- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
gözünaydın canım maşallah bebişine:) ense kalınğı ne kadar çıktı bi de burun kemiğine baktı mı?? ben ikiz gebelik yaşdığım için bana ikili test yapılmıcak sadece ultrasonda bakılacak o yüzden merak ettim??
Şöyle oldu; biz ultrason sırasında konuşmaya başladık ikili test hakkında, doktoruma sordum ense kalınlığı ve burun kemiğine bakabilirmisiniz diye o da çok normal görünüyor ama ölçelim dedi ve baktı. Talep etmezsen normal görünüyor nasılsa diye gerek duymayabilir canım
Günleri saymayı bırakmazsak çok zor geçecek
ay kızlar ya çok kötü oldum amniyosentezde kötü sonuç alan kişilerin yazılarını okudum da öfff ay Allah'ım ya insanlar neler yaşıyorlar. Bebeğin karnınızda öldürüldüğünü hissediyormuşsunuz ve sonra normal doğum yaptırılıyormuş. Of bu doktor amniyosentez yaptır dediğinden beri ben bişey anlamadım hamileliğimden yaa. Görecek miyim hayırlısıyla bebeğimi kucağıma aldığım günleri yaa
41 kere Maşallah canım, cinsiyet haberlerimiz artık çoğumuzun 1 ay sonrayı bulacaktır
Bende yarından sonra bebişimi görücem inşallah ve inşallah bende güzel haberlerle dönerim
Çok güzel fotonuz annesi
Bugün ilk defa devlet hastanesine tahlillerimi yaptırayım dedim.ikili test için gitmiştim.ultrasonda bakan doktor bebeğin kafasında kalınlaşma olabileceği gibi bişe söyledi.ense ölçümü falan normal ama kulak tarafında yumuşak dokuda bi kalınlaşma var dedi.bunu bir araştır büyük hastane dedi.kafam allak bullak.ilk dfa böyle bişe duydum.11+5 günlük.ne yapacağımı şaşırdım.böyle bişe duyan varmı daha önce??
teşekkür ederim canım cevapladığın için
inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır
ay kızlar ya çok kötü oldum amniyosentezde kötü sonuç alan kişilerin yazılarını okudum da öfff ay Allah'ım ya insanlar neler yaşıyorlar. Bebeğin karnınızda öldürüldüğünü hissediyormuşsunuz ve sonra normal doğum yaptırılıyormuş. Of bu doktor amniyosentez yaptır dediğinden beri ben bişey anlamadım hamileliğimden yaa. Görecek miyim hayırlısıyla bebeğimi kucağıma aldığım günleri yaa
Bugün ilk defa devlet hastanesine tahlillerimi yaptırayım dedim.ikili test için gitmiştim.ultrasonda bakan doktor bebeğin kafasında kalınlaşma olabileceği gibi bişe söyledi.ense ölçümü falan normal ama kulak tarafında yumuşak dokuda bi kalınlaşma var dedi.bunu bir araştır büyük hastane dedi.kafam allak bullak.ilk dfa böyle bişe duydum.11+5 günlük.ne yapacağımı şaşırdım.böyle bişe duyan varmı daha önce??
Anne - Çocuk - Bebek - Aile - Anne Psikoloji - Video Portalı - Hamilelik - Cinsel Sağlık adresinden söyledim ben. tahmini 10-15 gün içerisinde geliyo. kitap ücretsiz sadece 5.90 lık bir kargo ücreti var o kadar.
seninde tek yapman gereken yukarıda adrese gitmen. sayfa başında hemen çıkıyor zaten ücretsiz kitabınız adresinize gelsin diye. oradaki bilgileri doldurman yeterli.
Okuma öyle şeyler Allah korusun, yaptırmayı düşünürsen çok iyi bir doktora git her yere yaptırma iyi araştır.Ablam ve bir arkadaşımda amniyosentez yaptırdı Allaha şükür çok iyiler birisi doğdu zillinin teki oldu diğeride yolda 2 ayı kaldı doğacak..İstanbuldaysan Nişantaşında çok iyi bir prof. var ablam ona gitmişti istersen ismini öğrenebilirim.
ya kızlar 6.haftadan bu yana bulantılar beni mahvetti gecen hastanelik oldum doktor ilac verdi ama nafile sabah gözümü acınca kendimi banyoya zor atıyorum var mı sizdede böle bişey bide öneriniz ????????
ne güzel haberler verdin bize bebeğin büyümüş sağlıklı. iki gün önce ben de bir süre karnımda seyrime hissettim.okumuştum zaten rahim damarları seyrimesiymiş seninki de öyle bir şey miydi canım?ben de kendimi çok farklı hissettim pıtırtı sonrasıkızlar dün randevum vardı.. bebişim serpimiş.. 8,5 cm olmuş kuzu
çok şükür ikili testimiz güzel çıktı.. bebiş bağdaş kurmuş, dr ne kadar çabalasada pozisyonu bozmadı..
bende rahatsız etmeyelim dedimm..o yüzden cinsiyetle ilgili bi netleşme olmadı..
önemli değil.. sağlıklı olsundaa
bende 2-3 gündür hareket vardı.. kendimi dinleyip ''acaba'' demeye kalmadan kesiliyordu..
ama şuan sabahtandır kıpraşımlar var.. öyle durup kendimi dinliyorum..
içim bi tuhaf, kendimi çok iyi hissediyorum.. ne tatlı duygudur bu ya..
hepinizin bu güzel paylaşımını bekliyorumm..
Allahım kucağımıza aldığımız günleri görmeyide nasip etsin..
kızlar malum bu gacı kaç tane pırtlattı ama yine taş gibi, hala taş gibi, maalesef taş gibi ya!!!!!evet şimdi formülü açıklıyorum.ama formüle güvenip de elinize böreği alıp tv karşısında uzanırsanız çatlamadık, yırtılmadık yer kalmaz diyim heee
-1 yemek kaşığı fındık yağına 1 tatlı kaşığı kayısı yağı
iksirimiz bu kızlargöbek, belin yan kısımları, iç bacak ve basenlere masaj yaparak uyguluyoruz yamalarımızı engelliyoruz özellikle banyodan hemen sonra sürerseniz gözenekler de açık olduğu için emilimi daha çabuk olur ve elastikiyeti daha fazla sağlar.hayde bre pehlivanlar yağlanın da gelin meydane
ya kızlar 6.haftadan bu yana bulantılar beni mahvetti gecen hastanelik oldum doktor ilac verdi ama nafile sabah gözümü acınca kendimi banyoya zor atıyorum var mı sizdede böle bişey bide öneriniz ????????
ben kızım da 11+4 ıken ogrendım kızımın olacagını ıkılı testte bunda merakım olmadıgı ıcın bılmıyorum ble
Çok yüksek ihtimalle Recep Has'tır canım. Amniyosentez yaptıracaklara da kesinlikle onu tavsiye ediyorlar.
Benim çok çok azaldı. Ağır bir şeyler yersem ya da kendimi uzun süre aç bırakırsam o zaman kötü oluyorum.Muhtemelen 2 hafta sonra normalde dönersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?