2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
isimler gayet güzel tatlım nuha biraz söyleyince tekrar ettirilir gibi ama olsun güzel yani

Cok cok gecmis olsun canim..

Ben erkek icin eymen ismine bayiliyorum cok eskiden beri..ama simdi cok populer oldu..bnm farkli isimlere karsi ilgim var anlami da guzeldi ama simdi her yerde kararsiz kaldim gerci tek eymen olmayacak olursa yusuf eymen olcak esimin babasinin adi yusuf erkek olursa ilk erkek torun olcak ondan babasinin adini vermek istiyor..kizda berra ismini cok seviyorum ben..esimin ananesi var adi şennuka eski bir karadeniz ismi onu veririz diyorbnm hic hosuma gitmiyor.anlamini bile bulamadim ama soylediklerine gore koyde bir cicek ismiymis

Son düzenleme:
isimler gayet güzel tatlım nuha biraz söyleyince tekrar ettirilir gibi ama olsun güzel yani

Ay bu ismi zar zor bulduk zaten Araplarda kız isimleri o kadar çeşitli ki, hem güzel hem detürkçede en kolay söylenecek bi bu geldi aklımıza bi de Neda. O da çiğ tanesi demek. Ama Nuha'nın anlamı daha güzel olduğu için onu tercih ettik. Annemin üstünde test ettim söylebildi

iyi bari canım sıkkındı canın biraz daha iyi gördüm seni

bence kızzzz

Kizlar 13+1 de bebegimin ultrasonu, cok net gelmedi bana ama anlayamadim. Sizce kz mi erkek mi?
Eki Görüntüle 569862

bana erkek gibi geldi oğluşuma benziyo sanki

oğluşuma bi sürü arkadaş geliyo oleyyy :) bizimkiler arsız mı olucak acaba canipek benimki de hemen gösterdi :) 11+2 de

iyi olmanıza sevindim ilksevcim meraklandırdın bizi çok şükür herşey yolundaymış

kızlar hayatımda en sevdiğim yemek biber dolması ...her gün yesem bıkmadan yerim sabah kahvaltılarda bile yiyodum ama şimdi beni en tiksindiren yemek biber dolması

offfffff ya şimdi sen benim canımı deli gibi dolma istettiysen napıcazzz(

ayyy valla hiç gülceğim yoktu baya sesli güldüm atlantis halı mı vardı bişey vardı sanki

bende oğluşumun ismini Rıfat Eymen koyucam canım adaş olucaklar yani :) Rıfat kayınpederimin ismi benimde :/

valla bilmiyorum halımıydı kilim miydi ama ben asla koymam dedim o ismi. hatta dedim ki aşkım sana izin veriyorum git bi çocuk yap onun adını atlantis koy benim çocuğumun adını koyamazsın dedim amaaaan hemen gözleri açıldı ama bak ciddisin bu söylediğinde dimi aşkım sonra vay beni aldattın vay şöyle vay böyle deme demezmi ay şok oldum git başımdan ben senle başedemem dedim

Ben de peygamber sahabe isimleri dışında moda olmuş isimleri pek sevmiyorum Bi furya gidiyo bikaç seninin çocuklarının ismi hep aynı oluyo Berra'nın manası da güzel Şennuka'dan da çok daha güzel bi isim Eymen yerine Yeman koyabilirsin benim görümcemin yakışıklı oğlunun adı Anam benim eşimin ailesi de 9 tane kayınvalide doğurmuş 5 tane bi görümce diğerleri de üretime geçtiler devam ediyolar Bütün güzel isimleri kapmışlar Manası da Eymenle aşağı yukarı aynı fonetiği de çok güzel Bizim çok yakın akraba olmasaydı ben koyardım ama burda kimse koymuyo öyle kapanın elinde kalıyo isimler Bi de kaynımın büyük kızının ismine bayılıyorum Cüheyne eski bi arap ismi ama türklerde telaffuz edebiliyo, yine annem üzerindeki testlerim başarılı oldu çok sevdiğim bi isim ve gördüğünüz gibi o da kapılmış Neyseki bulduğumuz isimler içime sindi

kızlar bende maltepede oturuyorum.yakın sayılırız birbirimize.pendikte nerde oturuyosun birde hangi doktora gidiyorsun ben bölge hastanesine gidiyorum pendikte

canım ben pendikte oturmuyorum iki senedir istanbul dışınA taşındım ne yazık ki bölge hastahanesi iyi bir hasTane diye biliyorum ......

canım ben 12. haftaya kadar sadece folik asit kullandım
12+1 den itibarende elevit ve demir hapı kullanıyorum.
ama elevit kullandığımdan beri yani 10 gündür yaklaşık kilo aldım sanki
doktoruma sorcam böyle bişey varsa kullanmak istemiyorum.
bazı doktorlar vitamin kullanma taraftarı değil.
aramızda varmı böyle doktoru olan?

Tünaydın güzel annişlerrrrrrr
Öncelikle bebişlerini gören , ikili teste giren veeee cinsiyeti öğrenen annişleri çoook tebrik ederim
darısı görmeyenlerin başına:))
Babamız dün bize bir biblo hediye etti, benim çoook hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim ben de
Erkegi kendine, bayanı da bana benzetmiş aşkım:))))

Çok sağolun canlarım bir de boğazım fenalık üşüyorum bunun için bir çözüm önerisi olan var mı;((?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…