kızlar benimde bebeğimi beklerken kitabım geldi sonunda :) içeriğine bir göz gezdirdim de yararlı olacağa benziyor. Bu malum sitedeki gruba baktım ama göremedim ben de üye olmak istiyorum ama nasıl olucam? Linki ozel msj atabilir misiniz
doğrumuymuş acaba cinsiyeti belli olanlar baktımı acaba doğruluk payı varmı diye?
bende yiyirum valla özelliklede canım kuşbaşılı kaşarlı çekiyor benimde
canım buralımısın hemşeriymişiz ne güzel
canım bende kilolu kaldım zaten 10 alsam çok iyi olucak bendede bulantı falan olamdığı için herşeyi yiyorum gerçi fena gitmiyor şimdilik 2.5 aldım ama zaten 75tim kaldığımda dahada dikkatli olmam lazım
nükte beste melodi candaş
arkadaşlar mrb cumartesi günü forumda bişiler yazarken ıslaklık hissttim
lavobaya gittiğimde kan boşaldı birden parça halinde
ne yapacağımı bilemedim eşimi çağırdım hemen korkudan elim ayağım titredi
hemen hastanye gittik bebeğim yaşıyordu
kalp atışları vardı kanama rahimden geliyormuş
3 gün hastanede yattım kanamanın keseye gitmemesi gerekiyormuş yoksa bebeği kaybederiz dediler
bugün evdeyim hiç kalkmamam gerek
lütfen dua edin bana bebeğime bişi olmasın Allahım
kızçeler günaydın
bu arada utanarak söylüyorum biz iki ay sonra ilk defa şey yaptık..benimkini zor razı ettim tabi dayanamadı birikmiş iki aydır
bu arada son kontrolümüzde doktorumuz 28 mayıs diyince ben dün ilk kez mayıs topiğine de girdim.kendimi sizi aldatmış ihanet etmiş gibi hissediyorum.kardeş topik ne de olsa arada bi selam verip çıkarım en çok sizi seviyorum asla onların olmayacağım, ruhumu size teslim ettim onlar sadece bedenime sahip olabilirler
hehehe güzel tarifmiş pehlivanlar için
bu arada kızlar benimde göbişimin sağ tarafında boydan boya yeşil bi damar çıkmıştıı içim bi tuhaf oldu hamile gibi hissettim birden kendimi duygulandımm :111::111:
kızlar dün randevum vardı.. bebişim serpimiş.. 8,5 cm olmuş kuzu
çok şükür ikili testimiz güzel çıktı.. bebiş bağdaş kurmuş, dr ne kadar çabalasada pozisyonu bozmadı..
bende rahatsız etmeyelim dedimm..o yüzden cinsiyetle ilgili bi netleşme olmadı..
önemli değil.. sağlıklı olsundaa
bende 2-3 gündür hareket vardı.. kendimi dinleyip ''acaba'' demeye kalmadan kesiliyordu..
ama şuan sabahtandır kıpraşımlar var.. öyle durup kendimi dinliyorum..
içim bi tuhaf, kendimi çok iyi hissediyorum.. ne tatlı duygudur bu ya..
hepinizin bu güzel paylaşımını bekliyorumm..
Allahım kucağımıza aldığımız günleri görmeyide nasip etsin..
sonlarındaki normal doğum fotolarına bakın da içiniz açılsın:18:
canım geceN yıl bende bir ara beril adına takmıştım ama berilyumun simgesinin kısaltması gibi bir anlamı var o yüzden hevesim kaçtı...anlamına da çok öenm veriyorum çünkü..mesela şimal adı da çok hoşuma giderdi ama ben güneydoğuluyum:) alakasız olur diye vazgectimgünaydın cnm bşy sorcm ben cepten kk yı açtığım zaman telefonum beni netten atıyor ya cepten bağlanamıyorum kk ya sen nasıl yapıyosun bi program falan mı indirmek lazım acaba:44:
Cnm nasıl olsa 4 yıl çalışmıcakmışsın azcık daha sık dişini derim ben çünkü 4. Ayda biraz daha rahatlarsın.inan çalışmaya alışmış biri için evde oturmak da en fazla 10 gün sonra sıkıcı oluyor.
Ben doktorunu bi ara bilgilendir derim cnm.sanırım yeni bi doktor arıyormuşsun şu aralar git bi muayene ol istersen.çünkü beyaz akıntı haricinde gelen şeyler beni hep korkutmuştur.sen önlemini al derim ben yine de .
Biz de düşünüyoruz cnm eşim cinsiyeti öğrenmeden önceki akşam simay güzel isim dimi demişti sanki kız olacağı içine doğmuş gibi.sonra eylül dedi ben istemedim mayısta doğcak çocuğa eylül mü denir diye.şimdilerde de beril diyor benim de ağzım alıştı buna beril diye seviyoruz son 1 haftadır.ama ben duru asya ve ada isimlerini özellikle de duru yu çok seviyorum beril duru diyorum minişime ama değişir heralde bilmiyorum.
