kizlar slm hepinizin bebisleri hayirli ugurlu olsun 40. haftalari
gormek nasip olsun bende bu gun hamile oldugumu ogrendim
sadeca topigimiz var bizim rahim agzi yetmezligi yuzunden erken
dogum yapanlar yanliz ordaki arkadaslar biliyo esim bile bilmiyo
supriz olucak onada
Tebrik ederim..Herşey yolunda bence..
kizlar slm hepinizin bebisleri hayirli ugurlu olsun 40. haftalari
supriz olucak onada
selam kızlarr.. bende geldim aranıza bugün idrar testim pozitif cıktı ardına kan tahlili yaptırdım 75 cıktıadetime daha 2 gün var nasıl sonucum iyi mi?:26:
hoşgeldin hayırlı olsun canım tebrikler...
hoşgeldin ece aramıza.tebrikler,hayırlı olsun.sonucun gayet iyi.istiyorsan cuma günü testini tekrarlayabilirsin.düzgün artıp artmadığınıda kontrol etmiş olursun...
hoşgeldinnn..bence değerin normal bende adete 3 gün kala yaptırdım..50 çokmıştı hatta 40 küsürlü bişiydi tam hatırlamıyorum..ama hamilesin tebrik ederimselam kızlarr.. bende geldim aranıza bugün idrar testim pozitif cıktı ardına kan tahlili yaptırdım 75 cıktıadetime daha 2 gün var nasıl sonucum iyi mi?:26:
amin canım..hoşgeldin aramıza.kizlar slm hepinizin bebisleri hayirli ugurlu olsun 40. haftalari
supriz olucak onada
tebrik ederim ece Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bende dün test yaptırdım adetime 4 gün varken ama çıkmadı erkenmi yaptırdım acaba hamilelik belirtim çok var çünkü..
ben ılk gebelıgım de hemn sölemıstım 3 ay once kurtaj oldum onu da sölemıstım sımdı ılk 3 ay sölemeyı dusunmuyorum hatta annemlere bıle( uzaktayım o yuzden saklayabılırım
kızlar kuaförden çıktım regl oldum malesef bu ayda olmadı sizi allaha emanet ediyorum sağsalim kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah
eger unutmazsanız banada dua edin
benim eşime evlilik yıldönümü hediyem ancak bukadar olur((
canım 4 gün kala benimde negatifti 2 gün kala idrar pozitif cıktı sonra kan testide pozitif cıkttı inşallah seninledir bebişin..tebrik ederim ece Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bende dün test yaptırdım adetime 4 gün varken ama çıkmadı erkenmi yaptırdım acaba hamilelik belirtim çok var çünkü..
hoşgeldinnn..bence değerin normal bende adete 3 gün kala yaptırdım..50 çokmıştı hatta 40 küsürlü bişiydi tam hatırlamıyorum..ama hamilesin tebrik ederim
amin canım..hoşgeldin aramıza.
geç döllenme olmuş olabilir o yüzden çıkmamış olabilir hele bi bekle adet gününe kadar o zaman çıkar inşallah
canım ya, bende senin adına çok sevindiimm:)
bekleyen herkese nasip etsin Allahım..bu sebepten yüzüzünü güldürsün
çok tesadüf oldu bu ay..benimde zorlu süreçleri beraber atlattığım, desteğini aldığım arkadaşlarım var burda..
kısmet bu zamanda,burayaymış işte:))Allahım cümlemizinkini tamamına erdirsin inş
bi arada olduğumuz için mutluyum..
ben keseyi gördüm canım, cuma günü kalp atışı için gideceğim
ama ben dinlenmedeyim..riskliyim şu ara..hayırlısı bakalım, iyiyim ama şimdi
Tiroidlere, şekere, aidse, hepatite, kızamıkçığa vs. Kan pıhtılaşması için ayrı bir test yok bildiğim kadarıyla. Tam kan sayımı içinde o da.
kızlar çok halsiziimmm..sizde de var mı?
birde tv de falan yemek programları izliyom,midem bulanıo,ama sabah iki tane rafadan yumurta yedimbide rafadan diye huzursuz oldum ama napım çok güzeldi...
