ya bılıomusun ben bıde en cok kuran ı arapca okumak ıstedıım ıcın ogrenmek ıstıorm ama olmuo
esım desen arap cahili sadece konusup anlayabılıo yaz oku desen bılmez ondan da ogrenemıorm
artık bakalım belkı zamanla bıraz ogrenebılırım
Kızlar merhaba,
ara ara topiğe girip bakıyordum. ancak yazma fırsatı buluyorum.
benim de muhtemel doğum tarihim 8 Haziran
son adet tarihime göre 12 haftalık ultrasona göre de 13 haftalık oluyorum bu konular kafamı çok karıştırıyor. devlet hstenesine gittim toplamda 3 kere ama çalıştığım için hafta içi ayarlamam çor olur diye en yakın özele (erdem hast olabilir) gitmeyi planlıyorum. daha çok erken bunları düşünmek için ama devlet hastaneleri normal doğumdan yana olduğu için de tercihimdi ve dr da gayet tecrübeli 60 yaşında şansıma emekli de olabilir yani ama kafam çok karışık.
Benim gibi isi evine uzak olan var mi perisan oluyorum isim ayazagada evim atasehirde yetti artik su kopru trafigi cok kotu
canım başına gelmeyen anlamaz benim gibi de kimse saygı göstermezdi kaynanasına agzım var dilim yok kız benimformu yine kaynatmışsınız kızlar dedikodu kıskançlık skandal :) unutmayın sizde artık anne oluyorsunuz ve belki de kaynana olucaksınız :)
elbebe gül bebe daha şimdiden üstüne titrediğiniz evlatları elin kızına verip onu hoş tutmasını izliyceksiniz :) huyuna gidin biraz
benimki çok iyidir sağolsun bazı kritik hallerini de görmezden geliyorum
evlatlarımdan daha çok düşünüyosun beni diye mutlu oluyoo
bi ömür yüz yüze bakmak zorundasınız nasılsaa
iyi geçim yolu bulmayı deneyin bence :)
ayyyy canım valla ben heycanlandım ya nasıl da heycanlanmış kıyamam sanaKızlar az önce minşimin içimde yuvarlandığını hissettimGöbek deliğimden 4 parmak kadar altta sol tarafımda oldu hemen arkasından karnım yamuldu ama sol tarafım yumurta gibi pırtladı şişti ve geri indi önce korktum sonra sevinçten ağlamaya başaladım ay delircektim az kasın görseniz mutant gibiydim karnım zınk diye sol tarftan sivreldi ve 15-20 saniye öyle kaldı allahım kriiiiiiiiizzz çok garipti çokkk gariiiippppp
valla canım bi kaç kişi yazmış kaynanasını da ne kadar güzel imrendim allah bozmasın anlayışlı insanlar başka oluyohahahah kuzukulağım kavga ediyomuşuz biz benimki iyi hayır benimki daha iyi diyekayınvalidesinden şikayetçi olanlardan dayak yeriz artık
benim teyzem 16 haziranda dogum yaptı bebek hep kolsuzlarla duruyodu çok sıcak oluyodu o zamn bide biraz tombiş oldugu için çok isilik oluyodu bir tek ,lk dogdugu zamn hastane çıkışı giydirdiler o kadarİlk aylarda nasıl giydirilir Haziran biraz serin olabiliyor sonuçta çok yeni o zaman belki zıbın olur peki temmuz yada ağustos ayında sonuçta çok sıcak olacak ama daha çok küçük nasıl oluyor acep....Ne giydirilir böyle kolları yada bacakları açıkta kalacak şekilde mi?(Ya of yerim ben onu bir an hayal ettim de :) Haziran 2011 annelerine mi sorsak yada içinizde bilen var mı?...İlerde olurda heveslenip birşey alırsam kullanılmayacak birşey almıyım...Eki Görüntüle 564665 Eki Görüntüle 564666 Eki Görüntüle 564667
bende öyleyim canım bi de toplu taşıma araçları çok fena 2 vasıta değiştiriyorum konuştum 10 gün sonra bırakıyorum işi çok şükür ya bu arada cumartesi kontrolüm war yine gerginlik var üstümde acaba kalp atışı var mı yok mu diye
Yaa o gerçekten çok büyük bir zevk. Ben de okuyup anladıkça nasıl şükrediyorum bilemezsin. Hele bazı sureler var ki roman gibi o kadar heyecanlı ki. Mealleri okumak o kadar zevkli olmuyo çünkü kur'an'ın edebiyatı çok yüksek. Cenneti tasvir eden ayetleri okudukça hayal edebiliyosun çok güzel oluyo. Aaaa bu arada eşin siirtliyese hele bi de tillo'luysa duymasın cahil dediğini. Kendileri bişey bilmese diye benim dedem de hacıymış hesabı Tillo'dan çok alim çıkar diye pek bi övünürler
Benim gibi isi evine uzak olan var mi perisan oluyorum isim ayazagada evim atasehirde yetti artik su kopru trafigi cok kotu
ooooohooooo kız bizimde canımız isteyecek simdi , ayva yee ayvaaa , o da mideye iyi geliyomuş bulantıyı kesiyomuş mart annelerinden ögrendimayrıca ayva yiyenin bebesi güzel olurmuş yaaaaaaaa
kızlar kızlarrr midem gecmedi gene..napsamkii
ben burda ayvayi bi kere buldum 4 tane vardi hepsini aldim. bu arada tanesi 3 usd:)) simdi bulamiyorum((((((
cagla falan hayatta bulamam ama Allahtan canim cekmiyor.
merhaba taze anne adaylari
bende 11 haftalik hamisim
bir suredir sizi takip etmeye calisiyorum
3 yasinda tatlimi tatli bir kizim var
ailem izmirde ben Amerika da yasiyorum topikte yurtdisinda yasayan bircok arkadasimiz var sanirim
buradan takip etmek biraz zor oluyor
benide malum paylasim sitesine eklerseniz deneyim ve bilgilerimizden faydalaniriz ins.
ismim sule kaya
tum anne adaylarina ve bebislerine saglikli mutlu gunler diliyorum
cnm rahatsızdın, misafirliğe gidecektiniz. ne yaptın? iyi misin
Rica ederim cnm. sen totoyu kurtarmışsın ya gerisi önemli değil başka zaman gidersiniz artıkSağol tatlım ilgin için. Sayenizde totoyu kurtardımSadece ishalden dolayı bi halszilik kaldı. Ama bu seferde eşim iptal etmiş bizim misafirliği Burda belediye seçimleri oldu oy saymak için yardıma çağırmı şlar. Başka gün gidicez artık görümceye inşallah çok hazırlık yapmamamıştır kadıncağız.
ben floridadayim arkadasim. Miami'ye 2 saat. sen neresindesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?