2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
troid için ne gerekiyorsa yapın bayanlar abimin 7 aylık bebegi var çok şükür erken teşhis oldugundan cücelik denilen hastalıktan kurtulucak ALLAHın izniyle

o nasıl hastalık hangi türü ameliyatlık olanmı benimki hormonal sedece ilaç kullanıyorum

bende normalde problem var işte o değer 150 ydi yani düşünün 1 ker 2 ler nerede ama şimdi normalde

bende normalde problem var işte o değer 150 ydi yani düşünün 1 ker 2 ler nerede ama şimdi normalde

kızlar çok halsiziimmm..sizde de var mı?
birde tv de falan yemek programları izliyom,midem bulanıo,ama sabah iki tane rafadan yumurta yedim bide rafadan diye huzursuz oldum ama napım çok güzeldi...
ya bende kolumu kaldıramıyorum.biri bişey sorduğunda cevap bile vermeye üşeniyorumama neredeyse hepimizde var bu halsizlik.haziran annelerine has bişey mi bu acaba:))

kızlar bide okulda çok yoruldum..geldim wc ye girdim..tuvalet kagıda çok pembemsi akıntı geldii..ama çok az sizdede oldumu
bana da oldu doktor olabilir devamlılığı yoksa problem olmaz dedi.
ya benim hamilelik günlüğümde neden doğuma 8,5 ay kaldı yazıyo anlamadım 6haftam dolmak üzere nasıl oluyo bunun hesabı ??

bunun içinden bende çıkamıyorum.40 hafta ile 9 ay arasındaki bi uyuşmazlıktan kaynaklanıyor heralde

Canım troidlere tam kan sayımında bakılmıyor zaten. Ayrı istiyor onu doktor. TSH olarak. Pıhtılaşma var mı yok mu alıntıladığım yazıda trombositlere bakılarak anlaşılıyor diyor jinekolog ama ben onun yalancısıyım Belki trombositlerden yüzeysel olarak anlaşılıyordur. :44: Senin bahsettiğin çok daha detaylı incelemedir.

Benim doktorum fazla detaycı. Seviyorum onu.

Bebeklerin içinde ne diyebilirim bilemedim. Allah sabır versin canım

Son düzenleme:

Yardımcı alabiliyorsan haftada bir yardımcı al canım. En azından ilk 3 ayı atlatana kadar...Ya da eşin yardımcı olsun sana.

Son düzenleme:
hımm sizler nasıl yapıyorsunuz yoksa benmi abartıyorum ama lekelenmem geldi o gün işte

Bana ayda bir kadın geliyordu canım. Şimdi onu haftada 1 ya da 2ye çıkarıcam. Bu hafta ayarlayamadım onun için eşim yaptı sağolsun temizliği.

Yapma bir süre, bırak en kötü ihtimal pis kalsın ev. Bebişinden kıymetli mi.

Son düzenleme:

kesinlikle evet bende öyle yaparım madem öyle eşimle yapmaya çalışırım ara ara çok kötü olduğunda birini çağırırım bebeğimden kıymetli değil eşimde sağolsun zaten fikirlerinizi için tşk ederim :):):):

Tebrik ederim canım, hayırlı olsun, Rabbim sağlıcakla kucağında görmeyide nasip etsin inşallah :)

ne güzel duydu :):):): ben birgün tututum evde durdu öylede bakıp durdum inanamadım çünkü :):): allahım isteyen herkese nasip etsin

merhabaa ARKADASLASLAR DUN BEBEGIMIZIN KALP ATISLARINI DINLEDIK COK GUZELTI PIT PIT SESLERI O KADAR GUZELDIKI ALLAH HERKESE NASIP ETSIN BU MUTLULUIK HIC BIR SEYE DEGISILMEZZZZZZZZ

merhabaa ARKADASLASLAR DUN BEBEGIMIZIN KALP ATISLARINI DINLEDIK COK GUZELTI PIT PIT SESLERI O KADAR GUZELDIKI ALLAH HERKESE NASIP ETSIN BU MUTLULUIK HIC BIR SEYE DEGISILMEZZZZZZZZ

ayyyyyyyyyyyyyyyy gözün aydınn böyle yazıları okuyunca bizede sıra gelicekmi bebeğimin kalbini duyabilcem mi bende tbr ederimm canımmm ohh demişsindr biraz daha canlı taşıyorsun içinde başka bir kalp atıyor nasıl birşey : en kısa zamanda sorunsuz banada nasip eder inşalah duydunmu gördünmü:):):)

oyle guzel atıyorkı anlatamam boyle bır sey yok dunyada hem duydum hem gordum kesenın ıcınde kucucuk bır sey allah herkese nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…