slm kızlar 10+4 günlük hamileyim bugun doktora gittim cinsiyetini söyledi erkek dedi:S şimdiden belli olur mu ya cok şaşırdım
çok şükür canım eşimden yana hiç bir sıkıntım yokcanım üzme kendini,kıskanıyor seni çok belli.eşinin işe el atması lazım,araya girip sizin yüzgöz olmamanızı sağlaması lazım bence.en büyük görev ona düşüyor.sen hiç muattap alma.eşinle konuş aklındakileri,oda annesiyle halletsin.bebeğinide üzme saçma insanlar için...
ahh canım valla kaynanama tercüman oldun bir an o yazıyomuş gibi geldiOğlunu elinden almışın kadının işte. Bak bi de ona karşı doldurmuşsundur kesin yoksa niye karşı çıksın anasınaZaten 6 aydır ohpohlanıyosun sanki ne var daha karnın bile çıkmadı, şimdiki nesil pek nazlı pek, hiç sıkıya gelemiyo. Onun kaynanası neler çektirmiştir de ona gıkı çıkmamıştır. Talaya gitmiştir sabahın köründen akşama kadar çalışmıştır, öyle hakkını savunan da olmamıştır kesin Hem anayla oğulun arasına giriyosun hem de şikayetleniyosun ya zavallı kadıncağız napsın bu yaştan sonra oğlu da karşına geçmiş yazııııııık
Oğlunu elinden almışın kadının işte. Bak bi de ona karşı doldurmuşsundur kesin yoksa niye karşı çıksın anasınaZaten 6 aydır ohpohlanıyosun sanki ne var daha karnın bile çıkmadı, şimdiki nesil pek nazlı pek, hiç sıkıya gelemiyo. Onun kaynanası neler çektirmiştir de ona gıkı çıkmamıştır. Talaya gitmiştir sabahın köründen akşama kadar çalışmıştır, öyle hakkını savunan da olmamıştır kesin Hem anayla oğulun arasına giriyosun hem de şikayetleniyosun ya zavallı kadıncağız napsın bu yaştan sonra oğlu da karşına geçmiş yazııııııık
evet haklıısn kesinlikle. insan bazen kontrol edemiyor kendini ama ben de daha dikkatli olmaya başladım son zamanlardabebebklerimiz icin sac boyamıor, cay kahva icmior, onu bunu yemiorsak bence stres sıkıntı uzuntu aglama krizleri de yasamamak icin cabalaybiliriz. ben de arada kotu oluyorum ama hep iyi seyler dusunup onun icin kendimi sıkmıyorm
Yaa degil mi onlar cekti mutlaka bizim de cekmemiz lazim..sengelencim uzuldum durumuna, bende de durum fena..biz ayni apartmanda oturuyoruz bi de..ben biraz ara vereyim dedim inmiyorum pek asagi bu aralar,icimden gelmiyor..dun aksam esimle birlikte indik sonra benim yukari cikmam gerekti onlar birz yalniz kaldilar yine doldurdu esimi galiba..zavallim yukari ciktiginda baya bozuktu morali..bana da bise anlatamiyor..en son o doldurp gonderdiginde baya kizdim esime bunlar senin dusuncelerin degil diye baya agladim sonra o da uzuldu..simdi arada kaldi bana anlatamiyor annesi surekli dolduruyor,korkuyorum aramiz bozulcak diye,dua edin kizlar bize de..
canım ya sende bendensin biz aynı apartmanda değiliz ama çok yakınız bide dolduruyo ya ne kadar utanmazlar insan oglunun moorelini bozmak ister mi ya mutlu olsun ister siz kavga edince mutlu olcak herladeYaa degil mi onlar cekti mutlaka bizim de cekmemiz lazim..sengelencim uzuldum durumuna, bende de durum fena..biz ayni apartmanda oturuyoruz bi de..ben biraz ara vereyim dedim inmiyorum pek asagi bu aralar,icimden gelmiyor..dun aksam esimle birlikte indik sonra benim yukari cikmam gerekti onlar birz yalniz kaldilar yine doldurdu esimi galiba..zavallim yukari ciktiginda baya bozuktu morali..bana da bise anlatamiyor..en son o doldurp gonderdiginde baya kizdim esime bunlar senin dusuncelerin degil diye baya agladim sonra o da uzuldu..simdi arada kaldi bana anlatamiyor annesi surekli dolduruyor,korkuyorum aramiz bozulcak diye,dua edin kizlar bize de..
