sorma canım ya kıskanıyo oğlunu geldiğinden beri poh pohlanıyon dedi bana hamileliğim biraz zor geçiyo inanmıyo naz yapıyorum sanıyo eşimin bi sürü borcu var küçük ooğlanı evlendircek herşeyini bize yaptırmaya çalışıyo dün gece bana öle şeyler söledi ki çok gücüme gitti bu zamna kadar hiç saygısızlığım olmadı bir lafımı duymamıştır ama neler dedi bana çok kötü oldum
sorma canım ya kıskanıyo oğlunu geldiğinden beri poh pohlanıyon dedi bana hamileliğim biraz zor geçiyo inanmıyo naz yapıyorum sanıyo eşimin bi sürü borcu var küçük ooğlanı evlendircek herşeyini bize yaptırmaya çalışıyo dün gece bana öle şeyler söledi ki çok gücüme gitti bu zamna kadar hiç saygısızlığım olmadı bir lafımı duymamıştır ama neler dedi bana çok kötü oldum
yok canım kendime yapıyorum zaten üzülerek kimseye değilahhh şu kaynanalra yokmu . üzme canım sen kendini başkaları yüzünden bebişinide üzme canım
zaten uzun bi süre görüşmm zaten o laflarından sonra kıskançlıktan ölcekuzak dur o zaman bir müddet de kendi saygısızlığını anlasın ay bu kaynanalar niye böyle yaa
ahh canım yapamıyorum ki insan zaten hormonları tavan yapmış tutamıyo kendini ama bundan sonra üzmicem bebişimikız takma kafana sen kaynanananı valla ben bu ara kocamı bıle takmıorm o derece
ayrıca esın kımseye destek olmak zorunda degıl
sen sakın ola komse yuzunden canını sıkma mutlu ol
mıs gıbı yap sen esınle ıyı ol gerısı bosss
kız takma kafana sen kaynanananı valla ben bu ara kocamı bıle takmıorm o derece
ayrıca esın kımseye destek olmak zorunda degıl
sen sakın ola komse yuzunden canını sıkma mutlu ol
mıs gıbı yap sen esınle ıyı ol gerısı bosss
tamam ıste o onlara yeter
ya anlamıorm ben bu ınsanları ınsan cocuunun mutsuz olmasını neden ıster kı valla bende ole
geccen onlardaydık benım cok uykum gelıo dıe gırdım yattım biraz sora 10 dk gecmeden esım geldı yanıma oda gırdı hemen battanıyenın ıcıne sarmastı bana tam uyumak uzereydım kı kaynana kapıyı kapattı ustumuzeamannn dedık bı guzel uyuduk
cok komık oluolar yaaa
haklısın canım haklıyken haksız oluo insan ama allah şükür çok iyi bir eşim var asla laf etirmez zaten o yüzden kavga bu kadar büyüdü bana laf edince eşim girdi devreye ondan sonra da kaynanamın kısknçlık damarı kabarınca olan oldu o yüzden diyo zaten geldiğinden beri poh pohlanıyosun diye daha 6 aylık gelinin şimdiden başladıAh tatlım üzülme bebişine bişey olmamıştır. Takmamaya çalış diyecem ama ağır konuştuysa hormonların da etkisiyle hepten kötü olmuşsundur. Görümcezede'ye katılıyorum bu tarz durumlarda kilit kişi eş. O sana destek olursa kaynanan da çok gidemez üstüne.
Benim 2 kuzenim var biri eşine laf ettirmez kendi ne dicekse der geri durmaz ama başkasına laf ettirmez öteki de tam tersi. Sonuç ilkinin eşine kimse bişey diyemez karışamaz ama öteki paspas olmuş durumda. Velhasıl eşin sana sahip çıktı mı kimse ezemez seni.
Kimseyi de inandırmak zorunda değilsin hamilesin zorlanıyosun tabiki el üstünde tutulacaksın naz yapıyosun sanarsa sansın, ne çektiğini sen bilirsin sonuçta.
Bu zamana kadar saygını korumuşsun şimdiden sonra da koru canım yoksa haklıyken haksız konumuna düşüyo insan sonuçta annen yaşında kadın saygı duymasan bile saygı göstermen lazım!
uzak dur o zaman bir müddet de kendi saygısızlığını anlasın ay bu kaynanalar niye böyle yaa
kızlar gürdamar bebe sitesine bakanız varmı çok güzel bambu beşikler varr
Kızlar merhaba bugün bebişim gördüm kasık agrısıyla gittim 2 gün rapor verdi doktor umarım birşey olmazikili testimiz yapıldı 3 gün sonra çıkıcak sonucumuz veee esas bomba bebişimin cinsiyetini öğrendik bugün kızım oluyor :):):)
Canım kayınvalidemdeyiz cepten girebildim ancak. Her şey yolunda cok şükür. Bebekle ilgili düşüncem tamamen pozitif dedi doktorum. Her şeyi çok normal dedi. Çok ilgiliydi. Böbreklerini kalbini beynini amniyotik sıvısını ve her bir şeyini tek tek inceledi. 45 dk kaldım. En son kalkacakken cinsiyeti belli değil mi dedim :) belli erkek dedi çok net :) Kan sonucunda iyi gelecektir 3 lüyü istemicem 22. Haftanda detaylı ultrasonda görüşürüz dedi. Eve gidince daha detaylı yazarım. Boyumuz 7,1 cm olmuş. 13+2 yiz :)
merhaba kızlar bugün çok kötüyüm kaynanamla çok fena kavga ettik akşam sabaha kadaar ağlattıbeni kıskançlık yapıyo çok agladım stres oldum bebeğimi de üzdüm inş. bişey olmamıştır çok korkuyorum :18:
Ay walla ben de anlamıyorum bendeki de kaynana hem de yaşı da var baya ama hiç böyle değil. Eşimin de büyük etkisi var tabi aam diğer gelinlerine de pek karışmaz. Acık akıllı olsalar daha çok saygı görecekler halbuki. Ben şahsen kayınvalidemi kendim davet ediyorum gel bi kaç gün kal bizde havan değişir diye ama gelmedi. Davet etmeden evime ayak basmaz. Öyel olunca da ben de üstüne düşüyorum kırmamaya çalışıyorum. Ama böyle olmazsa minimum görevlerimi yapar başka da bişey yapmazdım. İyi olan her zaman kazanıyo. Zorla problem yaratan insanları hiç anlamıyorum walla.
