Sümeyyecim isimleriniz çok hoş güle güle koyun..Nuha ne demekmiş mana olarak?
Cok cok gecmis olsun canim..iyi akşamlar annişler..hayatımın heralde en zor gecesini geçirdim gece saat ikide tuvalate kalktım ve kanamam oldu ne yapıcağımı bilemedimdoktorumun cebi kapalıydı evini arasam mı napsam sabahımı beklesem bilemedim..çok zor bi andı..duramadık sonra bağlı olduğu hasteneye gittik orda kadın doğumcu olmadığı için başka bir hastaneye gönderdiler çok kötü bir doktordu canımı çok yaktı hiç konuşmakta yok sonra bebeğimi gördüm hareketliydi baya çok mutlu oldum ama düşük tehlikesiyle yatırdılar beni..serum,iğne.. sabaha doktoruma gittim eve git yat dinlen dedi pazartesi ikili test için gidicez umarım o zamana kadar birşey olmaz dua edin lütfen..çok korktum Allahım kimseye yaşatmasın bunu..iyi haberlerle gelirim umarım..
Derin güzel bi isim bence, zaten önemli olan senin içine sinmesi. Canım sen bilirsin ama ateş koyma benceManası çok hoş değil bence sonuçta çocuklar isimlerinden çok etkileniyolar :18: Ben Kaya ismini de sevmiyorum yani niye çocuğuma kaya diyeyim dimi koca bi taş yani İlla doğal bişeyler koyacaksan Doğa, Su, Toprak falan koy bari. En azından hepsinin çağrıştırdığı güzel şeyler var Ama yine karar senin, bu benim fikrim sadece :44: Atlas güzel aslında Acun, Giray, Mirza da hoşuma giden isimlerden. Klasiklerden de Yusuf, Ahmet, Enes ve İbrahim isimlerini çok seviyorum ama kayınvalidem 6 oğlan doğurup bütün güzel isimleri kapmış ana dediğim isimleri eşim Cezayirli olduğu ben düşünemiyorum çift vatandaş olacağı için hem arapların hem türklerin rahat telaffuz edebileceği isimler bulmaya çalıştık Biz de kız olursa Meryem Nuha Erkek olursa da Emin Mervan düşünüyoruz. Doktor da %80 erkek dedi Kızlar sizce bizim isimler nasıl??? :13:Beğendiyseniz çalabilirsiniz helali hoş olsun
Kızlar walla annem her interneti açtığımda harıl harıl örgü örünceben de dayanamadım daha fazla Beyaz ve sütlü kahve ipler aldım kıza da gider erkeğe de Örgü kısmını bitiricem süslemesini 1 ay sonra cinsiyet tam olarak kesinleşinceye bırakacam inşallah Bi de tığla süslemenin inceliklerini annemden öğrenmem lazım zaten o da ocak sonu geliyo inşallah...
isimler gayet güzel tatlımnuha biraz söyleyince tekrar ettirilir gibi ama olsun güzel yani
Doktora gittim. Çok tatlı bir amcaydı. Ton ton amca.
Muayene etti bütün testlerime baktı. T4 değerin iyi korkma dedi. En önemlisi T4 dedi.
TSH 2,5 olmalı dedi. Euthyrox 25 mg yazdı ama ben onu bulamadım eczanede muadili diye Levotiron 25 mg verdiler. Yarın arayıp soracağım farkeder mi diye. Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce al dedi.
7 Ocakta bir test daha yaptır bana getir dedi.Başka bir kaç şey daha yazdı annemde guatr var deyince.
Şimdilik durumlar bunlar.
iyi aksamlar arkadaslar bende bu aksam doktora gittm 12+1 miş bebeişim fotosunu ekliyorum bakalım cinsiyet tahmiinleriniz ne olucak
yarın ikili teste gidicem ense kalınlığı normal dedi çok şükür Eki Görüntüle 569719
Kizlar 13+1 de bebegimin ultrasonu, cok net gelmedi bana ama anlayamadim. Sizce kz mi erkek mi?
