2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Yaa o gerçekten çok büyük bir zevk. Ben de okuyup anladıkça nasıl şükrediyorum bilemezsin. Hele bazı sureler var ki roman gibi o kadar heyecanlı ki. Mealleri okumak o kadar zevkli olmuyo çünkü kur'an'ın edebiyatı çok yüksek. Cenneti tasvir eden ayetleri okudukça hayal edebiliyosun çok güzel oluyo. Aaaa bu arada eşin siirtliyese hele bi de tillo'luysa duymasın cahil dediğini. Kendileri bişey bilmese diye benim dedem de hacıymış hesabı Tillo'dan çok alim çıkar diye pek bi övünürler

Merhaba bende sadece güzel güzel yazılanları okuyorum :) Erdem Hastanesi diyince sadece şunu diyim çok yakın diye orayı istedim ilk ziyaretlerde izine çıktılarından 3 farklı doktora denk geldim. Doktor hiç konuşmadan ultrasona aldı baktı ve ben üstümü düzeltirken çekmiş gitmişti tek kelime etmeden ( bu kanamam olduğu için başvurduğumda yaptı bide zaten korkuyorsun tedirginsin iyi veya kötü bikaç söz duymak istediğinde kadın yoktu bende hastane değiştirdim bundan dolayı ön yargılı gitme ama okdr para verip önemsemeyen kişilerlede ilerleme bence çocuğun daha önemli

Benim gibi isi evine uzak olan var mi perisan oluyorum isim ayazagada evim atasehirde yetti artik su kopru trafigi cok kotu

Benim gibi isi evine uzak olan var mi perisan oluyorum isim ayazagada evim atasehirde yetti artik su kopru trafigi cok kotu

bende öyleyim canım bi de toplu taşıma araçları çok fena 2 vasıta değiştiriyorum konuştum 10 gün sonra bırakıyorum işi çok şükür ya bu arada cumartesi kontrolüm war yine gerginlik var üstümde acaba kalp atışı var mı yok mu diye

canım başına gelmeyen anlamaz benim gibi de kimse saygı göstermezdi kaynanasına agzım var dilim yok kız benim
ayyyy canım valla ben heycanlandım ya nasıl da heycanlanmış kıyamam sana

Senin durum bendende betermis allahtan servisim var.İnsallah evine yakin bir is bulursun tabi suan icin hamile olunca isede almazlar .11. Haftadan sonra riskin yalnizca %1 istatisksel olarak Kagan Kocatepenin videosundan hatirliyorum.hic korkma sen bebegini gorecegin heyecaninla git Allah korusun guzel seyler dusun.Olacagi varsa zaten bizim icinde gecerli bilemeyiz.Cumartesi guzel haberlerini duyariz insallah.

canım takviminde ne yazıyo dikkat ettin mi
Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.

off çok zor Allah kolaylık versin

bu arada kızlar mayıs anneleri topiğinde kız denilip sonradan erkek olduğu anlaşılanlar oldu.
ben ikili testte sormamaya karar verdim kendi söylerse de kimseye söylemeyeceğim
anneler koşup bişeyler alıp satmasınlar diye

bulbul Eşim Cezayirli tatlım onun memleketi olduğu için burdayız. Bu arada merak edenleri hemen aydınlatayım Sempozyuma gelmişti İstanbul'a ben de tercümanlık yapıyodum orda tanıştık. Eşim Cezayirli diyince nasıl tanıştığımızı merak ediyo herkes ben de otomatiğe bağladım artık Ne iş yaptığımı da sormuşsun İstanbul'dayken bi yandan 2 üniversite okuyup bi yandan haftada 26 saat arapça dersi verip bi yandan TRT'nin Arapça kanalında VTR tercümanlığı yapıyodum. Okullardan mezun oldum, e taşınınca arapça derslerimi de devrettim, TRT Arapça internet üzerindendi zaten o şekil devam ediyo. Bi de ev hanımlığı ve hamişlik dışında bi işim yok. Evde oturmaca yani

benimben61, ozy, mLsvTAaaaa kısssslaaaaar napıyosunuz siz ööle. Ekmek araları çikolatalar. Walla (babannemin tabiriyle) löpür löpür olursunuz doğuma kadar. :20 Kilolar bi şekilde gider de doğum zora girer Allah korusun acık dikkat edin şekerim. Meyve porsiyonlarınızı akşam mide kazınmalarına ayırın. Çok çabuk sindirildiği için yapa dönüşmez.
Not: Gerçi babannem ben genç kızken löpür löpürdüm diye övünürmüş. Hatta bence anneme hava atarmış çünkü annem beni (2.çocuğunu) doğurduğunda 41 kiloymuş. Boyu da 165.

golgenGözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün.

kuzukulagim, ozyBanane banane en iyi kayınvalide benim ki bi kereeeee

shakaci,NazGeçmiş olsun kızlar. O kırgınlıktan bende de var. Ama ben evden çalıştığım için rahatım.

sezen00,acemiperiBen de sizin gibi düşünüyorum güzel hamişlerim yani 4. aydan önce söylenenleri bir tahmin olarak algılamak lazım. Alışveriş yapmak için kendimizi biraz daha tutmalıyız.

bulbul,shakaciKız neymiş sizinkiler öyle akrobat maşallah

ysmcwalla tatlım kelin ilacı olsa başına sürer zaten en küçük çocuğuyum kuzen arasında da en küçüklerdenim. Daah bebek altı değiştirmeyi bile bilmem ki ne giyer ne giymez onu bileyim Ben annemlere, çocuğu olan arkadaşlarıma bi de mağaza görevlilerine sorcam inşallah. Ama yazlıkta mı olacak akşamları serin olan bi yerde mi olacak ev esinti alıyo mu hepsini düşünmek lazım bence.
Bu arada arkadaşın da bi garipmiş biz çatlıyoruz öğrenelim diye o bana söylemeyin cinsiyetini diyodu he

MEHSEL_ERAYKız sen nerde yaşıyosun Sibirya'ya falan mı düşüyo sizin yatak odası :) 2 yorgan bi battaniye falan Çocuk karnındayken daha pişik olmaya başlıcak

RANA.ABLECanım benim bildiğim bi bütünduamvesenam var Amerika'da yaşayan bi de ben Cezayir'deyim. Onun dışında ailesinden uzakta gurbette ya da şark hizmetinde olanlar çok ama. Bu arada hoşgeldinnn

gamze11Ben de öyleyim walla yazın bile çok soğuk su içemem. Portakalları bile dolaba oymuyorum zaten bozulmadan tüketiyoruz diye Kız Seyzen maşallah sana bu havada dolaptan su hee

burcum22ayyy senin kaynana da bi alemmiş heee. Eşine de çok güldüm açık açık söylemiş Gününü hesaplayamamıştır kadın bence bilse öyle yapmaz herhalde. En azından sana banyo yaptırmazdı, nasılsa mecbur yine yapıcan...

limonagacTatlım niye telaş yapıyosun ne güzel bebişini göreceksin sevinseneeeeee

ooooohooooo kız bizimde canımız isteyecek simdi , ayva yee ayvaaa , o da mideye iyi geliyomuş bulantıyı kesiyomuş mart annelerinden ögrendim ayrıca ayva yiyenin bebesi güzel olurmuş yaaaaaaaa

ben burda ayvayi bi kere buldum 4 tane vardi hepsini aldim. bu arada tanesi 3 usd:)) simdi bulamiyorum((((((
cagla falan hayatta bulamam ama Allahtan canim cekmiyor.

ben floridadayim arkadasim. Miami'ye 2 saat. sen neresindesin?

cnm rahatsızdın, misafirliğe gidecektiniz. ne yaptın? iyi misin

Sağol tatlım ilgin için. Sayenizde totoyu kurtardım Sadece ishalden dolayı bi halszilik kaldı. Ama bu seferde eşim iptal etmiş bizim misafirliği Burda belediye seçimleri oldu oy saymak için yardıma çağırmı şlar. Başka gün gidicez artık görümceye inşallah çok hazırlık yapmamamıştır kadıncağız.

Rica ederim cnm. sen totoyu kurtarmışsın ya gerisi önemli değil başka zaman gidersiniz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…