Kızlar konunun içine etmiş gibi olucam ama
Çok fena ishal oldum bu akşamda görümceme davetliyiz yemeğe 1 saat otobanda gidicez yani bu ishali bir önce durdurmam lazım yollarda rezil olmayayım.
Önceden mucizevi 2 formulüm vardı
İlki ve en etkilisi: 1 yemek kaşığı türk kahvesinin üzerine limon sıkıp yutmak (anında kesiyo)
İkinisi: Gazozun içine aspirin atıp içmek.
Evde gazoz yok zaten gazoz da aspirin de hamileyken sakıncalı olur herhalde. İlk formulü deneyeyim mi?? ama direkt olarak kafein yicem ya o yüzden de tereddütlüyüm. Napiyim sizce???
MasAllah canim kaynanana..ALlah nazarlardan saklasin seninkini sumeyyeninkini..Ya bu kadınlar ne fena böyle. Hiç mi gelin olmadı bunlar. Onlar çektiyse,benim gelinim çekmesin diye düşünecek. Sinir oluyorum böyle insanlara. Ne bekliyorlar " annecim annecim, sen bitanesin, herkes kötü sen iyisin, evini temizleyeyim, dur sen otur ben yemek pişireyim, istersen bir de ayaklarına kapanayım" böyle bir gelin bekliyorlar herhalde. Ama daha çooooooo....kkk beklerler :)
Allahtan benimki iyi çok şükür. Biz 1 yıllık evliyken eşim askere gitti 5,5 ay kayınvalidemin yanında kaldım. Daha hiçbrişeyini görmedim. 2 tane de görümcem var benden küçük. Daha hiç birinden bir laf duymadım, bir kere bile çok şükür tartışmadık. Eşim askerdeyken beraber sarılıp ağladık, geceleri ağlamayım diye kızları yanıma gönderirdi.
Pek yanlız bırakmamaya çalış bence. Bi de sen de kayınvalideni kötüleme eşine. Düşünsün ki eşim ne yüce bi insan bak o kadar şey yaşıyo üzülmiyim diye bana söylemiyo. Tabi olaylar onun gözü önünde cerayan ediyosa yoksa tek taraflı dolduruşa gelip daha kötü düşünebilir. Amaaaan ne zor bu işler. Kız bazen adamlara da acıyorum bi tarafta karısı aşkı çocuklarının anası. Öte tarafta annesi onu bugünlere ne fedakarlıklarla getiren kadın. Taraf tutsa bi dert tutmasa bi dert.
Kızlar konunun içine etmiş gibi olucam ama
Çok fena ishal oldum bu akşamda görümceme davetliyiz yemeğe 1 saat otobanda gidicez yani bu ishali bir önce durdurmam lazım yollarda rezil olmayayım.
Önceden mucizevi 2 formulüm vardı
İlki ve en etkilisi: 1 yemek kaşığı türk kahvesinin üzerine limon sıkıp yutmak (anında kesiyo)
İkinisi: Gazozun içine aspirin atıp içmek.
Evde gazoz yok zaten gazoz da aspirin de hamileyken sakıncalı olur herhalde. İlk formulü deneyeyim mi?? ama direkt olarak kafein yicem ya o yüzden de tereddütlüyüm. Napiyim sizce???
leblebi varsa leblebi ye canım hemen kesiyo
evet aspirini boşver. Benim doktorum abartmamak kaydıyla çay kahve içebilirsin demişti. Bi tatlı kaşığı kahve bi fincan bile etmez. Bi metod da ekmeğin arasına çay koyup yeme vardı
alma asprın falan sakın bekle bakalım turk kahvesı lımon ıse yaramazda dr a gıdersın
en kotu gorumcene gıtmezsınız oda sanırım anlayısla karsılar
durduğun kabahat hemen deneben ara sıra türk kahvesi içiyorum azcık kafeinden bişey olmaz
Malesef tatlım Cezayir'deyim burda bi tek hani o beyaz şekerleme kaplı leblebiler var ya onlardan varmış. Tuzlu bisküvi bile zor bulunuyo. Tatlı yiyip attlı konuşan bir millet
Bıyyyy o ne yaaa. (Sanki benim formül baldan tatlıymış gibi)Ama zaten çay içmem demlerken bile kokusu bi fena geliyo.
Süper demek doktor içebilirsin dedi, çok sağol için rahatladı.
Anlayışla karşılar tabi de 5 çocukla bi sürü hazırlık yapmıştır yazık diye düşündüm. Denicem zaten hemen kesiyo o çok etkili bir formül. Millet hamileyken kabız olur ben ishal oldum yaaa
Kızlaaaaaar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim içimi rahatlattınız totomu kurtardınızSağolun varolunnnnnn hepinizi öpüyorummmm
Patates haşlayıp yiyebilirsin çok sıcak yeme ama sonuç değişmez fln :)
kız sen arapça bılıonnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Biliyorum tabi ne sandıııınŞaka bi yana tercümanım ben canım. Halen TRT'nin arapça kanalında çalışıyorum internet üzerinden VTR metinleri çeviriyorum.
