Ayyy benimde hayırlısıyla belli olsa bende düşünmeye başlasambu arada eymen ismine tam erkek ismi kızlar.
canım ben 12. haftaya kadar sadece folik asit kullandım
12+1 den itibarende elevit ve demir hapı kullanıyorum.
ama elevit kullandığımdan beri yani 10 gündür yaklaşık kilo aldım sanki
doktoruma sorcam böyle bişey varsa kullanmak istemiyorum.
bazı doktorlar vitamin kullanma taraftarı değil.
aramızda varmı böyle doktoru olan?
valla bilmiyorum halımıydı kilim miydi ama ben asla koymam dedim o ismi. hatta dedim ki aşkım sana izin veriyorum git bi çocuk yap onun adını atlantis koy benim çocuğumun adını koyamazsın dedim amaaaan hemen gözleri açıldı ama bak ciddisin bu söylediğinde dimi aşkım sonra vay beni aldattın vay şöyle vay böyle deme demezmiay şok oldum git başımdan ben senle başedemem dedim
Ah canım olmaz mı mantar olmayayım diye de günlük ped kullanmıyorum artık çamaşır değiştirmekten bi hal oldumKızlar beyaz renkli akıntım çok aranızda bunu yaşayan var mı(
Tünaydın güzel annişlerrrrrrr
Öncelikle bebişlerini gören , ikili teste giren veeee cinsiyeti öğrenen annişleri çoook tebrik ederim
darısı görmeyenlerin başına:))
Babamız dün bize bir biblo hediye etti, benim çoook hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim ben de
Erkegi kendine, bayanı da bana benzetmiş aşkım:))))Eki Görüntüle 570093
Çok sağolun canlarım bir de boğazım fenalık üşüyorum bunun için bir çözüm önerisi olan var mı;((?
merhaba haziran anneleri
temmuz annesi olarak tecrübenizden faydalanmak istedim
kızlar bu mide bulantıları kaçını haftada bitecek bende derman kalmadı ya
ay ne güzel, maşallah, bayılıyorum böyle ince düşünceli eşlere, ortada bir sebep yokken içinden gelmiş almış, benim eşim de öyledir :) maşallah size, allah nazarlardan saklasın :))))
canım ben 12. haftaya kadar sadece folik asit kullandım
12+1 den itibarende elevit ve demir hapı kullanıyorum.
ama elevit kullandığımdan beri yani 10 gündür yaklaşık kilo aldım sanki
doktoruma sorcam böyle bişey varsa kullanmak istemiyorum.
bazı doktorlar vitamin kullanma taraftarı değil.
aramızda varmı böyle doktoru olan?
Kızlar beyaz renkli akıntım çok aranızda bunu yaşayan var mı(
Canim henuz cinsiyeti belli degil bnm minisin,erkek olursa adas olacaklar :)bende oğluşumun ismini Rıfat Eymen koyucam canım adaş olucaklar yani :) Rıfat kayınpederimin ismi benimde :/
Ben de peygamber sahabe isimleri dışında moda olmuş isimleri pek sevmiyorumBi furya gidiyo bikaç seninin çocuklarının ismi hep aynı oluyo Berra'nın manası da güzel Şennuka'dan da çok daha güzel bi isim Eymen yerine Yeman koyabilirsin benim görümcemin yakışıklı oğlunun adı Anam benim eşimin ailesi de 9 tane kayınvalide doğurmuş 5 tane bi görümce diğerleri de üretime geçtiler devam ediyolar Bütün güzel isimleri kapmışlar Manası da Eymenle aşağı yukarı aynı fonetiği de çok güzel Bizim çok yakın akraba olmasaydı ben koyardım ama burda kimse koymuyo öyle kapanın elinde kalıyo isimler Bi de kaynımın büyük kızının ismine bayılıyorum Cüheyne eski bi arap ismi ama türklerde telaffuz edebiliyo, yine annem üzerindeki testlerim başarılı oldu çok sevdiğim bi isim ve gördüğünüz gibi o da kapılmış Neyseki bulduğumuz isimler içime sindi
Çok sağolun canlarım bir de boğazım fenalık üşüyorum bunun için bir çözüm önerisi olan var mı;((?
saol canım:)))
evet öyledir benim bitanem...maşallah senin eşine de sana da cnm...
Hepimize eşlerimiz kadar hatta daha da iyi güzel yürekli çocuklar nasip etsin inşallah...
kişiden kişiye değişmekle beraber 12de azalıyor, 16da bitiyor diyorlar. benim de 12de azaldı. şimdi 16yı bekliyorum. tabi 9 ay süren de var ama aklımıza kötüyü getirmeyelim, hayırlı hamilelik geçirsin herkes, bulantısız, kusmasız.
gözün aydın tatlım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinevet canım oğlum geliyor. çok mutluyum ben de gönlüme göre verdi Rabbim.
