2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sonlarındaki normal doğum fotolarına bakın da içiniz açılsın:18:

Bende çok severim kuşbaşılı kaşarlı ama şimdilik sade yiyorum yakında onuda yerim

nükte beste melodi candaş

Hullycim maşallah isim haznen genişmiş bende kız olursa duru dedim kaldım öyle iim beğenemiyorum yahu

İlksevim canım arkadaşım Allah korusun sizi çok üzüldüm ama geçicek bak göreceksin arkadaşlarda demiş bak 9 ay kanaması olup nur topu gibi doğuranlar var diye
Sakin ol ve yat dinlen hiçbişey yapma emi canım bişeye ihtiyacın varsa yalnızsan falan gelim yardım ediim ne biliim napsam
Dualarımız seninle bak Sende dua et çok Allaha emanet olun canım

kızçeler günaydın
bu arada utanarak söylüyorum biz iki ay sonra ilk defa şey yaptık..benimkini zor razı ettim tabi dayanamadı birikmiş iki aydır

Gazanız mübarek olsun öretmenim Valla ben iyimi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama benim ki düz duvara tırmancak artık

Vaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy Mehselllll topuklarına sıkarım bidaha seni başka topiklerde görürsem bedeninde ruhunda buraya ait senin

Hamilesin zateb kuzuumm ah kıyamam bende karnımda bi kıpırtım hissettiğimde hemen duygularım depreşiyo sonra diyorum kesin gaz kıpırtısı ama olsun

Allahım hayırlı haberlerle dönmüşsün canım çok sevindim Maşallah bebişe
Kendini naza çektiğine göre kız mı ki acaba
Sağlıklı olsun tabi en başta

Son düzenleme:

Elhamdülillah bebeğimizi bu sabah gördük geldik, işte buda fotoğrafı teyzeleri :)
biz ikili testi düşündük taşındık doktorumuzla da konuştuk yaptırmamaya karar verdik, ultrasonda ense kalınlığı ölçümü yapıldı ve diğer uzuvlarına da baktık.Uyandıramadık ama miskini:) bana çekmiş
Cinsiyetle ilgili hiçbir tahmini yok doktorumuzun, 1 ay sonrasına kaldı o da malesef. Birde elevit kullanmaya başladık. Bizden haberler bunlar hepinizin güzel haberlerini duymayı diliyorum anneler

canım geceN yıl bende bir ara beril adına takmıştım ama berilyumun simgesinin kısaltması gibi bir anlamı var o yüzden hevesim kaçtı...anlamına da çok öenm veriyorum çünkü..mesela şimal adı da çok hoşuma giderdi ama ben güneydoğuluyum:) alakasız olur diye vazgectim

Son düzenleme:

Maşallah canım bebeğinedaha erken bence ya cinsiyet tahmini için
canım bir şey soracağım bizde ikili test yaptırmayacağız
bu ense ölçümünü doktor direk yapıp mı söyledi sana yoksa
sen mi istedin ondan ölçümü yapması için

yok başıma gelmedi Allah'a şükür cnm vay vayyyy asıl sendeki fikirlere bak cadı anne olucaksın galiba

gözün aydın cnmm görmüşsün bebişini ne güzelde uyuyor maşallah bende yaptırmıcam diye gitmiştim ama doktor direk yapmaya başlayınca iyi hadi yapalım bari dedim içimden şu 1 ay nasıl geçicek bende bilmiyorum hiç çooook uzun bi süre yaa

Şöyle oldu; biz ultrason sırasında konuşmaya başladık ikili test hakkında, doktoruma sordum ense kalınlığı ve burun kemiğine bakabilirmisiniz diye o da çok normal görünüyor ama ölçelim dedi ve baktı. Talep etmezsen normal görünüyor nasılsa diye gerek duymayabilir canım

tabı canım cok zor evde oturmak ama dayanamıorm bu uykuya sankı ee celıscam zaten +6 ay daha
calısmayı severım normalde ama hamılelıkten olsa gerek aklımdakı tek sey uyku ya

Günleri saymayı bırakmazsak çok zor geçecek

gözünaydın canım maşallah bebişine:) ense kalınğı ne kadar çıktı bi de burun kemiğine baktı mı?? ben ikiz gebelik yaşdığım için bana ikili test yapılmıcak sadece ultrasonda bakılacak o yüzden merak ettim??

mrb annişler bebeğimi beklerken adlı kitap elime ulaştı ne çabuk anlamadım :) daha bakmadım içeriğine nasıl kitap die siz neler yapıyorsunuz nasılsınız

ay kızlar ya çok kötü oldum amniyosentezde kötü sonuç alan kişilerin yazılarını okudum da öfff ay Allah'ım ya insanlar neler yaşıyorlar. Bebeğin karnınızda öldürüldüğünü hissediyormuşsunuz ve sonra normal doğum yaptırılıyormuş. Of bu doktor amniyosentez yaptır dediğinden beri ben bişey anlamadım hamileliğimden yaa. Görecek miyim hayırlısıyla bebeğimi kucağıma aldığım günleri yaa

bende zülal ismini çok seviyorum ama eşim beğenmedi anlamıda çok güzel : Saf, halis, hafif soguk tatli, güzel, berrak anlamlarina gelir. Kendisi Kuran´da gecilen isimlerden´dir ve ayrica Cennetteki irmaklara, Su´larada Zülal denir. ..
ama kız olursa büyük ihtimal düşünebilirim bu ismi eşimi ikna ederim ben nasılsa

41 kere Maşallah canım, cinsiyet haberlerimiz artık çoğumuzun 1 ay sonrayı bulacaktır
Bende yarından sonra bebişimi görücem inşallah ve inşallah bende güzel haberlerle dönerim
Çok güzel fotonuz annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…