Yaa degil mi onlar cekti mutlaka bizim de cekmemiz lazim..sengelencim uzuldum durumuna, bende de durum fena..biz ayni apartmanda oturuyoruz bi de..ben biraz ara vereyim dedim inmiyorum pek asagi bu aralar,icimden gelmiyor..dun aksam esimle birlikte indik sonra benim yukari cikmam gerekti onlar birz yalniz kaldilar yine doldurdu esimi galiba..zavallim yukari ciktiginda baya bozuktu morali..bana da bise anlatamiyor..en son o doldurp gonderdiginde baya kizdim esime bunlar senin dusuncelerin degil diye baya agladim sonra o da uzuldu..simdi arada kaldi bana anlatamiyor annesi surekli dolduruyor,korkuyorum aramiz bozulcak diye,dua edin kizlar bize de..
senin kaynana can kurban nerde bizde öle oglunu aldım ya benden kötüsü yok insan oglu evlenirken aglar mıYa bu kadınlar ne fena böyle. Hiç mi gelin olmadı bunlar. Onlar çektiyse,benim gelinim çekmesin diye düşünecek. Sinir oluyorum böyle insanlara. Ne bekliyorlar " annecim annecim, sen bitanesin, herkes kötü sen iyisin, evini temizleyeyim, dur sen otur ben yemek pişireyim, istersen bir de ayaklarına kapanayım" böyle bir gelin bekliyorlar herhalde. Ama daha çooooooo....kkk beklerler :)
Allahtan benimki iyi çok şükür. Biz 1 yıllık evliyken eşim askere gitti 5,5 ay kayınvalidemin yanında kaldım. Daha hiçbrişeyini görmedim. 2 tane de görümcem var benden küçük. Daha hiç birinden bir laf duymadım, bir kere bile çok şükür tartışmadık. Eşim askerdeyken beraber sarılıp ağladık, geceleri ağlamayım diye kızları yanıma gönderirdi.
aynen canım herkes anlıyo zaten ne oldugunu kendi akrabaları bile sölüyolar
anammm kız biz öle yapsak başımıza gelmeyen kalmaz ahlaksız oluruz vallakaynanın yanında kocana sarılamazsın bile
Erkeklerin daah önce belli olurmuş ama bence sen bunu sadece yüksek bi olasılık olarak düşün alışverişine falan ona göre yapma. 4. ayını tamamlayınca kesin sonucu öğrenirsin.
eeee bebısler nasıllar bakalım
ayyy oglum olsun cok ıyıbı kaynana olmazsam gelınımı kızım yerıne koymazsam bana da hulya demesınlerrrrrr
ya bende sımdı yemek yedım ama bı doldu kı karnım sormayın
sanırım cok su ıcıorm ben ya
Kızlar konunun içine etmiş gibi olucam ama
Çok fena ishal oldum bu akşamda görümceme davetliyiz yemeğe 1 saat otobanda gidicez yani bu ishali bir önce durdurmam lazım yollarda rezil olmayayım.
Önceden mucizevi 2 formulüm vardı
İlki ve en etkilisi: 1 yemek kaşığı türk kahvesinin üzerine limon sıkıp yutmak (anında kesiyo)
İkinisi: Gazozun içine aspirin atıp içmek.
Evde gazoz yok zaten gazoz da aspirin de hamileyken sakıncalı olur herhalde. İlk formulü deneyeyim mi?? ama direkt olarak kafein yicem ya o yüzden de tereddütlüyüm. Napiyim sizce???
valla canım birebir aynı şey geçen gün bize de oldu. kayınvalidem güldü üzerinize yorgan alın üşümeyin dedi.valla canım belkıı ben de oleyım onların gozunde ama yapacak bıseyım yok oglu geldı yanıma yattı ben caırmadım kı
leblebi varsa leblebi ye canım hemen kesiyoKızlar konunun içine etmiş gibi olucam ama
Çok fena ishal oldum bu akşamda görümceme davetliyiz yemeğe 1 saat otobanda gidicez yani bu ishali bir önce durdurmam lazım yollarda rezil olmayayım.
İlki ve en etkilisi: 1 yemek kaşığı türk kahvesinin üzerine limon sıkıp yutmak (anında kesiyo)
Evde gazoz yok zaten gazoz da aspirin de hamileyken sakıncalı olur herhalde. İlk formulü deneyeyim mi?? ama direkt olarak kafein yicem ya o yüzden de tereddütlüyüm. Napiyim sizce???
bak ozaman benimde kızım olursa bekleriz bi kahve içmeyee =))))))
valla canım birebir aynı şey geçen gün bize de oldu. kayınvalidem güldü üzerinize yorgan alın üşümeyin dedi.
Kızlar konunun içine etmiş gibi olucam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?