2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

süper fikir kocişkom da tarih mezunu lügatı vardı..kimseye vermediyse

Son düzenleme:
Bulursan haberdar et, bilginden faydalanalim canim:))
Canim hanne ve meryem her ikisi beni son zamanlarda cok etkilemis isimlerden. Ama soylenis kolyligi nedeniyle meryemi sececegiz galiba. Ben yanina gökçe diyorum, eşim kabul etmiyor. İlkinde zehrayi ben sifayi o koymustu. Bakalim simdi ne koyacak:))

Kızlar dün kayınvalidem yöresel bi yemek yapmış bizi de çağırdı sağolsun oh mis gibi yedik yaptığım yemekler de bugüne kaldı. Pek mesudum bugün de işten yırttım
Kaynımın kızı var daha 1 yaşında ya var ya yok yeni yürüyo daha. Bir tombiş bişey bi tatlı anlatamam renkli gözlü, sarışın ve tostombalak bişey tam yemelik. Yemeğe de çok düşkün, kızın ağzına bi lokma veriyosun nasıl mutlu oluyo nasıl kahkaha atıyo bi görseniz Bi de uyu diyolar uyuyomuş gibi gözlerini kırpıştırıyo çok tatlı Onu gördükçe biran önce doğurasım geliyo.

sümeyye kız..ben senle eşini çok merak eiyorum..sen de biizm malum sitedeki gruba üye olsaydın keşke..tabi hesabın varsa

Hayır hayatım burda randevu sistemi yok. Ben hep özele giderdim ve ilk çocuğumda da özele gittim kesinlikle ücret ödemedim. Ta ki geçen sene kızımın rahatsızlığına kadar. Geçen seneden beri ücret alınıyor. Ondan önce devlet hastaneleri de randevuluydu özel gibiydi şimdi yığılmadan randevuyu da kaldırdılar. Ben yaşadıklarımı bilirim bana söylenenleri değil.

Geçmiş olsun cnm inş önemli bişey yoktur en kısa zamanda geçer inş lekelenmen. Rabbim korusun meleğini.

Kızlar benimde bebeğimi beklerken kitabım geldi sonunda :) İçeriğine bir göz gezdirdim de yararlı olacağa benziyor. Bu malum sitedeki gruba baktım ama göremedim ben de üye olmak istiyorum ama nasıl olucam? linki ozel msj atabilir misiniz

desehaAy lugattan ben de çok bakardım bi ara ama zor oluyo yaa sonuçta sadece isim sözlüğü değil ya bi sürü şey. Bi de bizdeki lugat çok büyüktü ondandır belki.

sosyolog Kız Sosyolog yeni gördüm daha 2 ay sonra büyük buluşma haa Doktora sorun bi problem yoksa açmayın arayı bu kadar yazık kız adama Ben o ismi lazım değil siteye üyeyim zaten adım Hatice Sümeyye Özkurt aratınca arapçasıyla birlikte çıkar ordan tanırsın. Ekle sen beni... Siz orda grup yaptıysanız oraya da ekle beniiii

hullyCanım walla bize de demedi bizde sıklığını azalttık haftada 3'e düşürdük, şu ana kadar bi sıkıntı da olmadı çok şükür

BulbulBen hazirandan sonra İstanbul'dan ayrıldım evlenip Cezayir'e taşındım. Dolayısıyla son gelişmelerden haberim yok. Burda kızlar MHRS'den falan bahsedince aynı devam ediyo sanmıştım. Demek kalktı randevu. Bi de benim sürekli gittiğim hastane (Beşiktaş Sait Çiftçi devlet Hastanesi) bi aylık randevu açmıyodu günlük açıyodu o yüzden her zaman rahatlıkla bulabiliyodum randevu. Ama her hastane bir olmuyo haklısın herkes yaşadığını bilir.

aa benimde 26 sı dedi doktor bi gün arayla :))))))))))))))))

Hadi ya e kalkma yat tabii ay hayırlısıyla bi alaydık şu bebişleri kucağımıza

dualarımız seninle ilksevcim minişin sımsıkı tutunur sana inşallah..

özelden msj at ismini soyismini ekleyelim cnm gruba

Bugun sabah giremedim foruma, ancak bu saati buldu, su anda da okuldayim da allahtan hoca yokmus da ole girebildim...

Gunaydin herkeseee

Bu sabah da herzamanki gibi bulantilarimiz bizi yalniz birakmadi :) bugun sabah da 54 lerden 53.3 e dustugunu gordum kilomun, doktora kadar ne olacagiz bakalim

aynen konuşmak çok zor geliyo bi de sınıfta bağırınca ben öğrencilere şimdi kuscam bağırtmayın beni diyorum o derece :)

Bende aynı oluyorum. Çocuklara bağırınca benimki kasıklarıma baskı yapıyor.anladımki hamile iken çalışmak hem bebeği hemde beni etkiliyor(((

kızlar bise sorcam.aranızda cinsiyet öğrenen ve de ikili test yaptıran arkadas var mı_
ben internetten bise okudum doğru gibi geldi..hep beraber bi değerlendirme yapalım:)
benim hcg değerim ikili testte ki 99 çıktı, doktor bebisi kıza benzettı..
nette de dıor kı değer 50 nin altındayca erkek , üstündeyse kız bebek olurmus??
doğruluk payı var mı merak ettim.. sizde yazabılır mısınız?

aa mantıklı yaa ben de eski ağır isimleri seviyorum asaletli geliyor bana buldukça paylaşırsan sevinirim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…