Canım nasılsın iyimisin sana bişey soracaktım:26:
ay kızlar ya çok kötü oldum amniyosentezde kötü sonuç alan kişilerin yazılarını okudum da öfff ay Allah'ım ya insanlar neler yaşıyorlar. Bebeğin karnınızda öldürüldüğünü hissediyormuşsunuz ve sonra normal doğum yaptırılıyormuş. Of bu doktor amniyosentez yaptır dediğinden beri ben bişey anlamadım hamileliğimden yaa. Görecek miyim hayırlısıyla bebeğimi kucağıma aldığım günleri yaa
Bugün ilk defa devlet hastanesine tahlillerimi yaptırayım dedim.ikili test için gitmiştim.ultrasonda bakan doktor bebeğin kafasında kalınlaşma olabileceği gibi bişe söyledi.ense ölçümü falan normal ama kulak tarafında yumuşak dokuda bi kalınlaşma var dedi.bunu bir araştır büyük hastane dedi.kafam allak bullak.ilk dfa böyle bişe duydum.11+5 günlük.ne yapacağımı şaşırdım.böyle bişe duyan varmı daha önce??
Okuma öyle şeyler Allah korusun, yaptırmayı düşünürsen çok iyi bir doktora git her yere yaptırma iyi araştır.Ablam ve bir arkadaşımda amniyosentez yaptırdı Allaha şükür çok iyiler birisi doğdu zillinin teki oldu diğeride yolda 2 ayı kaldı doğacak..İstanbuldaysan Nişantaşında çok iyi bir prof. var ablam ona gitmişti istersen ismini öğrenebilirim.
Ya doktorun adını öğrenmek için ablamı aradım :) doğumunu beklediğimiz diğer ablamı doğuma alıyorlarmış(Biz biraz kalabalığız 5 kız kardeş olunca :) ben çıkıyorum kızlar dua edin..Bu arada Amerkan Hastanesinin karşısındaymış doktorun yeri şuan ismini hatırlamıyorum ama öğrenirim dedi, mutlaka öğrenip ileticem.Oğluşumuz geliyor :)))
Merhaba, sizin ve benim muhtemel doğum tarihlerimiz aynı görünüyor. Bizim randevumuz Cuma günü.. Bahsettiğiniz amniyosentez nedir acaba?
ay kızlar ya çok kötü oldum amniyosentezde kötü sonuç alan kişilerin yazılarını okudum da öfff ay Allah'ım ya insanlar neler yaşıyorlar. Bebeğin karnınızda öldürüldüğünü hissediyormuşsunuz ve sonra normal doğum yaptırılıyormuş. Of bu doktor amniyosentez yaptır dediğinden beri ben bişey anlamadım hamileliğimden yaa. Görecek miyim hayırlısıyla bebeğimi kucağıma aldığım günleri yaa
Allahım göstermesin..
olumsuz düşünme bulbul lütfen
benim tanıdıklarımdan da yaptıran oldu, çok şükür sağlıklada kavuştular evlatlarına..
iyi düşünelim iyi olsun.. Allah'ın izniyle yavrularımıza sağlıkla kavuşup, onların tatlı mevzusunu yapıyor olacağız
Allahım korktuklarımızdan korusun cümlemizi...
(nerdesin bilmiyorum ama, iyi bi hekim yapsın amniyoyu canım)
Benim yaşım 35'i geçtiği için doktor direk amniyosentez yaptır dedi. Bebekte özür olup olmadığını anlamak için yapılan bir işlem. Herkese yapmıyorlar.
Canım çok sağol iyiyim..siz nasılsınız?
neyi soracaktın mervem?
3 boyutluda falan bi baktırsan canım acaba daha mı net olur sonuç hem seninde için rahat etmiş olur.. böyle bişi duymadım daha önce eğer öyle bişi varsa ne anlama geldğini sordun mu???
cnm bi sayfada okumuştum 13 tem itibaren vücut kendini doğuma hazırladığı için leğen bölgesindeki kemiklerimiz açılmaya başlıyormuş bu da bel ve bacak ağrılarına sebep oluyormuşPrensesra cım dün arzu_mu sormuştu bu konuyu cevabını yazmıştım
Bizim 71.1 çıktı ve Kızımız olucak:)
Kızlar kusura bakmayın direk atladım bir durum var size sormam gerek
Bütün gece uyuyamadım Sağ kasığım tam bacak eklmnden feci şekilde ağrıdı halada ağrıyor uzanıyorum fazla hareket etmek istemiyorum, aranızda böyle olan varmı?? Korkutorum devam ederse doktora gidicem eşimde çok tedirgin oldu
bence bşy olmuş olsaydı hele ki kanama gibi önemli bir durum olsaydı doktorun bunu sana kesinlikle söylerdi cnm.boşuna endişelenme rahat ol yok orda bşycikkızlar ya dünden beri kafama çok takılan bişey var sizede bi soriyim dedim sizede garip gelirse ya doktoru arıcam sorucam yada başka doktora gidicem. dün doktorun verdiği ultrasonlarda kesemde bi sorun var gibi duruyo ama doktor hiçbişey demedi herşey normal dedi bide siz bakarmısınız? sanki böle kanama varmış yukarıya doğru gibi duruyor. kanama ultrasonda nasıl duruyo bilmiyorum gerçi ama hiç böle kese gördünüz mü sizzsizede garip gelirse arıcam doktoru
adını yazıp bana özelden msj olarak gönderir misin cnm:44:merhabalar kızlar valla ben bulamadım 2013 haziran anneleri çıkmıyor. Benimde sağ kasığımda 2 gündür gerilme kasılma gibi sancı oluyor arada ama normalmiş rahim genişliyormuş, doktoruma bunu sormadım bile adam öyle rahat ki anlatamam, tamam her şey normal kendini strese sokma, normal hayatını yaşamaya devam et diyor. Kızlar benim midem çok kötü ,hamilelikten önce hiç midemle ilgili bir şey yaşamadım ben, ne yesem sindirene kadar mahvoluyorum, sabah 3-4 tane çubuk kraker yedim sanki 1 ekmek yemişim, gaviscon şurup verdi doktor yemeklerden sonra içiyorum baya faydasını gördüm.
