oyyy hamilelik takvimimime baktım da benim oğluşumun karaciğeri safra, pankreası insülin salgılamaya başlamış yerim ben onun ciğerini de pankreasını da
Merhabalar kızlarrrrrr...
Dün fırsat bulup giremedim geçmiş de pek bi birikmiş çok üşendim şimdi okumaya... İlksev iyimiş taburcu olmuş bebişi de iyiymiş çok sevindim.
Bu arada yazdıklarına cevap gelmiyo diye kırılanlar, başka topiklerle kıyaslayıp listeden çıkmak isteyenler olmuş. Bizim topikte çalışan hamişler çok olduğu için gündüzleri sayfalar çok çabuk ilerliyo. Mesela ben artık pes ettim bugün geçmişi okumayacağım. Bazen de sayfalar o kadar çabuk ilerliyor ki cevaplamaya yetişemiyosun. Yani size özel bişey yok kimse üstüne alışmasın. Herkesin başına gelebiliyo bu durum.
Dün Bebeğimi Beklerken kitabım gelmiş. Annemin adresini vermiştim Cezayir'e kargo istesem herhalde kitabın 5 katı kargo parası öderdim Artık Ocak sonunda getirecek anneciğim bana. Annem biraz incelemiş o cıbıldak poz veren hamile kadına bi de doğum yaparken resmi çekilen kadınlara pek bi acıdı. İlerde çoluğu çocuğu görecek falan diye
Bugün doktora gidip bebişlerini görecekler arkadaşlar güzel haberlerle dönersiniz inşallah. Bebişleriniz size bol bol oyunlar yapar inş.
İkili test sonucu temiz çıkan arkadaşlar hepinizin gözü aydın Darısı sonuç bekleyen diğer arkadaşların özellikle de bulbul'un. Bulbulcum çok endişeliydin ama merak etme inşallah nur tou gibi cin gibi bi bebişin olacak inşallah. Dualarımız seninle.
merhaba kızlar bugün çok kötüyüm kaynanamla çok fena kavga ettik akşam sabaha kadaar ağlattı beni kıskançlık yapıyo çok agladım stres oldum bebeğimi de üzdüm inş. bişey olmamıştır çok korkuyorum :18:
İkili test sonucu temiz çıkan arkadaşlar hepinizin gözü aydın Darısı sonuç bekleyen diğer arkadaşların özellikle de bulbul'un. Bulbulcum çok endişeliydin ama merak etme inşallah nur tou gibi cin gibi bi bebişin olacak inşallah. Dualarımız seninle.
merhaba kızlar bugün çok kötüyüm kaynanamla çok fena kavga ettik akşam sabaha kadaar ağlattı beni kıskançlık yapıyo çok agladım stres oldum bebeğimi de üzdüm inş. bişey olmamıştır çok korkuyorum :18:
merak etme canım, bişey olmaz, ben de geçenlerde eşimle çok kötü kavga etmiştim, çok şükür bebekte bişey yoktu. tabi fazla stres yapmamak ve huzurlu olmak bebek için daha sağlıklı... bence burada kilit kişi eşin, senin bu durumunu göz önünde bulundurarak annesine karşı doğru tavır alabilmeli...
sorma canım ya kıskanıyo oğlunu geldiğinden beri poh pohlanıyon dedi bana hamileliğim biraz zor geçiyo inanmıyo naz yapıyorum sanıyo eşimin bi sürü borcu var küçük ooğlanı evlendircek herşeyini bize yaptırmaya çalışıyo dün gece bana öle şeyler söledi ki çok gücüme gitti bu zamna kadar hiç saygısızlığım olmadı bir lafımı duymamıştır ama neler dedi bana çok kötü oldum
merak etme canım, bişey olmaz, ben de geçenlerde eşimle çok kötü kavga etmiştim, çok şükür bebekte bişey yoktu. tabi fazla stres yapmamak ve huzurlu olmak bebek için daha sağlıklı... bence burada kilit kişi eşin, senin bu durumunu göz önünde bulundurarak annesine karşı doğru tavır alabilmeli...
evet canım eşim gerçekten çok destek bana evden çıkın dedi bize eşimde çıkarız falan dedi bilmiyorum çok karıştı söledikleri aklımdan çıkmıyo hiç birini haketmedim
merhaba kızlar bugün çok kötüyüm kaynanamla çok fena kavga ettik akşam sabaha kadaar ağlattı Beni kıskançlık yapıyo çok agladım stres oldum bebeğimi de üzdüm inş. Bişey olmamıştır çok korkuyorum :18: