hay allah razı olsun cnm yorum için burda bi gruplaşma söz konusu olduğunu düşünmeden edemiyorum insan geberiyorum yazcakki ancak birileri 2 kelime yazsın herhalde bu gidişle grmeyeceğm bu topiğe tşkrler tek umudum bi an önce geçmesi allah herkesin yardımcısı olsun
canım ne bilim ya ycndan da ölüyorum dualarınızı ekk tmeyin kızlar benime dalarım hep sizlerle
Sen tecrübelisin bu konularda o yüzden sana bişey soracaktım:):)
iyiyim diyelim iyi olalım inşallah
ya ben şimdi hiç et süt balık yumurta bal yoğurt bakliyat sebze bunların hiçbirini tüketemiyorum
yiyemiyorum elimde değil valla
ee bebek şimdi benden beslenmeye başladı yarın inşallah 14. haftaya gireceğiz
yani ben öyle halsizimki anlatamam şuan bunları yazarken bile soluk soluğa kaldım
acaba bebeğin gelişimini olumsuz etkiler mi yani bu saydıklarım hep faydalı şeyler
birileri resmen iliğimi sömürüyo bebek benden mi alıyo acaba:26:
sorularım bu kadar cevap verirsen çok mutlu olurum
hay allah razı olsun cnm yorum için burda bi gruplaşma söz konusu olduğunu düşünmeden edemiyorum insan geberiyorum yazcakki ancak birileri 2 kelime yazsın herhalde bu gidişle grmeyeceğm bu topiğe tşkrler tek umudum bi an önce geçmesi allah herkesin yardımcısı olsun
iyi birilerini görünce bende iyi hssediyorum kendimi valla bünye meselesi illa ki ama yinede ha btti ha biticek alamıyorum kendii bu düşünceden inş tez zamanda biter hepimizin ki tşkrler cvbın için cnm
kızlar yaklaşık 1 haftadır düzenli olarak her akşam sade soda içiyorum.yememde içmemde olan tek değişiklik bu ve 3 gündür her gün tuvalete çıkmaya başladım hem de kansız.ben hayatım boyunca kendimi bildim bileli hep kabızdım hatta bu yüzden 17 yaşımda hemoroid oldum ve bu bizde kalıtsal dedemin hemoroidi ilerlemiş kalınbağırsak kanseri olmuştu mekanı cennet olsun dedeciminbenim her tuvaletim bir işkence oluyordu ve o esnada raktum girişinde bağırsak çizildiği için çok kan geliyordu.Allaha şükür 3 gündür ne kan var nede zorlama.deneyin derim hem doktorlarımız da sade soda içmemizi öneriyor çünkü 1 şişe sade sodanın içinde 1 bardak sütten daha fazla kalsiyum var.
kızlar yaklaşık 1 haftadır düzenli olarak her akşam sade soda içiyorum.yememde içmemde olan tek değişiklik bu ve 3 gündür her gün tuvalete çıkmaya başladım hem de kansız.ben hayatım boyunca kendimi bildim bileli hep kabızdım hatta bu yüzden 17 yaşımda hemoroid oldum ve bu bizde kalıtsal dedemin hemoroidi ilerlemiş kalınbağırsak kanseri olmuştu mekanı cennet olsun dedeciminbenim her tuvaletim bir işkence oluyordu ve o esnada raktum girişinde bağırsak çizildiği için çok kan geliyordu.Allaha şükür 3 gündür ne kan var nede zorlama.deneyin derim hem doktorlarımız da sade soda içmemizi öneriyor çünkü 1 şişe sade sodanın içinde 1 bardak sütten daha fazla kalsiyum var.
merhaba kızlar nasılsınız bugün bütün sayfaları okudum ama içimden yazmak gelmedi midem bulanmıyo bugün hiçbiyerimde ağrımıyo bunlara üzülüceğimi düşünemezdim aklıma kötü kötü şeyler geliyo haftayı bekleyemiycem doktora gitmek için bu cumartesiye randevu alıcam sabredebilirsem tabi birden bire bu kadar iyilik içime kurt düşürdü
canım ne bilim ya ycndan da ölüyorum dualarınızı ekk tmeyin kızlar benime dalarım hep sizlerle
hiç merak etme canım hepimiz için dua ediyorum hayırlı sonuçlar alalım hepimiz, sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.