:113::113::113: mehselcim şuan seninle bütün duygularımı paylaştım demek bize ihanet edersin heee
benim de var o damar şimdilerde çok felaket belli oluyor sanki ordaki derim soyulsa dışarı çıkıvercekmiş gibi.sanırım herkeste vardır çünkü o damar var ya o damar işte sırf ona baskı yapmayalım diye bize sol tarafımıza yatmamızı söylüyorlar.hehehe güzel tarifmiş pehlivanlar için
bu arada kızlar benimde göbişimin sağ tarafında boydan boya yeşil bi damar çıkmıştıı içim bi tuhaf oldu hamile gibi hissettim birden kendimi duygulandımm :111::111:
doğru diyosun kııızzz amaaan nebiliyim işte şeytana uydum çekip çıkarın beni şu düştüğüm kötü yoldan, bataktanBoşver mayıs annelerini kızııııım burdaki forsun hiç bi yerde yok hepimizden öndesin herbişeyi bizden önce yaşıyosun hepimiz geleceğimizi sende görüyoruzorda en sonlarda olacan sen daha yeni heyecanlanırken onlar o durumları çoktaaaaan aşmış olacaklar. Sen bizimsin vermeyiz seni kimselere ne ruhunu ne bedenini
neeeeeeeeeeee nasıl yaparsın bunu bittin sen
ya canım zaten karı3 kilo mu 4 kilo mu ne aldı nasıl çatlasın
ilahi fyyyzzz çok güldüm msjına
kızlar bulantılarınız ne durumda benim kesilmedi henüz ofsss strese sokuo bu durum beni 3 aydan snra bebek benden beslenicek ya ben yine böle iştahsız olursam yediğimi çıkarırsam nolucak :s korkuorummm bulantısı biten var mı
kızlar bulantılarınız ne durumda benim kesilmedi henüz ofsss strese sokuo bu durum beni 3 aydan snra bebek benden beslenicek ya ben yine böle iştahsız olursam yediğimi çıkarırsam nolucak :s korkuorummm bulantısı biten var mı
Canım her doktor farklı bişey söylüyo bunu söyleyen rutün kontrollere gittiğin doktorun mu?
bence üzülme ama yinede iyi bi doktora git araştırılsın tabi içinde şüphe kalacağına
Benim geçmedi ama azaldı baya inşallah geçerstrese girme daha kötü olursun
ben hep yarın geçicek yarın geçicek diye düşündüm başka türlü baş edilebilir gibi değil
hem korkma 16. haftaya kadar sürebilir diyorlar daha erken
Benim çok hafifledi. 5 gündür istifra etmiyorum. Yemem de düzelmeye başladı çok şükür. Ama yemek konusunda seçiciliğimiz devam ediyor maalesef. Miniğim bana ekşi ve acı şeyler kesinlikle yedirmiyor. Yediğim an midem kötü oluyor. Herşeyin tatlısını yiyoruz. :)
Seninde az kalmış geçmesine birazcık daha sabret.
yok hayatım ya.normalde özele gidiyorum.tahlillerimi devlette yaptırayım dedim.kan sonuçlarım çıkmadı daha.bugün ultrasonda baktı.ultrason uzmanı sanırım,o dedi bana.kendi özelde ki doktorumdan randevuyu erkene aldım ama cuma gününe.daha çok var.zaman nasıl geçecek bilmiyorum
hay allah razı olsun cnm yorum için burda bi gruplaşma söz konusu olduğunu düşünmeden edemiyorum insan geberiyorum yazcakki ancak birileri 2 kelime yazsın herhalde bu gidişle grmeyeceğm bu topiğe tşkrler tek umudum bi an önce geçmesi allah herkesin yardımcısı olsun
bende o kadar heyacanlıyımki yarın kontrolüm var testim var belki iki kelime edirli diye sabahın körüne yazdım sağolsun sdecbir arkada cevap verdi
Yok valla benimki bitmedi herhalde bu gidişle doğuma giderken bile kusacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?