hayırlısıyla gelsin hepimizin bebekleri, sağlıkla inşallah
geçmiş olsuuun .bir daha böyle sıkıntılar yaşamazsın inşallah canımmrb kızlar ben geldim
uzun süre yattım kanamam 2 günde durdu lekelenmemde 3-4 gün devam etti
hastaneden çıkınca annemde kaldım
şimdi iyiyim işbaşı yaptım
sayfalar çok ilerlemiş okumam mümkün değil:)
beni soran merak eden dua eden herkese çok teşekkür ederim
zor bi on gün geçirdim
Allaha şükür bebeğim iyi
hiiiiikızlar hayatımda en sevdiğim yemek biber dolması ...her gün yesem bıkmadan yerim sabah kahvaltılarda bile yiyodum ama şimdi beni en tiksindiren yemek biber dolması
bende hiiiç et yiyemiyorum annenin tahmini tutar umarımaynen canım bende et diye ölürüm ama şimdi asla yemem diyorum. et balık tavuk bunların kokusunu bile almak isteimoyrum.belki de dolmayı da o yüzden yiyemedim.içinde kıyma vardı diye.ama kocamda kıymasız yemiyor hiç birşeyi .annemde diyor ki kızım senin bebeğin kız olacak erkek bebek ete düşkünlük yaparmış kızda ise etden tiksinirmişsin.
oooooooo yoooooğğğğğ atlantis denizaltı ismiiiiiikızlar bebeğime isim buldum ve bu sefer karar verdim.kız olursa ''derin'' koymak istiyorum.ama erkek olursa babası karar verecek öyle anlaşmıştık.dün akşam eve geldi ve bir heyecanla buldum buldum diye bağıra bağıra.aşkım oğlum olursa adını buldum ''atlantis'' koyucam demezmiay kızlar Allah aşkına atlantis diye isim olurmu hiç :26::26::26:
eweeet çoğumuzda var canım normalmişKızlar beyaz renkli akıntım çok aranızda bunu yaşayan var mı(
aaa ewet ben görmüştüm bunları daha öncee çok güzel çoook romantikTünaydın güzel annişlerrrrrrr
Öncelikle bebişlerini gören , ikili teste giren veeee cinsiyeti öğrenen annişleri çoook tebrik ederim
darısı görmeyenlerin başına:))
Babamız dün bize bir biblo hediye etti, benim çoook hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim ben de
Erkegi kendine, bayanı da bana benzetmiş aşkım:))))Eki Görüntüle 570093
bol bol meyve ye özellikle kivi... pekmez iç, kant iç (limonlu sıcak su) hıı bi de gün içinde bol bol su iç boğazını temizler geçmiş olsuuunÇok sağolun canlarım bir de boğazım fenalık üşüyorum bunun için bir çözüm önerisi olan var mı;((?
Yaaaa kızlar offf yaaa valla ben bıktım bu 2li test olayından bugün kartal devlet hastanesine gittiim randevumu almıştım tabi ama şansmıdır nedir 2li testimiş yapmadılar, uzman doktorlar izindeymiş 1 doktor varmış o da çok yoğunmuş sıra çokmuş ultrasonda bi bakalım 11 haftalıksa randevu veririm dedi aslında hesabıma göre 11+5 di ama 12+3 günlük çıktı minişim :)öyle çıkıncada randevu vermedi günü geçmiş oluyo dedi çünkü 1-2 hafta sonraya gün verebilirmiş yani hiçbişey yaptıramadan geri döndüm minişimi de doğru düzgün göremedim ultrasonu eskiydi sanırım sadece fasulyeye benzeyen bi karaltı görebildim ama kalbi güzel atıyo dedi doktorcuğumuz işte okadar yine hevesim kursağımda kaldı ama yarın için neolur neolmaz diye özelde devam ettiğim hastanemden randevu almıştım Allahtan yarın gitcem parayı vercez rahatımıza bakcaz neyapalım devlette kaç hastane gezdiysem yaptıramadım hem belki yarın cinsiyetini de görür doktorumuz. ben de minik parmaklarını minik buynunu göymek istiyom çok meyak ediyoyum suçmu bu ?
Yaaaa kızlar offf yaaa valla ben bıktım bu 2li test olayından bugün kartal devlet hastanesine gittiim randevumu almıştım tabi ama şansmıdır nedir 2li testimiş yapmadılar, uzman doktorlar izindeymiş 1 doktor varmış o da çok yoğunmuş sıra çokmuş ultrasonda bi bakalım 11 haftalıksa randevu veririm dedi aslında hesabıma göre 11+5 di ama 12+3 günlük çıktı minişim :)öyle çıkıncada randevu vermedi günü geçmiş oluyo dedi çünkü 1-2 hafta sonraya gün verebilirmiş yani hiçbişey yaptıramadan geri döndüm minişimi de doğru düzgün göremedim ultrasonu eskiydi sanırım sadece fasulyeye benzeyen bi karaltı görebildim ama kalbi güzel atıyo dedi doktorcuğumuz işte okadar yine hevesim kursağımda kaldı ama yarın için neolur neolmaz diye özelde devam ettiğim hastanemden randevu almıştım Allahtan yarın gitcem parayı vercez rahatımıza bakcaz neyapalım devlette kaç hastane gezdiysem yaptıramadım hem belki yarın cinsiyetini de görür doktorumuz. ben de minik parmaklarını minik buynunu göymek istiyom çok meyak ediyoyum suçmu bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?