kızlar valla en iyi kaynana yarışması yapılsa (ki zor ihtimal) benimki garanti ilk üçte olur. Allah nazardan saklasın
biz bir süre kayınvalidemle kaldık ve ben işe giderken yanımda yiyecek bir şeyler götürüyordum hazır beslenmemek için. sabahları kalkıp kahvaltımı hazırlayıp yanımda götüreceğim yiyecekleri hazırlardı hayatta unutamam. bize 45 dk uzaklıkta oturuyor, şimdilerde yanına gittiğimizde ben evi süpüreyim falan diyorum, boşver o yapsın diyor (görümcem için) halbuki görümcem çalışıyor ve ben çalışmıyorum bir süredir. yeri gelir beni daha üstün tutar yani.
ama ben de onu el üstünde tutuyorum gerçekten. kendi kızı sesini yükseltir ben asla. yani diyebilirim ki ben kendi annemden daha rahat anlaşıyorum kayınvalidemle. ama siz benimkiyle kendizinkini kıyaslamayın çünkü benimki türünün son örneğidir
Kızlar az önce minşimin içimde yuvarlandığını hissettimGöbek deliğimden 4 parmak kadar altta sol tarafımda oldu hemen arkasından karnım yamuldu ama sol tarafım yumurta gibi pırtladı şişti ve geri indi önce korktum sonra sevinçten ağlamaya başaladım ay delircektim az kasın görseniz mutant gibiydim karnım zınk diye sol tarftan sivreldi ve 15-20 saniye öyle kaldı allahım kriiiiiiiiizzz çok garipti çokkk gariiiippppp
kızlar birg üzel haber de benden , ikli testimde kan değerleri normal cıkmış yaşasın ; sükürler olsun rabbiime
benimki rahat birinciliğe oturur..benimki de yemek pişirir yollar her hafta yoğurdumu mayalar gönderir. Beni bi üzse eşime kızar hemen. Bi hasta olayım 100 kere arar iyimisin diye.. onlara gittiğimizde hiç iş yaptırmaz. Melek gibidir melek valla annem kadar severim kayınvalidemi MAŞALLAH bizee nazar değmesin
Ozycim o yazdıklarını benim kaynanam da yapıyorhadi yarıştıralım bizimkileri
kızlar birg üzel haber de benden , ikli testimde kan değerleri normal cıkmış yaşasın ; sükürler olsun rabbiime
evet cnm kızım var benim.ama öncsinde ağrımı da taş gib ağırlığı da hep sağda hisetmiştm:) sol tarafında hisstetiysen kız derler ama seninkinin cinsiyetini biliyor musun :) ne güzel :) darısı bizim başımıza
evet cnm çooook hemde şoktayım ben de.minişim mucizelerle dolu.tedavisiz olması imkansızdı 3.5 sene sonra kendi kendine ben geldim dedi, 3 kez kanamam oldu herseferinde kesede problem olabilir diye baktılar kanamaya rağmen kesemde en ufak bi bozukluk yoktu ve gelen kanın kaynağı belli değildi, şimdi de hiç beklemediğim bi anda bu oldumahsel
gözün aydın canım ... bu kadar erken hissetmen gerçekten çok şaşırtıcı.. nasıl güzel bişey hissettiysen hala şükür edip ağlıyosun.. Allah sevindirsin hep..
inşallah bizde hissederiz kısa sürede :)
canımmm çok sevindim hadi gözün aydınn demek bi yakışıklı prens daha geliyoo :109::109:valla bizim doktor 5 dk da yaptı ikili testimizi nasıl yaptıysa artık
gözün aydın cnmm
cnm ya çok kötü bişey yaşamışsın Allah yaşatmasım kimseye çok üzüldüm gerçektenmeleğin sana dua ediyodur eminim bu hamileliğin inş çok iyi geçer cnm sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini. Rabbim uzun ömürler versin meleklerimize..
