2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bizim kiz olursa Asya erkek olursa Kerem ama Keremin onune Ali de koyabiliriz 2 isimliler daha basarili oluyormus galiba.

Bizim kiz olursa Asya erkek olursa Kerem ama Keremin onune Ali de koyabiliriz 2 isimliler daha basarili oluyormus galiba.

evet asya benim taaa genç kızlığımdan beri istediğim isim,eşim kız olursa gökçe,erkek olursa karahan diyor.doktorumuz erkek gibi dedi ama ben kız hissediyorum

canım ben kilolu hamile kalmasam zaten takmam kafaya ama şimdiden 4 kilo aldım diye tırsıyorum(benimde iştah on numara
eşinin küçük jestine bayıldım buarada:))çok anlamlı bir hediye,bebişin doğuncada aynı pozu çektirir yanına koyarsın

cnm benim doktorum eleviti kendini bitkin ve halsiz hissettiginde içersin dedi. hergün almama gerek yokmuş. önemli olan demir hapın onuda 2 günde bir alman yeterli olur dedii.

ne güzel ozaman,bende sorucam doktoruma.bakalım o ne diyecek.pazartesi gidicem ozmana kadar kullanayım bari...

canım ya şansızlık olmuşkaç kere gidip uğraştın.tarihin geçmiş değil saçmalamışlar merak etme.en iyisini yapmışsın canım kendi hastanene giderek,bebişinide doya doya görürsün inşallah annesi

yayılır ondan sonra da başlarlar cinsiyet tahminlerine...çok gıcık gidiyorm is yerinde biri diyor kesin oğlun olacak,diğeri diyor kesin kızz..rahatsız ediyor bu durum beni yaa.neden acaba???

Bende rahatsiz oluyorum, hele bir arkadasim var ikidebir fikir degistiriyor ay beni delirtecek, kendimi birseye sartlamak istemiyorum doktor soylesinde kafamiz rahat etsin gerci birini okumustum kadina hep atiyorum kiz denmis kendi doktoru ayrintili ultrason icin gitmis perinatoloji doktoru 20. Haftalarda gidiliyor galiba adam erkek demis kadinda benim doktorum kiz diyor demis adamda nasil olur %90 erkek bu demis sonra kadin tekrar kendi doktoruna gidiyor yine kiz demis eger demis o %90 diyorsa bende %100 diyorum demis.Hatta burda kk da okudum 25. Haftada falandi ay tam kafayi yemelik :)

bir de isim konusunda lastikli türkçemizi dikkate alarak koymak lazım lisede öğretmenim ve ergenler dalga geçme konusunda çok acımasız oluyorlar

yayılır ondan sonra da başlarlar cinsiyet tahminlerine...çok gıcık gidiyorm is yerinde biri diyor kesin oğlun olacak,diğeri diyor kesin kızz..rahatsız ediyor bu durum beni yaa.neden acaba???

bende hiç hoşlanmam canım bu durumdan..Allah'ın zoruna gider , kimse için dile de getirmem..
aslında sende onlarla mavra geçeceksin..

''benimde içimden..vallahi yaa kızımm yada oğlum olacakmış gibi geçiyor'' diyeceksin:13:

hakkaten kafayi yemelik bir durummus.benim cok ilginctir dogmamis bebegimin bir suru kismeti var simdiden...

evett yaaaa hakkaten iyi fikir denemeye deger canim

kızlar hayatımda en sevdiğim yemek biber dolması ...her gün yesem bıkmadan yerim sabah kahvaltılarda bile yiyodum ama şimdi beni en tiksindiren yemek biber dolması
*bendede tam tersi canim acayip biber dolmasi cekiyor. Ilk hamileligimde de biber dolmasina as ermistim . O zaman yapmaasinida bilmiyordum malesef. Simdide cocuklar sevmedigi icin fazla yapamiyorum

ay canım benim sorma biraz daha düşünse gora falan koyucak ismini ben atlas istiyorum oğlum olursa ama hayırlısı tabi.peki derin nasıl kız ismi ??

