2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Mehsel; tarif ettigin hareket rahim kasilmasi canim yaa. Brexton-Hicks de denir. Bizim bebeklerimiz daha cok kucuk, bahsettigin tur hareketleri daha cok ilerilerde yapacaklar. Yani oyle 17., 18. hafta falan degil, disaridan gorunmesine 2-3 ay var. Doktoruna soylersen buyuk ihtimalle magnezyum takviyesi verir.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar geçmişe hiç bakmadım eve gidince bakıcam artık :)
Bugün randevumuz vardı bende bebişi ve haberleri sizinle paylaşayım dedim :)

tahmin ettiğim gibi ikili test için erken diye ertelendi 12 Aralıkta gidicem tekrar
ama kendi doktoruma girdim ilk erkenmiş daha dedim erteletelim mi ?
Tamam dedi bi haftaya sonraya alın o zaman dedi
bende dedim keşke size randevu alsaydım görmek istiyodum artık dedim
Benim 2 de ameliyatım var ama randevularım bitince 2 dk bakarım hemen ama bak 2 dk dedi
olur olur dedim
Sağolsun baktı doktorumuz aceleylede olsa kalp atışını duymak bana yetti :)
herşey normal dedi ikili testte daha net görceksiniz ama ense kalınlığı burun çıkıntısı herşey normal görünüyor dedi
elini oynatıyodu bebişim çok duygulandık .. ultrason görüntümüz aceleyle olduğu için biraz fulu teyzoşlar ama cinsiyet tahmini olan varsa alabilirm

Eklentiler

• $291120121277.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $291120121280.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 47
bende newyorka 2,5 saat uzakliktayim delaware dayim

En azindan saat farkı yok aramızda
Ben 12 yıldır buradayım turıst olarak gelmiştim evlenince kaldım buralarda. Hiç kalmak gibi bir planım yoktu ama kısmet.. Senin eşin Türkmü yabancımı? Benimki Amerikalı. İlk 4 sene çok zor oldu kültür farkı çok zormuş. Ama şimdi iyiyiz çok şükür. Bazı durumlara alıştım sayılır yada kabullendim. Yinede bazan yadırgadığım şeyler oluyo hala. Mesela en küçük şeye teşekkür etmen gerekiyor. Hatta bazan sözle yetmiyor teşekkür kartı yazman gerekiyor. Karı koca arasında lafı olmucak şeylere teşekkür etmem lazım sürekli. Yoksa hemen sitem ediyor garibime gidiyor. Sanki yedi kat yabancım gibi. ben yaptığım hiç birşey için teşekkür beklemediğim ve zaten kocama karşı görevim olduğunu düşündüğüm için sanırım garip geiyor. 1 gün içinde 500 kere teşekkür ediyorumdur heralde:)))) hiç abartmıyorum. Alıştım artık ota b..ka sürekli teşekkür ediyorum:)))))

canim ya bizim seninle tarihlerimiz ayni :) ellerini mi oynatiyordu ya yerim onlari. Bende onumuzdeki persembe gidicem 11+6 da.

ahaha canım çok güldürdün beni Allahta seni güldürsün emi..amerikalılar gerçektende garip insanlar..kızım akşama kadar cailou izliyor orada sürekli birbirlerine teşekkür ediyorlar,kızımda bana ne yapsam teşekkür ediyor..o çizgi filmin abartılı olduğunu düşünmüştüm çocuklara nezaketi öğretmek için..demek harbiden öylelermiş:)))

Amerikada dogumla ilgili bilginiz var mi 6. Ayda amerikaya gitmek gerekiyormus ama acaba ne kadara mal olur?Fikriniz var mi esim aklima girmeye calisiyor ama cok cesaret edemiyorum yinede kafam karisik

Benim özel sigortam var ayda yaklaşık $400 ödüyorum. Ama hamile kalınmadan 1 yıl önce sigorta alınması lazım. Hastaneye yaklaşık 1500-3000 ödenecekmiş sigorta harici. Sigorta %80 karşılıyor. Doktorada 1500 USD bana düşen kısım. Epidural 3500 usd. Ayrıca ödeniyor. onun ne kadarını odüycem bilmiyorum henüz. %80 dir oda. Tabii bu normal doğum durumunda. sezeryanı hiç bilmiyorum. Sigortasız olursa hiç bir fikrim yok. Ama kürtaj yapılmıştı bana geçen yıl 12000 USD fatura geldi. Tabii bu benim yaşadığım yerdeki fiyatlar. Başka eyaletlerde farklı olabilir. Birde ben Amerikan vatandaşıyım yabancılara nasıl bir uygulama var hiç bilmiyorum. Ama burda doğum yapan bir Türk'ten en az onbin e maloluyo diye duymuştum. Ne kadar doğru bilemem tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…