2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Teşekkür ederim..Ve tebrik ederim..

hoşgeldin hayırlı olsun canım tebrikler...

selam kızlarr.. bende geldim aranıza bugün idrar testim pozitif cıktı ardına kan tahlili yaptırdım 75 cıktı adetime daha 2 gün var nasıl sonucum iyi mi?:26:

hoşgeldin ece aramıza.tebrikler,hayırlı olsun.sonucun gayet iyi.istiyorsan cuma günü testini tekrarlayabilirsin.düzgün artıp artmadığınıda kontrol etmiş olursun...

tebrik ederim ece Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bende dün test yaptırdım adetime 4 gün varken ama çıkmadı erkenmi yaptırdım acaba hamilelik belirtim çok var çünkü..

hoşbulduk canm saol hepimizin ki hayırlı olsun inşallah.. ewet tekrarlıycam allah kısmet ederse.. allah kucaagımıza almayı nasip etsin inşallah..

selam kızlarr.. bende geldim aranıza bugün idrar testim pozitif cıktı ardına kan tahlili yaptırdım 75 cıktı adetime daha 2 gün var nasıl sonucum iyi mi?:26:
hoşgeldinnn..bence değerin normal bende adete 3 gün kala yaptırdım..50 çokmıştı hatta 40 küsürlü bişiydi tam hatırlamıyorum..ama hamilesin tebrik ederim

amin canım..hoşgeldin aramıza.
tebrik ederim ece Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bende dün test yaptırdım adetime 4 gün varken ama çıkmadı erkenmi yaptırdım acaba hamilelik belirtim çok var çünkü..

geç döllenme olmuş olabilir o yüzden çıkmamış olabilir hele bi bekle adet gününe kadar o zaman çıkar inşallah

bu arada ben çokkk halsizim,mide bulantılarım başladı zorla yemek yiyorum...midemin bulanmadığı anlardada turşu yiyorum hemde çok fazla.burnuma turşu kokları geliyor resmen..sürekli uyumak istiyorum sanki göz kapaklarımın üzerinde ağırlık var gibi.açamıyorum gözlerimi

ben ılk gebelıgım de hemn sölemıstım 3 ay once kurtaj oldum onu da sölemıstım sımdı ılk 3 ay sölemeyı dusunmuyorum hatta annemlere bıle ( uzaktayım o yuzden saklayabılırım

bende normalde 3 ay saklarım diodum. sonra vazgeçtşm bu fikirden. ama şimdi de erken söyledim gibi. daha kese bile görünmedi. işteki bi kaç kişiye söledim onlar herkese söledi. gerçi iştekilerin bilmesi gerekio. doktora gidince falan yalan söylemek istemedim

canım bende kaç yıldönümü doğumgnü atlattım, olmadı hayal krıklığı oldu. süpriz yapamadım. eşimin bu doğum gününe denk geldi. keseyi görmeden ona sölemicektim. doğumgününü öne çektim ama dayanamadım. başka yıldönümü, ya da doğumgününe gelir boşver.

canım 4 gün kala benimde negatifti 2 gün kala idrar pozitif cıktı sonra kan testide pozitif cıkttı inşallah seninledir bebişin..

cok teşekkür ederim cnm saol içime su serptin..

inş hayırlı iyi hamilelikler geçiririz.

arkadaşlar bişey sorucam ama norma bir soru mu kestiremedim hamileliğinizin bu ilk aylarında temziliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben korkuyorum iki sene denemeiz sonucunda anca bebeğimiz olduğu için heralde bilmiyorum ama temzilik yaprken o süpürkeye zorlrken tedşrgin oluyorum ki komuşalar geldiğinde iyice yaapayım dedim baya zorladım kendimi genede dikkat ettim fazlala zorlamamaya ama çok açık akıntım geldi eşimde temizlik yapmazsan ölmeyiz diyor yapmayıver diyor ama biz kadınlar malum rahat edemiyoruz şimdi yarın evi temizlemem gerek ama bilemiyorum korkuyorumda daha çok yeni die zaten kasık ağrılarım var bilemiyorum ya bişey olursa yada boşuna mı kasıyorum kendimi bir fikir verin siz nasıl yapıyorsunuz

derya kendini yormadan yavaş yavaş yapabilirsin yada destek alabilirsin bu konuda..
yorma kendinii

Tiroidlere, şekere, aidse, hepatite, kızamıkçığa vs. Kan pıhtılaşması için ayrı bir test yok bildiğim kadarıyla. Tam kan sayımı içinde o da.

Tokoyay bana bu testlerin hepsi yapılmış.Kan pıhtılaşması için var test.Şu an online labaratuardan bakıyorumda..

kızlar çok halsiziimmm..sizde de var mı?
birde tv de falan yemek programları izliyom,midem bulanıo,ama sabah iki tane rafadan yumurta yedim bide rafadan diye huzursuz oldum ama napım çok güzeldi...

Midem bulanmıyo benim daha..Umarım bulanmaz.Ben doktora kasık ağrılarım var ama çok şiddetli değil dedim istersen bi hap yazabilirim dedi..Ama kabızlık yapabilir dedi.Kalsın o zaman dedim
herkes söyledimi çevresindekilere

Kendi çevremden herkes biliyo nerdeyse kardeşlerim sağolsun..Ama endişeleniyorum ben yarın bakalım ne dicek doktor..

Cnm umutsuzlanma hiç.İnş bi dahaki ay olur ..

ben de gitmedim canım, benim de ilk kontrolüm pazartesii

Hadi balım cnm ,inş totemin tutar

İyi yapmışsın cnm yalan söylemeyerek

Canım tam kan sayımında ne yazıkki troid ve kan pıhtılaşmasına bakılmıyor..öyle olsaydı iki kez bebeklerimi kaybetmezdim
Ben 2. kez kaybedince fakültede yaptırdım pıhtılaşma testini genetik bir test olduğu için 1 ayda çıkıyor ama özel merkezlerde 2 haftada alabiliyorsun tabii ama biraz tuzlu bi para ödeyerek...troidi de her doktor istemiyor ama şimdi doktorlar biraz daha iyi ayrıdan troid testi isteyen ilgili doktor çok..iyi bi doktora denk gelmek önemli olan..düşüklerin en büyük nedenlerinden biri troid zaten..Allahım cümlemizin bebeklerini korusun.sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin...

Son düzenleme:

bende troid hastasıyım (((((((( 1,5 yıldır ilaç kullanıyorum düzende şimdi ama ömür boyu kullanacakmışım

troid için ne gerekiyorsa yapın bayanlar abimin 7 aylık bebegi var çok şükür erken teşhis oldugundan cücelik denilen hastalıktan kurtulucak ALLAHın izniyle

bende troid hastasıyım (((((((( 1,5 yıldır ilaç kullanıyorum düzende şimdi ama ömür boyu kullanacakmışım

canım ilaç la kontrol altına alındıysa korkma bende kullanıyorum..hipotroidi benim kisi yani yavaş çalışanı..doktor ilaçlarını aksatmadığın sürece sorun yok diyor..ben kızımdada kullanmıştım..benim hep hamileliklerde yükseliyor,normalde sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…