- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
bende açtım önüme osmanlıca lügatı bakıyorum isimlere kulağa hoş gelenlerin anlamları saçma, anlamı güzel olanların söylenişi güzel deil:))) değişik bişiler bulursam paylaşırım.. bu arada ben tarihçiyim o yüzden aklıma geldi lügat:))
Bulursan haberdar et, bilginden faydalanalim canim:))bende açtım önüme osmanlıca lügatı bakıyorum isimlere kulağa hoş gelenlerin anlamları saçma, anlamı güzel olanların söylenişi güzel deil:))) değişik bişiler bulursam paylaşırım.. bu arada ben tarihçiyim o yüzden aklıma geldi lügat:))
Canim hanne ve meryem her ikisi beni son zamanlarda cok etkilemis isimlerden. Ama soylenis kolyligi nedeniyle meryemi sececegiz galiba. Ben yanina gökçe diyorum, eşim kabul etmiyor. İlkinde zehrayi ben sifayi o koymustu. Bakalim simdi ne koyacak:))Biz de kız olursa ilk ismini Meryem düşünüyoruz canım ikinci ismi de Nuha olacak inşallah. Beğenirsen al senin yani bebişinin olsunNuha aklıselim demek. Kur'an'da da geçiyo ama bence Kur'an'da geçmesinden çok manasının güzel olması önemli. Erkek olursa da Emin Mervan düşünüyoruz inşallah.
şimdi çıkmam gerek kendimi iyi hissettiğimde girerim
merak etmeyin beni
dua edin yeter
Kızlar dün kayınvalidem yöresel bi yemek yapmış bizi de çağırdı sağolsun oh mis gibi yedik yaptığım yemekler de bugüne kaldı. Pek mesudum bugün de işten yırttım
Kaynımın kızı var daha 1 yaşında ya var ya yok yeni yürüyo daha. Bir tombiş bişey bi tatlı anlatamam renkli gözlü, sarışın ve tostombalak bişey tam yemelik. Yemeğe de çok düşkün, kızın ağzına bi lokma veriyosun nasıl mutlu oluyo nasıl kahkaha atıyo bi görsenizBi de uyu diyolar uyuyomuş gibi gözlerini kırpıştırıyo çok tatlı Onu gördükçe biran önce doğurasım geliyo.
şimdi çıkmam gerek kendimi iyi hissettiğimde girerim
merak etmeyin beni
dua edin yeter
dualarımız seninle ilksev Rabbim miniğini size bağışlasın (Amin) iyi haberlerini bekliyoruz.
Walla bulbulcüm aslında son bi kaç yılda süper değişiklikler oldu sağlık sektöründe özellikle de devlet hastanelerinde. Önceden neydi öyle daha gün ağırmadan sıralara girmeler, saatlerce beklemeler, kötü muamele, muayenehanesine gitmediğinde doktor yüzüne bakmaz vs. vs. Şimdi özellerden rahat oldu randevunu alıyosun muayeni olup 5 dk da işini hallediyosun. Özel hastanelerin bi çoğunun da SGK ile anlaşması var önceye nazaran çok daha cüz'i fiyatlar ödüyosun. Hele bu Sut Kanunu (Bu arada süt değil Sut yani Sağlık Tebliği Uygulamasının kısa adı) sayesinde artık özeller de bizi sömüremicek. Bence devletin bize verdiği hakları sonuna kadar kullanmalıyız.
Bu arada mesela bebiş doğduktan sonra 0-18 yaş arasında olduğu için kuvezden falan da para almamaları gerekir. Haklarımızı bilelim, savunalım...
arkadaşlar mrb cumartesi günü forumda bişiler yazarken ıslaklık hissttim
lavobaya gittiğimde kan boşaldı birden parça halinde
ne yapacağımı bilemedim eşimi çağırdım hemen korkudan elim ayağım titredi
hemen hastanye gittik bebeğim yaşıyordu
kalp atışları vardı kanama rahimden geliyormuş
3 gün hastanede yattım kanamanın keseye gitmemesi gerekiyormuş yoksa bebeği kaybederiz dediler
bugün evdeyim hiç kalkmamam gerek
lütfen dua edin bana bebeğime bişi olmasın Allahım
günaydın kızlar10. haftanın sonlarına geldik şükür ama biz ilerlerken diğerleri de ilerliyor ve önde gidenlere imrenme hiiiç bitmiyor ne olacak bu iş :44: mayıs sonu gelince doğumlar başlar benim gibi haziranın sonuna doğru olanlar da onlara bakar bakar imrenir artık işin şakası tabi bunlar Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
3 gün hastanede yattım kanamanın keseye gitmemesi gerekiyormuş yoksa bebeği kaybederiz dediler
Kızlar benimde bebeğimi beklerken kitabım geldi sonunda :) İçeriğine bir göz gezdirdim de yararlı olacağa benziyor. Bu malum sitedeki gruba baktım ama göremedim ben de üye olmak istiyorum ama nasıl olucam? linki ozel msj atabilir misiniz
aynen konuşmak çok zor geliyo bi de sınıfta bağırınca ben öğrencilere şimdi kuscam bağırtmayın beni diyorum o derece :)
dualarımız seninle ilksevcim minişin sımsıkı tutunur sana inşallah..
özelden msj at ismini soyismini ekleyelim cnm gruba
bende açtım önüme osmanlıca lügatı bakıyorum isimlere kulağa hoş gelenlerin anlamları saçma, anlamı güzel olanların söylenişi güzel deil:))) değişik bişiler bulursam paylaşırım.. bu arada ben tarihçiyim o yüzden aklıma geldi lügat:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?