bizim isimlerimiz nasıl kızlarrr
kız olursa; Şiir Sevi
erkek olursa; Ahmet Efe
çok güzelmişbizde çevremizdeki anketleri tamamladık ve en son Emir Ata olmasına karar verdik
sen kaçıncı haftandasın cnm hamilelik takvimin yok
sen kaçıncı haftandasın cnm hamilelik takvimin yok
çok güzelmişbizde çevremizdeki anketleri tamamladık ve en son Emir Ata olmasına karar verdik
Canim henuz cinsiyeti belli degil bnm minisin,erkek olursa adas olacaklar :)
yaa ben eymen ismini cok eskiden beri seviyorum kim populer yaptiysa onuesimi zar zor ikna etmistim ben..sizin aile baya degisik isimler varmis canim mas..muaz var bizde bi tane o ismi de severim aslinda ama anlamini bilmiyorum tam olarak.bnm ismim ilginctir bide malum adresten bilirsin..cüheynenin anlami neymis? Gerci soruyorum da esimi ikna edemem ben ona,kolay isimler seviyor o
biraz önce bi öğretmen arkadaşa söylemek zorunda kaldım direk solgun görünüyorsunuz rahatsız mısınız diyince yoo iyiyim dedim bebek mi var o zaman dedi bişey diyemedim ahanda yayıldı şimdi okula
Aaaa o senin gerçek ismin mi ben öyle nickname yaptım sanmıştımmmmBenim eşin Cezayirli de ondan bu kadar değişik isim var ailede, ben bi de size türklere de uygun olanlarını söyledim. Yoksa daha neler neler var Benim de kuzenimin adı Muaz korunan sığınan falan demek. Hani maazalah diyoruz ya aynı kökten geliyo biz türkçede biraz değiştiriyoruz. Allah'a sığınma anlamında kullanılıyo. Ama Muaz bin Cebel var sahabeden asıl ona nisbeten konuluyo.
Sahabe isimleri zaten manalarından çok o şahsiyetlere ithafen konuluyo. yoksa Hatice erken doğan kız çocuğu demek bildiğin premature yani. (Gerçi ben ismime çekmişim herhalde 8,5 aylıkken doğmuşum) Fatıma sütten kesen demek. Bu örnekler çoğartılabilir...
Cuheyne çok meşhur bi arap kadın işin doğrusunu hep o bilirmiş. gidin Cuheyne'ye sorun en doğru haberi ondan alırsınız derlermiş. Hatta böyle böyle ata sözü bile olmuş. Mana olarak da gecenin son kısmı demek hani şu duaların kabul olduğu vakit var ya sanırım o kısmı.
Bak bi de Cumane ya da Cümane var (artık nasıl kolayına giderse)İnci tanesi demek. Bence güzel işim ama bunu da eşime beğendiremedim
Yapamadımtelefondan giriyorum ayarlayamadım.10+4 deyim canım
Aaaa o senin gerçek ismin mi ben öyle nickname yaptım sanmıştımmmmBenim eşin Cezayirli de ondan bu kadar değişik isim var ailede, ben bi de size türklere de uygun olanlarını söyledim. Yoksa daha neler neler var Benim de kuzenimin adı Muaz korunan sığınan falan demek. Hani maazalah diyoruz ya aynı kökten geliyo biz türkçede biraz değiştiriyoruz. Allah'a sığınma anlamında kullanılıyo. Ama Muaz bin Cebel var sahabeden asıl ona nisbeten konuluyo.
Sahabe isimleri zaten manalarından çok o şahsiyetlere ithafen konuluyo. yoksa Hatice erken doğan kız çocuğu demek bildiğin premature yani. (Gerçi ben ismime çekmişim herhalde 8,5 aylıkken doğmuşum) Fatıma sütten kesen demek. Bu örnekler çoğartılabilir...
Cuheyne çok meşhur bi arap kadın işin doğrusunu hep o bilirmiş. gidin Cuheyne'ye sorun en doğru haberi ondan alırsınız derlermiş. Hatta böyle böyle ata sözü bile olmuş. Mana olarak da gecenin son kısmı demek hani şu duaların kabul olduğu vakit var ya sanırım o kısmı.
Bak bi de Cumane ya da Cümane var (artık nasıl kolayına giderse)İnci tanesi demek. Bence güzel işim ama bunu da eşime beğendiremedim
yayılır ondan sonra da başlarlar cinsiyet tahminlerine...çok gıcık gidiyorm is yerinde biri diyor kesin oğlun olacak,diğeri diyor kesin kızz..rahatsız ediyor bu durum beni yaa.neden acaba???
valla bilmiyorum halımıydı kilim miydi ama ben asla koymam dedim o ismi. hatta dedim ki aşkım sana izin veriyorum git bi çocuk yap onun adını atlantis koy benim çocuğumun adını koyamazsın dedim amaaaan hemen gözleri açıldı ama bak ciddisin bu söylediğinde dimi aşkım sonra vay beni aldattın vay şöyle vay böyle deme demezmiay şok oldum git başımdan ben senle başedemem dedim
Evet canim o bnm gercek ismim..babam yazdirirken baya ugrasmis ama yazdirmis sonunda ismimi.muaz in sahabe ismi oldugunu biliyorum da iste verdigin orneklerdeki gibi anlami da onemli ama bak anlami da guzelmis esimi kandirabilir miyim acab?ayy zor valla iki tarafinda begendigi isim bulmak..bir de biri boyle farkli isimleri sevmiyorsa..
bizim isimlerimiz nasıl kızlarrr
kız olursa; Şiir Sevi
erkek olursa; Ahmet Efe
Tünaydın güzel annişlerrrrrrr
Öncelikle bebişlerini gören , ikili teste giren veeee cinsiyeti öğrenen annişleri çoook tebrik ederim
darısı görmeyenlerin başına:))
Babamız dün bize bir biblo hediye etti, benim çoook hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim ben de
Erkegi kendine, bayanı da bana benzetmiş aşkım:))))Eki Görüntüle 570093
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?