Eki Görüntüle 562902
Elhamdülillah bebeğimizi bu sabah gördük geldik, işte buda fotoğrafı teyzeleri :)
biz ikili testi düşündük taşındık doktorumuzla da konuştuk yaptırmamaya karar verdik, ultrasonda ense kalınlığı ölçümü yapıldı ve diğer uzuvlarına da baktık.Uyandıramadık ama miskini:) bana çekmiş
Cinsiyetle ilgili hiçbir tahmini yok doktorumuzun, 1 ay sonrasına kaldı o da malesef. Birde elevit kullanmaya başladık. Bizden haberler bunlar hepinizin güzel haberlerini duymayı diliyorum anneler
bak bak neleri düşünmüş senin başına geldi galiba böle bişeybanane cnm otursun dizimin dibinde kutlasın doğumgününü sonra düşünücez kara kara nerde bu kimle kutluyor erkek/kız arkadaşımı var yoksa falan filan diye doğumunu dört gözle biz bekliyoruz doğumgününüde bizle kutlıcak tabi
Eki Görüntüle 562902
Elhamdülillah bebeğimizi bu sabah gördük geldik, işte buda fotoğrafı teyzeleri :)
biz ikili testi düşündük taşındık doktorumuzla da konuştuk yaptırmamaya karar verdik, ultrasonda ense kalınlığı ölçümü yapıldı ve diğer uzuvlarına da baktık.Uyandıramadık ama miskini:) bana çekmiş
Cinsiyetle ilgili hiçbir tahmini yok doktorumuzun, 1 ay sonrasına kaldı o da malesef. Birde elevit kullanmaya başladık. Bizden haberler bunlar hepinizin güzel haberlerini duymayı diliyorum anneler
göz gezdirirken gördüm korkudan kapadım kitabı. sonra bi cesaret açtım inceledimsonlarındaki normal doğum fotolarına bakın da içiniz açılsın:18:
Maşallah canım bebeğinedaha erken bence ya cinsiyet tahmini için
canım bir şey soracağım bizde ikili test yaptırmayacağız
bu ense ölçümünü doktor direk yapıp mı söyledi sana yoksa
sen mi istedin ondan ölçümü yapması için
tabı canım cok zor evde oturmak ama dayanamıorm bu uykuya sankı ee celıscam zaten +6 ay dahagünaydın cnm bşy sorcm ben cepten kk yı açtığım zaman telefonum beni netten atıyor ya cepten bağlanamıyorum kk ya sen nasıl yapıyosun bi program falan mı indirmek lazım acaba:44:
cnm nasıl olsa 4 yıl çalışmıcakmışsın azcık daha sık dişini derim ben çünkü 4. ayda biraz daha rahatlarsın.inan çalışmaya alışmış biri için evde oturmak da en fazla 10 gün sonra sıkıcı oluyor.
ben doktorunu bi ara bilgilendir derim cnm.sanırım yeni bi doktor arıyormuşsun şu aralar git bi muayene ol istersen.çünkü beyaz akıntı haricinde gelen şeyler beni hep korkutmuştur.sen önlemini al derim ben yine de .
biz de düşünüyoruz cnm eşim cinsiyeti öğrenmeden önceki akşam SİMAY güzel isim dimi demişti sanki kız olacağı içine doğmuş gibi.sonra EYLÜL dedi ben istemedim mayısta doğcak çocuğa eylül mü denir diye.şimdilerde de BERİL diyor benim de ağzım alıştı buna BERİL diye seviyoruz son 1 haftadır.ama ben DURU ASYA ve ADA isimlerini özellikle de DURU yu çok seviyorum BERİL DURU diyorum minişime ama değişir heralde bilmiyorum.
yok başıma gelmedi Allah'a şükür cnmvay vayyyy asıl sendeki fikirlere bak cadı anne olucaksın galiba
gözün aydın cnmm görmüşsün bebişini ne güzelde uyuyor maşallahbende yaptırmıcam diye gitmiştim ama doktor direk yapmaya başlayınca iyi hadi yapalım bari dedim içimden şu 1 ay nasıl geçicek bende bilmiyorum hiç çooook uzun bi süre yaa
Eki Görüntüle 562902
canım geceN yıl bende bir ara beril adına takmıştım ama berilyumun simgesinin kısaltması gibi bir anlamı var o yüzden hevesim kaçtı...anlamına da çok öenm veriyorum çünkü..mesela şimal adı da çok hoşuma giderdi ama ben güneydoğuluyum:) alakasız olur diye vazgectim
Bu kitabı nereden aldınız acaba? Bende almak istiyorum.
Eki Görüntüle 562902
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?