2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben kızım da 11+4 ıken ogrendım kızımın olacagını ıkılı testte bunda merakım olmadıgı ıcın bılmıyorum ble

Ense kalınlığı hassas bir ölçüm, oynamalar muhakkak olacaktır dedi doktor, ama ölçüm 1.3 mm.
Burun kemiğinin de sadece yapısına baktı ve normal dedi , onla ilgili bir ölçüm yok bildiğim kadarıyla.

teşekkür ederim canım cevapladığın için
inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır

Bugün ilk defa devlet hastanesine tahlillerimi yaptırayım dedim.ikili test için gitmiştim.ultrasonda bakan doktor bebeğin kafasında kalınlaşma olabileceği gibi bişe söyledi.ense ölçümü falan normal ama kulak tarafında yumuşak dokuda bi kalınlaşma var dedi.bunu bir araştır büyük hastane dedi.kafam allak bullak.ilk dfa böyle bişe duydum.11+5 günlük.ne yapacağımı şaşırdım.böyle bişe duyan varmı daha önce??

Günleri saymayı bırakmazsak çok zor geçecek

gelde sayma ama yaa varmı burda öle bi anne bizede öğretsinn

cnm ya sen böle yaparsan tabi anlamazsın bişey hamileliğinden. yani daha ortada bişi yok yaşın büyük diye niye kendini böle şartlandırıyosun herkesde olucak diye bişey yokki. Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde alıcaksın bebeğini kucağına hep böyle pozitif düşün kötü şeler getiripde aklına bebeğinide üzme bol bol dua et yasin kuran falan oku bundan güzel çözüm mü var herşey güzel olucak inşallah öle düşün

Çook teşekkür ederiz teyzesi
Güzel haberlerinizi bekliyorum bende, Allah herkesin evladını bağışlasın

inşallah önemli bişey yoktur cnm biran önce başka doktorlara git araştır iyice. inşallah doktor yanılmıştır. Rabbim sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin cnm..

Okuma öyle şeyler Allah korusun, yaptırmayı düşünürsen çok iyi bir doktora git her yere yaptırma iyi araştır.Ablam ve bir arkadaşımda amniyosentez yaptırdı Allaha şükür çok iyiler birisi doğdu zillinin teki oldu diğeride yolda 2 ayı kaldı doğacak..İstanbuldaysan Nişantaşında çok iyi bir prof. var ablam ona gitmişti istersen ismini öğrenebilirim.

3 boyutluda falan bi baktırsan canım acaba daha mı net olur sonuç hem seninde için rahat etmiş olur.. böyle bişi duymadım daha önce eğer öyle bişi varsa ne anlama geldğini sordun mu???

Canım her doktor farklı bişey söylüyo bunu söyleyen rutün kontrollere gittiğin doktorun mu?
bence üzülme ama yinede iyi bi doktora git araştırılsın tabi içinde şüphe kalacağına

Çok yüksek ihtimalle Recep Has'tır canım. Amniyosentez yaptıracaklara da kesinlikle onu tavsiye ediyorlar.

ya kızlar 6.haftadan bu yana bulantılar beni mahvetti gecen hastanelik oldum doktor ilac verdi ama nafile sabah gözümü acınca kendimi banyoya zor atıyorum var mı sizdede böle bişey bide öneriniz ????????

ya kızlar 6.haftadan bu yana bulantılar beni mahvetti gecen hastanelik oldum doktor ilac verdi ama nafile sabah gözümü acınca kendimi banyoya zor atıyorum var mı sizdede böle bişey bide öneriniz ????????

OLmaz mı canım ah olmaz mı
tek önerim sana sabretmen mecburen böyle çekeceğiz valla
yapacak bişey yok bana o zofran felanda etki etmiyo artık
ama olsun ya sağlıklı gebeliğe işaretmiş yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsunda bizde sabredelim

biz öğlen yemeği için babamızın yanına gittik bugün sonra biraz alışveriş yapıp eve döndük. hava sisli olmasına karşın güneşli bugun çok sevdim, akşamüzeri üşenmeyip yürüyüşe çıkmayı planlıyorum ben de. eğer bir süre daha totomu kaldırıp düzenli yürüyüşe çıkmazsam düzenli kilo alımı hayal olacak benim için :18:

ne güzel haberler verdin bize bebeğin büyümüş sağlıklı. iki gün önce ben de bir süre karnımda seyrime hissettim.okumuştum zaten rahim damarları seyrimesiymiş seninki de öyle bir şey miydi canım?ben de kendimi çok farklı hissettim pıtırtı sonrası

mehselcim süpersin bu formülü kesin uygulıcam da Ebru şallı hamileliliği boyunca 7 kilo almıştı bende işe yarar mı göreceğiz ayrıca dün mayıs topiğine girdiğini hemen fark ettim ben, sen yazar yazmaz oraya . Hmm doktor bana da mayıs 29 -30 gibi bekle dedi ama ben hiç giriyo muyum o topiğe cık cık cık

Son düzenleme:

Benim çok çok azaldı. Ağır bir şeyler yersem ya da kendimi uzun süre aç bırakırsam o zaman kötü oluyorum. Muhtemelen 2 hafta sonra normalde dönersin.

Çok yüksek ihtimalle Recep Has'tır canım. Amniyosentez yaptıracaklara da kesinlikle onu tavsiye ediyorlar.

Ya doktorun adını öğrenmek için ablamı aradım :) doğumunu beklediğimiz diğer ablamı doğuma alıyorlarmış(Biz biraz kalabalığız 5 kız kardeş olunca :) ben çıkıyorum kızlar dua edin..Bu arada Amerkan Hastanesinin karşısındaymış doktorun yeri şuan ismini hatırlamıyorum ama öğrenirim dedi, mutlaka öğrenip ileticem.Oğluşumuz geliyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…