2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben de hiç beklemiyodum cnm benim doktorum da en erken 18. de hisetmeye başlarsın.2. gebeliklerde daha erken olur 3. ayın sonunda duyarlar demişti.hiç beklemediğim için böyle fena oldum galiba.bi kez daha yanıldılar işte bundan sonra inanmıcam o beyaz önlüklülereben bu gün mümkün olduğuna şahit oldum allahım buna izin verdi ve sizinle paylaştım.demek ki imkansız değilmiş o zaman siz de her an bekleyin özellikle 14. haftada olanlar.

canım benim çok sevindim gerçekten çok güzel bir şey bende heyacanda ölücüm şu ikli sonuçlarımızı güzel bir neticede alalım inşallah hepimizde
inşallah onlar da bi güzel çıksa çok iyi olcak cnm ya ben de sabırsızlık ve endişeyle onu bekliyorum.ama şimdi miniğim duydum ya hiçbşyi yokmuş çok sağlılıymış gibi geliyo
Kuzukulağı kaynananın kıymetini bil

Mehsel nasıl hissettin ya heyecanlandım ben şimdi. Ben hiçbir şey hissetmiyorum henüz
anlatamıyorum ki cnm ya böyle sanki içimde kelebek çırpınıyomuş gibiydi çok narin bi şekilde sol tarafıma doğru yağ gibi kaydı gitti bşy tekme falan değildi amabak ben duydum demek ki mümkünmüş senin de yakındır o zaman
inşallah canımben 3 gündür bulantım olduğu için senin gibi limona sardım ama çok iyi geliyo ince ince dilimleyip kabuğuyla beraber tuzlayıp yiyorum tabaktaki suyunu bile içiyorum alışkanlık yaptı bulantımı da bastırıyo

bebeğim için herşeye katlanırım bazen çok yoruyor beni miğde bulantıları bide gripmi olucam ne dayak yemiş gibiyim bugün . patrona imzaya gidicem bir üşeniyorumki sorma

ben kızıma hamileyken dördüncü aya girerken hissetmiştim ilk kıpırtısını dr.ma sölediğim zaman mümkün değil gaz kıpırtısı hissetmişsindir demişti.. yani dr.una sölesen sana gülüp geçer :) ne kadar uyuz olmuştum sanki hiç gaz nedir bilmiyomuşum gibi gazdır gaz diip geçti die :))

duygusaldır ama bu kadar değildi.çok beklenen bi bebek oluncabide ben de aradığımda ağlıyodum çok kötü ondan da etkilendi galiba cnm

ben ilk ne zaman hissettiğimi hatırlamıyorum. Ama bigün toplantı halindeydik son aylardaydı bebek bi oynuyor bi oynuyor karnımda toplantıdaki herkes erkek. Ay bi utandım bi utandım çaycı kadın gördü çay dağıtırken. Nasıl saklayacağımı şaşırdım. Evde babasının yanında sakin annneanne yanında falan sakin olmadık yere gelince hareketli oluyordu benim kız

uyuzluk etmiş işte cnm ben de çok sinir olurum öyle bşy duysam heraldeallaha şükür 23 senede gaz hareketi nedir öğrendikben bunu duyduysam hissettiysem doktorumun onayını almama ne gerek var ki o gazdır dese bile ben bunu yaşadığımı biliyorum.HIIIIIIHHH PABUCUMUN DOKTORLARI

bende de var o kırıklık... burnumzaten ne zamandan beri tıkalı kuru kuru dünden beri de vicudum dökülüyo sırtım flan tutulmuş gibi.. tuhaf çok tuhaf sevgılım :))

Kızlar mayıs annelrini okuyordum..12-14 arası söyelenen cinsiyetler genelde yanlış çıkmış...16. hafta en iyi zaman diyorlar..bazıları bir çok alışveriş yapmış..yeniden mağazalara gidip değiştirmişler..4 ay bittikten sonra alışveriş yapmak en güvenlisi galiba

kıyamam sana arkadaşım Allah güç kuvvet versin

amin canım İNŞALLAH . bu akşamda kayınvalideme gidiyoruz orda kalıcaz eşim sabah erkenden bursaya gidecek benim ordan işe gelmem daha kolay oluyor . İNŞALLAH çekinmeden rahatlıkla yatıp dinlenirm

ah cnm ya nolcak bu halimiz bende böleyim yemek yemek için hazır asker

sorma off geçicekmi bu haller tıka basa yiyorum akşamları çatlıcam diye korkuyorum
bide kendim yapmıcam hazır önüme gelicek veya dışarda yicem, evde yemek yapmayı unuttum zaten
çikolata yiye yiye Prenses Tatlısı doğurcam herhalde ben

Son düzenleme:
Benim doktorum da görüneni değil net olanı söylemek için bekletiyor. 16. haftada net belli oluyormuş.

Ben zaten 6.aya kadar kendimi tutmayı düşünüyorum inşallah. Alışveriş yapmayacağım o zamana kadar. Çünkü gerçekten kordon yüzünden yanlış görülebiliyor cinsiyet.

Arkadaşlarım, cinsiyet belli olur olmaz kendimi mağazalara atacağımı iddia ediyor ama ben kendime hakim olacağım inşallah

eveet yaaa.. son aylar müthiş oluyoo.. benim kuzenlerim karnımı açıp izletiyodum fenalaşıyolardı kapat nolursun tuhaf oluyorum die :)) benim kızım da öle çok zıpırdı
resmen bi sağa bi sola çalkalardı karnımıı.. bi gece yataktan yapmaaa diye uyandığımı hatırlıyorum ayağını mıı elini mii neresini uzattıysa böle dışarı dooruuu karnımı yırtıcaktı :))
doğduu halaaa oturtamıyorummm aşırı hareketli.. Allah sağlık versinn hepimizinkine :)

çocuk değil mi işte her yerde muzurluk yapmayı beceriyolar

benim doktorum 16. haftadan önce cinsiyetini söylemiyoruz dedi gayet net

banada 12. haftada ilk erkek denildi, 13.haftada Kız denildi
eşim ve ailemiz tabiki bende Kız çok istediğimiz için biz onu Kız olarak kabul ediyoruz
ama 18. haftaya kadar bekleme kararı aldık, inşallah herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhaatli hayırlı evlatlarımız olur

Evet canım benim doktorumda aynısını söyledi..fal bakmayalım şimdi 16. haftda ben sana kesin söylerim dedi:))
ama ister istemez cinsiyet belli olunca gözü kayıyor insanın birinde direnirsen diğerinde ufak ufak derken başlıyorsun:))

şimdi kızlar ben pazartesi 14+2 oluyorum.doktora gidicem o gün, ikili testin sonucunu görsün, cinsiyet için de sıkıştıcam ama 15. haftada görülür mü acep :44: kadın 16. hafta diye tutturmasa bari, ilk kez gidicem bu doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…