- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
kızlar bise sorcam.aranızda cinsiyet öğrenen ve de ikili test yaptıran arkadas var mı_
ben internetten bise okudum doğru gibi geldi..hep beraber bi değerlendirme yapalım:)
benim hcg değerim ikili testte ki 99 çıktı, doktor bebisi kıza benzettı..
nette de dıor kı değer 50 nin altındayca erkek , üstündeyse kız bebek olurmus??
doğruluk payı var mı merak ettim.. sizde yazabılır mısınız?
Prensesra cım dün arzu_mu sormuştu bu konuyu cevabını yazmıştım
Bizim 71.1 çıktı ve Kızımız olucak:)
Kızlar kusura bakmayın direk atladım bir durum var size sormam gerek
Bütün gece uyuyamadım Sağ kasığım tam bacak eklmnden feci şekilde ağrıdı halada ağrıyor uzanıyorum fazla hareket etmek istemiyorum, aranızda böyle olan varmı?? Korkutorum devam ederse doktora gidicem eşimde çok tedirgin oldu
kızlar bise sorcam.aranızda cinsiyet öğrenen ve de ikili test yaptıran arkadas var mı_
ben internetten bise okudum doğru gibi geldi..hep beraber bi değerlendirme yapalım:)
benim hcg değerim ikili testte ki 99 çıktı, doktor bebisi kıza benzettı..
nette de dıor kı değer 50 nin altındayca erkek , üstündeyse kız bebek olurmus??
doğruluk payı var mı merak ettim.. sizde yazabılır mısınız?
Bütün gece uyuyamadım Sağ kasığım tam bacak eklmnden feci şekilde ağrıdı halada ağrıyor uzanıyorum fazla hareket etmek istemiyorum, aranızda böyle olan varmı?? Korkutorum devam ederse doktora gidicem eşimde çok tedirgin oldu
Fyyyz cım tefndan baktım yakınlaştıramadım ama ultrasyon görüntüsü pek iyi yani kaliteli değil belkide o yüzden öyle görünmüştür diye düşündüm
kızlar ya dünden beri kafama çok takılan bişey var sizede bi soriyim dedim sizede garip gelirse ya doktoru arıcam sorucam yada başka doktora gidicem. dün doktorun verdiği ultrasonlarda kesemde bi sorun var gibi duruyo ama doktor hiçbişey demedi herşey normal dedi bide siz bakarmısınız? sanki böle kanama varmış yukarıya doğru gibi duruyor. kanama ultrasonda nasıl duruyo bilmiyorum gerçi ama hiç böle kese gördünüz mü sizzsizede garip gelirse arıcam doktoru
Eki Görüntüle 561836
kızlar ya dünden beri kafama çok takılan bişey var sizede bi soriyim dedim sizede garip gelirse ya doktoru arıcam sorucam yada başka doktora gidicem. dün doktorun verdiği ultrasonlarda kesemde bi sorun var gibi duruyo ama doktor hiçbişey demedi herşey normal dedi bide siz bakarmısınız? sanki böle kanama varmış yukarıya doğru gibi duruyor. kanama ultrasonda nasıl duruyo bilmiyorum gerçi ama hiç böle kese gördünüz mü sizzsizede garip gelirse arıcam doktoru
Eki Görüntüle 561836
Eki Görüntüle 561836
bende bikaç kere lekelenme olmuştu ama hiçbirinde ultrasonda bi kanama gözükmedi bi sorun olmadı çok şükür. ama dün gittiğimde ultrasonlarda kesem bi garip duruyo tırtıklı üst kısmı bide işte sanki delik gibi duruyor tabi bende anlamam ama ne biliyim huzursuz oldum. ama bayadır hiç lekelenmem olmadı cnm doktorda bişi demedi boşuna evhamlanıyorum sanırım ama böle biçimsiz bi kesede ilk defa gördüm :)kanama falan görse mutlaka söyler canım, ben iki kez gördüm kanayan yeri seninkini pek benzetemedim, zaten öyle bişi varsa dışarı boşalır zaten, sende kanama var mı ki??
feyzacım doktor sen gib düşünseydi kesinlikle söylerdi bizim tubbi bilgimiz yeterki değil bitane yorumlamak için ama bence için rahat etmiyorsa arayabilirsinyada giebilirsin
Eki Görüntüle 561836
bende bikaç kere lekelenme olmuştu ama hiçbirinde ultrasonda bi kanama gözükmedi bi sorun olmadı çok şükür. ama dün gittiğimde ultrasonlarda kesem bi garip duruyo tırtıklı üst kısmı bide işte sanki delik gibi duruyor tabi bende anlamam ama ne biliyim huzursuz oldum. ama bayadır hiç lekelenmem olmadı cnm doktorda bişi demedi boşuna evhamlanıyorum sanırım ama böle biçimsiz bi kesede ilk defa gördüm :)
ne biliyim arayıp komik duruma düşmekten korkuyorum cnm doktordan iyi biliyomuşum gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?