2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım ama bulantıların var diye yiyemiyorsun şimdi dimi
hepsinden tiksinmiş olamazsın:)
neyi yiyemiyorsan alternatifi olacaklar şey yemeye çalışsan
hani yoğurdu yiyemezsin ama ayran ,süt içersin ws..yada bol yeşillik yersin kalsıyum zenginliği açısından
ben et yiyemiyordum, özellikle yeşil mercimeğe yüklenmiştim o yüzden..kısmen idare eder diye
yoksa süt ürünleri tüketmeyene calsiyum , balık yiyemiyorsan omega takviyesi veriyor dr..yani vitamin takviyeleride oluyor
ama kendisinide tüketmeye çalışsan iyi olur.. inan bebişin gelişimini tamamlar bu durumda.. ihtiyacı olan kalsiyumu sen tüketmezsen ,senin depolarından alır..iliğine kadar kullanır yani.. ama sonra sana zarar olur.. hem direncin düşer, halsizleşirsin..yada;
misal gebeyken yada doğum yaparsın da dişin sorun verir yetersiz kalsıyumdan(her hamilelik , bir diş götürür dedikleri kalsiyum noksanlığından aslında)
dr'unla görüş yada araştır canım ; yiyemediğin şeyin alternatiflerini bul, onu tüketmeye çalış mervem
halsizliğinde beslenmedendir canım..dikkat et kendine.. dr'unla görüş ama

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar yaklaşık 1 haftadır düzenli olarak her akşam sade soda içiyorum.yememde içmemde olan tek değişiklik bu ve 3 gündür her gün tuvalete çıkmaya başladım hem de kansız.ben hayatım boyunca kendimi bildim bileli hep kabızdım hatta bu yüzden 17 yaşımda hemoroid oldum ve bu bizde kalıtsal dedemin hemoroidi ilerlemiş kalınbağırsak kanseri olmuştu mekanı cennet olsun dedeciminbenim her tuvaletim bir işkence oluyordu ve o esnada raktum girişinde bağırsak çizildiği için çok kan geliyordu.Allaha şükür 3 gündür ne kan var nede zorlama.deneyin derim hem doktorlarımız da sade soda içmemizi öneriyor çünkü 1 şişe sade sodanın içinde 1 bardak sütten daha fazla kalsiyum var.

öyle düşünme canım ya bende yazıp yazdıklarıma cvp alamıyorum bazen
ama hepimiz bulantılardan tam anlamıyla göz gezdiremiyoruz ki yorumlara
sen topiği ihmal etme bak birbirimize destek oluyoruz
ben daha öncede söyledim illa sağlıklı olsun diye düşünerek
midenizi bulandıran şeyleri yemeye gerek yok
otur bi düşün bakalım şöyle ne olsa yersin
onları yemeye çalış zamanla geçecektir bulantın benim yok denecek kadar azaldı bak

Gözünaydın canım banada kayısı yaradı
bide hep sulu yemekler yemeye özen gösteriyorum s
oda içmekten çekiniyodum asitli diye ama onuda içeyim bari

afiyet olsun tatlım ama soda da gazlı içecek olduğundan zararı olmaz mı?

artık rahatlama dönemine giriyoruz burcum..ne güzel sıkıntılar geçmiş bak..
stress yapma canım.. iyidir bebiş..
sen özlemisşin ondan erkene alıyorsun randevuyu
güzel haberlerle gel cnm..

doktorlar sodayı değilde maden suyunu öneriyor canım ikisi farklı şeyler dikkat edin içerken

Merhaba canım genel olarak iyiyiz
şahsen ben çok iyiyim bulantım ve ağrım yok
yani hemen aklına kötü şeyler getirme
negatif düşünceleri çekmeyelim üzerimize
ama senin psikolojinde çok önemli
nasıl hissettiğin önemli
o yüzden çok telaşlandıysan git bakalım doktora

gözün aydın canım .benim hiç kabızlık sorunum olmadı hamile kaldığımdan beri öncesinde bitki çaylarıyla takviye yapardım . bende her sabah mutlaka tam buğday ekmeği yiyiyorum ve mutlaka çorba içmeye çalışıyorum sanırım bunlarda bende işe yariyor .

Gözünaydın canım banada kayısı yaradı
bide hep sulu yemekler yemeye özen gösteriyorum s
oda içmekten çekiniyodum asitli diye ama onuda içeyim bari
saol şekerim iyi bari bak sen de bulmuşsun çareyi sevindim
afiyet olsun tatlım ama soda da gazlı içecek olduğundan zararı olmaz mı?
kızlar ben şu yaşıma kadar çay kahve kola fanta gazoz içmedim adam akıllı, alışmadığım için hiç hoşlanmıyrum zaten içmeye kalktığım zaman hemen gözlerim yaşarır burnumun direği sızlar.sodayı doktorum söyledi mutlaka iç diye ben de sizin gibi tereddüt edip sordum zararlı değil mi diye aksi olduğunu açık açık anlattı.ve hakkaten sade soda şişesinin arkasında kalsiyum=223 yazıyor.çok zor alıştım içmeye ama şimdi kenki kendine canım istiyor.içiniz çok rahat değilse doktorunuza sorun yine de ama ben hemen başlayın derim.bilsem gebeliğimin başından beri içerdim

doktorlar sodayı değilde maden suyunu öneriyor canım ikisi farklı şeyler dikkat edin içerken

evet soda; işlenmiş su.. sadece hazmı kolaylaştırıyor.. insanlar yanılabiliyor
bende gunde 1 maden suyu içiyorum sade.. meyveli tercih etmeyin diyorlar zaten gebelikte
ben içine yarım limon sıkıyorum, 3 aydır böyle.. enfeksiyon çıkıyor ara ara bende, onun için önerildi
hiçte sevmem, ama napayım

artık rahatlama dönemine giriyoruz burcum..ne güzel sıkıntılar geçmiş bak..
stress yapma canım.. iyidir bebiş..
sen özlemisşin ondan erkene alıyorsun randevuyu
güzel haberlerle gel cnm..

güldürdün beni canım sağolasın:) özledim tabi gidip bi göreyimde rahatlayım dimibu kadar erken beklemiyodum sanırım bi önceki hamileliğim gibi olucak diye şartlamışım heralde kendimi hayırlısı Allahtan tabi

ay ben maden suyuyla soda aynı diye biliyorum :26:maden suyunu kastettim yani hani şu sade olanlar:26:
yulaflı ekmek de çok iyi geliyo cnm.kabızlık sorununun en başında sıvı eksikliği geliyor zaten ne güzel sen hiç yaşamamışsın olmaz da inşallahben de bitki çayını çok içerdim hatta o yüzden kışın pek hasta olmazdım olsam bile 2 günde geçerdi ama şimdi güvenip de içemiyorum.bol bol limon yemeye çalışıyorum canıma minnet zaten bana ekşi turşu olsun

ya birden bire kesildi sanki sabah midem bulanıyodu kasıklarımda ağrıyodu öğleden sonra az bi makarna yiyebildim çorbayla beraber su bile içemeyen ben yandım resmen bardak bardak su içtim haftasonu gidicem artık hayırlısı Allahtan tam kanamalar bitti diye sevinirken inşallah üzülmem

halbuki doktorum da maden suyu demişti ama bende bi sodadır gidiyor nerden kaldıysa öyle aklımda ikisini aynı sanıyodum ondan galiba.soda değil MADEN SUYU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…