2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Prensesra cım dün arzu_mu sormuştu bu konuyu cevabını yazmıştım
Bizim 71.1 çıktı ve Kızımız olucak:)

Kızlar kusura bakmayın direk atladım bir durum var size sormam gerek
Bütün gece uyuyamadım Sağ kasığım tam bacak eklmnden feci şekilde ağrıdı halada ağrıyor uzanıyorum fazla hareket etmek istemiyorum, aranızda böyle olan varmı?? Korkutorum devam ederse doktora gidicem eşimde çok tedirgin oldu

kızlar ya dünden beri kafama çok takılan bişey var sizede bi soriyim dedim sizede garip gelirse ya doktoru arıcam sorucam yada başka doktora gidicem. dün doktorun verdiği ultrasonlarda kesemde bi sorun var gibi duruyo ama doktor hiçbişey demedi herşey normal dedi bide siz bakarmısınız? sanki böle kanama varmış yukarıya doğru gibi duruyor. kanama ultrasonda nasıl duruyo bilmiyorum gerçi ama hiç böle kese gördünüz mü sizz sizede garip gelirse arıcam doktoru

ben öğrendim ikili testimi de yaptırdım cnm ama Hcg değerimi hatırlamıyorum cnm eve gidince bakayım bi

bazen benimde cnm bacağımdan kasığıma doğru ağrı oluyodu ama şiddetli diil sızlama gibi oluyordu.ama uyuyamıcak kadar ağrıttıysa bi doktorunu ara sor istersen

Canım bunu Arzu_mu da yazmıştı tutturan oluyomuş baya hatta burda yaptıranlarınki de tutmuştu..

Fyyyz cım tefndan baktım yakınlaştıramadım ama ultrasyon görüntüsü pek iyi yani kaliteli değil belkide o yüzden öyle görünmüştür diye düşündüm

ayyy ne güzelll

canım benım 1 aydır var bu durum
hele kalcam ole bı agrıo kı yatıp kalkarken bagırıorm hep
dr normal dedı
ama ınan daanılcak gıbı deıl acı agrı

bu ikili test olayı doğru gibi geldi bana, desenize kızıl olacak
ablamın değeri 29, benimkki 99 çıkmıs:) bi kız bi erkek gelecek sanırım:)

evim güzel evim yaaa işe sürünerek geliyorum artık zaten boş derste de ağladım ooohh açıldım şimdi

Fyyyz cım tefndan baktım yakınlaştıramadım ama ultrasyon görüntüsü pek iyi yani kaliteli değil belkide o yüzden öyle görünmüştür diye düşündüm

teşekkür ederim cnm cevap verdiğin için ne biliyim sanki bi tarafı açık gibi duruyo bi sorun olsa doktor sölerdi heralde dimi

kanama falan görse mutlaka söyler canım, ben iki kez gördüm kanayan yeri seninkini pek benzetemedim, zaten öyle bişi varsa dışarı boşalır zaten, sende kanama var mı ki??

feyzacım doktor sen gib düşünseydi kesinlikle söylerdi bizim tubbi bilgimiz yeterki değil bitane yorumlamak için ama bence için rahat etmiyorsa arayabilirsinyada giebilirsin

Fyyzcım bnde anlamadım bu kdr nye agrdı ilk aklıma gelen dün akşam arabadan inerken sancı girdi hatta duraksadım bi an ondan sonra devam etti
Hullycim senindmi oluyor böyle bilemedim ya ağrırdıda bu kadar olunca panikledim doktorumda normal demişti sadece ritmik sancılar tehlikeli dikkat et dedi
Prensesra cım hayırlısı olsun Rabbim sağlık sıhaat versin yavrularımıza
Kızlar okuyamyorum pek yatıyorum tlfndan takip ediyorum herkes iyidir umarım
Birde malum sitenin linkini lürfen banada atabilrmisnz

Feyzacım boşuna evham yapıyosun bence hormonlu hamişim benim Kanaman olsa doktor hiç sana söylemez mi? Hem biz doktor değiliz ki ultrasonda bir anormallik olup olmadığını anlayalım. Walla doktorunu ararsan ve bu sefer kızarsa ilk kez kızan bir doktora hak vericem. :44: Yani doktoruna güven bence. Kanaman olsa ya da bir problem olsa ilk o anlar ve hemen önlemini alır progestan falan verir ne bilim ama mutlaka sana söyler kanaman var yorma kendini falan der. Madem herşey normal dedi normaldir merak etme. İçini rahat tut. Unutma sen rahat olacaksın ki bebişin de göbişinde rahat edecek.

kanama falan görse mutlaka söyler canım, ben iki kez gördüm kanayan yeri seninkini pek benzetemedim, zaten öyle bişi varsa dışarı boşalır zaten, sende kanama var mı ki??
bende bikaç kere lekelenme olmuştu ama hiçbirinde ultrasonda bi kanama gözükmedi bi sorun olmadı çok şükür. ama dün gittiğimde ultrasonlarda kesem bi garip duruyo tırtıklı üst kısmı bide işte sanki delik gibi duruyor tabi bende anlamam ama ne biliyim huzursuz oldum. ama bayadır hiç lekelenmem olmadı cnm doktorda bişi demedi boşuna evhamlanıyorum sanırım ama böle biçimsiz bi kesede ilk defa gördüm :)

feyzacım doktor sen gib düşünseydi kesinlikle söylerdi bizim tubbi bilgimiz yeterki değil bitane yorumlamak için ama bence için rahat etmiyorsa arayabilirsinyada giebilirsin

ne biliyim arayıp komik duruma düşmekten korkuyorum cnm doktordan iyi biliyomuşum gibi :)

şşşşşşş hadi ama annesi gereksiz panik yapıp germe minişiiii

kendi kendini huzursuz ediyosun boşu boşuna, yok tatlım bişicik olsa zaten niye drun riske girsin ki, görse mutlaka söyler bence arayıp sorma güvensizlik gibi olur.. bi daha ki kontrolünde aklına takılan herşeyi sor eve soru işaretleriyle gelme ben öyle yapıyorum bıktırana kadar soruyorum sonra kafam rahat:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…