daha iyiyim canım.. garip haller var üstümde.. eve gitmek istiyorum bir an önce
sen nasılsın, nasılsınız yavruyla? heryerde durgunluk var, nedendir dersin
iyidir annesi iyi..
sakin ortamda kendini dinlersen, hissedersin muhakkak
bi kaç haftaya daha hareketleri daha iyi hissederiz sanırımm
öpüyorum seniii.. çıkıyorum cnm:79:
oo isim muhabbettine başlanmış ne güzel :) bende aklımdakileri söyleyeyim hemen.
erkek çocuğum olursa Çınar ismine bayılan bir kişi olarak Ali Çınar koyabilirim. kızım olursa eğer henüz karar veremedim ama Beliz olabilir diye düşünüyorum ama vurulduğum bir kız ismi olmadı henüz.
bir de çocuklar isminin özelliklerini taşıyabiliyor
örneğin hayatımda gördüğüm bütün Efe ismini taşıyan çocuklar yerinde duramayan aktif, kendi bildiğini okuyan biraz hafif asi çocuklardı bir nevi efe gibilerdi :)
gerçi her şeyi isime bağlamamak gerekiyo yetiştirme tarzıyla da çok alakalı tabi.
evet bende aynı fikirdeyim insanlar isimlerinin özelliklerini taşıyor sanki. benim tanıdığım bütüüün Ahmet ler çooooook iyi insanlardır. iş arkadaşlarım oldu, iki tane eniştem olduu, kayınpederim Ahmeeet oldum olası severim Ahmet leri... ben evlenmeden öncede oğlum olursa Ahmet olsun adı derdim. rahmetli eniştem var çok genç yaşta kaybettik çok severdim. eniştem değil abim gibiydi... çook iyi bir insandı melek gibi... zaten melek oldu adı Ahmet soyadı Efe bende onun anısına Ahmet Efe olsun diyorum Efe faktörünü göze alıcam artık hem kayınpederimede jest olur çok seviyo beni zaten "kızım sen beni dövsende ben sana kızmam" diyor
kız olursa babamız Şiir istiyor... şiire çook ilgili bir şahsiyettir kendileri
bakalım hayırlısı artık bu ayın 29 unda belli olur inşallah
Biz de eşimle anlaşma yaptik erkek olursa eşim kız olursada ben koyucam eşim şimdiden koydu gerçi Alperen diyo bende kiz olursa Afra veya nesibe bi kaç tane daha var ama bakalim
biz de bu anlasmayı yaptık, tum gostergeler erkek dediği icin esim rahattı ama dunkız olabilir diyince doktor korkar oldu cunku ben ya pera ya da eva diyorum kiz icin, sinir oluyor :)
benim de öyle canım adım poyraz, poyraz hanım diyen cıkmadı henuz :) deniz cok guzel bi isim cok begeniorum ozellikle oglum olsa koymak isterdim ama gorumcemin ismi :)