2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben ılk gebelıgım de hemn sölemıstım 3 ay once kurtaj oldum onu da sölemıstım sımdı ılk 3 ay sölemeyı dusunmuyorum hatta annemlere bıle ( uzaktayım o yuzden saklayabılırım

neden kaybettiin ilk bebeğini belli mi geçmiş olsun inş tekrar yaşamazsın neyseki bekletmemiş bebişin hemen müjdeyi vermiş sana

kızlar kuaförden çıktım regl oldum malesef bu ayda olmadı sizi allaha emanet ediyorum sağsalim kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah
eger unutmazsanız banada dua edin
benim eşime evlilik yıldönümü hediyem ancak bukadar olur ((

herkes söyledimi çevresindekilere

söylememek daha iyi ama bazen insanın kendi iradesi dışında yayılıyor..eşim annesine söyledi ve öylece yayıldı onun yakın akrabalarından herkes biliyor..kardeşim arkadaşlarına mesaj atmış,niye söyledin dedim heyecandan dayanamamış..ben sadece bir arkadaşıma söyledim o da hamile..onun dışında kimseye söylemedim ama zor tutuyorum kendimi..

neden kaybettiin ilk bebeğini belli mi geçmiş olsun inş tekrar yaşamazsın neyseki bekletmemiş bebişin hemen müjdeyi vermiş sana

kızım hızlıca karnıma oturdu ( o gun kanamm basladı 7 haftalıktı aslında ben en az bır sene yapmak ıstemıyordum çok acı cektım kurtaj da unutmam cok zor oldu hala da unuttum dıyemem ama bebişimiz suprız yapıp kapıyı caldı

Allah en yakın zamanda gönlüne göre bebiş verir inş..

kızlar bide okulda çok yoruldum..geldim wc ye girdim..tuvalet kagıda çok pembemsi akıntı geldii..ama çok az sizdede oldumu
bende olmadı şimdiye kadar :26:

herkes söyledimi çevresindekilere
annem, daha doğrusu benim ailem biliyor.. Eşimin ailesine kese ve kalp atışından sonra söylemeyi düşünüyoruz, şirketten de 2 kişiye söyledim dayanamayıp :))

hakkında hayırlısı canım, inş temmuz annesi olursun.. Moralini bozma, hayırlı zamanda gelsin miniğiniz

ya benim hamilelik günlüğümde neden doğuma 8,5 ay kaldı yazıyo anlamadım 6haftam dolmak üzere nasıl oluyo bunun hesabı ??

nasip kısmet değilmiş dememkki zamanı gelmemiş allah tekrar yaşatmasın

ya benim hamilelik günlüğümde neden doğuma 8,5 ay kaldı yazıyo anlamadım 6haftam dolmak üzere nasıl oluyo bunun hesabı ??

bence boşver sen o hesabı tam tutmuyor ilerleyen zamanlarda doktorda söylicek çocuğun boyutu gelişimi tam zamanı belirliyotr sanırım

İşte Öyle sersemlik oluyor miden bulanıyor..Çalışıyorum ama leyla gibiyim..konsantrasyonum sıfır..

Benimde kusma olmadı henüz..Ama midem bulanıyor..Yanma yok Allahtan..Zaten çoğu şeyden tiksiniyorum...Allahtan bu ilk üç ay bebek bizim stoklarımızdan yiyormuş..

selam kızlarr.. bende geldim aranıza bugün idrar testim pozitif cıktı ardına kan tahlili yaptırdım 75 cıktı adetime daha 2 gün var nasıl sonucum iyi mi?:26:

kizlar slm hepinizin bebisleri hayirli ugurlu olsun 40. haftalari
gormek nasip olsun bende bu gun hamile oldugumu ogrendim
sadeca topigimiz var bizim rahim agzi yetmezligi yuzunden erken
dogum yapanlar yanliz ordaki arkadaslar biliyo esim bile bilmiyo
supriz olucak onada

tebrik ederim allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…