atlas cok guzel bi erkek ismi :) derin cok konuluor ama ben cok begenmiorum, zaten 3 arkadasımdan 2sinin kizi birinin oglunun adı derin. derin yerine deniz koyarım:)

evet asya benim taaa genç kızlığımdan beri istediğim isim,eşim kız olursa gökçe,erkek olursa karahan diyor.doktorumuz erkek gibi dedi ama ben kız hissediyorum

benimde dr'um erkeğe benzetmişti ama netleşmedi 2 haftadır..
oğlum da; kızımız mı olur oğlumuz mu olur diye isimler buluyor kendince
kızımız olursa adı ASYA olacak diyor, kreş arkadaşının adıymışş..bitiriyor benii:))
hoşş bi zamanlarda caillou çok izlediğinden, kız kardeşinin adını Rosie koymayı planlıyordu:))
Karahan ismide kulağa hoş geliyor bu arada

herşey yolunda olsun,bebişler de belli olsunda;hayırlısıyla isimlerinide netleştiririz inş..

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah nazarlardan korusun , tebrik ediyorum kocani .Hep mutlu olun ailecek.:)

ayyy tesekkur ederim canımmm:))) siz de inşallah hep mutlu olun ailecek

saol canım:))) çok güzel fikir aynı pozu çektirip koyarım...allahım o günleri gösterir inşallah

Kızlar bi de isim koyarken unisex olup olmamasına özen göstermek lazım...şahsen ben bu durumdan çok çekiyorum...
ismim ANIL...ama hepinizin de bildiği üzere daha çok erkek ismi...
Heryerde ANIL bey olarak çağrılmaktan sıkıldım...
Benim zamanımda kimsede ANIL ismi yokmuş annemler de çok isteyerek koymuşlar ama benden sonra hep erkek ismi yapmışlar anılı(((
Gerçi ben Deniz koycam çocuğumun ismini ama DENİZ her iki cinste de eşit olarak var çok problem olmuyor bence o yüzden....

ay sinirlerim iyice zıpladı bu işyerinde şu iki gerizekalı patron kardeşler beni delirticek biri habire klimayı kapatıyo bu soğukta çok sıcak oldu diyip duruyo cimriliğinden tuvalete gitmeye korkuyo zaten diğerinin odası ayrı ama aramızdaki kapı açık felaket derecede sigara içiyo Allahım bana sabır versin

saglikli olsunlarda..ne guzel bir evladin varmis isim dusunecek cok zamanimiz var gibime geliyor.zaman yavas ilerliyor bendee.mesaim bitti nihayet

evet sana katılıyorum müşterilerimizin arasında da enterasan isimler var, alev bey, derya bey, muhsin hn gibiii

bizim isimlerimiz nasıl kızlarrr

kız olursa; Şiir Sevi
erkek olursa; Ahmet Efe

CANIM ahmer efe cok karizmatik hoş bir isim
ama
siiir sevi cok sıcak gelmedi bana kusura bakma:44:

ben kız olursa defne
erkek olursa çınar düşünüyorum ama kesin değil henüz, mete ismini de beğeniyorum bideeeee

oo isim muhabbettine başlanmış ne güzel :) bende aklımdakileri söyleyeyim hemen.
erkek çocuğum olursa Çınar ismine bayılan bir kişi olarak Ali Çınar koyabilirim. kızım olursa eğer henüz karar veremedim ama Beliz olabilir diye düşünüyorum ama vurulduğum bir kız ismi olmadı henüz.

bir de çocuklar isminin özelliklerini taşıyabiliyor
örneğin hayatımda gördüğüm bütün Efe ismini taşıyan çocuklar yerinde duramayan aktif, kendi bildiğini okuyan biraz hafif asi çocuklardı bir nevi efe gibilerdi :)
gerçi her şeyi isime bağlamamak gerekiyo yetiştirme tarzıyla da çok alakalı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…