2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benimki rahat birinciliğe oturur.. benimki de yemek pişirir yollar her hafta yoğurdumu mayalar gönderir. Beni bi üzse eşime kızar hemen. Bi hasta olayım 100 kere arar iyimisin diye.. onlara gittiğimizde hiç iş yaptırmaz. Melek gibidir melek valla annem kadar severim kayınvalidemi MAŞALLAH bizee nazar değmesin

ay canım benim kıyamam sana ne güzel bi duygudur kimbilir Mehsel bu kadar erken hissedilmez gazdır o abartıyosun diyomuşum sen de beni yoluyomuşsun hahaha

golgen gözün aydın..hayırlı olsun canım..darısı diğer testlerine inşallah

kızlar birg üzel haber de benden , ikli testimde kan değerleri normal cıkmış yaşasın ; sükürler olsun rabbiime

cok sukur canım gozun aydın bu arada sen ıkılı testını ne zaman yaptrdın kı
ben de 11. haftaya gırdım bana da yapabılırlermı artık

Son düzenleme:
:) sol tarafında hisstetiysen kız derler ama seninkinin cinsiyetini biliyor musun :) ne güzel :) darısı bizim başımıza
evet cnm kızım var benim.ama öncsinde ağrımı da taş gib ağırlığı da hep sağda hisetmiştmamin inşlallah cnm
evet cnm çooook hemde şoktayım ben de.minişim mucizelerle dolu.tedavisiz olması imkansızdı 3.5 sene sonra kendi kendine ben geldim dedi, 3 kez kanamam oldu herseferinde kesede problem olabilir diye baktılar kanamaya rağmen kesemde en ufak bi bozukluk yoktu ve gelen kanın kaynağı belli değildi, şimdi de hiç beklemediğim bi anda bu oldu RABBİM NE KARADAR BÜYÜKSÜN BİR KEZ DAHA HAYRAN BIRAKTIN KENDİNE

çok teşekkür ederim. allah herkesin bebeğine uzun ömürler versin.

SORMA CANIM HİÇ SORMA TARİF EDEMİYORUM HİSLERİMİMUTLULUKTAN GEBERMEK BU OLSA GEREKHEPİNİZ YAŞAYIN BUNU İNŞALLAH HEPİNİZ BENİM GİBİ MUTLULUKTAN GEBERİN EMİ

canım çok çok sevindim mutlu oldum Maşşallah bebişine böyle yapmıştır annesi
nasıl birşeydir o tarif edemez insan bende en kısa zamanda hissetmek istiyorum kendi kendimi dinliyorum ama doktora sordum 20. haftadan önce zor diyince umutlarımı kırmıştı

kızlar birg üzel haber de benden , ikli testimde kan değerleri normal cıkmış yaşasın ; sükürler olsun rabbiime

maşşallah canım sende güzel haberler aldın rahatlamışsındır biraz daha darısı diğer annelerimize

canım benim çok sevindim gerçekten çok güzel bir şey bende heyacanda ölücüm şu ikli sonuçlarımızı güzel bir neticede alalım inşallah hepimizde

Kuzukulağı kaynananın kıymetini bil

Mehsel nasıl hissettin ya heyecanlandım ben şimdi. Ben hiçbir şey hissetmiyorum henüz

mehsel ne güzeel ne şanslısın erkenden hissetmişsin,inş tekmelerinide duyarsın
yaa kızlar ben dün akşam oturdum limon ve tuz yedim hem de deli gibiii ki hiç yaptığım sevdiğim birşey değildir ama canım deli gibi ekşili şeyler çekiyoor... birde bulantılarım iyice azaldı,şimdi de iştahım çok arttı,hele akşamları dur durak bilmiyorum..ekmek aralarını götürüyorum höpür höpüür... uuff şişeceem iyice yakınaa...:18:

ay ne güzel bi haber cnm ya çok sevindim ben de yarın öğrenicem inşallah benim de güzel çkar
ay canım benim kıyamam sana ne güzel bi duygudur kimbilir Mehsel bu kadar erken hissedilmez gazdır o abartıyosun diyomuşum sen de beni yoluyomuşsun hahaha
kız pıtırtı olsa tamam da hemen arkasından karnım sola toplandı bi süre de geçmedi öyle yamuk kalcak sandım elim ayağım kesildi eşimi ardım ağlamaktan zor anlattım o da ağladı ben göremedim diye kıyamam ona

yanlız değilsin arkadaşım bende full iştah geziyorum valla

bak hemen açıklama yapmış kıyamammm doğrudur arkadaşım şaka yaptım ben.. kıyamam size ya eşinde çok duygusal galiba ağladığına göre.. Allah kucağınız da kıpırdandığı günleri de göstersin inşallahhhh

ayy benimde bugün miğdem çok fena elimde su bardağı gezinip duruyorum karaker falanda kesmiyor .

geçmedi mide bulantıların cnm .. Çok zor işiniz valla benim hiç bulanmadı Allah'a şükür..

evet canım aynen

benim de aynı gün seninle ben de hissetmedim hiçbir şey. ama damar seyrimesi hissetttim iki üç gün önce karnımda.
Ben kıpırtı falan da hissetmedim. Benim bebek ne renk veriyor ne ses ne tekme. Cinsiyetini bile söylemedi doktor teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…