aynen canım herkes anlıyo zaten ne oldugunu kendi akrabaları bile sölüyolareşinin senin yanında olması güzel. Yapsın etsin kız göstersin yüzünü iyice ki siz de ona göre tavır alırsınız. Saman altından su yürütmesin omadık anda arkanızdan vuramasın işte böyle. Eşin de görsün görsün ki sinsi dolduruşlara gelmesin günün birinde. Her işte bir hayır vardır canım. Bırakın kendi olsun bu sebeple mesafeli bi ilişkiniz olur daha güzel.
anammm kız biz öle yapsak başımıza gelmeyen kalmaz ahlaksız oluruz vallatamam ıste o onlara yeter
ya anlamıorm ben bu ınsanları ınsan cocuunun mutsuz olmasını neden ıster kı valla bende ole
geccen onlardaydık benım cok uykum gelıo dıe gırdım yattım biraz sora 10 dk gecmeden esım geldı yanıma oda gırdı hemen battanıyenın ıcıne sarmastı bana tam uyumak uzereydım kı kaynana kapıyı kapattı ustumuzeamannn dedık bı guzel uyuduk
cok komık oluolar yaaa
haklısın canım haklıyken haksız oluo insan ama allah şükür çok iyi bir eşim var asla laf etirmez zaten o yüzden kavga bu kadar büyüdü bana laf edince eşim girdi devreye ondan sonra da kaynanamın kısknçlık damarı kabarınca olan oldu o yüzden diyo zaten geldiğinden beri poh pohlanıyosun diye daha 6 aylık gelinin şimdiden başladı
ah canım üzüldüm gerçekten. merak etme bebişine bir şey olmamıştır Allahın izniyle. hepimizin oluyo öyle gel-gitli dönemleri
benim kuzenimin de var öyle bi kaynanası çok severim kendisini ama nesilleri yok oluyo artık pek bulunmuyo bunlardan. Şanslısın.
bana hiç gelinlik yapmadın benim sırtımı ovmadın ... dedi bende ondan sonra aynen dediğini dedim bende allah biliyo kimin naptıgınıBir daha yaparsa "Seni Allah'a havale ediyorum, başkada bir kelime söylemeyeceğim, benim ne çektiğimi o biliyor" de çekil köşene. Hiç takma kafana. Sen mutlu mesut, eşinle beraber heyecanla doğacak çocuğun için planlar yapmaya devam et. O an sadece onu düşün canım. Tabiki senin canın sıkılır ama eşin senin arkanda olduktan sonra gerisi fasa fiso.
aynen bende senin gibiyim canım hep çagırırım hiç arabaların arasına girmemiş hep ben soktum aralarına ama her yanıma geldiğinde bana laf sokar anneme ananeme babama herkes için yorum yapar ama ben yine de bu zamna kadar gık demedim savunmadım bütün laflarını duymamazlıktan geldim ama yok zorla sorun çıkarmaya çalışıyo hep onun yüzünden huzursuzluk oluyo çünkü çok kıskanıyo oglunuAy walla ben de anlamıyorum bendeki de kaynana hem de yaşı da var baya ama hiç böyle değil. Eşimin de büyük etkisi var tabi aam diğer gelinlerine de pek karışmaz. Acık akıllı olsalar daha çok saygı görecekler halbuki. Ben şahsen kayınvalidemi kendim davet ediyorum gel bi kaç gün kal bizde havan değişir diye ama gelmedi. Davet etmeden evime ayak basmaz. Öyel olunca da ben de üstüne düşüyorum kırmamaya çalışıyorum. Ama böyle olmazsa minimum görevlerimi yapar başka da bişey yapmazdım. İyi olan her zaman kazanıyo. Zorla problem yaratan insanları hiç anlamıyorum walla.
canım üzme kendini,kıskanıyor seni çok belli.eşinin işe el atması lazım,araya girip sizin yüzgöz olmamanızı sağlaması lazım bence.en büyük görev ona düşüyor.sen hiç muattap alma.eşinle konuş aklındakileri,oda annesiyle halletsin.bebeğinide üzme saçma insanlar için...
slm kızlar 10+4 günlük hamileyim bugun doktora gittim cinsiyetini söyledi erkek dedi:S şimdiden belli olur mu ya cok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?