret ediyorum artık yıkılana kadar kömür sobası kurmayı düşünüyorum eşyalarım beyaz, çok alakasız durcak ama başka çare yok ufoyuda wc ye koyarım artık

cnm ne güzel iki hafta arayla göreceksin biz 1 ay bekliyoruz dayanmak çok zorinşallah güzel haberler alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim ben yaptirdim ikiliyi ve cinsiyeti de ogrendik buyuk ihtimal. Ama tahlillere gore degil bildigin 4 boyutlu ultrasonla epey inceledi doktor ve ondan sonra soyledi kiz oldugumuzu. Yapilan tahlillere baktim da Bhcg degerine hic bakilmamis zaten.

Canim bana da 27-28i olabilir dedi doktor. Ayni demek ki zamanlarimiz. Gerci erken geli gec gelir belli olmaz bu minnoslara:))

gerçekten muhabbetiniz çok güzel ama yetişemiyorum. :26:
bazı cinsiyetler belli olmuş ne güzel hazırlıklara başlarsınız artık
ben bu ikili test nasıl oluyor onu soracaktım yaptıran arkadaşlara :44:
1- aç karına mı gideceğiz?
2- ultrason karından mı vajinal mi?
3- bu iki sorunun permütasyon kombinasyon olasılığını istiyorum

kızlar dün randevum vardı.. bebişim serpimiş.. 8,5 cm olmuş kuzu
çok şükür ikili testimiz güzel çıktı.. bebiş bağdaş kurmuş, dr ne kadar çabalasada pozisyonu bozmadı..
bende rahatsız etmeyelim dedimm..o yüzden cinsiyetle ilgili bi netleşme olmadı..
önemli değil.. sağlıklı olsundaa

bende 2-3 gündür hareket vardı.. kendimi dinleyip ''acaba'' demeye kalmadan kesiliyordu..
ama şuan sabahtandır kıpraşımlar var.. öyle durup kendimi dinliyorum..
içim bi tuhaf, kendimi çok iyi hissediyorum.. ne tatlı duygudur bu ya..
hepinizin bu güzel paylaşımını bekliyorumm..
Allahım kucağımıza aldığımız günleri görmeyide nasip etsin..

slm herkeseeee :) nasılsınız canlarım minikler nasıl ne var ne yok kötü haberler yok inş bebişler pipiş yada miniş gösterdimi bakim :) bilgi istiyorum

günaydın kızlar geçmişi daha okuyamadım ama bugün işte cepten okurum :) hava çok güzel güneşli içim kıpır kıpır oldu umarım sizinde güzel bir gününüz olur....
günaydın cnm bşy sorcm ben cepten kk yı açtığım zaman telefonum beni netten atıyor ya cepten bağlanamıyorum kk ya sen nasıl yapıyosun bi program falan mı indirmek lazım acaba:44:
ya arttık dayanamıorm kızlar ya
benım tek ostedım evde uyumak
ıse gelmek cok kotu
gozlerımı zor acıorm
cnm nasıl olsa 4 yıl çalışmıcakmışsın azcık daha sık dişini derim ben çünkü 4. ayda biraz daha rahatlarsın.inan çalışmaya alışmış biri için evde oturmak da en fazla 10 gün sonra sıkıcı oluyor.
Günaydın kızlar . Dün akşamdan bu yana kahverengi lekelenmem var ve ilk defa oldu .inşallah her şey yolundadır akşam saçma sapan rüyalar gördüm rüyamda bebeğimi kaybediyordum
ben doktorunu bi ara bilgilendir derim cnm.sanırım yeni bi doktor arıyormuşsun şu aralar git bi muayene ol istersen.çünkü beyaz akıntı haricinde gelen şeyler beni hep korkutmuştur.sen önlemini al derim ben yine de .