Midem bulanmıyo benim daha..Umarım bulanmaz.Ben doktora kasık ağrılarım var ama çok şiddetli değil dedim istersen bi hap yazabilirim dedi..Ama kabızlık yapabilir dedi.Kalsın o zaman dedimaynı durumdayım valla..kendimi 30 yaş yaşlanmıs gibi hissediorummm:S benimde ağrıodu geçti bu aralar.
.arada bir oluyor doktor normal dedi..hatta söyle bi örnek verdi..karnında sürekli büyüyen bir kist olsa bana ne sikayetle gelirdin dedi..
ağrı dedim.
ama çok sık ağrıo ve tüm gün aağrıo dedim..o hep seninle ve sürekli büyüyor tabı kı ağrı yapacak,hep seninle olduğu için de gün boyu sürebilir normal olarak dedi:)biraz karısık oldu ama idare edin:)
herkes söyledimi çevresindekilere
kızlar kuaförden çıktım regl oldum malesef bu ayda olmadı sizi allaha emanet ediyorum sağsalim kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah
eger unutmazsanız banada dua edin
benim eşime evlilik yıldönümü hediyem ancak bukadar olur((
ben de gitmedim canım, benim de ilk kontrolüm pazartesii
İyi yapmışsın cnm yalan söylemeyerekbende normalde 3 ay saklarım diodum. sonra vazgeçtşm bu fikirden. ama şimdi de erken söyledim gibi. daha kese bile görünmedi. işteki bi kaç kişiye söledim onlar herkese söledi. gerçi iştekilerin bilmesi gerekio. doktora gidince falan yalan söylemek istemedim
Canım tam kan sayımında ne yazıkki troid ve kan pıhtılaşmasına bakılmıyor..öyle olsaydı iki kez bebeklerimi kaybetmezdimÇok çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm
Allah korusun işte, biz erkenden önlemimizi alalım da, sonrası için yapabileceğimiz bir şey yok duadan başka.
Tiroidlere, şekere, aidse, hepatite, kızamıkçığa vs. Kan pıhtılaşması için ayrı bir test yok bildiğim kadarıyla. Tam kan sayımı içinde o da.
Bakın şöyle bir yazı buldum bir kadın doğumcunun yazısı.
''Kan sıvı ve hücresel kısımlar olarak kabaca iki ayrı bölümden oluşur. Kanın yapısı içinde bulunan hücrelerin ve hücrelere ait çeşitli parametrelerin hesaplanması tam kan sayımı olarak adlandırılır.
Tam kan sayımının temel amacı, kansızlık olarak bilinen anemi varlığını ve türünü saptamak. Bunun dışında enfenksiyonlardan pıhtılaşma sorunlarına kadar değişik konularda bilgi verebilir. Bir tam kan sayımı raporunda çıkan sonuçlardan biri de trombosit değeridir. Trombosit kanın pıhtılaşmasını sağlayan hücrelerdir.''
asesulfamında dediği gibi enfeksiyonlarda, pıhtılaşmada çok önemli hamilelikte. Ne kadar erken yapılırsa o kadar mantıklı.
Canım tam kan sayımında ne yazıkki troid ve kan pıhtılaşmasına bakılmıyor..öyle olsaydı iki kez bebeklerimi kaybetmezdim
Ben 2. kez kaybedince fakültede yaptırdım pıhtılaşma testini genetik bir test olduğu için 1 ayda çıkıyor ama özel merkezlerde 2 haftada alabiliyorsun tabii ama biraz tuzlu bi para ödeyerek...troidi de her doktor istemiyor ama şimdi doktorlar biraz daha iyi ayrıdan troid testi isteyen ilgili doktor çok..iyi bi doktora denk gelmek önemli olan..düşüklerin en büyük nedenlerinden biri troid zaten..Allahım cümlemizin bebeklerini korusun.sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin...
bende troid hastasıyım(((((((( 1,5 yıldır ilaç kullanıyorum düzende şimdi ama ömür boyu kullanacakmışım
bende troid hastasıyım(((((((( 1,5 yıldır ilaç kullanıyorum düzende şimdi ama ömür boyu kullanacakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?