2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar bugün arkadaşımın muayenesi vardı yeni bebeği oldu bende gittim onunla Dr a 2 li testi sordum bana 2 li test nedir biliyormusun dedi evet dedim nedir dedi down sendromu ile alakalı dedim peki down sendromu nedir onu biliyormusun dedi onunda açıklamasını yaptım peki diyelim sen testi yaptırdın ve sonuc olumsuz gebeliği sonlandirirmisin dedi bende hayır tabi dedim o zaman beden testi yaptıracaksın ki dedi olumsuz çıkması halinde 9 ay nasıl gecer dedi o an kafam karıştı ama ben yaptıracam ins sonuc ne olursa olsun inşallah bı olumsuzluk çıkmaz sonuçta bu benim 2. Bebeğim ilki problemsizdi çok şükür Buda öyle olur umarım

Sümeyye havuzluhanı söylediğin çok iyi oldu hiç bilmiyorum nerelerdrn alışveriş yapacağımı;( çok sağol.. Bu arada ben de antakyalıyım)))

Allah korusun burcum
kötü düşünme hemen
Bende iki hafta öncesine kadar taş çatlasın
günde 1 bardak suyu bile zor içiyodum
şimdi litrelik şişe yanımda akşama kadar
kimbilir kaç kez doldurup içiyorum
Dualarım seninle Allahın izniyle güzel haberlerle dön inşallah

Sümeyye havuzluhanı söylediğin çok iyi oldu hiç bilmiyorum nerelerdrn alışveriş yapacağımı;( çok sağol.. Bu arada ben de antakyalıyım)))

ayy orayı bende biliyorum oğlum içim alışverişe kayınvalideciğim oraya götürmüştü ay fazla bişiy almıycam diyen ben zor çıkmıştım ordan gerçekten yolu düşen uğrasın çok güzel uygun fiyatlarla kaliteli şeyler var

Bu arada arkadaslar çok erken diye konudan bahsetmek istemedim ama aklınızda bulunsun bebek sekeri ve süsleme ile ilgili her şey için benle irtibata geçmeden hareket etmeyin hihihihiihih reklam olmasın

Kızlar iyiakşamlaar, bugün evde dinlendim biraz;ama hastalıgımda bir gerileme yok
sabah sağlık ocağına gidip 4 günlük rapor aldım sonra işim olmadığı halde benimle çok ilgilenen hemşirenin yanına gittim...her gidişimde beni el üstünde tutuyorlar,şımartıyorlar,saatlerce sohbet edesim geliyor..aşı için yeni doğmuş bir bebişle annesi geldi,hemşire öyle bir kaşılıyorki sanki kendi bebeği,yiğeni gibi...
ben giderken birşey olursa mutlaka ara beni dedi,yine beni özel hissettirip gönderdi

iyiakşamlar şekerler Rabbim yar ve yadımcımız olsun inşallahularınızı eksik etmeyin el haberlerle geliriz inşallah hepimizde Amin

tıpkısının aynısı bende var canım bel ağrısı hafif ama birde mide kazıntısı dünyaları yesem doymayacak gibiyim tutalım kendimizi yoksa çok kilo alırız canım acıkınca ben artık atıştırmalık şeyler yemeye başladım meyve yiyodum ama meyvede kilo alımı için ideal bi seçim olduğundan sebze yemeklerini ekmeksiz yemeye karar verdim
rekor bende herhalde 5 kg

uzulme canım bende pesınden gelıorm
ya yapısal heralde ben bırden aldım 4.5 kılo allahtan boy varda kurtarıo bıras
58 le hamıs kaldım sımdıden 62.5 kılo oldum ama doymuorm ,
hep acıkıorm bıde sankı benım ufaklık ıcımı kemırıo bana bısı kalmıo

ben de aile hekimimizin yönlendirdiği ebeye kayıt yaptırdım o da beni çok mutlu etti gidip sohbet edesim var hep.. insan ilgi istyo heralde hamilelikte hep bebekten bahsedelim iistyo :) zaten de öyle yapıyoruz
bu arada sizler de kayıt yaptırdınız mı aşılar için falan en yakın ebeye kayıt yaptırmak gerekiyormuş hamileyim diye.
bi de senin neyin vardı geçmişi takip edemiyorum fazla.geçmiş olsun canımmm..

Bende hiç kilo almadım sanırım tartıda ayinim hatta. Sanırım 1 kg verdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…