oooo yaşasın homili gırtlakben kilo almadım aynı sabit gidiyoruz bakalım ama korkuyorum ya bir anda şişersem diye göbeğimde çıkmadı deli oluyorum hamile olduğumu göstermek için şişiriyorum göbeği gerine gerine geziyorum annemde moralimi bozdu senin 5 inci aydan önce belli bile olmaz diye eee dedim ne kaldı geriye göbek derdine düştüm bu aralar tosun gibi olmak yuvarlanmak istiyorum
kaç kilo aldın caanım?
Kızlar merhaba,
ara ara topiğe girip bakıyordum. ancak yazma fırsatı buluyorum.
benim de muhtemel doğum tarihim 8 Haziran
son adet tarihime göre 12 haftalık ultrasona göre de 13 haftalık oluyorum bu konular kafamı çok karıştırıyor. devlet hstenesine gittim toplamda 3 kere ama çalıştığım için hafta içi ayarlamam çor olur diye en yakın özele (erdem hast olabilir) gitmeyi planlıyorum. daha çok erken bunları düşünmek için ama devlet hastaneleri normal doğumdan yana olduğu için de tercihimdi ve dr da gayet tecrübeli 60 yaşında şansıma emekli de olabilir yani ama kafam çok karışık.
iyi bari kilo almamışsın ben 2 kilo aldım gerçi ben bu kilo almayı sigarayı bırakmaya bağlıyorum çünkü 3. ayımda hiç kilo almadım 2 kiloyu da 2. ayımda aldım.. ilahi mlsvt daha 3. ay bitiyo dur bakalım çıkar elbet göbişler..zaten bi anda pırtlıyveriyormuş
valla ben de kilo almadım henüz, seninle neredeyse aynı günlerimiz. göbeğim de az çıktı diyebilirim. aç haldeyken göbeğim tıka basa yemiş gibi görünüyor sadeceama dışarıdan kimseler anlamaz, 1 ay daha var benim için bence belli olması için. bence tadını çıkar canım, insanın hareketlerini kısıtlıyormuş ne kadar geç o kadar iyi diyorlar
ilk bebeği olacak arkadaşlaraa da özellikle sölemek istiyorum alış veriş için kesinlikle acele etmeyin bence.. bi çok kıyafet yazık oluyo üzerine bi kez bile giydiremeden ya mevsimi tutmuyo ya ölçüsü tutmuyo kalıp aaaaaaaaayyy bi kere giydiremedim yaaaaa.. diee üzülerek geçiyo :)) hesabını çok iyi tutturabilen varsaaa paranız da bolsaa hevesinizi kırmak istemiyorum :) ama ben uyarmış olayım.. oturup şu ayda şu kadarlık oluyoo o zaman bunu alabilirim diye bayaa ince hesaplar yapmanız lazım :) bu büzüşük hamile beyinciklerimizle ne kadar sağlıklı yapabiliriz bunu tabii o da tartışılır
alamadım daha canımdoktorum kilo 5 inci ayı atlatana kadar kilo yasak demişti ben kesin alırım diyordum ama o kadar yememe rağmen birşey farketmedi sonradan çıkıcak acısı gibime geliyor.
Bizim aile kalabalık olduğu için kız yada erkek bir sürü bebek kıyafeti var tertemiz duruyorlar zaten ben fazla almayı düşünmüyorum aslında ama yinede insan hevesleniyor alırsamda gereksiz birşey almıyım diyorum :).Aslında yeğenime tahminlerle ihracat fazlası çok ucuza kaliteli alt üst penyeler, çoraplar almıştım pazardan hepsinide giydi ama şansa tam oldu gerçekten belli olmuyormuş, boy yada kilo çok etkiliyormuş eşim 192 boy bende 177 upuzun bir bebek olabilitesi var belli olmaz o yüzden hiç kestiremiyorum doğru söylüyorsunuz.Teşekkürler verdiğin bilgi için olabildiğince kendimi tutucam :)...
Bu arada cinsiyet konusunda bende çok meraklıyım ne alakaysa yılbaşından önce öğrenmek istiyorum :) Ama benim doktorda garantici 16. haftadan önce söylemiyormuş..Ablamda daha iyi dedi ilk bebeklerinde erkek demişlerdi sonraki gittiklerinde kız olduğunu söylemiş doktor çok garip olduk diyor kendimizi alıştırmışız afalladık falan dedi,2. hamileliğinde doktor erkek dediğinde eniştem kesinleşmeden lütfen söylemeyin demiş :) ve erkek oldu...
Yalnız kızlar bizim merakımız normalde, benim bir arkadaşımın arkadaşı kız erkek bebek istiyormuş ve herkese bana cinsiyetini söylemeyin diyormuş 7. ayında herkes biliyor kızı olacak ve inatla öğrenmek istemiyor.Ayrıca kıyafet konusunda arkadaşım ben kıyafet alıp gönderince anlamıyacakmısın demiş sarı yada yeşil renkli kıyafetler alın demiş çocuğun odasınıda mavi yapacakmış...Sevebilir tabiki mavi rengi illa cinsiyete göre şartlamak istememiştir ama illaki öğrenecek ya çok garip geldi bana..
off ama ben çağlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istiyommmmmmmmmmbırak şırnakı Türkiyede zor buluunur
kaç kilosun peki ben gayet de alıyorum ya ben de bi anormallik var
ben açık ve net konuşucam şu cinsiyet mevzularından inanılmaz nefret ediyorum.bu konudanda çok dertlendim bir dönem.
