kahve mi??? ben şahsen en başından beri yalnızca 1 defa o da latte şeklinde en küçük boy kahve içtim, onu da doktorumdan gizleyerek :)) kahve düşük ihtimalini artırıyor diye biliyorum ben, yanılıyor muyum acaba???
kızlar mahvoldum ya tam geçti dedim mide bulantılarım, aniden gelen bir bulantı ve çıkardım, elim ayağım titriyor resmen halim kalmadı .
istiyorum bebek sahibi olmayı ama bakalım artık. daha nasip olmadı. inşaallah isteyen herkese verir rabbim.aminnnn bebek var mı yoksa bekleniyo mu ?
kızlar mahvoldum ya tam geçti dedim mide bulantılarım, aniden gelen bir bulantı ve çıkardım, elim ayağım titriyor resmen halim kalmadı .
istiyorum bebek sahibi olmayı ama bakalım artık. daha nasip olmadı. inşaallah isteyen herkese verir rabbim.
istiyorum bebek sahibi olmayı ama bakalım artık. daha nasip olmadı. inşaallah isteyen herkese verir rabbim.
osteocare kalsiyum magnezyum çinko takviyesi, bacak ağrım olduğu için vermişti doktor. balık hapını da ben hiç balık yiyemiyorum tiksindim o nedenle omega 3 takviyesi olarak tavsiye etti, solgarın balık hapını kullanmaya başladım ben de
13. haftadaymışsın. Önümüzdeki haftadan itibaren geçmeye başlar canım. Benim öyle oldu. Hafif yine oluyor ama istifra etmiyorum ve daha rahat yemek yiyorum. Yiyemediğim şeyleri de az az yemeye başladım.
10 aydır istiyoruz bakalım. daha yeni ovulasyon testi aldım. ben devamlı olarak rahim yumurtalık muayenesine gidiyorum bi sıkıntı yok dediler. aslında kafama takmıyorum. ama eşim takmaya başladı. bazen şöyle küçük bebeğim olsa da babası uyurken üstüne bıraksa. babayı öyle uyandırsak, gece aramıza yatırıp seve seve uyutsak diye hayal ediyorum:)
benim 7. haftanın içindeyken sağ diz arkasında ağrı oluştu, aynı huzursuz bacak sendromu gibi belirti gösterdi, yorgan bile ağır geliyordu anlattım doktora, her hamilelik farklı seyreder, sende olan bir başka hamilede olmayabilir, bu takviyeyi kullanmaya başla dedi. sonra bunu kullanmaya başladım, haptan mı yoksa belli bir dönem miydi ağrı artık bilemiyorum ama bana iyi gelmişti. zaten bu yapı ya da benzerini yazıyor ağrı şikayeti olan hamilelere doktorlar ama bu hapı devlet ödemediği için farklı hap da yazabilir cnm.Cnm sende nasıl bi bacak ağrısı oluyor bu gece bacak ağrısından uyuyamadım yok yani böle bi ağrıhamileliklemi ilgiliymiş ben belki havalardandır demiştim doktoruma sölesemmi bende acaba.
Bide bugün kan testlerimin sonucu çıkıcak doktora gidicem bilerek aramıcam belki bidaha ultrasona alırmı acaba beni cinsiyetiyle ilgili bi ipucu alırım belki
herkes mide bulantılarından bahsediyo sanırım yavaş yavaş geçiyo derken birden hortlayıveriyobende dün gece ismini sölemiyim acılı bişey yedim yemez olaaydım mahfetti beni
yarın için devlet hastanesinden randevu almıştım kendi doktoruma da pazartesi gidicem yarın ki kontrole gitmeye korkuyorum kızlar sanki kalbi atmıcakmış gibi geliyo ama pazartesiyi beklemek de zor geliyo sizce napmalıyım paronayak oldum galiba
bilmiyorum canım ya çok korkuyorum nedense bişey varsa da kendi doktorum görsün diyorum eşimde kızıyo şaçmalama diyo yarın git gör içinde rahat eder diyo ama ben çok huzursuzum yacanım bende bu korkuyu üzerimden atamadımher ultrasona girerken doktor kötü bişey dicek diye nefesimi tutuyorum resmen.bende sırf bu yüzden ekstra iki farklı doktora gittim kendi doktorumdan hariç...
Kızlaaar merhabaalar herkese...nasılsınız bakalım?ya ben 2 gündür baş ağrısından mafoluyorum...sebepte bebişten kaynaklı diye düşünüyordum...ama değil,benim sinüzitim var ve yine tekrarladı heralde,sinüzit belirtilerini gösteriyorum..zonklayarak baş ağrısı,alın bölgem,göz altlarım bütün sinüslerim şişti...İlaç kullanmak istemiyorum,ama öylece çekmekte çok kötü oluyor..napıcam yaa??doktora gitsem yine ilaç vericek ama yaaa,ne kdr hamileler için de olsa bebiş yine etilenir diye korkuorum ilaçlardan...ooff ooofff hep dert oldun bana sünizit
Kızlaaar merhabaalar herkese...nasılsınız bakalım?ya ben 2 gündür baş ağrısından mafoluyorum...sebepte bebişten kaynaklı diye düşünüyordum...ama değil,benim sinüzitim var ve yine tekrarladı heralde,sinüzit belirtilerini gösteriyorum..zonklayarak baş ağrısı,alın bölgem,göz altlarım bütün sinüslerim şişti...İlaç kullanmak istemiyorum,ama öylece çekmekte çok kötü oluyor..napıcam yaa??doktora gitsem yine ilaç vericek ama yaaa,ne kdr hamileler için de olsa bebiş yine etilenir diye korkuorum ilaçlardan...ooff ooofff hep dert oldun bana sünizit
kızlar ben doğduğumda kalça çıkığı geçirmişim.. doktoruma söyledim bu önemli dedi hemen not aldı..
bi bilginiz varmı bu konu hakkında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?