bnde senin gibi diorum cnm bnm evlilik yıldönümüm 17 haziran keşke o tarhte doğsa diorum :) tam senemiz doluyor o tarihte miniğimde elimizde olur çifte kutlama olur hayırlısı yinede vaktiyle sağlığıyla gelsinde
hay allah razı olsun cnm yorum için burda bi gruplaşma söz konusu olduğunu düşünmeden edemiyorum insan geberiyorum yazcakki ancak birileri 2 kelime yazsın herhalde bu gidişle grmeyeceğm bu topiğe tşkrler tek umudum bi an önce geçmesi allah herkesin yardımcısı olsun
bende o kadar heyacanlıyımki yarın kontrolüm var testim var belki iki kelime edirli diye sabahın körüne yazdım sağolsun sdecbir arkada cevap verdi
valla cnm ben geç girdim direk yazdığım şu oldu slmm nasılsınız canlarım minikler nasıl cinsiyetlerle sağlıklarıyla alakalı soru sordum bir kmse cvp vermedi bazen kızıyorum belli başlı kişiler sadece aralarında yazışıyor bir konu hakkında ben hamile kaldığım topiğe gidince daa mtlu oluyorum ordaki arkadaşlarımla burda arkadaşlık fazla yok belli başlı kişiler yorum yazıo sadece mutluluğmuda mutsuzluğumuda paylaşmak istemyorum burda bundan snra girsem nolur grmesem nolur mal gbi bekle ki 2 kelime cvp gelsin peehhhh listedende çıkacağım arzuya msj atıp böylesi daha iyi olucak
allah göstermesin bazen bnde öyle diyorum kendi kendime psikolojikmen etkilenio insan keşke sırf kusma olsa beslenemiyorum bile bgn bi lokma peynir yemişim daha yiyemiorum zorlasamda çıkarıyorum hemen tutmuyo midem beni korkutan bu
valla cnm ben geç girdim direk yazdığım şu oldu slmm nasılsınız canlarım minikler nasıl cinsiyetlerle sağlıklarıyla alakalı soru sordum bir kmse cvp vermedi bazen kızıyorum belli başlı kişiler sadece aralarında yazışıyor bir konu hakkında ben hamile kaldığım topiğe gidince daa mtlu oluyorum ordaki arkadaşlarımla burda arkadaşlık fazla yok belli başlı kişiler yorum yazıo sadece mutluluğmuda mutsuzluğumuda paylaşmak istemyorum burda bundan snra girsem nolur grmesem nolur mal gbi bekle ki 2 kelime cvp gelsin peehhhh listedende çıkacağım arzuya msj atıp böylesi daha iyi olucak
canım bende öyle bazn yazılyor ama genelde yazılmıyor vajinismus topiğiede hers karma konuşurdu
çok güzel bir gün ben de isterim tab iöyle bi zamanda gelmesini ama biraz erken sanki:44:Senle SATlarımız aynı. Demek 28 mayıs dedi. Ben mayısın sonunda doğucağını biliyorum zaten de 16 mayısaı 17'ye bağlayan gece kandil. Hani şöyle mübarek günde doğsa diyorum
evet cnm orası hiç belli olmaz bana çekerse yandık.annemin sancısı gelmeyince suni sancı verirler diye korktuğu için beklemiş de beklemiş 10. ayın dolmasına 1 hafta kala midesi bulanınca hastaneye gitmişler.içerde su falan kalmamış ve benim kafam ödem yapıpı şişmişCanim bana da 27-28i olabilir dedi doktor. Ayni demek ki zamanlarimiz. Gerci erken geli gec gelir belli olmaz bu minnoslara:))
aç tok fark etmiyor cnm ama bilsem güzel bi kahvaltı yapar hatta bebek oynasın diye reçel yer öyle giderdim.çünkü bebek uyuyosa doktor heryerini inceleyemiyo.mesela bana çocuk uyuduğu için göremiyorum uyuyo dönmesi lazım çikolata yiyip gel dedi.gerçekten muhabbetiniz çok güzel ama yetişemiyorum. :26:
bazı cinsiyetler belli olmuş ne güzel hazırlıklara başlarsınız artık
ben bu ikili test nasıl oluyor onu soracaktım yaptıran arkadaşlara :44:
1- aç karına mı gideceğiz?
2- ultrason karından mı vajinal mi?