Kiz ismi onerileriniz var mi hanimlar. Biz artik yavastan dusunmeye basladik da:)
biz de düşünüyoruz cnm eşim cinsiyeti öğrenmeden önceki akşam SİMAY güzel isim dimi demişti sanki kız olacağı içine doğmuş gibi.sonra EYLÜL dedi ben istemedim mayısta doğcak çocuğa eylül mü denir diye.şimdilerde de BERİL diyor benim de ağzım alıştı buna BERİL diye seviyoruz son 1 haftadır.ama ben DURU ASYA ve ADA isimlerini özellikle de DURU yu çok seviyorum BERİL DURU diyorum minişime ama değişir heralde bilmiyorum.

benim bebişde 25 mayısda gelse keşke babasıyla aynı gün kutlarız pastadan tasarruf etmiş oluruz

bnde senin gibi diorum cnm bnm evlilik yıldönümüm 17 haziran keşke o tarhte doğsa diorum :) tam senemiz doluyor o tarihte miniğimde elimizde olur çifte kutlama olur hayırlısı yinede vaktiyle sağlığıyla gelsinde

selam kızlar ben yaklaşık 15 gündür kk ya giremiyorum.ay sonu olduğu için işler çok yoğun.ama bugün şöyle bir geçmişi okudumda ne güzxel haberler var böyle :) mehsel cim sana çok sevindim.yanlış haz,tırlamıyorsam senin eşin kız istiyordu.güzelliğiyle sağlığıyla doğsun inş. bu arada benimde kızım olursa ömrüm, gölge, masal gibi bir kaç isim düşündüm ama kararsızım zaten erkek olursa da eşim sadece ateş ismini istiyor değişiklik istemiyorum diyor ama bende ateş ismini hiç beğenmedim

ah kuzucum benim ya kıyama ben size çok geçmiş olsun ama şükürler olsun bak minişin iyiymiş yat sen hep sakın kalkmainşallah en kısa zamanda herşey normale döner.dua edicez biz senin için.
kızçeler günaydın
bu arada utanarak söylüyorum biz iki ay sonra ilk defa şey yaptık..benimkini zor razı ettim tabi dayanamadı birikmiş iki aydır
ahaaahahaa milli mi oldunuz kız bizde de yasak yok şu an bi ara olmuştu kanama varken onda da 3 gün anca bekledik
19 kasımda yaptırdım ikili testimi cnm cinsiyetimizi de o zaman öğrendim 12+2 idim ama doktorum 12+5 dedi.29 unda kan sonucum çıkacak o yüzden şimdi değerle ilgili bşy diyemiyorum

test için aç yada tok diye şart yok.. ben tok karnına yaptırmıştım
ultrasonlar artık karından..
yani ilk başlarda keseyi yada bebişi görmek için(karından görünmediyse) vajinal bakmak isteyebiliyordu dr..

benim bebişde 25 mayısda gelse keşke babasıyla aynı gün kutlarız pastadan tasarruf etmiş oluruz

boşverin kızlarrrrrr çocuğunuz başını yakmayın ilerde biri annemle babamın evlilik yıldönümü diye diğeri babamın doğumgünü diye dışarı çıkamıcak açın gençlerin önünü canımmm

ilksev çok geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen düzelecek inşallah.

Şimdi telefonum çaldı, Recep Has'ın sekreteri arıyor. Yarın saat 3 buçukta ikili testiniz var diye.
Sanki aklımdan çıkıyor da hatırlatıyor birde.

bak bak neleri düşünmüş senin başına geldi galiba böle bişey banane cnm otursun dizimin dibinde kutlasın doğumgününü sonra düşünücez kara kara nerde bu kimle kutluyor erkek/kız arkadaşımı var yoksa falan filan diye doğumunu dört gözle biz bekliyoruz doğumgününüde bizle kutlıcak tabi

Canım allah yardımcın olsun aman aman çok dikkat et kendine
Rabbim meleğini korusun

Canım nasılsın iyimisin sana bişey soracaktım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…