2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

valla ben de kilo almadım henüz, seninle neredeyse aynı günlerimiz. göbeğim de az çıktı diyebilirim. aç haldeyken göbeğim tıka basa yemiş gibi görünüyor sadece ama dışarıdan kimseler anlamaz, 1 ay daha var benim için bence belli olması için. bence tadını çıkar canım, insanın hareketlerini kısıtlıyormuş ne kadar geç o kadar iyi diyorlar

ablam 4 kere tüp bebek denedi en son erdem hastanesine gitti orda tuttu..ii bir hastane.dandik gibi görünüyomuş ama iyiyimiş

bende sigarayı bıraktım ama yinede sigara benim yemelere engel değildi hani kesmesi için içmezdim, ben göbek olayına çok taktım Allahtan doğal türk kasım var biraz onu şişirince hamile gibi duruyorum kuzenimde geçen gün dalga geçiyor aaaa göbeğin çıkmış senin ay gerçektenmi bak dedim çek bi içine dedi çekilince düzlendi yok anacım senin göbeğinmiş o diye dalga geçti

ayh ne güzel maşallah göbüşüne çıksın çıksın ben sadece çok yemekten akşamları şişince karın anlıyorumki bebişte sıkışıyor eziyet ediyorum yavrucuğuma o zaman bi yerimden kalkamıyorum tabi birazda kocanın yanında abartma nağmeleri

kızlar ben çıkıyorum eşim gelir birazdan..pilav yapmam lazım..herkese hayırlı akşamlar

Bizim aile kalabalık olduğu için kız yada erkek bir sürü bebek kıyafeti var tertemiz duruyorlar zaten ben fazla almayı düşünmüyorum aslında ama yinede insan hevesleniyor alırsamda gereksiz birşey almıyım diyorum :).Aslında yeğenime tahminlerle ihracat fazlası çok ucuza kaliteli alt üst penyeler, çoraplar almıştım pazardan hepsinide giydi ama şansa tam oldu gerçekten belli olmuyormuş, boy yada kilo çok etkiliyormuş eşim 192 boy bende 177 upuzun bir bebek olabilitesi var belli olmaz o yüzden hiç kestiremiyorum doğru söylüyorsunuz.Teşekkürler verdiğin bilgi için olabildiğince kendimi tutucam :)...
Bu arada cinsiyet konusunda bende çok meraklıyım ne alakaysa yılbaşından önce öğrenmek istiyorum :) Ama benim doktorda garantici 16. haftadan önce söylemiyormuş..Ablamda daha iyi dedi ilk bebeklerinde erkek demişlerdi sonraki gittiklerinde kız olduğunu söylemiş doktor çok garip olduk diyor kendimizi alıştırmışız afalladık falan dedi,2. hamileliğinde doktor erkek dediğinde eniştem kesinleşmeden lütfen söylemeyin demiş :) ve erkek oldu...
Yalnız kızlar bizim merakımız normalde, benim bir arkadaşımın arkadaşı kız erkek bebek istiyormuş ve herkese bana cinsiyetini söylemeyin diyormuş 7. ayında herkes biliyor kızı olacak ve inatla öğrenmek istemiyor.Ayrıca kıyafet konusunda arkadaşım ben kıyafet alıp gönderince anlamıyacakmısın demiş sarı yada yeşil renkli kıyafetler alın demiş çocuğun odasınıda mavi yapacakmış...Sevebilir tabiki mavi rengi illa cinsiyete göre şartlamak istememiştir ama illaki öğrenecek ya çok garip geldi bana..

alamadım daha canım doktorum kilo 5 inci ayı atlatana kadar kilo yasak demişti ben kesin alırım diyordum ama o kadar yememe rağmen birşey farketmedi sonradan çıkıcak acısı gibime geliyor.

kaç kilosun peki ben gayet de alıyorum ya ben de bi anormallik var

merhaba taze anne adaylari

bende 11 haftalik hamisim
bir suredir sizi takip etmeye calisiyorum
3 yasinda tatlimi tatli bir kizim var
ailem izmirde ben Amerika da yasiyorum topikte yurtdisinda yasayan bircok arkadasimiz var sanirim
buradan takip etmek biraz zor oluyor
benide malum paylasim sitesine eklerseniz deneyim ve bilgilerimizden faydalaniriz ins.
ismim sule kaya
tum anne adaylarina ve bebislerine saglikli mutlu gunler diliyorum

ben açık ve net konuşucam şu cinsiyet mevzularından inanılmaz nefret ediyorum.bu konudanda çok dertlendim bir dönem.
nedir yani bu ayrım evlat evlattır. insanların bu yargıları yüzünden benim en heycanlı haftalarım bana işkence gibi geldi.
kimse nasıl beyinlerdeyseler artık eşimle Kız istediğimize inanmadılar bizi ti ye aldılar erkeği duyunca ooo nasıl olursunuz şöyle böyle ki bunu yapanlar çocukları olanlar vede denk yaşıtlarda olan insanlar, erkek olunca ne oluyor yani?
hani böyle düşünen bayanlara hiç birşey diyemiyorum sizin cinsiyetiniz nedir? benliğiniz ?
sonuçta ilk erkek dediler herkes aradı eşim tepki bile vermedi konuşmadı ki benle bile konuşmadı yorum bile yapmadı hayırlısı dedi geçti.
sonrasında Kız denilince herkes kendinden utandı çünkü adamın o yüzündeki gözündeki sevinci mutluluğu görünce diycek birşey bulamadılar.
Allahıma bin şükür eşimin aileside aynı şekilde kpederim kvalidem yorum bile yapmadılar ilk tahmine ikincisinde yüzlerinde güller açtı

heleki hamile bir bayan anlattığın gibi arkadaşım bunu yapıyorsa daha diyecek birşey yok.
he sakın kızlar benim lafım burdan kimselere değil öyle bir durum yok çünkü sadece bi anda celallendim, bu durumla ilgili yazmak istedim kızgınlığımı.

