Yapamadımtelefondan giriyorum ayarlayamadım.10+4 deyim canım
Bizim kiz olursa Asya erkek olursa Kerem ama Keremin onune Ali de koyabiliriz 2 isimliler daha basarili oluyormus galiba.
Ben de 12 ye kadar sadece solgarın folik asidini kullandım canım şimdi elevit ve ferrum fort kullanıyorum...
benimki de hamileliğin bitinceye kadar bunları kullanacaksın dedi..ama elevit veya demir hapı hangisi oldugunu bilmiyorum zaten açık olan iştahımı iyice açtı(((
cnm benim doktorum eleviti kendini bitkin ve halsiz hissettiginde içersin dedi. hergün almama gerek yokmuş. önemli olan demir hapın onuda 2 günde bir alman yeterli olur dedii.
Yaaaa kızlar offf yaaa valla ben bıktım bu 2li test olayından bugün kartal devlet hastanesine gittiim randevumu almıştım tabi ama şansmıdır nedir 2li testimiş yapmadılar, uzman doktorlar izindeymiş 1 doktor varmış o da çok yoğunmuş sıra çokmuş ultrasonda bi bakalım 11 haftalıksa randevu veririm dedi aslında hesabıma göre 11+5 di ama 12+3 günlük çıktı minişim :)öyle çıkıncada randevu vermedi günü geçmiş oluyo dedi çünkü 1-2 hafta sonraya gün verebilirmiş yani hiçbişey yaptıramadan geri döndüm minişimi de doğru düzgün göremedim ultrasonu eskiydi sanırım sadece fasulyeye benzeyen bi karaltı görebildim ama kalbi güzel atıyo dedi doktorcuğumuz işte okadar yine hevesim kursağımda kaldı ama yarın için neolur neolmaz diye özelde devam ettiğim hastanemden randevu almıştım Allahtan yarın gitcem parayı vercez rahatımıza bakcaz neyapalım devlette kaç hastane gezdiysem yaptıramadım hem belki yarın cinsiyetini de görür doktorumuz. ben de minik parmaklarını minik buynunu göymek istiyom çok meyak ediyoyum suçmu bu ?
yayılır ondan sonra da başlarlar cinsiyet tahminlerine...çok gıcık gidiyorm is yerinde biri diyor kesin oğlun olacak,diğeri diyor kesin kızz..rahatsız ediyor bu durum beni yaa.neden acaba???
yayılır ondan sonra da başlarlar cinsiyet tahminlerine...çok gıcık gidiyorm is yerinde biri diyor kesin oğlun olacak,diğeri diyor kesin kızz..rahatsız ediyor bu durum beni yaa.neden acaba???
Bende rahatsiz oluyorum, hele bir arkadasim var ikidebir fikir degistiriyor ay beni delirtecek, kendimi birseye sartlamak istemiyorum doktor soylesinde kafamiz rahat etsin gerci birini okumustum kadina hep atiyorum kiz denmis kendi doktoru ayrintili ultrason icin gitmis perinatoloji doktoru 20. Haftalarda gidiliyor galiba adam erkek demis kadinda benim doktorum kiz diyor demis adamda nasil olur %90 erkek bu demis sonra kadin tekrar kendi doktoruna gidiyor yine kiz demis eger demis o %90 diyorsa bende %100 diyorum demis.Hatta burda kk da okudum 25. Haftada falandi ay tam kafayi yemelik :)
bende hiç hoşlanmam canım bu durumdan..Allah'ın zoruna gider , kimse için dile de getirmem..
aslında sende onlarla mavra geçeceksin..
''benimde içimden..vallahi yaa kızımm yada oğlum olacakmış gibi geçiyor'' diyeceksin:13:
*bendede tam tersi canim acayip biber dolmasi cekiyor. Ilk hamileligimde de biber dolmasina as ermistim . O zaman yapmaasinida bilmiyordum malesef. Simdide cocuklar sevmedigi icin fazla yapamiyorumkızlar hayatımda en sevdiğim yemek biber dolması ...her gün yesem bıkmadan yerim sabah kahvaltılarda bile yiyodum ama şimdi beni en tiksindiren yemek biber dolması
ay canım benim sorma biraz daha düşünse gora falan koyucak isminiben atlas istiyorum oğlum olursa ama hayırlısı tabi.peki derin nasıl kız ismi ??
evet asya benim taaa genç kızlığımdan beri istediğim isim,eşim kız olursa gökçe,erkek olursa karahan diyor.doktorumuz erkek gibi dedi ama ben kız hissediyorum
Allah nazarlardan korusun , tebrik ediyorum kocani .Hep mutlu olun ailecek.:)
canım ben kilolu hamile kalmasam zaten takmam kafaya ama şimdiden 4 kilo aldım diye tırsıyorum(benimde iştah on numara
eşinin küçük jestine bayıldım buarada:))çok anlamlı bir hediye,bebişin doğuncada aynı pozu çektirir yanına koyarsın
benimde dr'um erkeğe benzetmişti ama netleşmedi 2 haftadır..
oğlum da; kızımız mı olur oğlumuz mu olur diye isimler buluyor kendince
kızımız olursa adı ASYA olacak diyor, kreş arkadaşının adıymışş..bitiriyor benii:))
hoşş bi zamanlarda caillou çok izlediğinden, kız kardeşinin adını Rosie koymayı planlıyordu:))
Karahan ismide kulağa hoş geliyor bu arada
herşey yolunda olsun,bebişler de belli olsunda;hayırlısıyla isimlerinide netleştiririz inş..
Kızlar bi de isim koyarken unisex olup olmamasına özen göstermek lazım...şahsen ben bu durumdan çok çekiyorum...
ismim ANIL...ama hepinizin de bildiği üzere daha çok erkek ismi...
Heryerde ANIL bey olarak çağrılmaktan sıkıldım...
Benim zamanımda kimsede ANIL ismi yokmuş annemler de çok isteyerek koymuşlar ama benden sonra hep erkek ismi yapmışlar anılı(((
Gerçi ben Deniz koycam çocuğumun ismini ama DENİZ her iki cinste de eşit olarak var çok problem olmuyor bence o yüzden....
evet sana katılıyorum müşterilerimizin arasında da enterasan isimler var, alev bey, derya bey, muhsin hn gibiii
bizim isimlerimiz nasıl kızlarrr
kız olursa; Şiir Sevi
erkek olursa; Ahmet Efe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?