valla bana 11+2 de erken deyip gondermişti doktor. 12+6 da gitmiştim test için.kızlar ben sımdı dr a gıdıcem ya cumartesı gunu acaba
ıkılı test yapılır mı kı
10+3 olcam cumartesı
bıde bu ıkılı test nereye yapılıo acaba
cehaletımı bagıslayın ama gercekte bılmıorm
kızlar ben karar verdım 12 ocak da ogrenıcem cınsıyetını
dr a bsı sormucam bıle o zamana kadar
su çok önemli kızlar
ilerleyen dönemlerde çok daha fazlasına ihtiyacınız olacak. suyunuz az olursa mecburi bir miktar verecek doktor iç diye. mideler kötü biliyorum ama suyun yerini hiç bişey tutmuyor unutmayın.
ben oda sıcaklığında olunca içemiyorum ama dolaptan soğuk soğuk götürüyorum :26: eşim isyan ediyor şişeleri doldurmaktan bıktım diye 3-4 günde bi damacana bitiyor
sizde soğuk deneyin ama öyle buz gibi değil zaten kış dolabın ayarını düşürün hafif soğuk oluyor o zaman
evet gercekten cok günah herkesin durumu olmayabilir alınamayabilir 100 gram meyve için 40 lira verdim gercekten yazık
Kıyamam ya resmen eziyet çekmişsin , seni sıkıp sarılasım geldi..Neyse arkadaşın boşluğuna geldi heralde...
kim senmi sormuycaksın ben inanamıyorum canım nedense hayatta dayanamazsın sennnnnnnn
valla bana 11+2 de erken deyip gondermişti doktor. 12+6 da gitmiştim test için.
bu test nereye yapılıyo demişsin anlamadım cnm ama her zamanki gibi ultrasondan bakılıyor ve bebeğin burun ve ense kalınlığı ölçülüyor
kızlar ikili test yaptıran papp-a değeri sizde kaç ne bu çok merak ettim benim bir o açıklanmış
2.94 canım bu değer ne oluyorki?
kızlar ikili test yaptıran papp-a değeri sizde kaç ne bu çok merak ettim benim bir o açıklanmış
tamam ıste o onlara yeter
ya anlamıorm ben bu ınsanları ınsan cocuunun mutsuz olmasını neden ıster kı valla bende ole
geccen onlardaydık benım cok uykum gelıo dıe gırdım yattım biraz sora 10 dk gecmeden esım geldı yanıma oda gırdı hemen battanıyenın ıcıne sarmastı bana tam uyumak uzereydım kı kaynana kapıyı kapattı ustumuzeamannn dedık bı guzel uyuduk
cok komık oluolar yaaa
ay konu kaynana olunca yazamadan geçemiycem senin kaynananda çok anlayışlıymş gerçekten canım benimkide iyidir sağolsun ama öyle anlayışı yoktur altlı üstlü oturuyoruz biz hiç unutmuyorum doğum yapmıştım tabi kırklanana kadar eşinle beraber olamıyosun tam kırklancaz bizde kaynanam geldi o sabah suları hazırladı oğlumu yıkıycak diye gül yaprakları taşlar falan tam hatırlamıyorum yıkadı çocuğu uyuttuk oturuyo eşimde dört gözle o anı bekliyo sanki hiç genç olmamış bizimki bana dediki kalk kızım dedi sanada aynı şekilde su hazırlayalım yıkan dedi neyse bende gitttim bi güzel kırklandık kaynana hala oturuyo oğluna muhabbet anlatıyo ben kıkır kıkır gülüyorum anlıyorum adamın halini günlerce o anı beklemişyok anam kaynana gitmiyo en son eşim dediki anne gitmeyi düşünmüyomusun ben karımı özledim dedi çok bile dayanmıştı kadın hiç bişiy demeden kalktı gitti böyleleride var yani
doktorun test için gel demişse tamamdır canım. bazı arkadaşlarımız devlette ücretsiz yaptırmak istediler o nedenle yazdılar. özelde çok yüksek fiyatlar vardı çünkü.he yanı kendı dr um yapıcak dımı
burda bazı arkadaslar devlet hastanesı falan demıs de
ay yazıkk kız dusunememıstır ama esınde cok fena yapmıs heeeeee
kizlar kansizlik icin d vitamini aliyorum bir hafta oldu baslayali durumlar felaketilk donemler cok rahattim ne bulantim vardi nede kusma.. ama bir kac gundur basimi kaldirmak bile zor kullanmasak olmaz bu konuyla ilgili doktoruyla gorusen oldumu hic
kim omu düşünemicek başka şey olsa düşünür ama iyi yaptı oğlu ilk doğum yaptığımda hersabah geliyodu yardımı dokuncakmış gibi bide anahtarı dış taraftan kapıya tak diyodu zınk diye içeriye girsin diye sanki dingonun ahırı ilk bi kaç gün taktım kalkamıyodum dikişlerimden sonra çıkardım yokkk dedim ben açarım kapıyı sen vur müsait olmayabilirim dimi ama ay ne kadar uzak oturursan o kadar iyi valla
he yanı kendı dr um yapıcak dımı
burda bazı arkadaslar devlet hastanesı falan demıs de
canım sen kaçıncı haftadasın demir hapı çok bulantı yapıyo genelde 4.aydan sonra veriyolar bana doktorum sadece folicasit verdi 12 haftaya kadar onu bile içemiyorum ben midemi bulandırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?