2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
daha iyiyim canım.. garip haller var üstümde.. eve gitmek istiyorum bir an önce
sen nasılsın, nasılsınız yavruyla? heryerde durgunluk var, nedendir dersin

sorma canım bende farkettim forum durgun bu ara..soğuklar yaramadı:)..iyiyiz canım şükür..bebeğin hareketlerini hissetmeye çalışıyorum 2 gündür ..bugün hafif bi kıpırtı vardı ama bebekmiydi bağısak hareketimi bilemedim..hissedemeyince telaşlanıyorum haliyle:18:

iyidir annesi iyi..
sakin ortamda kendini dinlersen, hissedersin muhakkak
bi kaç haftaya daha hareketleri daha iyi hissederiz sanırımm
öpüyorum seniii.. çıkıyorum cnm:79:

evet bende aynı fikirdeyim insanlar isimlerinin özelliklerini taşıyor sanki. benim tanıdığım bütüüün Ahmet ler çooooook iyi insanlardır. iş arkadaşlarım oldu, iki tane eniştem olduu, kayınpederim Ahmeeet oldum olası severim Ahmet leri... ben evlenmeden öncede oğlum olursa Ahmet olsun adı derdim. rahmetli eniştem var çok genç yaşta kaybettik çok severdim. eniştem değil abim gibiydi... çook iyi bir insandı melek gibi... zaten melek oldu adı Ahmet soyadı Efe bende onun anısına Ahmet Efe olsun diyorum Efe faktörünü göze alıcam artık hem kayınpederimede jest olur çok seviyo beni zaten "kızım sen beni dövsende ben sana kızmam" diyor
kız olursa babamız Şiir istiyor... şiire çook ilgili bir şahsiyettir kendileri
bakalım hayırlısı artık bu ayın 29 unda belli olur inşallah

Biz de eşimle anlaşma yaptik erkek olursa eşim kız olursada ben koyucam eşim şimdiden koydu gerçi Alperen diyo bende kiz olursa Afra veya nesibe bi kaç tane daha var ama bakalim

biz de bu anlasmayı yaptık, tum gostergeler erkek dediği icin esim rahattı ama dunkız olabilir diyince doktor korkar oldu cunku ben ya pera ya da eva diyorum kiz icin, sinir oluyor :)

Yarın ikili teste gidiyorum.. Dua edin bana kızlar.. Bebeğimi göreceğim diye nasıl heyecanlandım

Yeni topik neden açıldı eski topik neden kapandı kızlar:26::26:

Yarın ikili teste gidiyorum.. Dua edin bana kızlar.. Bebeğimi göreceğim diye nasıl heyecanlandım

Yaptıracakmısın yoksa sonuçları almaya mı gideceksin yarın
canım inş hiçbir problem çıkmaz bebeğin sağlıklıdır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…