nedir yani bu ayrım evlat evlattır. insanların bu yargıları yüzünden benim en heycanlı haftalarım bana işkence gibi geldi.
kimse nasıl beyinlerdeyseler artık eşimle Kız istediğimize inanmadılar bizi ti ye aldılar erkeği duyunca ooo nasıl olursunuz şöyle böyle ki bunu yapanlar çocukları olanlar vede denk yaşıtlarda olan insanlar, erkek olunca ne oluyor yani?
hani böyle düşünen bayanlara hiç birşey diyemiyorum sizin cinsiyetiniz nedir? benliğiniz ?
sonuçta ilk erkek dediler herkes aradı eşim tepki bile vermedi konuşmadı ki benle bile konuşmadı yorum bile yapmadı hayırlısı dedi geçti.
sonrasında Kız denilince herkes kendinden utandı çünkü adamın o yüzündeki gözündeki sevinci mutluluğu görünce diycek birşey bulamadılar.
Allahıma bin şükür eşimin aileside aynı şekilde kpederim kvalidem yorum bile yapmadılar ilk tahmine ikincisinde yüzlerinde güller açtı
heleki hamile bir bayan anlattığın gibi arkadaşım bunu yapıyorsa daha diyecek birşey yok.
he sakın kızlar benim lafım burdan kimselere değil öyle bir durum yok çünkü sadece bi anda celallendim, bu durumla ilgili yazmak istedim kızgınlığımı.
hayırlı olsun cnm benkızlar az önce ikili testten geldik.bu sefer bebisimi fazla goremdm.daha cok babasi gordu.guzel bir pozunu da yakalayamamis babasi..ısrarla cinsiyeti sorduk adam yorumda bulunmadi.neyse uc hafta sonra giderim yine Allah izin verirse..bebisimde fiziksel olarak bir sıkınti yokmus.bu arada 6 cm cikti bize çekmeyecek galiba boylu poslu mu olacak ne ve 12+3 tam gununde cikti.ense kalinligi 1.3 mm iyiymis.insaalalah sonuclarda iyi cikar
ahan da yaklaştıra yaklaştıra anca bu çıktı:)babası gene iki metre uzaktan çekmiş..
Eki Görüntüle 563754
gözün aydın cnm oğlun da hayırlı olsunCanım kayınvalidemdeyiz cepten girebildim ancak. Her şey yolunda cok şükür. Bebekle ilgili düşüncem tamamen pozitif dedi doktorum. Her şeyi çok normal dedi. Çok ilgiliydi. Böbreklerini kalbini beynini amniyotik sıvısını ve her bir şeyini tek tek inceledi. 45 dk kaldım. En son kalkacakken cinsiyeti belli değil mi dedim :) belli erkek dedi çok net :) Kan sonucunda iyi gelecektir 3 lüyü istemicem 22. Haftanda detaylı ultrasonda görüşürüz dedi. Eve gidince daha detaylı yazarım. Boyumuz 7,1 cm olmuş. 13+2 yiz :)
şükür arkadaşım maşallahkızlar 2'li testimin sonucu çıktı..Doktorumla da konuştum çok mutluyum..Bir sorunumuz yok Allahıma binlerce şükür..
kızlarr ilk defa canım bişeyy cekti...çağla..ekşi ekşi ne güzel olurdu midemi de bastırırdı
Canım bana sorarsan ilk bir ay ince de olsa uzun kollu giydirilir. Bebek üşüyor çünkü. Ama hava iyice ısınınca ve bebek de artık dünyaya alışınca kolsuz badyler giyridilir. Ben giydireceğim nasip olursa. Açıcam kolunu bacağını atıcam bebek arabasına, güneşlendireceğim çocuğumu
Hayal kurarken ağzından salyalar akan tek anne adayı ben değilimdir inşallah
ben 3 kilo aldım 52 idim 55 oldum. ama ne yapayım yazın bol bol spor yapıcam. kiloyu dert edince mutsuz oluyorum bebeğimi üzüyorum. iyi ki yazın doğacak. yaz diyeti uygularız. bu arada 12. haftada cinsiyet öğrenen var mı? heycanlıyım ben de bekliyorum sonucu. sağlıklı olsun tabi en başta ama insan merak ediyor. kız bebeğim olmasını çok seviyorum umarım kızım olur. ama hayırlı evlat olsun önce. erkek olsada kız olsada çok sevicem onu.
meraba arkadaslar sizlerden bi konuda ricam olucak aserdiğiniz canınızın çektiği seyleri burda söylemeniz cok yanlıs hepimizin canı isteyebilir sizler yazdıkdan sonra yaptığınız yemekleride yazmayın hepimiz hamileyiz burda hepimizinde haftaları birbirine yakın hepimiz aserme dönemlerindeyiz sosyolog arkadasımız bi meyveden bahsetmiş bulmamız imkansız suan o meyveyi bizlerinde canı isteyebilir daha dikkatli davranalım
gecenlerde ismini hatırlamıyorum bi arkadas ismini söylemeyeceğim bi meyveden bahsetti benim cok kötü canım cekti gece rüyalarıma girdi bulmak 3gün sürdü daha dikkatli davranmakda fayda var diye düşünüyorum
çok haklısın canım daha öncede senin gibi bi kaç arkadaş aynı uyarıyı yaptı ama dinleyen yok hakkaten çok günah bulunamayabilir hadi buldun alınamayabilirde çünkü mevsimi olmadığı için çok pahalı oluyo kızlar öyle bişiy duyduğunuzda avucunu yala derler bizde büyükler eğer yeme imkanın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?