2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Merhaba, sizin ve benim muhtemel doğum tarihlerimiz aynı görünüyor. Bizim randevumuz Cuma günü.. Bahsettiğiniz amniyosentez nedir acaba?

Bi arkadaşıma demişlerdi bunu hem de çok iyi bilinen 2 doktor birden ve sonra bu yüzden amniyosentez yapıldı ve bişeycik de çıkmadı. Maşaallah çok sağlıklı bir oğlu var şimdi.

Ben aslında amniyosentezden sonra kötü sonuç çıkarsa olacaklardan korkuyorum Bi de Adanadayım ben ya

Aaaa ne güzel haber. Allah bi avazda kurtarsın inşaallah.

Merhaba, sizin ve benim muhtemel doğum tarihlerimiz aynı görünüyor. Bizim randevumuz Cuma günü.. Bahsettiğiniz amniyosentez nedir acaba?

Benim yaşım 35'i geçtiği için doktor direk amniyosentez yaptır dedi. Bebekte özür olup olmadığını anlamak için yapılan bir işlem. Herkese yapmıyorlar.

kızlar bulantılarınız ne durumda benim kesilmedi henüz ofsss strese sokuo bu durum beni 3 aydan snra bebek benden beslenicek ya ben yine böle iştahsız olursam yediğimi çıkarırsam nolucak :s korkuorummm bulantısı biten var mı

Allahım göstermesin..
olumsuz düşünme bulbul lütfen
benim tanıdıklarımdan da yaptıran oldu, çok şükür sağlıklada kavuştular evlatlarına..
iyi düşünelim iyi olsun.. Allah'ın izniyle yavrularımıza sağlıkla kavuşup, onların tatlı mevzusunu yapıyor olacağız
Allahım korktuklarımızdan korusun cümlemizi...
(nerdesin bilmiyorum ama, iyi bi hekim yapsın amniyoyu canım)

Adanadayım canım. Ama sanırım yaptıramayacağım ya. Ay çok araştırmak da iyi değilmiş.

Benim yaşım 35'i geçtiği için doktor direk amniyosentez yaptır dedi. Bebekte özür olup olmadığını anlamak için yapılan bir işlem. Herkese yapmıyorlar.

Anladım.. İnşallah kötü birşey yoktur sıkmayın canınızı lütfen..

Ya ben şimdi şunu anlamadım
eğer ikili ve üçlü testler riskli çıkarsa amniyosentez öneriliyor yani cvs
pat diye direk yaptır demesi tuhafıma gitti

Canım çok sağol iyiyim..siz nasılsınız?
neyi soracaktın mervem?

Sen tecrübelisin bu konularda o yüzden sana bişey soracaktım:):)
iyiyim diyelim iyi olalım inşallah
ya ben şimdi hiç et süt balık yumurta bal yoğurt bakliyat sebze bunların hiçbirini tüketemiyorum
yiyemiyorum elimde değil valla
ee bebek şimdi benden beslenmeye başladı yarın inşallah 14. haftaya gireceğiz
yani ben öyle halsizimki anlatamam şuan bunları yazarken bile soluk soluğa kaldım
acaba bebeğin gelişimini olumsuz etkiler mi yani bu saydıklarım hep faydalı şeyler
birileri resmen iliğimi sömürüyo bebek benden mi alıyo acaba:26:
sorularım bu kadar cevap verirsen çok mutlu olurum

3 boyutluda falan bi baktırsan canım acaba daha mı net olur sonuç hem seninde için rahat etmiş olur.. böyle bişi duymadım daha önce eğer öyle bişi varsa ne anlama geldğini sordun mu???

sordum hayatım ama açıklayıcı bişe söylemedi.belki çocuğun kulağı büyük olabilir falan gibi bişe dedi.üniversite hastanesine git dedi.gözümü korkuttu başaka da bişe demedi(ilk defa duyuncada panikledim böyle bişeyi.araştırıyorum bi açıklama bulamadım.

canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına çok endişelenme bitanem o yazları okumalinde değil biliyorum ama Allah hepimizin yardımcısı osun

cnm bi sayfada okumuştum 13 tem itibaren vücut kendini doğuma hazırladığı için leğen bölgesindeki kemiklerimiz açılmaya başlıyormuş bu da bel ve bacak ağrılarına sebep oluyormuş
bence bşy olmuş olsaydı hele ki kanama gibi önemli bir durum olsaydı doktorun bunu sana kesinlikle söylerdi cnm.boşuna endişelenme rahat ol yok orda bşycik
adını yazıp bana özelden msj olarak gönderir misin cnm:44:
:113::113::113: mehselcim şuan seninle bütün duygularımı paylaştım demek bize ihanet edersin heee

benim de var o damar şimdilerde çok felaket belli oluyor sanki ordaki derim soyulsa dışarı çıkıvercekmiş gibi.sanırım herkeste vardır çünkü o damar var ya o damar işte sırf ona baskı yapmayalım diye bize sol tarafımıza yatmamızı söylüyorlar.
doğru diyosun kııızzz amaaan nebiliyim işte şeytana uydum çekip çıkarın beni şu düştüğüm kötü yoldan, bataktan
neeeeeeeeeeee nasıl yaparsın bunu bittin sen

ya canım zaten karı3 kilo mu 4 kilo mu ne aldı nasıl çatlasın

ilahi fyyyzzz çok güldüm msjına

kız ne 4 kilosuuu ilkinde 7 ikincide de 9 almış bak bşy yazcam ordan anlıcaksın zaten en az 5 kilomuzun garanti olduğunu.bu arada bilgi bu gün taze gelen kitaptandır
HAMİLELİĞİN SONUNDAKİ KİLOMUZUN KAYNAKLARI
-3 kg yağ dokusu rezervi
-1 kg rahim
-3-3,5 kg fetüs
-1,5 kg plasenta ve amniyotik sıvı
-0,4 kg (400 gr) göğüs ağırlığında artış
-2,5-3 kg kan ve doku sıvıları

TOPLAM = 11,400 kg ile 12,400 arası kilo alıcaz.eğer sağlıklı beslenir de şu yağ dokusunun oluşumuna izin vermezsek eğer 9,5 kiloyla yırtabiliriz.ama 12,400 kadar normal gözüküyo.baksana sırf fetüsle rahim ve sıvısı zaten 6 kilo ediyo

Benim geçmedi ama azaldı baya inşallah geçer strese girme daha kötü olursun
ben hep yarın geçicek yarın geçicek diye düşündüm başka türlü baş edilebilir gibi değil
hem korkma 16. haftaya kadar sürebilir diyorlar daha erken

Benim çok hafifledi. 5 gündür istifra etmiyorum. Yemem de düzelmeye başladı çok şükür. Ama yemek konusunda seçiciliğimiz devam ediyor maalesef. Miniğim bana ekşi ve acı şeyler kesinlikle yedirmiyor. Yediğim an midem kötü oluyor. Herşeyin tatlısını yiyoruz. :)

Seninde az kalmış geçmesine birazcık daha sabret.

Canım her doktor farklı bişey söylüyo bunu söyleyen rutün kontrollere gittiğin doktorun mu?
bence üzülme ama yinede iyi bi doktora git araştırılsın tabi içinde şüphe kalacağına

yok hayatım ya.normalde özele gidiyorum.tahlillerimi devlette yaptırayım dedim.kan sonuçlarım çıkmadı daha.bugün ultrasonda baktı.ultrason uzmanı sanırım,o dedi bana.kendi özelde ki doktorumdan randevuyu erkene aldım ama cuma gününe.daha çok var.zaman nasıl geçecek bilmiyorum

hay allah razı olsun cnm yorum için burda bi gruplaşma söz konusu olduğunu düşünmeden edemiyorum insan geberiyorum yazcakki ancak birileri 2 kelime yazsın herhalde bu gidişle grmeyeceğm bu topiğe tşkrler tek umudum bi an önce geçmesi allah herkesin yardımcısı olsun

iyi birilerini görünce bende iyi hssediyorum kendimi valla bünye meselesi illa ki ama yinede ha btti ha biticek alamıyorum kendii bu düşünceden inş tez zamanda biter hepimizin ki tşkrler cvbın için cnm

Aman ya bu doktorlarda illa insanın içine kurt düşürecek
ya bence bi problem yok gibime geliyor
sen kendi doktoruna bir görün bakalım
ama doktora gittim şöyle şöyle dedi bana deme ilk başta
bakalım oda aynı şeyi söyleyecek mi?

Yok valla benimki bitmedi herhalde bu gidişle doğuma giderken bile kusacağım

Yok valla benimki bitmedi herhalde bu gidişle doğuma giderken bile kusacağım

allah göstermesin bazen bnde öyle diyorum kendi kendime psikolojikmen etkilenio insan keşke sırf kusma olsa beslenemiyorum bile bgn bi lokma peynir yemişim daha yiyemiorum zorlasamda çıkarıyorum hemen tutmuyo midem beni korkutan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…