2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet aspirini boşver. Benim doktorum abartmamak kaydıyla çay kahve içebilirsin demişti. Bi tatlı kaşığı kahve bi fincan bile etmez. Bi metod da ekmeğin arasına çay koyup yeme vardı

formu yine kaynatmışsınız kızlar dedikodu kıskançlık skandal :) unutmayın sizde artık anne oluyorsunuz ve belki de kaynana olucaksınız :)
elbebe gül bebe daha şimdiden üstüne titrediğiniz evlatları elin kızına verip onu hoş tutmasını izliyceksiniz :) huyuna gidin biraz
benimki çok iyidir sağolsun bazı kritik hallerini de görmezden geliyorum
evlatlarımdan daha çok düşünüyosun beni diye mutlu oluyoo
bi ömür yüz yüze bakmak zorundasınız nasılsaa
iyi geçim yolu bulmayı deneyin bence :)

MasAllah canim kaynanana..ALlah nazarlardan saklasin seninkini sumeyyeninkini..

Ahh canim cok ustune gitmedim zaten neden bozuldu falan diye sormadim pek..annesi ya onun hakkinda bise desem daha fena olur diye susuyorum canim..ama onun durumuna da uzulmuyor degilim..nasil cozulcek bu sorun bilmiyorum

benim kaynanadan yana bi sıkıntım yok, ama ilerde kendim kaynana olursa ve oglumu kıskanırsam die cok buyuk konusmamak istiorum.
anneler hep vefa, sadakat, ilgi alaka beklior. 9 aykarnında tası o kdr sene buyut bak sonra gitsin elin adamına kadınına seni ezdirsin istemzsin herhalde :)

Patates haşlayıp yiyebilirsin çok sıcak yeme ama sonuç değişmez fln :)

leblebi varsa leblebi ye canım hemen kesiyo

Malesef tatlım Cezayir'deyim burda bi tek hani o beyaz şekerleme kaplı leblebiler var ya onlardan varmış. Tuzlu bisküvi bile zor bulunuyo. Tatlı yiyip attlı konuşan bir millet

evet aspirini boşver. Benim doktorum abartmamak kaydıyla çay kahve içebilirsin demişti. Bi tatlı kaşığı kahve bi fincan bile etmez. Bi metod da ekmeğin arasına çay koyup yeme vardı

Bıyyyy o ne yaaa. (Sanki benim formül baldan tatlıymış gibi) Ama zaten çay içmem demlerken bile kokusu bi fena geliyo.
Süper demek doktor içebilirsin dedi, çok sağol için rahatladı.

alma asprın falan sakın bekle bakalım turk kahvesı lımon ıse yaramazda dr a gıdersın
en kotu gorumcene gıtmezsınız oda sanırım anlayısla karsılar

Anlayışla karşılar tabi de 5 çocukla bi sürü hazırlık yapmıştır yazık diye düşündüm. Denicem zaten hemen kesiyo o çok etkili bir formül. Millet hamileyken kabız olur ben ishal oldum yaaa

durduğun kabahat hemen dene ben ara sıra türk kahvesi içiyorum azcık kafeinden bişey olmaz

Kızlaaaaaar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim içimi rahatlattınız totomu kurtardınız Sağolun varolunnnnnn hepinizi öpüyorummmm

kız sen arapça bılıonnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Patates haşlayıp yiyebilirsin çok sıcak yeme ama sonuç değişmez fln :)

aaaaa bak bu aklıma gelmemişti. Hakkaten çok iyi geliyo bunu da yapayım. Bunların hepsini yaparmışım bi kaç gün saonra da kızlar imdat kabız oldum diye başınızı ağrıtırmışım

kızlar valla en iyi kaynana yarışması yapılsa (ki zor ihtimal ) benimki garanti ilk üçte olur. Allah nazardan saklasın

biz bir süre kayınvalidemle kaldık ve ben işe giderken yanımda yiyecek bir şeyler götürüyordum hazır beslenmemek için. sabahları kalkıp kahvaltımı hazırlayıp yanımda götüreceğim yiyecekleri hazırlardı hayatta unutamam. bize 45 dk uzaklıkta oturuyor, şimdilerde yanına gittiğimizde ben evi süpüreyim falan diyorum, boşver o yapsın diyor (görümcem için) halbuki görümcem çalışıyor ve ben çalışmıyorum bir süredir. yeri gelir beni daha üstün tutar yani.
ama ben de onu el üstünde tutuyorum gerçekten. kendi kızı sesini yükseltir ben asla. yani diyebilirim ki ben kendi annemden daha rahat anlaşıyorum kayınvalidemle. ama siz benimkiyle kendizinkini kıyaslamayın çünkü benimki türünün son örneğidir