off ama ben çağlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istiyommmmmmmmmmbırak şırnakı Türkiyede zor buluunur

Deme öyle deme :) onun diğer versiyonu İstanbulda 3 adeti tam tamına 30 lira hemde minnacık...Dün kayınpedere anllattık şaşkınlığımızı eşime kızdı alcaksın tabiki böyle bir durumda öyle şeye bakmıcaksın dedi..Kıyamam ya kociş alır zatende o 3 tanecik şeyle benim nefsim körelmez daha kötü olurum ki canımda istememişti allahtan...

ben 3 kilo aldım 52 idim 55 oldum. ama ne yapayım yazın bol bol spor yapıcam. kiloyu dert edince mutsuz oluyorum bebeğimi üzüyorum. iyi ki yazın doğacak. yaz diyeti uygularız. bu arada 12. haftada cinsiyet öğrenen var mı? heycanlıyım ben de bekliyorum sonucu. sağlıklı olsun tabi en başta ama insan merak ediyor. kız bebeğim olmasını çok seviyorum umarım kızım olur. ama hayırlı evlat olsun önce. erkek olsada kız olsada çok sevicem onu.

Aynen katılıyorum banada çok garip geliyor bu kadar öğrenmek istemeyecek kadar nedir yani ..Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin , beni utandıracak şeyler yapmasın iyi bir insan olsun, amacımız aile olmak..Kız olup kötü bir insan olabilir yada tam tersi ...Benimde eşim kız çocuklarını çok seviyor ama bir kaç defa ben ağladım sen erkek olunca sevmeyeceksin diye kızdı bana o da benim çocuğum tabikide sevicem kız bebekler şirin geldiği için dikkatimi çekiyor dedi sağlıklı olsun dedi bende rahat nefes aldım..

hayırlı olsun cnm ben de 12+2 de gitmiştim 6.15 cmydi seninki de kız olmasın
gözün aydın cnm oğlun da hayırlı olsun
kızlar 2'li testimin sonucu çıktı..Doktorumla da konuştum çok mutluyum..Bir sorunumuz yok Allahıma binlerce şükür..
şükür arkadaşım maşallah
kızlarr ilk defa canım bişeyy cekti...çağla..ekşi ekşi ne güzel olurdu midemi de bastırırdı

ben bir aydır bulamadım onu kız bide izmirdeyim düşün

canım ilk 40 ı çıkana kadar altına çıtçıtlı badi üzerine uzun kollu tulum giydirilebilir ama temmuz ağustos sıcağındada kısa kollular giydirilir bence yoksa isilik oluyo çok sıcaklarda ilk doğduğu günlerde battaniyeye bile sarılıyo dış dünyaya alışamaz hemen kuzucuklar tabi büyükler karışmazsa benim oğlumu ay o küçük üşür o diyip diyip giydiriyolardı ananeyle babanne ben soyuyorum onlar giydiriyo çocuk pişik oldu bütün doktora götürdüm böyle böyle dedim şikayet ettim bizimkileri yok dedi artık ince kısa kollular giydirebilirsin yalnız oğlum temmuz doğumlu haziran biraz daha serin geçebilir kızlar:)

meraba arkadaslar sizlerden bi konuda ricam olucak aserdiğiniz canınızın çektiği seyleri burda söylemeniz cok yanlıs hepimizin canı isteyebilir sizler yazdıkdan sonra yaptığınız yemekleride yazmayın hepimiz hamileyiz burda hepimizinde haftaları birbirine yakın hepimiz aserme dönemlerindeyiz sosyolog arkadasımız bi meyveden bahsetmiş bulmamız imkansız suan o meyveyi bizlerinde canı isteyebilir daha dikkatli davranalım
gecenlerde ismini hatırlamıyorum bi arkadas ismini söylemeyeceğim bi meyveden bahsetti benim cok kötü canım cekti gece rüyalarıma girdi bulmak 3gün sürdü daha dikkatli davranmakda fayda var diye düşünüyorum

merak etme canım kilolardan eser kalmıyo emzirince düzenli gidiyo kilolar bide uyku düzensiz oluyo sonrada yok emekledi yok yürüdü arkasından koştur derken bişiy kalmıyo korkmayın bu kadar kilolarda ya

çok haklısın canım daha öncede senin gibi bi kaç arkadaş aynı uyarıyı yaptı ama dinleyen yok hakkaten çok günah bulunamayabilir hadi buldun alınamayabilirde çünkü mevsimi olmadığı için çok pahalı oluyo kızlar öyle bişiy duyduğunuzda avucunu yala derler bizde büyükler eğer yeme imkanın yoksa

evet gercekten cok günah herkesin durumu olmayabilir alınamayabilir 100 gram meyve için 40 lira verdim gercekten yazık

kızlar ben sımdı dr a gıdıcem ya cumartesı gunu acaba
ıkılı test yapılır mı kı
10+3 olcam cumartesı
bıde bu ıkılı test nereye yapılıo acaba
cehaletımı bagıslayın ama gercekte bılmıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…