2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

başka topiklere gidip arama boşuna tatlım ben kızımı temmuzun 9unda doğurmuştum.. ilk zamanlar yani kırkı içinde biraz dikkat ediyosun anne karnındaki sıcaklığa alışık olduğu için uzun kollu penyeler flan giydiriyodum.. ama sonra biraz ele avuca geldikten sonra özellikle sırf bu kolsuz atlet badyler le geçirdik günlerimizi sadece geceleri kısa kollu bady giydiriyodum çorap da giydiriyodum tepişe tepişe çıkartıyodu zibidi :)) ömrünün ilk baharını badylerle geçirdi yani :)))

kızlarr ilk defa canım bişeyy cekti...çağla..ekşi ekşi ne güzel olurdu midemi de bastırırdı

ooooohooooo kız bizimde canımız isteyecek simdi , ayva yee ayvaaa , o da mideye iyi geliyomuş bulantıyı kesiyomuş mart annelerinden ögrendim ayrıca ayva yiyenin bebesi güzel olurmuş yaaaaaaaa

Son düzenleme:
amin canım İNŞALLAH . bu akşamda kayınvalideme gidiyoruz orda kalıcaz eşim sabah erkenden bursaya gidecek benim ordan işe gelmem daha kolay oluyor . İNŞALLAH çekinmeden rahatlıkla yatıp dinlenirm

çekinme canım hamilesin sen yat dinlen

aynennn benimde işten gelince bi üşengeçlik oluyo hiç bişey yapasım gelmiyo hazır yemek işime geliyo bazen annem bişey gönderiyo bazen kayınvalidem bazen de dışarda yiyoruz bende dün gece uyandım dolabın önünde gözüm kapalı çikolata yedim süt içtim sonra gözümü açmadan gittim yattım tekrar akşamları da kış gecesi ya geçmek bilmiyo sürekli bişey yiyesi geliyo insanın kilo aldın mı

görülür de senin miniş gösterir mi ya da doktorun söler mi bilmem inşallah söyler

kızlar bebek bugün 10+1 olduk , ikili test için ne zamana randevu almalıyım sizce? Dr 16-17 dedi ama çok geç deil mi? en sağlıklı ne zaman olur yaptıranlar?

kızlar demir haplarından konu açılmış çoğu arkdaşımızın miğdesi bulanıyor sanırım kullanırken
ben Maltofer kullanıyorum demir+folik asit diye geçiyor ve miğde bulantısı hiç yapmadı çiğnemek gerekiyor ama ben yutuyorum farketmiyor aklınızda bulunsun
birde balık yağı hapı kullanıyorum doktorumdan istedim EFAdaily diye, balığı oldum olası yemediğim için takviye olmasını istedim doktorunuzdan iseyebilirsiniz sizde eksiklik hissediyorsanız.

ilk bebeği olacak arkadaşlaraa da özellikle sölemek istiyorum alış veriş için kesinlikle acele etmeyin bence.. bi çok kıyafet yazık oluyo üzerine bi kez bile giydiremeden ya mevsimi tutmuyo ya ölçüsü tutmuyo kalıp aaaaaaaaayyy bi kere giydiremedim yaaaaa.. diee üzülerek geçiyo :)) hesabını çok iyi tutturabilen varsaaa paranız da bolsaa hevesinizi kırmak istemiyorum :) ama ben uyarmış olayım.. oturup şu ayda şu kadarlık oluyoo o zaman bunu alabilirim diye bayaa ince hesaplar yapmanız lazım :) bu büzüşük hamile beyinciklerimizle ne kadar sağlıklı yapabiliriz bunu tabii o da tartışılır

sosyolog-h napıyosunuz beya diyince bizim oraların şivesiyle aklıma bir fıkra geldi size anlatayım ;

kadının birinin evde camı kırılımış camcıyı aramış gelsin diye
zil çalmış
kadın : - kim o demiş
kapı : camcı beyaaaaaa demiş
kadın gel içeri demiş

aradan 5 dak geçmiş zil gene çalmış
kadın : kim ooooooooo demiş

kapı : camcı beyaaaaaaa
kadın :eeeeeeeeee camcı içerdeeeeeeeeeee ?

kapı : düştük beyaaaaaaaaaaa demiş

nasıl bizim oraların camcıları

ne olsun tam sabah şükür bulantım yok dedim okulda kahvaltı yaptık yumurta haşlamıştım...ayyy sonra okulda ilk defa........öldüm bittimmmm valla
off haşlanmış yumurta demee.ta burnuma geldi kokusu valla.hamile olduğumdan beridir tavuk ve yumurt a pişmiyor bizim evdee..koku yapacak şeyler den bi müddet uzak dur canım..
bu arada çağla adını çok severim ikra yanına çağla mı koysam..hoş cinsiyette belli değil
çağla şikel koy:))
kızlar bebek bugün 10+1 olduk , ikili test için ne zamana randevu almalıyım sizce? Dr 16-17 dedi ama çok geç deil mi? en sağlıklı ne zaman olur yaptıranlar?
canım bildiğim kadarıyla zaten adı üstünde 11-14 testi sen doktorunu değiştir bence..