Kızlar az önce minşimin içimde yuvarlandığını hissettimGöbek deliğimden 4 parmak kadar altta sol tarafımda oldu hemen arkasından karnım yamuldu ama sol tarafım yumurta gibi pırtladı şişti ve geri indi önce korktum sonra sevinçten ağlamaya başaladım ay delircektim az kasın görseniz mutant gibiydim karnım zınk diye sol tarftan sivreldi ve 15-20 saniye öyle kaldı allahım kriiiiiiiiizzz çok garipti çokkk gariiiippppp
kızlar valla en iyi kaynana yarışması yapılsa (ki zor ihtimal) benimki garanti ilk üçte olur. Allah nazardan saklasın
biz bir süre kayınvalidemle kaldık ve ben işe giderken yanımda yiyecek bir şeyler götürüyordum hazır beslenmemek için. sabahları kalkıp kahvaltımı hazırlayıp yanımda götüreceğim yiyecekleri hazırlardı hayatta unutamam. bize 45 dk uzaklıkta oturuyor, şimdilerde yanına gittiğimizde ben evi süpüreyim falan diyorum, boşver o yapsın diyor (görümcem için) halbuki görümcem çalışıyor ve ben çalışmıyorum bir süredir. yeri gelir beni daha üstün tutar yani.
ama ben de onu el üstünde tutuyorum gerçekten. kendi kızı sesini yükseltir ben asla. yani diyebilirim ki ben kendi annemden daha rahat anlaşıyorum kayınvalidemle. ama siz benimkiyle kendizinkini kıyaslamayın çünkü benimki türünün son örneğidir
Kızlar az önce minşimin içimde yuvarlandığını hissettimGöbek deliğimden 4 parmak kadar altta sol tarafımda oldu hemen arkasından karnım yamuldu ama sol tarafım yumurta gibi pırtladı şişti ve geri indi önce korktum sonra sevinçten ağlamaya başaladım ay delircektim az kasın görseniz mutant gibiydim karnım zınk diye sol tarftan sivreldi ve 15-20 saniye öyle kaldı allahım kriiiiiiiiizzz çok garipti çokkk gariiiippppp
kızlar valla en iyi kaynana yarışması yapılsa (ki zor ihtimal) benimki garanti ilk üçte olur. Allah nazardan saklasın
biz bir süre kayınvalidemle kaldık ve ben işe giderken yanımda yiyecek bir şeyler götürüyordum hazır beslenmemek için. sabahları kalkıp kahvaltımı hazırlayıp yanımda götüreceğim yiyecekleri hazırlardı hayatta unutamam. bize 45 dk uzaklıkta oturuyor, şimdilerde yanına gittiğimizde ben evi süpüreyim falan diyorum, boşver o yapsın diyor (görümcem için) halbuki görümcem çalışıyor ve ben çalışmıyorum bir süredir. yeri gelir beni daha üstün tutar yani.
ama ben de onu el üstünde tutuyorum gerçekten. kendi kızı sesini yükseltir ben asla. yani diyebilirim ki ben kendi annemden daha rahat anlaşıyorum kayınvalidemle. ama siz benimkiyle kendizinkini kıyaslamayın çünkü benimki türünün son örneğidir
maşallah canım, Allah nazardan saklasın. Allah herkese bizimki gibi kayınvalide versin. kendi adıma bunu tüm içtenliğimle söylüyorum. genelleme yapmak mümkün değil elbette ama bazı kayınvalideler de sorunlu oluyor ya, yani gelini rakip olarak görüyor resmen, tabi gelinlerin de hepsi iyidir diyemeyiz bazıları cadı oluyorlarhay yaşa sen.. tüm kızlar şööle fena bööle cadı deyince ben seslenemiyodum hiç .. muhalefet olurmus gibi olmasın diye.. ama benimkide aynı valla .. her sabah arar bulantın varsa kahvaltıya bize gel yada ben sana getireyim der.. akşamları yemek yapar yollar .. bi hafta önce geldi oturma odasının halısını serdi .. annem gibi aynı çok anlayışlı valla .. allah herkese böyle kaynana versin...
ay kıyamam sana ne güzel haberr
ilk kez hissettim kuzumuayyyyyyyyy masallah kocaman olmusta taklamı atıomus o yaaaaaa
sana bısı solımmı ben bıle heyecanlandım
allah bızede gostersın o gunlerı ınsallah
masallah senınkı erkenden baslaıs hareket etmeye bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?