2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cok sukur canım gozun aydın bu arada sen ıkılı testını ne zaman yaptrdın kı
ben de 11. haftaya gırdım bana da yapabılırlermı artık

sagolun kızlar darısı yaptırmayan yada sonuç bekleyen sizlere
24.11 de yaptırmısıtım cnm ; ultrasonda değerlerim normaldi , kan sonucumu bugun aldım telefonla da doktrorumla görüştüm iyi dedi çok sükür , bidaha 22.aralık gibi gideceğim 4 ay bitmiş olacak sanırım

11-14 haftada 2 li test yapılıyoo biraz da bekle istersen benim 12 hafta dolmuştu yine de sen bilirsin

İlk aylarda nasıl giydirilir Haziran biraz serin olabiliyor sonuçta çok yeni o zaman belki zıbın olur peki temmuz yada ağustos ayında sonuçta çok sıcak olacak ama daha çok küçük nasıl oluyor acep....Ne giydirilir böyle kolları yada bacakları açıkta kalacak şekilde mi?(Ya of yerim ben onu bir an hayal ettim de :) Haziran 2011 annelerine mi sorsak yada içinizde bilen var mı?...İlerde olurda heveslenip birşey alırsam kullanılmayacak birşey almıyım...

canım söyler belki söylemsinede doğru çıkarmı şüpheli:44:
sosyolog hoşgeldin canım ne var ne yok?

kızlar ben karar verdım 12 ocak da ogrenıcem cınsıyetını
dr a bsı sormucam bıle o zamana kadar

canım ne kadar geç o kadar kesinlik vede en iyisi en erken öğrenenlerden biri bendim ama 18.haftaya kadar beklicem
çünkü bir öyle bir böyle insan ne tepki vericeğini şaşırıyor, e heycanla ailenle paylaşıyorsun onlarda e bi karar versin minnoş diyorlar

bir dahaki doktor randevumuz aynı o zmana kadar nasıl zaman geçicek bilmiyorum şimdiden derdi sardı beni, öncesinde geçirmiştim 3 hafta ama şimdi hareketlendi ya sürekli görmek istiyor insan:26:

ne olsun tam sabah şükür bulantım yok dedim okulda kahvaltı yaptık yumurta haşlamıştım...ayyy sonra okulda ilk defa........öldüm bittimmmm valla

iyiyiz beyaaa

kızlar ;

bizim firmada nerdeyse herkes hamile olduğumu biliyooo genel müdür bilmiyoo diye düşünürken arkadaşın biri aş mı eriyon dedi simdi çok utandım yanında :26: o da bilmiyosa ögrenmiş oldu artık adamcağız da bana bakıp güldü
ne garip dimi babası belli niye utanıyosammmm

ben hala söylemedim

kızlarr ilk defa canım bişeyy cekti...çağla..ekşi ekşi ne güzel olurdu midemi de bastırırdı

Son düzenleme:

ben ağustos ayında doğum yapmıştım hastane cıkısı dnılen setlerden almıstık dogumdan hemen sonra onları gıydırdıler.aksama dogru hemsıreler geldı odalar zaten cok sıcak daha ınce esyası varmı bebegın dedıler ve en sonda gorulen ıclıklerden gıydırdıler sadece basında beresı ellerınde eldıven ve ayaklarında da patıgı vardı.bebeklerın en cok başları ve ayakalrı usur onun harıcınde ustu bu sekılde olsa da usumez demıslerdı.Evde de o sekılde gıydırdık eylul ayına kadar ve hiç isilik oldugunu hatırlamıyorum.Ama hazıran agustosa gore bıraz daha serın bır ay.

kızlar ; ikili testlerden sonra hangi testi yapmamız gerekecek , ben doktoruma sordum 5 .ayda renkli ultrason cekilecek dedi 3 lü 4 lü teste gerek olunca istiyoruz dedi sizde öyle mi biliyosunuz :44:
ben ayın 19 unda gidicem inşallah cnm 18. haftanın içinde olucam beni renkliye alıcak sanırım kendisi demedi ama bu benim fikrim
Geçmiş olsun canım.
saol kuzum ya demir ilacının marifeti işte
BU SABAH İÇEMEDİM ARTIK MİDEM KALKTI İÇEMİYORUM SABAH AÇ KARNINA NEDENSE HEMEN ÖHÜRESİM GELİYOR AKŞAM İÇİCEM YEMEKTEN ÖNCE BÖLE BİR KOKU YOK GERCEKTEN :)
bana kan gibi kokuyor yutana kadar öğrtüyor ama yuttuktan sonra ilk 1 saat sorun olmuyo sonra tekrar....
hayırlı olsun cnm ne güzel sen derahatladın şükür
çok güzelmiş biz de alalım kızlar NT de falan satılıyodur o:44:
ah kuşum ya dikkat et çok inşallah bşy yoktur nasıl da korkmuşsundur.
cok şükür saglıklıydı yavrum ve teyzeleri kızımız olacakmıs :)
heh işte bi kızçe daha hayırlı olsun cnm maşallha kızına

niye utanıyorsun canım gere gere göbüşü gez bence ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…