ben de hiç beklemiyodum cnm benim doktorum da en erken 18. de hisetmeye başlarsın.2. gebeliklerde daha erken olur 3. ayın sonunda duyarlar demişti.hiç beklemediğim için böyle fena oldum galiba.bi kez daha yanıldılar işte bundan sonra inanmıcam o beyaz önlüklülerecanım çok çok sevindim mutlu oldum Maşşallah bebişineböyle yapmıştır annesi
nasıl birşeydir o tarif edemez insan bende en kısa zamanda hissetmek istiyorum kendi kendimi dinliyorum ama doktora sordum 20. haftadan önce zor diyince umutlarımı kırmıştı
inşallah onlar da bi güzel çıksa çok iyi olcak cnm ya ben de sabırsızlık ve endişeyle onu bekliyorum.ama şimdi miniğim duydum ya hiçbşyi yokmuş çok sağlılıymış gibi geliyocanım benim çok sevindim gerçekten çok güzel bir şey bende heyacanda ölücüm şu ikli sonuçlarımızı güzel bir neticede alalım inşallah hepimizde
anlatamıyorum ki cnm ya böyle sanki içimde kelebek çırpınıyomuş gibiydi çok narin bi şekilde sol tarafıma doğru yağ gibi kaydı gitti bşy tekme falan değildi amaKuzukulağı kaynananın kıymetini bil
Mehsel nasıl hissettin ya heyecanlandım ben şimdi. Ben hiçbir şey hissetmiyorum henüz
inşallah canımmehsel ne güzeel ne şanslısın erkenden hissetmişsin,inş tekmelerinide duyarsın
yaa kızlar ben dün akşam oturdum limon ve tuz yedim hem de deli gibiii ki hiç yaptığım sevdiğim birşey değildir ama canım deli gibi ekşili şeyler çekiyoor... birde bulantılarım iyice azaldı,şimdi de iştahım çok arttı,hele akşamları dur durak bilmiyorum..ekmek aralarını götürüyorum höpür höpüür... uuff şişeceem iyice yakınaa...:18:
bak hemen açıklama yapmış kıyamammmdoğrudur arkadaşım şaka yaptım ben.. kıyamam size ya eşinde çok duygusal galiba ağladığına göre.. Allah kucağınız da kıpırdandığı günleri de göstersin inşallahhhh
geçmedi mide bulantıların cnm .. Çok zor işiniz valla benim hiç bulanmadı Allah'a şükür..
benim çikolata poşetim varşimdi yine aldım içinden bir kaç yane aynı böyleyim
duygusaldır ama bu kadar değildi.çok beklenen bi bebek oluncabak hemen açıklama yapmış kıyamammmdoğrudur arkadaşım şaka yaptım ben.. kıyamam size ya eşinde çok duygusal galiba ağladığına göre.. Allah kucağınız da kıpırdandığı günleri de göstersin inşallahhhh
Ben kıpırtı falan da hissetmedim. Benim bebek ne renk veriyor ne ses ne tekme. Cinsiyetini bile söylemedi doktor teyzesi
bebeğim için herşeye katlanırım bazen çok yoruyor beni miğde bulantıları bide gripmi olucam ne dayak yemiş gibiyim bugün . patrona imzaya gidicem bir üşeniyorumki sorma
ben kızıma hamileyken dördüncü aya girerken hissetmiştim ilk kıpırtısını dr.ma sölediğim zaman mümkün değil gaz kıpırtısı hissetmişsindir demişti.. yani dr.una sölesen sana gülüp geçer :) ne kadar uyuz olmuştum sanki hiç gaz nedir bilmiyomuşum gibi gazdır gaz diip geçti die :))
kıyamam sana arkadaşım Allah güç kuvvet versin
ah cnm ya nolcak bu halimiz bende böleyimyemek yemek için hazır asker
Benim doktorum da görüneni değil net olanı söylemek için bekletiyor. 16. haftada net belli oluyormuş.Kızlar mayıs annelrini okuyordum..12-14 arası söyelenen cinsiyetler genelde yanlış çıkmış...16. hafta en iyi zaman diyorlar..bazıları bir çok alışveriş yapmış..yeniden mağazalara gidip değiştirmişler..4 ay bittikten sonra alışveriş yapmak en güvenlisi galiba
ben ilk ne zaman hissettiğimi hatırlamıyorum. Ama bigün toplantı halindeydik son aylardaydı bebek bi oynuyor bi oynuyor karnımda toplantıdaki herkes erkek. Ay bi utandım bi utandım çaycı kadın gördü çay dağıtırken. Nasıl saklayacağımı şaşırdım. Evde babasının yanında sakin annneanne yanında falan sakin olmadık yere gelince hareketli oluyordu benim kız
ben ilk ne zaman hissettiğimi hatırlamıyorum. Ama bigün toplantı halindeydik son aylardaydı bebek bi oynuyor bi oynuyor karnımda toplantıdaki herkes erkek. Ay bi utandım bi utandım çaycı kadın gördü çay dağıtırken. Nasıl saklayacağımı şaşırdım. Evde babasının yanında sakin annneanne yanında falan sakin olmadık yere gelince hareketli oluyordu benim kız
Kızlar mayıs annelrini okuyordum..12-14 arası söyelenen cinsiyetler genelde yanlış çıkmış...16. hafta en iyi zaman diyorlar..bazıları bir çok alışveriş yapmış..yeniden mağazalara gidip değiştirmişler..4 ay bittikten sonra alışveriş yapmak en güvenlisi galiba
Kızlar mayıs annelrini okuyordum..12-14 arası söyelenen cinsiyetler genelde yanlış çıkmış...16. hafta en iyi zaman diyorlar..bazıları bir çok alışveriş yapmış..yeniden mağazalara gidip değiştirmişler..4 ay bittikten sonra alışveriş yapmak en güvenlisi galiba
Evet canım benim doktorumda aynısını söyledi..fal bakmayalım şimdi 16. haftda ben sana kesin söylerim dedi:))Benim doktorum da görüneni değil net olanı söylemek için bekletiyor. 16. haftada net belli oluyormuş.
Ben zaten 6.aya kadar kendimi tutmayı düşünüyorum inşallah. Alışveriş yapmayacağım o zamana kadar. Çünkü gerçekten kordon yüzünden yanlış görülebiliyor cinsiyet.
Arkadaşlarım, cinsiyet belli olur olmaz kendimi mağazalara atacağımı iddia ediyor ama ben kendime hakim olacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?