Eki Görüntüle 569862
günaydınlar güzel sayfanın en güzel anneleri ve anne adayları.dun doktora gittim.ikili test sonuçlarımız temiz çıktı allaha şükür o yuzden diğer testlerı ıstemedi.bebeğimi gördum nasıl hareketli teyzelerı görmeniz lazımdı.hatta annesıne el bile salladı:) tam doktora cınsıyetı bellı mı dıye sormama kalmadan bırden karnımda bi ralli yaptı ve bacaklarını tamamen açtı ve pipisini gösterdi bize.doktorda resmını cekıp babasına hedıye ettı :)cınsel organını bu kadar net görecegimi hiç ummazdım.allahım yarabbım herseyı resmen koca bı adam gıbı meydanda:) allah ısteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...bebeğimin daha doğrusu oğluşumun sağlıklı oldugu haberını alınca daha da mutlu oluyorum.
mrb kızlar ben geldim
uzun süre yattım kanamam 2 günde durdu lekelenmemde 3-4 gün devam etti
hastaneden çıkınca annemde kaldım
şimdi iyiyim işbaşı yaptım
sayfalar çok ilerlemiş okumam mümkün değil:)
beni soran merak eden dua eden herkese çok teşekkür ederim
zor bi on gün geçirdim
Allaha şükür bebeğim iyi
kızlar hayatımda en sevdiğim yemek biber dolması ...her gün yesem bıkmadan yerim sabah kahvaltılarda bile yiyodum ama şimdi beni en tiksindiren yemek biber dolması
kızlar bebeğime isim buldum ve bu sefer karar verdim.kız olursa ''derin'' koymak istiyorum.ama erkek olursa babası karar verecek öyle anlaşmıştık.dün akşam eve geldi ve bir heyecanla buldum buldum diye bağıra bağıra.aşkım oğlum olursa adını buldum ''atlantis'' koyucam demezmiay kızlar Allah aşkına atlantis diye isim olurmu hiç :26::26::26:
Cok cok gecmis olsun canim..
Ben erkek icin eymen ismine bayiliyorum cok eskiden beri..ama simdi cok populer oldu..bnm farkli isimlere karsi ilgim var anlami da guzeldi ama simdi her yerde kararsiz kaldim gerci tek eymen olmayacak olursa yusuf eymen olcak esimin babasinin adi yusuf erkek olursa ilk erkek torun olcak ondan babasinin adini vermek istiyor..kizda berra ismini cok seviyorum ben..esimin ananesi var adi şennuka eski bir karadeniz ismi onu veririz diyorbnm hic hosuma gitmiyor.anlamini bile bulamadim ama soylediklerine gore koyde bir cicek ismiymis
iyi bari canım sıkkındı canın biraz daha iyi gördüm seni
bence kızzzz
bana erkek gibi geldi oğluşuma benziyo sanki
oğluşuma bi sürü arkadaş geliyo oleyyy :) bizimkiler arsız mı olucak acaba canipek benimki de hemen gösterdi :) 11+2 de
iyi olmanıza sevindim ilksevcim meraklandırdın bizi çok şükür herşey yolundaymış
offfffff ya şimdi sen benim canımı deli gibi dolma istettiysen napıcazzz(
ayyy valla hiç gülceğim yoktu baya sesli güldüm atlantis halı mı vardı bişey vardı sanki
Cok cok gecmis olsun canim..
Ben erkek icin eymen ismine bayiliyorum cok eskiden beri..ama simdi cok populer oldu..bnm farkli isimlere karsi ilgim var anlami da guzeldi ama simdi her yerde kararsiz kaldim gerci tek eymen olmayacak olursa yusuf eymen olcak esimin babasinin adi yusuf erkek olursa ilk erkek torun olcak ondan babasinin adini vermek istiyor..kizda berra ismini cok seviyorum ben..esimin ananesi var adi şennuka eski bir karadeniz ismi onu veririz diyorbnm hic hosuma gitmiyor.anlamini bile bulamadim ama soylediklerine gore koyde bir cicek ismiymis
kızlar bende maltepede oturuyorum.yakın sayılırız birbirimize.pendikte nerde oturuyosun birde hangi doktora gidiyorsun ben bölge hastanesine gidiyorum pendikte
bende oğluşumun ismini Rıfat Eymen koyucam canım adaş olucaklar yani :) Rıfat kayınpederimin ismi benimde :/
Güzel kuzular birşey sorucam..
Ben 14. haftamdayım, elevit ve folacin kullanıyordum..
Artık yavaş yavaş demir hapı-omega 3-kalsiyum- magnezyum desteğine geçilecek mi merak ediyorum.
Sizde durumlar nedir?
Benim elevit 2 gün önce bitti, randevum pazartesiye..
O gün sorucam ama 1 hafta nerdeyse vitamınsiz kalmak da istemiyorum..
Sizde durumlar nedir?
Doktorlarınız hangi ilaçları kullandırıyor şu an, yazarsanız çok sevinirim..
Teşekkür ederim şimdiden..
Gününüz güzel geçsin...
ay canım benim sorma biraz daha düşünse gora falan koyucak isminiben atlas istiyorum oğlum olursa ama hayırlısı tabi.peki derin nasıl kız ismi ??
Kızlar beyaz renkli akıntım çok aranızda bunu yaşayan var mı(
slm şekerler ve şeker bebişler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?