benimki rahat birinciliğe oturur..benimki de yemek pişirir yollar her hafta yoğurdumu mayalar gönderir. Beni bi üzse eşime kızar hemen. Bi hasta olayım 100 kere arar iyimisin diye.. onlara gittiğimizde hiç iş yaptırmaz. Melek gibidir melek valla annem kadar severim kayınvalidemi MAŞALLAH bizee nazar değmesin
Ozycim o yazdıklarını benim kaynanam da yapıyorhadi yarıştıralım bizimkileri
hahahah kuzukulağım kavga ediyomuşuz biz benimki iyi hayır benimki daha iyi diyekayınvalidesinden şikayetçi olanlardan dayak yeriz artık
Kızlar az önce minşimin içimde yuvarlandığını hissettimGöbek deliğimden 4 parmak kadar altta sol tarafımda oldu hemen arkasından karnım yamuldu ama sol tarafım yumurta gibi pırtladı şişti ve geri indi önce korktum sonra sevinçten ağlamaya başaladım ay delircektim az kasın görseniz mutant gibiydim karnım zınk diye sol tarftan sivreldi ve 15-20 saniye öyle kaldı
:çok garipti çokkk gariiiippppp
ilk kez hissettim kuzumuama hiç bu kadar belirgin ve garip olacağını tahmin etmemiştim bide karnım sönüp sol taraftan şişince bşy oluyo sandım korktum ahahahaaaaa minişim orda ya ay çok güzel bi duyguymuş siz de duyun inşallah en kısa zamanda hala atlatamadım şoku klavye gözyaşımla ıslandı bozulcak :4
43:beni bu yaşıma kadar hiçbşy bu kadar heycanlandırp mutlu etmedi
SORMA CANIM HİÇ SORMA TARİF EDEMİYORUM HİSLERİMİMUTLULUKTAN GEBERMEK BU OLSA GEREK HEPİNİZ YAŞAYIN BUNU İNŞALLAH HEPİNİZ BENİM GİBİ MUTLULUKTAN GEBERİN EMİ
BEN BUNU HİSSETTİĞİME GÖRE SENİN DE YAKINDIR CANIMAAHHHH YARABBİM HALA AĞLIYORUM YA BİNLERCE KEZ HAMD OLSUN SANA ALLAHIM
YAVRUM BENİM ÖYLE GARİP BŞY YAPTI Kİ KENDİSİ DE BİLMİYO ŞU AN NASIL YAPTIĞINI BENCEHEPİNİZ EN KISA ZAMANDA HİSSEDİN İNŞALLAH BUNU
SAOL CNM BENİMevet çok ilginç ben hiç beklemiyodum bu kadar çabuk duymayı okuduklarımdan en erken 17. haftada hissederim diyodum ama 14. haftanın bitmesine 2 gün kala beni bil artık
anne dedi yavrumçok güzel cnm çoookk ama bir o kadar da korktum karnım birden sönüp sol taraftan şişince..
hahahah kuzukulağım kavga ediyomuşuz biz benimki iyi hayır benimki daha iyi diyekayınvalidesinden şikayetçi olanlardan dayak yeriz artık
evet susalımtıp
Kuzukulağı kaynananın kıymetini bil
Mehsel nasıl hissettin ya heyecanlandım ben şimdi. Ben hiçbir şey hissetmiyorum henüz
ay ne güzel bi haber cnm ya çok sevindim ben de yarın öğrenicem inşallah benim de güzel çkarkızlar birg üzel haber de benden , ikli testimde kan değerleri normal cıkmış yaşasın ; sükürler olsun rabbiime
ay canım benim kıyamam sana ne güzel bi duygudur kimbilirMehsel bu kadar erken hissedilmez gazdır o abartıyosun diyomuşum sen de beni yoluyomuşsun hahaha
mehsel ne güzeel ne şanslısın erkenden hissetmişsin,inş tekmelerinide duyarsın
yaa kızlar ben dün akşam oturdum limon ve tuz yedim hem de deli gibiii ki hiç yaptığım sevdiğim birşey değildir ama canım deli gibi ekşili şeyler çekiyoor... birde bulantılarım iyice azaldı,şimdi de iştahım çok arttı,hele akşamları dur durak bilmiyorum..ekmek aralarını götürüyorum höpür höpüür... uuff şişeceem iyice yakınaa...:18:
yanlız değilsin arkadaşım bende full iştah geziyorum valla
yanlız değilsin arkadaşım bende full iştah geziyorum valla
ay ne güzel bi haber cnm ya çok sevindim ben de yarın öğrenicem inşallah benim de güzel çkar
kız pıtırtı olsa tamam da hemen arkasından karnım sola toplandı bi süre de geçmedi öyle yamuk kalcak sandım elim ayağım kesildi eşimi ardım ağlamaktan zor anlattım o da ağladı ben göremedim diye kıyamam ona
ayy benimde bugün miğdem çok fena elimde su bardağı gezinip duruyorum karaker falanda kesmiyor .
Ben kıpırtı falan da hissetmedim. Benim bebek ne renk veriyor ne ses ne tekme. Cinsiyetini bile söylemedi doktor teyzesievet canım aynen
benim de aynı gün seninle ben de hissetmedim hiçbir şey. ama damar seyrimesi hissetttim iki üç gün önce karnımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?