Kızlar az önce minşimin içimde yuvarlandığını hissettimGöbek deliğimden 4 parmak kadar altta sol tarafımda oldu hemen arkasından karnım yamuldu ama sol tarafım yumurta gibi pırtladı şişti ve geri indi önce korktum sonra sevinçten ağlamaya başaladım ay delircektim az kasın görseniz mutant gibiydim karnım zınk diye sol tarftan sivreldi ve 15-20 saniye öyle kaldı allahım kriiiiiiiiizzz çok garipti çokkk gariiiippppp
çok haklısın gözlemlerinde canım. dediğin gibi karşı taraf iyiyse sen de bir şeyleri tolere edebiliyorsan sorun olmuyor.Ya zaten özünde iyi bi insansa sen ona nasıl davranırsan o da sana öyle davranır. İçi fesat değilse durduk yere hır çıkarmaz. Benim kayınvalide de bi tanedir. Evine gittiğim zaman resmen silah zoruyla iş yapıyorum. Ama bu sadece karşılıklı saygıyla alakalı değil. Bazısı o koca yaşında hala çocuk gibi oluyo oğlunu kıskanıyo falan, gelin ne yapsa kabahat oluyo ya da görev olarak algılıyo bi teşekkürü esirgiyo. Bi de bunun tam tersi versiyonu var. Kayınvalidenin çok iyi olup gelinin fettan olduğu ki bu çok arttı son zamanlarda. hem kaynanayı yanına yanaştırmıyo sonra da arkasından hamileliğimde hiç derstek olmadı diyo. Bazı eşler de objektiflikten tamamen uzak olup hanımlarının kontrolu altında oluyolar o zaman da kayınvalidelere acıyorum.
kızlar valla en iyi kaynana yarışması yapılsa (ki zor ihtimal) benimki garanti ilk üçte olur. Allah nazardan saklasın
biz bir süre kayınvalidemle kaldık ve ben işe giderken yanımda yiyecek bir şeyler götürüyordum hazır beslenmemek için. sabahları kalkıp kahvaltımı hazırlayıp yanımda götüreceğim yiyecekleri hazırlardı hayatta unutamam. bize 45 dk uzaklıkta oturuyor, şimdilerde yanına gittiğimizde ben evi süpüreyim falan diyorum, boşver o yapsın diyor (görümcem için) halbuki görümcem çalışıyor ve ben çalışmıyorum bir süredir. yeri gelir beni daha üstün tutar yani.
ama ben de onu el üstünde tutuyorum gerçekten. kendi kızı sesini yükseltir ben asla. yani diyebilirim ki ben kendi annemden daha rahat anlaşıyorum kayınvalidemle. ama siz benimkiyle kendizinkini kıyaslamayın çünkü benimki türünün son örneğidir
hay yaşa sen.. tüm kızlar şööle fena bööle cadı deyince ben seslenemiyodum hiç .. muhalefet olurmus gibi olmasın diye.. ama benimkide aynı valla .. her sabah arar bulantın varsa kahvaltıya bize gel yada ben sana getireyim der.. akşamları yemek yapar yollar .. bi hafta önce geldi oturma odasının halısını serdi .. annem gibi aynı çok anlayışlı valla .. allah herkese böyle kaynana versin...
vayyyyyyyyyyy super ya
ben ogrenemıorm bu dılı yaa
cok zor gelıo anlamıorm da
benım esım arap annesı hıc turkce bılmıo
he he dıorm ne dıosa
ama ogrenmek gercekten cok ıstıorm
sen arapmısın pekı sonradan mı ogrendın
bak sen yaramazaaa.. anneye selam verdi sonunda haa... ama bendeeeee istiyorummmmmmmmmm .... nası heycanlısındır sen şimdii .. hadi doğsunlar artıkkk yaaaaaaaaaa....... =))))))))))))
Kızlar az önce minşimin içimde yuvarlandığını hissettimGöbek deliğimden 4 parmak kadar altta sol tarafımda oldu hemen arkasından karnım yamuldu ama sol tarafım yumurta gibi pırtladı şişti ve geri indi önce korktum sonra sevinçten ağlamaya başaladım ay delircektim az kasın görseniz mutant gibiydim karnım zınk diye sol tarftan sivreldi ve 15-20 saniye öyle kaldı allahım kriiiiiiiiizzz çok garipti çokkk gariiiippppp
hsumeyye
sana bişi sormak istiyorum ama kuran arapçası farklı bişii sanırım di mi...
