SAOL CNM BENİMevet çok ilginç ben hiç beklemiyodum bu kadar çabuk duymayı okuduklarımdan en erken 17. haftada hissederim diyodum ama 14. haftanın bitmesine 2 gün kala beni bil artık
anne dedi yavrumçok güzel cnm çoookk ama bir o kadar da korktum karnım birden sönüp sol taraftan şişince..
Cooook koti bir sekilde dustuuuumkasiklarim patlycamis gibi agiryor
Kanamam var ben doktora gidiyorm kizlar dua edin bebisime beni brakmasin
ben floridadayim arkadasim. Miami'ye 2 saat. sen neresindesin?
bende newyorka 2,5 saat uzakliktayim delaware dayim
canim ya bizim seninle tarihlerimiz ayni :) ellerini mi oynatiyordu ya yerim onlari. Bende onumuzdeki persembe gidicem 11+6 da.Herkese iyi akşamlar arkadaşlar geçmişe hiç bakmadım eve gidince bakıcam artık :)
Bugün randevumuz vardı bende bebişi ve haberleri sizinle paylaşayım dedim :)
tahmin ettiğim gibi ikili test için erken diye ertelendi 12 Aralıkta gidicem tekrar
ama kendi doktoruma girdim ilk erkenmiş daha dedim erteletelim mi ?
Tamam dedi bi haftaya sonraya alın o zaman dedi
bende dedim keşke size randevu alsaydım görmek istiyodum artık dedim
Benim 2 de ameliyatım var ama randevularım bitince 2 dk bakarım hemen ama bak 2 dk dedi
olur olur dedim
Sağolsun baktı doktorumuz aceleylede olsa kalp atışını duymak bana yetti :)
herşey normal dedi ikili testte daha net görceksiniz ama ense kalınlığı burun çıkıntısı herşey normal görünüyor dedi
elini oynatıyodu bebişim çok duygulandık .. ultrason görüntümüz aceleyle olduğu için biraz fulu teyzoşlar ama cinsiyet tahmini olan varsa alabilirm
En azindan saat farkı yok aramızda
Ben 12 yıldır buradayım turıst olarak gelmiştim evlenince kaldım buralarda. Hiç kalmak gibi bir planım yoktu ama kısmet.. Senin eşin Türkmü yabancımı? Benimki Amerikalı. İlk 4 sene çok zor oldu kültür farkı çok zormuş. Ama şimdi iyiyiz çok şükür. Bazı durumlara alıştım sayılır yada kabullendim. Yinede bazan yadırgadığım şeyler oluyo hala. Mesela en küçük şeye teşekkür etmen gerekiyor. Hatta bazan sözle yetmiyor teşekkür kartı yazman gerekiyor. Karı koca arasında lafı olmucak şeylere teşekkür etmem lazım sürekli. Yoksa hemen sitem ediyor garibime gidiyor. Sanki yedi kat yabancım gibi. ben yaptığım hiç birşey için teşekkür beklemediğim ve zaten kocama karşı görevim olduğunu düşündüğüm için sanırım garip geiyor. 1 gün içinde 500 kere teşekkür ediyorumdur heralde:)))) hiç abartmıyorum. Alıştım artık ota b..ka sürekli teşekkür ediyorum:)))))
Amerikada dogumla ilgili bilginiz var mi 6. Ayda amerikaya gitmek gerekiyormus ama acaba ne kadara mal olur?Fikriniz var mi esim aklima girmeye calisiyor ama cok cesaret edemiyorum yinede kafam karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?