3- bu iki sorunun permütasyon kombinasyon olasılığını istiyorum
çok saol cnm benim eşim cinsiyet konusunda hiç renk vermemişti ama şimdi kızım diye yanıp tutuşuyor.masal ben de düşünmüştüm ama şöyle bi 40 yaşındayken falan garip duru diye vaz geçtimselam kızlar ben yaklaşık 15 gündür kk ya giremiyorum.ay sonu olduğu için işler çok yoğun.ama bugün şöyle bir geçmişi okudumda ne güzxel haberler var böyle :) mehsel cim sana çok sevindim.yanlış haz,tırlamıyorsam senin eşin kız istiyordu.güzelliğiyle sağlığıyla doğsun inş. bu arada benimde kızım olursa ömrüm, gölge, masal gibi bir kaç isim düşündüm ama kararsızım zaten erkek olursa da eşim sadece ateş ismini istiyor değişiklik istemiyorum diyor ama bende ateş ismini hiç beğenmedim
anaaaaaamm kız sen nasıl kaynana olcan acababak bak neleri düşünmüş senin başına geldi galiba böle bişeybanane cnm otursun dizimin dibinde kutlasın doğumgününü sonra düşünücez kara kara nerde bu kimle kutluyor erkek/kız arkadaşımı var yoksa falan filan diye doğumunu dört gözle biz bekliyoruz doğumgününüde bizle kutlıcak tabi
cnm 0212 440 1 440 ı arayıp sabiha paktunanın bebeğimi beklerken kitabını istiyorum demen yeterli.forum da dolduruluyo ama ben ona pek güvenemedim gelmez belki diye.Bu kitabı nereden aldınız acaba? Bende almak istiyorum.
aaa bak onu bilmiyodum anlamı da çok önemli ismincanım geceN yıl bende bir ara beril adına takmıştım ama berilyumun simgesinin kısaltması gibi bir anlamı var o yüzden hevesim kaçtı...anlamına da çok öenm veriyorum çünkü..mesela şimal adı da çok hoşuma giderdi ama ben güneydoğuluyum:) alakasız olur diye vazgectim
Aman ya bu doktorlarda illa insanın içine kurt düşürecek
ya bence bi problem yok gibime geliyor
sen kendi doktoruna bir görün bakalım
ama doktora gittim şöyle şöyle dedi bana deme ilk başta
bakalım oda aynı şeyi söyleyecek mi?
Bide haftada etkili 11. haftadasın bekle bakalım canım ne yapalım anne olmak kolaymı
bazı geceler uyumuyorum bile ben o derece rahatsız ediyo beni
16. haftayı bekliyorum geçer belki
Bende bi dilim ekmek birazda beyaz peynir yedim ama çok şükür kusmadım
baya cebelleştim kusmamak için
Canım ilaç kullanıyomusun bulantı için
hem de ne kurt düşürmek,doğana kadar çıkmayacak o kurt şimdi bende.sonra başka doktora daha gösteriyorsun o sonucu oda arkadaşlar herşeye şüpheli yaklaşmak zorunda yoksa aile dava açıyor en ufak bişeyde dedi.sen yine de git araştır dedi.bende gidip kendi doktoruma herşeyi anlatayım diyordum.ultrason görüntülerini falanda götüreyim diye düşünmüştüm.ne düşüneceğimi şaşırdım.dediğinde doğru aslında ama pazartesi idi randevum niye cumadan geldin demezmi.ilgilendiğin içinçok saol canım.Allah sana da sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmak nasip etsin..
inş son bulsun allah yardımcın olsun dramamin ve emedur kullandım faydası yok bekliycez napalım cnm kib çıkıyorum
Merak ettim lekelenmen kesildi mi??
hay allah razı olsun cnm yorum için burda bi gruplaşma söz konusu olduğunu düşünmeden edemiyorum insan geberiyorum yazcakki ancak birileri 2 kelime yazsın herhalde bu gidişle grmeyeceğm bu topiğe tşkrler tek umudum bi an önce geçmesi allah herkesin yardımcısı olsun
bende o kadar heyacanlıyımki yarın kontrolüm var testim var belki iki kelime edirli diye sabahın körüne yazdım sağolsun sdecbir arkada cevap verdi
ah canlarım öyle düşünmeyin lütfen,
gvn1907- ben mide bulantısı konusunda kıstas alınabilecek bir gebe değilim, mide bulantım topicteki diğer arkadaşlara göre çok az oldu ve 12. haftada tamamen bitti dolayısıyla daha ciddi mide bulantısı olan arkadaşlar bu konuda yorum yapsa daha güzel olur diye düşünüyorum. ki angelcım yazmış cevap olarak.