Ben sonradan olmayım canımAilemde hiç arap yok sonradan kursta öğrendim üniversitede pekiştirdim. Ama benim de senden pek bi farkım yok nolmalde arapçanın bir fasih olan yani medya ve edebiyat dili var okullarda falan da hep o öğretiliyo. Kur'an da o dilde zaten. Bi de her ülkenin kendi lehçesi var. Ben lehçelere çok ilgili olduğumdan bi çok ülkenin lehçesini öğrendim kendi kendimi film, şarkı vs. ile. Ama gel gör ki eşim çalışmadığım yerden geldi Cezayir, Fas, Tunus lehçeleri Fransız sömürgesinden sonra acayip bişey olmuş. Kendi içlerinde bile kuzeyli güneyliyi doğulu batılıyı anlayamaz hale gelmiş. Arapça,Fransızca, Berberice hatta ara ara türkçe kelimelerden oluşan çok garip bir dil ortaya çıkmış. Benim konuşmamı herkes anlayabiliyo ama ben onlarını daha yeni yeni anlamaya başladım o da %100 değil yani boşluk doldurmaca oynar gibi. Allah'tan eşim Arap Edebiyatı mezunu da onunla bi sıkıntımız yok. Fransızcam da olmadığından bi çok şeye ben de he he diyorum ya da gülümsüyorum geçiyorum...
BEN BUNU HİSSETTİĞİME GÖRE SENİN DE YAKINDIR CANIMAy canım ya bende çok heyecanlandım şimdi. Doğum tarihlerimiz aynı sayılır. Ne büyük heyecan.
Hadi topiğimizin ilk kıpırtısı hayırlı olsun. Darısı tekmelerin başınaaaa
Ben sonradan olmayım canımAilemde hiç arap yok sonradan kursta öğrendim üniversitede pekiştirdim. Ama benim de senden pek bi farkım yok nolmalde arapçanın bir fasih olan yani medya ve edebiyat dili var okullarda falan da hep o öğretiliyo. Kur'an da o dilde zaten. Bi de her ülkenin kendi lehçesi var. Ben lehçelere çok ilgili olduğumdan bi çok ülkenin lehçesini öğrendim kendi kendimi film, şarkı vs. ile. Ama gel gör ki eşim çalışmadığım yerden geldi Cezayir, Fas, Tunus lehçeleri Fransız sömürgesinden sonra acayip bişey olmuş. Kendi içlerinde bile kuzeyli güneyliyi doğulu batılıyı anlayamaz hale gelmiş. Arapça,Fransızca, Berberice hatta ara ara türkçe kelimelerden oluşan çok garip bir dil ortaya çıkmış. Benim konuşmamı herkes anlayabiliyo ama ben onlarını daha yeni yeni anlamaya başladım o da %100 değil yani boşluk doldurmaca oynar gibi. Allah'tan eşim Arap Edebiyatı mezunu da onunla bi sıkıntımız yok. Fransızcam da olmadığından bi çok şeye ben de he he diyorum ya da gülümsüyorum geçiyorum...
BEN BUNU HİSSETTİĞİME GÖRE SENİN DE YAKINDIR CANIMAy canım ya bende çok heyecanlandım şimdi. Doğum tarihlerimiz aynı sayılır. Ne büyük heyecan.
Hadi topiğimizin ilk kıpırtısı hayırlı olsun. Darısı tekmelerin başınaaaa
Sor tatlım bildiğim bir lehçeye aitse yardımcı olurum. türkiye'deki araplar türkçe kelimeleri arapça çekimleriyle çekiyolar çok komik kelimeler üretiyolar.
SAOL CNM BENİMMehsel hayırlı olsun canım..ne güzel bi duygu değilmi..benim ikinci bebek olduğu için 13. haftada hissettim bu kez..ama senin ilk olduğu halde bu kadar erken hissetmen şaşırtıcı..demekki çok hareketli bi bebek olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?