- 14 Kasım 2012
- 225
- 30
- 98
ne olsun tam sabah şükür bulantım yok dedimokulda kahvaltı yaptık yumurta haşlamıştım...ayyy sonra okulda ilk defa........öldüm bittimmmm valla
İlk aylarda nasıl giydirilir Haziran biraz serin olabiliyor sonuçta çok yeni o zaman belki zıbın olur peki temmuz yada ağustos ayında sonuçta çok sıcak olacak ama daha çok küçük nasıl oluyor acep....Ne giydirilir böyle kolları yada bacakları açıkta kalacak şekilde mi?(Ya of yerim ben onu bir an hayal ettim de :) Haziran 2011 annelerine mi sorsak yada içinizde bilen var mı?...İlerde olurda heveslenip birşey alırsam kullanılmayacak birşey almıyım...Eki Görüntüle 564665 Eki Görüntüle 564666 Eki Görüntüle 564667
kızlarr ilk defa canım bişeyy cekti...çağla..ekşi ekşi ne güzel olurdu midemi de bastırırdı
amin canım İNŞALLAH . bu akşamda kayınvalideme gidiyoruz orda kalıcaz eşim sabah erkenden bursaya gidecek benim ordan işe gelmem daha kolay oluyor . İNŞALLAH çekinmeden rahatlıkla yatıp dinlenirm
sorma off geçicekmi bu hallertıka basa yiyorum akşamları çatlıcam diye korkuyorum
bide kendim yapmıcam hazır önüme gelicek veya dışarda yicem, evde yemek yapmayı unuttum zaten
çikolata yiye yiye Prenses Tatlısı doğurcam herhalde ben
şimdi kızlar ben pazartesi 14+2 oluyorum.doktora gidicem o gün, ikili testin sonucunu görsün, cinsiyet için de sıkıştıcam ama 15. haftada görülür mü acep :44: kadın 16. hafta diye tutturmasa bari, ilk kez gidicem bu doktora
off haşlanmış yumurta demee.ta burnuma geldi kokusu valla.hamile olduğumdan beridir tavuk ve yumurt a pişmiyor bizim evdee..koku yapacak şeyler den bi müddet uzak dur canım..ne olsun tam sabah şükür bulantım yok dedimokulda kahvaltı yaptık yumurta haşlamıştım...ayyy sonra okulda ilk defa........öldüm bittimmmm valla
çağla şikel koy:))bu arada çağla adını çok severim ikra yanına çağla mı koysam..hoş cinsiyette belli değil
canım bildiğim kadarıyla zaten adı üstünde 11-14 testi sen doktorunu değiştir bence..kızlar bebek bugün 10+1 olduk , ikili test için ne zamana randevu almalıyım sizce? Dr 16-17 dedi ama çok geç deil mi? en sağlıklı ne zaman olur yaptıranlar?
ben de öyle yaptım artık sabah donmak üzereyken uyanıncabizdede ayni sorun vardi artik 2 yorgan kullaniyoruz sanada tavsiye ederim :)
oğluşun hayırlı olsun cnmBiz geldik işten güçten fırsat bulup:)
doktor kontrolümüz dün sabahtı, bebişimin uyuyan fotoğrafınıda paylaşmıştım hatta, bu sabah sevdiğim bir arkadaşımın doktoruna denk geldim, çok ısrar etti bir bakalım ultrasonda diye. Ve ilk defa onun hareket ettiğini gördüm
testte çift çizgiyi gördükten sonraki en mükemmel andı benim için. ayaklarını büküp hooop sıçrıyor başı yukarı değince geri iniyor, inanamadım animasyon film seyreder gibi öylee baktım. gerinmeler parmaklarını büküp açmalar. birde bunların arasında doktor bak burda pipisi görünüyor dedi, daha erken göbek bağıdır o dedimyoo gayet net görünüyor diye bikaç kez daha yaklaştırdı, ve evett sanırım artık oğlumuz olduğuna eminim.