ben de heyecanlıydım teste girerken, ama korkum yoktu inan, çünkü korku devreye girdi mi ben çok kontrolsüz oluyorum panik oluyorum o nedenle mümkün olduğunca sakin olmaya çalışıyorum kontrollerde ve testlerde. bebeğin içeride mutludur eminimAllahın izniyle sen de iyi sonuçlar alacaksın. sen tedirgin olma ki canım bebeğe de yansımasın. hadi yarın bize güzel haberler getir
merhaba kızlar nasılsınız bugün bütün sayfaları okudum ama içimden yazmak gelmedi midem bulanmıyo bugün hiçbiyerimde ağrımıyo bunlara üzülüceğimi düşünemezdim aklıma kötü kötü şeyler geliyo haftayı bekleyemiycem doktora gitmek için bu cumartesiye randevu alıcam sabredebilirsem tabi birden bire bu kadar iyilik içime kurt düşürdü
saol şekerim iyi bari bak sen de bulmuşsun çareyi sevindimGözünaydın canım banada kayısı yaradı
bide hep sulu yemekler yemeye özen gösteriyorum s
oda içmekten çekiniyodum asitli diye ama onuda içeyim bari
kızlar ben şu yaşıma kadar çay kahve kola fanta gazoz içmedim adam akıllı, alışmadığım için hiç hoşlanmıyrum zaten içmeye kalktığım zaman hemen gözlerim yaşarır burnumun direği sızlar.sodayı doktorum söyledi mutlaka iç diye ben de sizin gibi tereddüt edip sordum zararlı değil mi diye aksi olduğunu açık açık anlattı.ve hakkaten sade soda şişesinin arkasında kalsiyum=223 yazıyor.çok zor alıştım içmeye ama şimdi kenki kendine canım istiyor.içiniz çok rahat değilse doktorunuza sorun yine de ama ben hemen başlayın derim.bilsem gebeliğimin başından beri içerdimafiyet olsun tatlım ama soda da gazlı içecek olduğundan zararı olmaz mı?
doktorlar sodayı değilde maden suyunu öneriyor canım ikisi farklı şeyler dikkat edin içerken
artık rahatlama dönemine giriyoruz burcum..ne güzel sıkıntılar geçmiş bak..
stress yapma canım.. iyidir bebiş..
sen özlemisşin ondan erkene alıyorsun randevuyu
güzel haberlerle gel cnm..
hiç merak etme canım hepimiz için dua ediyorum hayırlı sonuçlar alalım hepimiz, sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.
ben de heyecanlıydım teste girerken, ama korkum yoktu inan, çünkü korku devreye girdi mi ben çok kontrolsüz oluyorum panik oluyorum o nedenle mümkün olduğunca sakin olmaya çalışıyorum kontrollerde ve testlerde. bebeğin içeride mutludur eminimAllahın izniyle sen de iyi sonuçlar alacaksın. sen tedirgin olma ki canım bebeğe de yansımasın. hadi yarın bize güzel haberler getir
inşall canım benim hepimiz öyle güzel harlerl gelelimRbim sağlık r evlatlaımıza AMin
ay ben maden suyuyla soda aynı diye biliyorum :26:maden suyunu kastettim yani hani şu sade olanlar:26:doktorlar sodayı değilde maden suyunu öneriyor canım ikisi farklı şeyler dikkat edin içerken
yulaflı ekmek de çok iyi geliyo cnm.kabızlık sorununun en başında sıvı eksikliği geliyor zaten ne güzel sen hiç yaşamamışsın olmaz da inşallahgözün aydın canım .benim hiç kabızlık sorunum olmadı hamile kaldığımdan beri öncesinde bitki çaylarıyla takviye yapardım . bende her sabah mutlaka tam buğday ekmeği yiyiyorum ve mutlaka çorba içmeye çalışıyorum sanırım bunlarda bende işe yariyor .
Merhaba canım genel olarak iyiyiz
şahsen ben çok iyiyim bulantım ve ağrım yok
yani hemen aklına kötü şeyler getirme
negatif düşünceleri çekmeyelim üzerimize
ama senin psikolojinde çok önemli
nasıl hissettiğin önemli
o yüzden çok telaşlandıysan git bakalım doktora
ah canlarım öyle düşünmeyin lütfen,
gvn1907- ben mide bulantısı konusunda kıstas alınabilecek bir gebe değilim, mide bulantım topicteki diğer arkadaşlara göre çok az oldu ve 12. haftada tamamen bitti dolayısıyla daha ciddi mide bulantısı olan arkadaşlar bu konuda yorum yapsa daha güzel olur diye düşünüyorum. ki angelcım yazmış cevap olarak.
:esra_ogt-daha önce de dile getirmiştin buna benzer bi sitemini canım ben de senden alıntı yapmıştımama son yazdıkların gözümüzden kaçmış olabilir
Aslında hepimizin araya kaynayan mesajları oluyor, bunu kişisel olarak algılamamak lazım. Mesela aynı şehirden olan arkadaşlar doktorları ile ilgili konusabiliyor, ya da benzer iş veya ailevi problemleri olan arkadaşlar konuşabiliyor aralarında.
bu dönemde hepimiz biraz alıngan olabiliyoruz, ama şunu söyleyebilirim ki burada birimizle ilgili bir sorun olsa forumdaki tüm arkadaşlarımız üzülüyor, çözüm yolları bulmaya çalışıyolar. buna tüm içtenliğimle inanıyorum.
arkadaslar ben cok uzuldum ya neden ole dusundunuz kı
bana da herkes cevap vermıo bazen
yanı aklımda sunla konusayım bunla konusayım dıe bısı yok ınanın o an kım denk geldı yazıorm ben ..yanı ortaya yazıorm.
kımsenın de ozellıkle bana cevap vermedıını dusunmedım
bıraz rahat olun hanımlar bebıslerımızı uzmeyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?