2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

aaaa bizimde 16 haziranda bir yılımız dolucak. Doktor da tahmini doğum tarihimize 16 haziran dedi. Ama saatli bomba değil ki bu bilemyeyiz tabi ne zaman doğar.

Bide haftada etkili 11. haftadasın bekle bakalım canım ne yapalım anne olmak kolaymı
bazı geceler uyumuyorum bile ben o derece rahatsız ediyo beni
16. haftayı bekliyorum geçer belki

Bende bi dilim ekmek birazda beyaz peynir yedim ama çok şükür kusmadım
baya cebelleştim kusmamak için
Canım ilaç kullanıyomusun bulantı için

benim belim çok ağrıor ya poff :2:

buarada midem kazınıor, yemek yiyorum, sanki okadar yemeği ben yememişim,midem kazınmaya devam edior,
o kadar yediğim ne oluor, neden tokluk hissetmiorum, neden hala karnım gurulduor alla allaaa

Senle SATlarımız aynı. Demek 28 mayıs dedi. Ben mayısın sonunda doğucağını biliyorum zaten de 16 mayısaı 17'ye bağlayan gece kandil. Hani şöyle mübarek günde doğsa diyorum
çok güzel bir gün ben de isterim tab iöyle bi zamanda gelmesini ama biraz erken sanki:44:
Canim bana da 27-28i olabilir dedi doktor. Ayni demek ki zamanlarimiz. Gerci erken geli gec gelir belli olmaz bu minnoslara:))
evet cnm orası hiç belli olmaz bana çekerse yandık.annemin sancısı gelmeyince suni sancı verirler diye korktuğu için beklemiş de beklemiş 10. ayın dolmasına 1 hafta kala midesi bulanınca hastaneye gitmişler.içerde su falan kalmamış ve benim kafam ödem yapıpı şişmişelinde olsa hiç doğmayacaktın diyo annem.ben de "o kadar su boşalmış da sen nasıl fark etmedin anne, işiyom diye habire benim suyu salmışın" dedim
aç tok fark etmiyor cnm ama bilsem güzel bi kahvaltı yapar hatta bebek oynasın diye reçel yer öyle giderdim.çünkü bebek uyuyosa doktor heryerini inceleyemiyo.mesela bana çocuk uyuduğu için göremiyorum uyuyo dönmesi lazım çikolata yiyip gel dedi.sonra ultrasonda burun kemiği oluşmuş mu ense kalınlığı ne kadar ona bakıyor tek tek bütün organlarını inceliyor sana da gösteriyor.en son da kan veriyorsun.karından bakılıyor ama bazıları uyuduğu için net görebilme ümidiyle alttan bakıyor.ona gerek kalmaması için ben tatlı ye öyle git derim
çok saol cnm benim eşim cinsiyet konusunda hiç renk vermemişti ama şimdi kızım diye yanıp tutuşuyor.masal ben de düşünmüştüm ama şöyle bi 40 yaşındayken falan garip duru diye vaz geçtim
anaaaaaamm kız sen nasıl kaynana olcan acaba
Bu kitabı nereden aldınız acaba? Bende almak istiyorum.
cnm 0212 440 1 440 ı arayıp sabiha paktunanın bebeğimi beklerken kitabını istiyorum demen yeterli.forum da dolduruluyo ama ben ona pek güvenemedim gelmez belki diye.
aaa bak onu bilmiyodum anlamı da çok önemli ismin

hem de ne kurt düşürmek,doğana kadar çıkmayacak o kurt şimdi bende.sonra başka doktora daha gösteriyorsun o sonucu oda arkadaşlar herşeye şüpheli yaklaşmak zorunda yoksa aile dava açıyor en ufak bişeyde dedi.sen yine de git araştır dedi.bende gidip kendi doktoruma herşeyi anlatayım diyordum.ultrason görüntülerini falanda götüreyim diye düşünmüştüm.ne düşüneceğimi şaşırdım.dediğinde doğru aslında ama pazartesi idi randevum niye cumadan geldin demezmi.ilgilendiğin içinçok saol canım.Allah sana da sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmak nasip etsin..

Şöyle bulantılarımız geçse enerji depolasak
sabah uyansak harika bir kahvaltıyla güne başlasak
Sonra alışverişe çıksak çarşı pazar gezsek
her şeyi yiyebilsek böyle açlıktan gözümüz dönse evdeki eşyaları kemirsek
O günler gelecek mi ya:26:

inş son bulsun allah yardımcın olsun dramamin ve emedur kullandım faydası yok bekliycez napalım cnm kib çıkıyorum

Vayy öyle mi oluyormuş artk yeni duydum valla dava açmak hee
İlk başta o niyetle geldiğini söyleme canım muayeneyi olursun ondan sonra paylaşırsın
eminim seni çok rahatlatacak doktorun bi sorun çıkmayacak
Ya öyle sormaya hakkı yokki canım istediğim gün giderim valla onada mı engel var sanki
ben hiç gününde gitmedim şimdiye kadar canım randevularıma hep erken gittim
hiçte bişey demedi doktorum

cnm hemen korkma panik yapma bi dur bakalım şu an senin tek yapman gereken şey güzel bir arştırma hastanesine gidip muayene olmak bence.ordan da şüpheyle dönersen bir doktora daha git derim ben.inşallah kötü bşy çıkmaz
evet cnm ilkinde 7 ikincide de 9 kilo almış.o bile yani düşün :44:girdim ama hemen çıktım
cnm ben bitti demiştim ama ara ara gelip gidiyo hala bazen aklıma bi yemek geliyo çıkarasım geliyo o an hayali bile yetiyo.:120::120::120:

merhaba kızlar nasılsınız bugün bütün sayfaları okudum ama içimden yazmak gelmedi midem bulanmıyo bugün hiçbiyerimde ağrımıyo bunlara üzülüceğimi düşünemezdim aklıma kötü kötü şeyler geliyo haftayı bekleyemiycem doktora gitmek için bu cumartesiye randevu alıcam sabredebilirsem tabi birden bire bu kadar iyilik içime kurt düşürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…