Biliyorum tabi ne sandıııın Şaka bi yana tercümanım ben canım. Halen TRT'nin arapça kanalında çalışıyorum internet üzerinden VTR metinleri çeviriyorum.

vayyyyyyyyyyy super ya
ben ogrenemıorm bu dılı yaa
cok zor gelıo anlamıorm da
benım esım arap annesı hıc turkce bılmıo
he he dıorm ne dıosa
ama ogrenmek gercekten cok ıstıorm
sen arapmısın pekı sonradan mı ogrendın

Kızlar az önce minşimin içimde yuvarlandığını hissettim Göbek deliğimden 4 parmak kadar altta sol tarafımda oldu hemen arkasından karnım yamuldu ama sol tarafım yumurta gibi pırtladı şişti ve geri indi önce korktum sonra sevinçten ağlamaya başaladımay delircektim az kasın görseniz mutant gibiydim karnım zınk diye sol tarftan sivreldi ve 15-20 saniye öyle kaldı allahım kriiiiiiiiizzzçok garipti çokkk gariiiippppp

ay kıyamam sana ne güzel haberr

hay yaşa sen.. tüm kızlar şööle fena bööle cadı deyince ben seslenemiyodum hiç .. muhalefet olurmus gibi olmasın diye.. ama benimkide aynı valla .. her sabah arar bulantın varsa kahvaltıya bize gel yada ben sana getireyim der.. akşamları yemek yapar yollar .. bi hafta önce geldi oturma odasının halısını serdi .. annem gibi aynı çok anlayışlı valla .. allah herkese böyle kaynana versin...

ayyyyyyyyy masallah kocaman olmusta taklamı atıomus o yaaaaaa
sana bısı solımmı ben bıle heyecanlandım
allah bızede gostersın o gunlerı ınsallah
masallah senınkı erkenden baslaıs hareket etmeye bol bol

öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun....
Istanbul anadolu kayasında tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var mı? Bir yıldır bebek istiyorum ama hala sonuç aladım malesef.
Düzenli bir doktorum da yok. Memnun kalana arkadaşlar tavsiye edebilirse sevinirim.

Ya zaten özünde iyi bi insansa sen ona nasıl davranırsan o da sana öyle davranır. İçi fesat değilse durduk yere hır çıkarmaz. Benim kayınvalide de bi tanedir. Evine gittiğim zaman resmen silah zoruyla iş yapıyorum. Ama bu sadece karşılıklı saygıyla alakalı değil. Bazısı o koca yaşında hala çocuk gibi oluyo oğlunu kıskanıyo falan, gelin ne yapsa kabahat oluyo ya da görev olarak algılıyo bi teşekkürü esirgiyo. Bi de bunun tam tersi versiyonu var. Kayınvalidenin çok iyi olup gelinin fettan olduğu ki bu çok arttı son zamanlarda. hem kaynanayı yanına yanaştırmıyo sonra da arkasından hamileliğimde hiç derstek olmadı diyo. Bazı eşler de objektiflikten tamamen uzak olup hanımlarının kontrolu altında oluyolar o zaman da kayınvalidelere acıyorum.

bak sen yaramazaaa.. anneye selam verdi sonunda haa... ama bendeeeee istiyorummmmmmmmmm .... nası heycanlısındır sen şimdii .. hadi doğsunlar artıkkk yaaaaaaaaaa....... =))))))))))))

maşallah canım, Allah nazardan saklasın. Allah herkese bizimki gibi kayınvalide versin. kendi adıma bunu tüm içtenliğimle söylüyorum. genelleme yapmak mümkün değil elbette ama bazı kayınvalideler de sorunlu oluyor ya, yani gelini rakip olarak görüyor resmen, tabi gelinlerin de hepsi iyidir diyemeyiz bazıları cadı oluyorlar kaynanalar kendi kızları gibi görseler gelinlerini bir sorun çıkmayacak belki de canım. ama böyle huzur bozuldugunu falan okuyunca üzülüyorum valla.

ay kıyamam sana ne güzel haberr

ilk kez hissettim kuzumuama hiç bu kadar belirgin ve garip olacağını tahmin etmemiştimbide karnım sönüp sol taraftan şişince bşy oluyo sandım korktum ahahahaaaaa minişim orda ya ay çok güzel bi duyguymuş siz de duyun inşallah en kısa zamanda hala atlatamadım şoku klavye gözyaşımla ıslandı bozulcakbeni bu yaşıma kadar hiçbşy bu kadar heycanlandırp mutlu etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…