halbuki doktorum da maden suyu demişti ama bende bi sodadır gidiyor nerden kaldıysa öyle aklımda ikisini aynı sanıyodum ondan galiba.soda değil MADEN SUYU
MEHSEL_ERAY Ben de salatalık çok yiyiyorum. Bi de annem Antalyalı olduğun için akdeniz mutfağına alışkınım hamur işi de pek sevmem. Herhalde o yüzden kilo almadım. Ama şu meyve işini bir düzene sokmam lazım. Burda herşey organik, hatta hergün uçakla Fransa'nın Marsirya şehrine organik sebze meyve gidiyo. O yüzden ben bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum, gerçi meyve canavarlığım da bundan kaynaklanıyo yıllardır İstanbul'da hormonlu yemekten mis kokulu meyveyi unutmuşum, çok lezzetliler yedikçe yiyesi geliyo insanın. İzmir'de var mıdır bilmem ama İstanbul'da 7-8 tane organik pazar var. Öyle bi yer bulursan ordan takıl, hem bebişin ek gıdaya başladığında da ordan alırsın. Hıyarlı ana olucaz bu gidişleAma kalorisi de çok düşük salatalığın doğal olduktan sonra bi zarar gelmez bence.
İSTANBULLULARKızlar eminönünde HAVUZLUHAN diye bi han var. Bi gitseniz kafayı yersiniz. Koskoca han sadece 0-2 yaşla alakalı ne varsa onunla dolu. Lohusalar için gecelik falan satan bi yer bile vardı yanlış hatırlamıyosam. Hem çok kaliteli hem de çok ucuz. Ben Annemin yanında geldiğimde 1 senelik alışverişimi ordan yapmayı planlıyorum. Bi mağazadan kuzenime hastane çıkışı almıştım 65 tl'ye sonra öbür kuzenime havuzlu handan daha da kalitelisini 35 aldım. Eminönü'e gidince bi uğrayın bence.
mrvbs9 ayda da 9 kilo alırsan süper olur işte
Naz34Geçmiş olsun tatlım bol bol dinlen. HamişizBol C vitamini, Bal, sıcak şeyler, başka da yapacak pek bişey yok.
Bu arada haklısın haziran annesi olmak hakketen süper sıcaklar gelicek biz doğurucaz. Hem yaz bebeğine bakmak daha kolay atarsın arabasına gezdirirsin bi hava alır. Üşütme derdi olmaz. Çok şükür şanslıyız.
MHRS'den randevu almaya çalışanlar Kızlar birbirinize boş randevuları haber vermek yerine kendinize alıyomuş gibi alın. O arkadaşla irtibata geçin siz iptal eder etmez o alsın. Yoksa arada başkası kapar.
DesehaTatlım endişelenme. Doktorun ilgili biriydi zaten bizzat kendisi görmek istemiştir.Bak milletin doktoru niye geldin diye dövüyo seninki ısrarla çağırıyo ne güzel işte...
Angel_LostHerhalde yaşadığın yere doğalgaz gelmedi henüz. Biran önce gelir de sizde o müthiş nimetten faydalanırsınız. Bu arada Antalya'daki akrabalarım kullandıkları odalarda elektrik sobasını sürekli kısıkta tutup çalıştırıyolar ama hiç kapatmıyolar. Böylelikle hep ılık kalıyo açıp kapatınca hem ısınana kadar donuyosun hem de daha pahalıya geliyo. Bi de bunu dene istersen. Ama WC için yapılacak bişey yok
ya birden bire kesildi sanki sabah midem bulanıyodu kasıklarımda ağrıyodu öğleden sonra az bi makarna yiyebildim çorbayla beraber su bile içemeyen ben yandım resmen bardak bardak su içtim haftasonu gidicem artık hayırlısı Allahtan tam kanamalar bitti diye sevinirken inşallah üzülmem
bende kızılayın maden sodasından ıcıorm gunde 1 tane
Neden iciyorsunuz ne faydası varmis ben ağzıma süremem ne maden suyu ne soda nede asitli icecek
bende kızılayın maden sodasından ıcıorm gunde 1 tane
doğal mineraller varmıs ıcınde
o yuzden 1 tane ıcıorm gunde
dr solemıstı ıc gunde 1 tane dıe
Sümeyye havuzluhanı söylediğin çok iyi oldu hiç bilmiyorum nerelerdrn alışveriş yapacağımı;( çok sağol.. Bu arada ben de antakyalıyım)))
kız soda değil maden suyu iç diyoz ya
Allah korusun burcum
kötü düşünme hemen
Bende iki hafta öncesine kadar taş çatlasın
günde 1 bardak suyu bile zor içiyodum
şimdi litrelik şişe yanımda akşama kadar
kimbilir kaç kez doldurup içiyorum
Dualarım seninle Allahın izniyle güzel haberlerle dön inşallah[/QUO
inşallah canımmm Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin bende kendim için dua ederken sizleri hiç ayırmıyorum
tm ıste canım bende maden suyu ıcıorm kızılatın sadesı o dedıınden olmuo mu
Kızlar iyiakşamlaar, bugün evde dinlendim biraz;ama hastalıgımda bir gerileme yok
sabah sağlık ocağına gidip 4 günlük rapor aldım sonra işim olmadığı halde benimle çok ilgilenen hemşirenin yanına gittim...her gidişimde beni el üstünde tutuyorlar,şımartıyorlar,saatlerce sohbet edesim geliyor..aşı için yeni doğmuş bir bebişle annesi geldi,hemşire öyle bir kaşılıyorki sanki kendi bebeği,yiğeni gibi...
ben giderken birşey olursa mutlaka ara beni dedi,yine beni özel hissettirip gönderdi
benim belim çok ağrıor ya poff :2:
Buarada midem kazınıor, yemek yiyorum, sanki okadar yemeği ben yememişim,midem kazınmaya devam edior,
o kadar yediğim ne oluor, neden tokluk hissetmiorum, neden hala karnım gurulduor alla allaaa
tıpkısının aynısı bende var canım bel ağrısı hafif ama birde mide kazıntısı dünyaları yesem doymayacak gibiyim tutalım kendimizi yoksa çok kilo alırız canım acıkınca ben artık atıştırmalık şeyler yemeye başladım meyve yiyodum ama meyvede kilo alımı için ideal bi seçim olduğundan sebze yemeklerini ekmeksiz yemeye karar verdim
rekor bende herhalde 5 kg
Kızlar iyiakşamlaar, bugün evde dinlendim biraz;ama hastalıgımda bir gerileme yok
sabah sağlık ocağına gidip 4 günlük rapor aldım sonra işim olmadığı halde benimle çok ilgilenen hemşirenin yanına gittim...her gidişimde beni el üstünde tutuyorlar,şımartıyorlar,saatlerce sohbet edesim geliyor..aşı için yeni doğmuş bir bebişle annesi geldi,hemşire öyle bir kaşılıyorki sanki kendi bebeği,yiğeni gibi...
ben giderken birşey olursa mutlaka ara beni dedi,yine beni özel hissettirip gönderdi
tıpkısının aynısı bende var canım bel ağrısı hafif ama birde mide kazıntısı dünyaları yesem doymayacak gibiyim tutalım kendimizi yoksa çok kilo alırız canım acıkınca ben artık atıştırmalık şeyler yemeye başladım meyve yiyodum ama meyvede kilo alımı için ideal bi seçim olduğundan sebze yemeklerini ekmeksiz yemeye karar verdim
rekor bende herhalde 5 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?