:esra_ogt-daha önce de dile getirmiştin buna benzer bi sitemini canım ben de senden alıntı yapmıştımama son yazdıkların gözümüzden kaçmış olabilir
Aslında hepimizin araya kaynayan mesajları oluyor, bunu kişisel olarak algılamamak lazım. Mesela aynı şehirden olan arkadaşlar doktorları ile ilgili konusabiliyor, ya da benzer iş veya ailevi problemleri olan arkadaşlar konuşabiliyor aralarında.
bu dönemde hepimiz biraz alıngan olabiliyoruz, ama şunu söyleyebilirim ki burada birimizle ilgili bir sorun olsa forumdaki tüm arkadaşlarımız üzülüyor, çözüm yolları bulmaya çalışıyolar. buna tüm içtenliğimle inanıyorum.
cnm hemen korkma panik yapma bi dur bakalım şu an senin tek yapman gereken şey güzel bir arştırma hastanesine gidip muayene olmak bence.ordan da şüpheyle dönersen bir doktora daha git derim ben.inşallah kötü bşy çıkmazBugün ilk defa devlet hastanesine tahlillerimi yaptırayım dedim.ikili test için gitmiştim.ultrasonda bakan doktor bebeğin kafasında kalınlaşma olabileceği gibi bişe söyledi.ense ölçümü falan normal ama kulak tarafında yumuşak dokuda bi kalınlaşma var dedi.bunu bir araştır büyük hastane dedi.kafam allak bullak.ilk dfa böyle bişe duydum.11+5 günlük.ne yapacağımı şaşırdım.böyle bişe duyan varmı daha önce??
evet cnm ilkinde 7 ikincide de 9 kilo almış.o bile yani düşün :44:girdim ama hemen çıktımmehselcim süpersin bu formülü kesin uygulıcam da Ebru şallı hamileliliği boyunca 7 kilo almıştıbende işe yarar mı göreceğiz ayrıca dün mayıs topiğine girdiğini hemen fark ettim ben, sen yazar yazmaz oraya . Hmm doktor bana da mayıs 29 -30 gibi bekle dedi ama ben hiç giriyo muyum o topiğe cık cık cık
cnm ben bitti demiştim ama ara ara gelip gidiyo hala bazen aklıma bi yemek geliyo çıkarasım geliyo o an hayali bile yetiyo.:120::120::120:kızlar bulantılarınız ne durumda benim kesilmedi henüz ofsss strese sokuo bu durum beni 3 aydan snra bebek benden beslenicek ya ben yine böle iştahsız olursam yediğimi çıkarırsam nolucak :s korkuorummm bulantısı biten var mı
ay kızlar nolur yapmayın böyle ya bazen arada msjlar kaynayabiliyo ama kasti yapılmış bşy değil bu bence, hormonlarınız çok fena dürtüştürüyo sizi haberiniz olsunvalla cnm ben geç girdim direk yazdığım şu oldu slmm nasılsınız canlarım minikler nasıl cinsiyetlerle sağlıklarıyla alakalı soru sordum bir kmse cvp vermedi bazen kızıyorum belli başlı kişiler sadece aralarında yazışıyor bir konu hakkında ben hamile kaldığım topiğe gidince daa mtlu oluyorum ordaki arkadaşlarımla burda arkadaşlık fazla yok belli başlı kişiler yorum yazıo sadece mutluluğmuda mutsuzluğumuda paylaşmak istemyorum burda bundan snra girsem nolur grmesem nolur mal gbi bekle ki 2 kelime cvp gelsin peehhhh listedende çıkacağım arzuya msj atıp böylesi daha iyi olucak
benim belim çok ağrıor ya poff :2:
buarada midem kazınıor, yemek yiyorum, sanki okadar yemeği ben yememişim,midem kazınmaya devam edior,
o kadar yediğim ne oluor, neden tokluk hissetmiorum, neden hala karnım gurulduor alla allaaa
dün gece ben de duramadım bel ağrısından çamaşırları topluyodum o zaman başladı uyuyana kadar da akla karayı seçtim.:18:
Muhakkak git doktora canım bize haber vermeyi de unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?