2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kız ya da erkek diyince ne yorum yapsan diğerini gücendirirsin gibi oluyo sanırım ondan bi de farazi konuşmalar ya bunlar boş boş ondan canın sıkılıyordur senin

ben sırf bu yuzden kimseye soylemek istemiordum cinsiyet belli olmadan ama paylasmadan da olmyor. bence kiz mi erkek miden cok "bence kız olsun kiz daha sana bakar?" yorumları cok canımı sıkıor... bi debazı anneler zate gunde bir acık cay iciorum aaaa napıorsun icme cay hic mi bebegini dusunmuorsun falan dior ya cinlerim tepeme cıkıor.

evet ya çok haklısın, birde böyle bi zihniyet var.. sanki kendi geleceğimizi garanti altına almak için doğuruyormuşuz da, bakıcı arıyormuşuz gibii

kızlar topiğin durgunluğu,- malum site değil- , diimiii?
buraları boş bırakmayalımm lütfenn:13:

benim de öyle canım adım poyraz, poyraz hanım diyen cıkmadı henuz :) deniz cok guzel bi isim cok begeniorum ozellikle oglum olsa koymak isterdim ama gorumcemin ismi :)

evet ya çok haklısın, birde böyle bi zihniyet var.. sanki kendi geleceğimizi garanti altına almak için doğuruyormuşuz da, bakıcı arıyormuşuz gibii

kiz olursa dizinin dibinden ayrılmaz, sana yakın olur hastalıgında bakar. erkek olursa korur kollar, yaslılıgında ezdirmez maddi destek olur
Kendimize bakıcı doguruyoruz sankı. annem de kız olsun diyor ama 2 kizi var bilmior ki erkek cocugu.

canım artık hemen herkes çalışıyor ya, hangimiz annemizin dizinin dibindeyizki..değilmi
şimdi herkes çalışma hayatının yoğunluğunda..
belki eskiden öyleydi diye söylüyorlar..çünkü bende çok duyuyorum..bu ara daha çok duymaya başladım hatta, kızım olsun istiyor herkes..
Allahım hakkımızda hayırlısını versin,evlat seçmek ne haddimize.. hepsi canımız kanımız.. bizim için neyin hayırlı olup olmadığını bilemeyiz..takdir Allah'ın

annem benden 17 yas buyuk. gencken arkadas gibi değildik, annemdi sonucta cekinirdim, o bir cok seyimi saklardım. ama yas ilerledikce aradakı fark kapandı simdi arkadas gibiyiz. ben 32 o 49 yasında, cok yakınız, birlikte herseyı yaparız. ama benim cocugumla aramda olacak 33 yas. Yani o 32 yasına geldiğinde ben 65 olacagım. Ne kadar kizim da olsa arkadas gibi olamayacagız ki aramızda yas farkı cok, bir de yeni nesil.. Annem sanior ki her kizi olan bizim gibi yakın olacak.

annen, genç anne olmanın avantajlarını yaşamış ne güzel..
dediğin gibi bizlerde yaş arası biraz açıldı yavrularla.. dediğin gibi birde yeni nesil, nasıl olacak bakalım

Geçmiş olsun canım
gebelikte antibiyotik kullanımı oluyor muki:26:

Canım hamilelerin kullanabileceği antibiyotikler var,doktrda ona göre veriyor zaten...yinede almamaya direndim ama en on dayanamadım... kendi sağlığım düzelmediği için onuda kötü etkiliyormuş...:18:

günaydın annecikler nasılsınız..10 gündür başım çoook ağrıyorrrrrrr

tatlım geçmiş olsun.benmde çok ağrım oluyordu ilk başta bebişten kaynaklı sandım ama sonradan anladıkki sinüzitimden kaynaklı ağrım oluyormuş...belki seninde öyle olabilir..dikkat et iyi bak kendine..

annen, genç anne olmanın avantajlarını yaşamış ne güzel..
dediğin gibi bizlerde yaş arası biraz açıldı yavrularla.. dediğin gibi birde yeni nesil, nasıl olacak bakalım

ben de aynı durumdayım ama dert etmemek lazım, sonuçta bizim çocuklarımızın anne-babaları ortalama kendilerinden 30-35 yaş büyük olacaklar ve yeni bir anne-baba ilişki modeli oluşacak :) şöyle bir durum daha var, biz daha olgun anne-babalar olacağız, arkadaş gibi olunca bazen yarışma moduna da giriyo anne-babalar, bizde şefkat daha ağır basar bence...

Son düzenleyen: Moderatör:

Biz de eşimle anlaşma yaptik erkek olursa eşim kız olursada ben koyucam eşim şimdiden koydu gerçi Alperen diyo bende kiz olursa Afra veya nesibe bi kaç tane daha var ama bakalim

Hoşbulduk asemmm önce hafif geçmişe bi göz gezdirdim..nasılsın ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…