ben ılk gebelıgım de hemn sölemıstım 3 ay once kurtaj oldum onu da sölemıstım sımdı ılk 3 ay sölemeyı dusunmuyorum hatta annemlere bıle ( uzaktayım o yuzden saklayabılırım
kızlar kuaförden çıktım regl oldum malesef bu ayda olmadı sizi allaha emanet ediyorum sağsalim kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah
eger unutmazsanız banada dua edin
benim eşime evlilik yıldönümü hediyem ancak bukadar olur ((
söylememek daha iyi ama bazen insanın kendi iradesi dışında yayılıyor..eşim annesine söyledi ve öylece yayıldı onun yakın akrabalarından herkes biliyor..kardeşim arkadaşlarına mesaj atmış,niye söyledin dedim heyecandan dayanamamış..ben sadece bir arkadaşıma söyledim o da hamile..onun dışında kimseye söylemedim ama zor tutuyorum kendimi..
kızım hızlıca karnıma oturdu ( o gun kanamm basladı 7 haftalıktı aslında ben en az bır sene yapmak ıstemıyordum çok acı cektım kurtaj da unutmam cok zor oldu hala da unuttum dıyemem ama bebişimiz suprız yapıp kapıyı caldı
inşallah canım ya,günleri saymaktan geçtim saatleri sayıyorum artıkaranızda daha ilk kontrolüne gitmeyen bi ben kaldım heralde,çoğumuz gitti sanırım...
kızlar kuaförden çıktım regl oldum malesef bu ayda olmadı sizi allaha emanet ediyorum sağsalim kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah
annem, daha doğrusu benim ailem biliyor.. Eşimin ailesine kese ve kalp atışından sonra söylemeyi düşünüyoruz, şirketten de 2 kişiye söyledim dayanamayıp :))
kızım hızlıca karnıma oturdu ( o gun kanamm basladı 7 haftalıktı aslında ben en az bır sene yapmak ıstemıyordum çok acı cektım kurtaj da unutmam cok zor oldu hala da unuttum dıyemem ama bebişimiz suprız yapıp kapıyı caldı
olsun annesi sayılı zaman çabuk geçer aklını ona takma, banada doktor 10 gün sonra deyince ömür billa geçmez bu 10 gün dedim şimdide korkuyorum:18:
senin baya başladı demek miğde bulantıların kraker, leblebi,ayran iyi gelebilir.
bende kendi kendime nazar deydirdim hiç birşeyim yok diyordum iki gündür mige bulantısı değilde sanki arabada çok yolculuk etmiş gibi sersemlik var
Seninle günlerimiz aynı, benim mide bulantım yok denecek kadar az, kusma da olmadı hiç ama mide yanması felan çok var birde iştahım hiç yok, ben yemeği yemeden önce değil yedikten sonra tiksiniyorum. Iyy bunu nasıl yedim ben diye :))
Hiç almadığım kokuları almaya başladım, her şey kokuyor.
Bir de karnım 4-5 aylık gibi ona canım sıkılıyor
Benimde kusma olmadı henüz..Ama midem bulanıyor..Yanma yok Allahtan..Zaten çoğu şeyden tiksiniyorum...Allahtan bu ilk üç ay bebek bizim stoklarımızdan yiyormuş..
selam kızlarr.. bende geldim aranıza bugün idrar testim pozitif cıktı ardına kan tahlili yaptırdım 75 cıktı adetime daha 2 gün var nasıl sonucum iyi mi?:26:
kizlar slm hepinizin bebisleri hayirli ugurlu olsun 40. haftalari
gormek nasip olsun bende bu gun hamile oldugumu ogrendim
sadeca topigimiz var bizim rahim agzi yetmezligi yuzunden erken
dogum yapanlar yanliz ordaki arkadaslar biliyo esim bile bilmiyo
supriz olucak onada
selam kızlarr.. bende geldim aranıza bugün idrar testim pozitif cıktı ardına kan tahlili yaptırdım 75 cıktı adetime daha 2 gün var nasıl sonucum iyi mi?:26:
kizlar slm hepinizin bebisleri hayirli ugurlu olsun 40. haftalari
gormek nasip olsun bende bu gun hamile oldugumu ogrendim
sadeca topigimiz var bizim rahim agzi yetmezligi yuzunden erken
dogum yapanlar yanliz ordaki arkadaslar biliyo esim bile bilmiyo
supriz olucak onada