2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ben de 12 ye kadar sadece solgarın folik asidini kullandım canım şimdi elevit ve ferrum fort kullanıyorum...
benimki de hamileliğin bitinceye kadar bunları kullanacaksın dedi..ama elevit veya demir hapı hangisi oldugunu bilmiyorum zaten açık olan iştahımı iyice açtı(((

Ah bu erkekler yok mu çok fenalar çok Nasıl da hemen üste çıkıyolar Anladığım kadarıyla espirili biri eşin bence Atlantis'i de sırf seni gıcık etmek için söylemiştir Eşim de çok yapar bana öyle gıcıklığına Ay bi de dışarda görsen bir ağır abidir herkes hatta mahallenin delisi bile nasıl saygı duyar bi bilseler evdeki halini

Kızlar beyaz renkli akıntım çok aranızda bunu yaşayan var mı(
Ah canım olmaz mı mantar olmayayım diye de günlük ped kullanmıyorum artık çamaşır değiştirmekten bi hal oldum Her çamaşır yıkamam da çamaşırlığın yarısı benim iç çamaşırlarımla doluyo :26:

merhaba haziran anneleri
temmuz annesi olarak tecrübenizden faydalanmak istedim
kızlar bu mide bulantıları kaçını haftada bitecek bende derman kalmadı ya

ay ne güzel, maşallah, bayılıyorum böyle ince düşünceli eşlere, ortada bir sebep yokken içinden gelmiş almış, benim eşim de öyledir :) maşallah size, allah nazarlardan saklasın :))))

merhaba haziran anneleri
temmuz annesi olarak tecrübenizden faydalanmak istedim
kızlar bu mide bulantıları kaçını haftada bitecek bende derman kalmadı ya

kişiden kişiye değişmekle beraber 12de azalıyor, 16da bitiyor diyorlar. benim de 12de azaldı. şimdi 16yı bekliyorum. tabi 9 ay süren de var ama aklımıza kötüyü getirmeyelim, hayırlı hamilelik geçirsin herkes, bulantısız, kusmasız.

ay ne güzel, maşallah, bayılıyorum böyle ince düşünceli eşlere, ortada bir sebep yokken içinden gelmiş almış, benim eşim de öyledir :) maşallah size, allah nazarlardan saklasın :))))

saol canım:)))
evet öyledir benim bitanem...maşallah senin eşine de sana da cnm...
hepimize eşlerimiz kadar hatta daha da iyi güzel yürekli çocuklar nasip etsin inşallah...

cnm benim doktorum eleviti kendini bitkin ve halsiz hissettiginde içersin dedi. hergün almama gerek yokmuş. önemli olan demir hapın onuda 2 günde bir alman yeterli olur dedii.

bende oğluşumun ismini Rıfat Eymen koyucam canım adaş olucaklar yani :) Rıfat kayınpederimin ismi benimde :/
Canim henuz cinsiyeti belli degil bnm minisin,erkek olursa adas olacaklar :)

yaa ben eymen ismini cok eskiden beri seviyorum kim populer yaptiysa onu esimi zar zor ikna etmistim ben..sizin aile baya degisik isimler varmis canim mas..muaz var bizde bi tane o ismi de severim aslinda ama anlamini bilmiyorum tam olarak.bnm ismim ilginctir bide malum adresten bilirsin..cüheynenin anlami neymis? Gerci soruyorum da esimi ikna edemem ben ona,kolay isimler seviyor o

Çok sağolun canlarım bir de boğazım fenalık üşüyorum bunun için bir çözüm önerisi olan var mı;((?

Öncelikle geçmiş olsun canum :2: anım limonu sık içine bal koy karıştır iç. Ara ara boğazın acıdıkça ya da kurudukça bu karışımı ya da ılık suya bal karıştırıp da içebilirsin. Hem boğazının ağrısını alır hem de öksürüğün varsa keser Allah'ın izniyle İçinin ısınmasına bal da iyi gelir ama en iyisi pekmez. Tek yiyemiyosan tahinle karıştır da ye tahin pekmez çok severim ben

inş. cnm ya doktorda 12 haftada bitecek sabırlı ol dedi
ama sanki hiç geçmeyecek gibi

evet canım oğlum geliyor. çok mutluyum ben de gönlüme göre verdi Rabbim.

hayırlısıyla gelsin hepimizin bebekleri, sağlıkla inşallah
gözün aydın tatlım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
geçmiş olsuuun .bir daha böyle sıkıntılar yaşamazsın inşallah canım

kızlar hayatımda en sevdiğim yemek biber dolması ...her gün yesem bıkmadan yerim sabah kahvaltılarda bile yiyodum ama şimdi beni en tiksindiren yemek biber dolması
hiiiii ben çok severiiim canım çekti şimdiiii ama etsiz, ekşili olacak ....
bende hiiiç et yiyemiyorum annenin tahmini tutar umarım
oooooooo yoooooğğğğğ atlantis denizaltı ismiiiiii
Kızlar beyaz renkli akıntım çok aranızda bunu yaşayan var mı(
eweeet çoğumuzda var canım normalmiş
aaa ewet ben görmüştüm bunları daha öncee çok güzel çoook romantik
Çok sağolun canlarım bir de boğazım fenalık üşüyorum bunun için bir çözüm önerisi olan var mı;((?
bol bol meyve ye özellikle kivi... pekmez iç, kant iç (limonlu sıcak su) hıı bi de gün içinde bol bol su iç boğazını temizler geçmiş olsuuun

Yaaaa kızlar offf yaaa valla ben bıktım bu 2li test olayından bugün kartal devlet hastanesine gittiim randevumu almıştım tabi ama şansmıdır nedir 2li testimiş yapmadılar, uzman doktorlar izindeymiş 1 doktor varmış o da çok yoğunmuş sıra çokmuş ultrasonda bi bakalım 11 haftalıksa randevu veririm dedi aslında hesabıma göre 11+5 di ama 12+3 günlük çıktı minişim :) öyle çıkıncada randevu vermedi günü geçmiş oluyo dedi çünkü 1-2 hafta sonraya gün verebilirmiş yani hiçbişey yaptıramadan geri döndüm minişimi de doğru düzgün göremedim ultrasonu eskiydi sanırım sadece fasulyeye benzeyen bi karaltı görebildim ama kalbi güzel atıyo dedi doktorcuğumuz işte okadar yine hevesim kursağımda kaldı ama yarın için neolur neolmaz diye özelde devam ettiğim hastanemden randevu almıştım Allahtan yarın gitcem parayı vercez rahatımıza bakcaz neyapalım devlette kaç hastane gezdiysem yaptıramadım hem belki yarın cinsiyetini de görür doktorumuz. ben de minik parmaklarını minik buynunu göymek istiyom çok meyak ediyoyum suçmu bu ?

bizim isimlerimiz nasıl kızlarrr

kız olursa; Şiir Sevi
erkek olursa; Ahmet Efe

valla malesef devlet hastaneleri tam bir rezalet cnm

e ben ikili testi 13. haftada yaptırıyor olacağımm yapası gelmemiş adamın bence aman bi daha gidip de kendini yorma paşa paşa git kendi doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…