daha dün 1 ay nasıl bekliycem derken bugün böyle bir süpriz yaptı bebeğim bize, Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
tez zamanda herkesler öğrensin inşallahh
doktorda inanılmaz tatlıydı, bahçeşehir tarafında oturanlara tavsiye edebilirim, gözleri yaşardı bebişim hareket ettikçe
bebişlerimizin gelişim ve pozisyonuna bağlı sanırım cnm:44::44:cnm seni ve oğluşunu tebrik ederimbizim doğum tarihlerimiz aynı ama bizim doktor sölemedi bi doktor bu kadar net görürken diğeri nasıl göremiyo anlamıyorum ama belki benimki kızdır da onun için emin olamamıştır doktor
oy maşallah kuzuyaEki Görüntüle 563730 Eki Görüntüle 563721
bizdee boyle birseyiz :) opucuk atiyor bitaneem annesine :)))
canım ne kadar geç o kadar kesinlik vede en iyisi en erken öğrenenlerden biri bendim ama 18.haftaya kadar beklicem
çünkü bir öyle bir böyle insan ne tepki vericeğini şaşırıyor, e heycanla ailenle paylaşıyorsun onlarda e bi karar versin minnoş diyorlar
canım söyler belki söylemsinede doğru çıkarmı şüpheli:44:
kızlar çok sağolun cevaplarınız için, inşallah daha erken deyip göndermez beni :44:
bu arada çağla adını çok severim ikra yanına çağla mı koysam..hoş cinsiyette belli değil
aynennn benimde işten gelince bi üşengeçlik oluyo hiç bişey yapasım gelmiyo hazır yemek işime geliyo bazen annem bişey gönderiyo bazen kayınvalidem bazen de dışarda yiyoruzbende dün gece uyandım dolabın önünde gözüm kapalı çikolata yedim süt içtim sonra gözümü açmadan gittim yattım tekrar akşamları da kış gecesi ya geçmek bilmiyo sürekli bişey yiyesi geliyo insanın kilo aldın mı
Canım bana sorarsan ilk bir ay ince de olsa uzun kollu giydirilir. Bebek üşüyor çünkü. Ama hava iyice ısınınca ve bebek de artık dünyaya alışınca kolsuz badyler giyridilir. Ben giydireceğim nasip olursa. Açıcam kolunu bacağını atıcam bebek arabasına, güneşlendireceğim çocuğumuİlk aylarda nasıl giydirilir Haziran biraz serin olabiliyor sonuçta çok yeni o zaman belki zıbın olur peki temmuz yada ağustos ayında sonuçta çok sıcak olacak ama daha çok küçük nasıl oluyor acep....Ne giydirilir böyle kolları yada bacakları açıkta kalacak şekilde mi?(Ya of yerim ben onu bir an hayal ettim de :) Haziran 2011 annelerine mi sorsak yada içinizde bilen var mı?...İlerde olurda heveslenip birşey alırsam kullanılmayacak birşey almıyım...Eki Görüntüle 564665 Eki Görüntüle 564666 Eki Görüntüle 564667
ooooohooooo kız bizimde canımız isteyecek simdi , ayva yee ayvaaa , o da mideye iyi geliyomuş bulantıyı kesiyomuş mart annelerinden ögrendimayrıca ayva yiyenin bebesi güzel olurmuş yaaaaaaaa
benim kardeşim adı çağla pek narin uzun boyludur kendisi, benden uzun olmasınannemde adını çağla canı çekmiş o yüzden koymuş
bende Allahtan birşey çekmemiş kim bilir ne olurdu adım
oooo yaşasın homili gırtlakben kilo almadım aynı sabit gidiyoruz bakalım ama korkuyorum ya bir anda şişersem diye göbeğimde çıkmadı deli oluyorum hamile olduğumu göstermek için şişiriyorum göbeği gerine gerine geziyorum annemde moralimi bozdu senin 5 inci aydan önce belli bile olmaz diye eee dedim ne kaldı geriye göbek derdine düştüm bu aralar tosun gibi olmak yuvarlanmak istiyorum
off ama ben çağlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istiyommmmmmmmmmbırak şırnakı Türkiyede zor buluunur
benim kardeşim adı çağla pek narin uzun boyludur kendisi, benden uzun olmasınannemde adını çağla canı çekmiş o yüzden koymuş
bende Allahtan birşey çekmemiş kim bilir ne olurdu adım
oooo yaşasın homili gırtlakben kilo almadım aynı sabit gidiyoruz bakalım ama korkuyorum ya bir anda şişersem diye göbeğimde çıkmadı deli oluyorum hamile olduğumu göstermek için şişiriyorum göbeği gerine gerine geziyorum annemde moralimi bozdu senin 5 inci aydan önce belli bile olmaz diye eee dedim ne kaldı geriye göbek derdine düştüm bu aralar tosun gibi olmak yuvarlanmak istiyorum
kızlar bebek bugün 10+1 olduk , ikili test için ne zamana randevu almalıyım sizce? Dr 16-17 dedi ama çok geç deil mi? en sağlıklı ne zaman olur yaptıranlar?
Kızlar merhaba,
ara ara topiğe girip bakıyordum. ancak yazma fırsatı buluyorum.
benim de muhtemel doğum tarihim 8 Haziran
son adet tarihime göre 12 haftalık ultrasona göre de 13 haftalık oluyorum bu konular kafamı çok karıştırıyor. devlet hstenesine gittim toplamda 3 kere ama çalıştığım için hafta içi ayarlamam çor olur diye en yakın özele (erdem hast olabilir) gitmeyi planlıyorum. daha çok erken bunları düşünmek için ama devlet hastaneleri normal doğumdan yana olduğu için de tercihimdi ve dr da gayet tecrübeli 60 yaşında şansıma emekli de olabilir yani ama kafam çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?