2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ay canım ya bende çok heyecanlandım şimdi. Doğum tarihlerimiz aynı sayılır. Ne büyük heyecan.

çok haklısın gözlemlerinde canım. dediğin gibi karşı taraf iyiyse sen de bir şeyleri tolere edebiliyorsan sorun olmuyor.

Şaka mısınız siz yahu

Ben sonradan olmayım canım Ailemde hiç arap yok sonradan kursta öğrendim üniversitede pekiştirdim. Ama benim de senden pek bi farkım yok nolmalde arapçanın bir fasih olan yani medya ve edebiyat dili var okullarda falan da hep o öğretiliyo. Kur'an da o dilde zaten. Bi de her ülkenin kendi lehçesi var. Ben lehçelere çok ilgili olduğumdan bi çok ülkenin lehçesini öğrendim kendi kendimi film, şarkı vs. ile. Ama gel gör ki eşim çalışmadığım yerden geldi Cezayir, Fas, Tunus lehçeleri Fransız sömürgesinden sonra acayip bişey olmuş. Kendi içlerinde bile kuzeyli güneyliyi doğulu batılıyı anlayamaz hale gelmiş. Arapça,Fransızca, Berberice hatta ara ara türkçe kelimelerden oluşan çok garip bir dil ortaya çıkmış. Benim konuşmamı herkes anlayabiliyo ama ben onlarını daha yeni yeni anlamaya başladım o da %100 değil yani boşluk doldurmaca oynar gibi. Allah'tan eşim Arap Edebiyatı mezunu da onunla bi sıkıntımız yok. Fransızcam da olmadığından bi çok şeye ben de he he diyorum ya da gülümsüyorum geçiyorum...

bak sen yaramazaaa.. anneye selam verdi sonunda haa... ama bendeeeee istiyorummmmmmmmmm .... nası heycanlısındır sen şimdii .. hadi doğsunlar artıkkk yaaaaaaaaaa....... =))))))))))))

SORMA CANIM HİÇ SORMA TARİF EDEMİYORUM HİSLERİMİMUTLULUKTAN GEBERMEK BU OLSA GEREKHEPİNİZ YAŞAYIN BUNU İNŞALLAH HEPİNİZ BENİM GİBİ MUTLULUKTAN GEBERİN EMİ

Hadi topiğimizin ilk kıpırtısı hayırlı olsun. Darısı tekmelerin başınaaaa

ya bılıomusun ben bıde en cok kuran ı arapca okumak ıstedıım ıcın ogrenmek ıstıorm ama olmuo
esım desen arap cahili sadece konusup anlayabılıo yaz oku desen bılmez ondan da ogrenemıorm
artık bakalım belkı zamanla bıraz ogrenebılırım

Ay canım ya bende çok heyecanlandım şimdi. Doğum tarihlerimiz aynı sayılır. Ne büyük heyecan.
BEN BUNU HİSSETTİĞİME GÖRE SENİN DE YAKINDIR CANIMAAHHHH YARABBİM HALA AĞLIYORUM YA BİNLERCE KEZ HAMD OLSUN SANA ALLAHIM

YAVRUM BENİM ÖYLE GARİP BŞY YAPTI Kİ KENDİSİ DE BİLMİYO ŞU AN NASIL YAPTIĞINI BENCEHEPİNİZ EN KISA ZAMANDA HİSSEDİN İNŞALLAH BUNU

ne işiniz var orda yahu ne iş yapıyorsunuz gerçekten

Mehsel hayırlı olsun canım..ne güzel bi duygu değilmi..benim ikinci bebek olduğu için 13. haftada hissettim bu kez..ama senin ilk olduğu halde bu kadar erken hissetmen şaşırtıcı..demekki çok hareketli bi bebek olacak..

BEN BUNU HİSSETTİĞİME GÖRE SENİN DE YAKINDIR CANIMAAHHHH YARABBİM HALA AĞLIYORUM YA BİNLERCE KEZ HAMD OLSUN SANA ALLAHIM

YAVRUM BENİM ÖYLE GARİP BŞY YAPTI Kİ KENDİSİ DE BİLMİYO ŞU AN NASIL YAPTIĞINI BENCEHEPİNİZ EN KISA ZAMANDA HİSSEDİN İNŞALLAH BUNU

Mehsel hayırlı olsun canım..ne güzel bi duygu değilmi..benim ikinci bebek olduğu için 13. haftada hissettim bu kez..ama senin ilk olduğu halde bu kadar erken hissetmen şaşırtıcı..demekki çok hareketli bi bebek olacak..

:) sol tarafında hisstetiysen kız derler ama seninkinin cinsiyetini biliyor musun :) ne güzel :) darısı bizim başımıza

mahsel
gözün aydın canım ... bu kadar erken hissetmen gerçekten çok şaşırtıcı.. nasıl güzel bişey hissettiysen hala şükür edip ağlıyosun.. Allah sevindirsin hep..
inşallah bizde hissederiz kısa sürede :)

SAOL CNM BENİMevet çok ilginç ben hiç beklemiyodum bu kadar çabuk duymayı okuduklarımdan en erken 17. haftada hissederim diyodum ama 14. haftanın bitmesine 2 gün kala beni bil artık
anne dedi yavrumçok güzel cnm çoookk ama bir o kadar da korktum karnım birden sönüp sol taraftan şişince..

kızlar birg üzel haber de benden , ikli testimde kan değerleri normal cıkmış yaşasın ; sükürler olsun rabbiime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…