bizdede ayni sorun vardi artik 2 yorgan kullaniyoruz sanada tavsiye ederim :)
ben de öyle yaptım artık sabah donmak üzereyken uyanıncayatağa iki yorganı sağlı sollu örttüm üstüne de bi battal boy battaniye oh mis gibi oldu
oğluşun hayırlı olsun cnm
bebişlerimizin gelişim ve pozisyonuna bağlı sanırım cnm:44::44:
Eki Görüntüle 563730 Eki Görüntüle 563721

bizdee boyle birseyiz :) opucuk atiyor bitaneem annesine :)))
oy maşallah kuzuyaduduşu burnusu hepsi belli

Son düzenleme:
bu arada çağla adını çok severim ikra yanına çağla mı koysam..hoş cinsiyette belli değil

benim kardeşim adı çağla pek narin uzun boyludur kendisi, benden uzun olmasın annemde adını çağla canı çekmiş o yüzden koymuş
bende Allahtan birşey çekmemiş kim bilir ne olurdu adım

oooo yaşasın homili gırtlak ben kilo almadım aynı sabit gidiyoruz bakalım ama korkuyorum ya bir anda şişersem diye göbeğimde çıkmadı deli oluyorum hamile olduğumu göstermek için şişiriyorum göbeği gerine gerine geziyorum annemde moralimi bozdu senin 5 inci aydan önce belli bile olmaz diye eee dedim ne kaldı geriye göbek derdine düştüm bu aralar tosun gibi olmak yuvarlanmak istiyorum

Canım bana sorarsan ilk bir ay ince de olsa uzun kollu giydirilir. Bebek üşüyor çünkü. Ama hava iyice ısınınca ve bebek de artık dünyaya alışınca kolsuz badyler giyridilir. Ben giydireceğim nasip olursa. Açıcam kolunu bacağını atıcam bebek arabasına, güneşlendireceğim çocuğumu
Hayal kurarken ağzından salyalar akan tek anne adayı ben değilimdir inşallah

ooooohooooo kız bizimde canımız isteyecek simdi , ayva yee ayvaaa , o da mideye iyi geliyomuş bulantıyı kesiyomuş mart annelerinden ögrendim ayrıca ayva yiyenin bebesi güzel olurmuş yaaaaaaaa

off ama ben çağlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istiyommmmmmmmmmbırak şırnakı Türkiyede zor buluunur

kaç kilo aldın caanım?

Kızlar merhaba,
ara ara topiğe girip bakıyordum. ancak yazma fırsatı buluyorum.
benim de muhtemel doğum tarihim 8 Haziran
son adet tarihime göre 12 haftalık ultrasona göre de 13 haftalık oluyorum bu konular kafamı çok karıştırıyor. devlet hstenesine gittim toplamda 3 kere ama çalıştığım için hafta içi ayarlamam çor olur diye en yakın özele (erdem hast olabilir) gitmeyi planlıyorum. daha çok erken bunları düşünmek için ama devlet hastaneleri normal doğumdan yana olduğu için de tercihimdi ve dr da gayet tecrübeli 60 yaşında şansıma emekli de olabilir yani ama kafam çok karışık.

off ama ben çağlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istiyommmmmmmmmmbırak şırnakı Türkiyede zor buluunur

bak bu kadar kişinin canı çekecek şimdi..bende bişey söyelyeyimde iyice canınız çeksin geçen gece nerden aklıma geldiyse karadut çekti canım..resmen kokusu burnuma geldi..ahhh şimdi yine çekti bak

iyi bari kilo almamışsın ben 2 kilo aldım gerçi ben bu kilo almayı sigarayı bırakmaya bağlıyorum çünkü 3. ayımda hiç kilo almadım 2 kiloyu da 2. ayımda aldım.. ilahi mlsvt daha 3. ay bitiyo dur bakalım çıkar elbet göbişler..zaten bi anda pırtlıyveriyormuş

canım hangi doktorda rahat ediyorsan oraya git..ben ilk hamileliğimde 6 ay özel muayeneyanesine gitmiştim doktorun..sonra normal düşündüğüm için devlete devam etmiştim..ama yinede açılma olmadığı için sezeryan oldun o ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…