sen hiç dert etme bunları elbet bakan biri olur şimiden strese girme. Benim kayınvalidem de 1 ay ben bakarım 1 ay annen diyor oel şeymi olur dedim bende o çoçuğun tamamen dengesi bozulur benım annem bakıcak o daha rahat dedim kayınvalıdemın 2. Evliliği başındaki adamda biraz huysuz adamın çoçuklarıda o binada oturyor sonra laf ederler kıskanırlar felan hiç strese sokamam valla kendimi annem bakıcak dedim noktayı koydum eşimde annen baksın dedi. Biraz baskın olucan şekerim bunlar böle olanlardan anlıyorlar annen gelicek diye surat asma gıbı bır luksu yok kımse kusura bakmasın
Merhaba
Biri şikayet etti hoş bir cümle olmaz.
Bu konuda bir rahatsızlık varmış ve kötü içerik butonu ile konu yönetime bildirilmiştir, diyelim. Herkesin kendine göre haklı tarafları var ve ben Angel ile telefon görüşmemde her şeyi açık açık anlattığıma inanıyorum.
Bu sebeple konuyu sürekli taze tutmak konu dışı mesaj olacağından ricam konuyu artık kapatmanız. Zaten yapılan eleştiride konu dışı mesaj esastı, aynı hatayı yeniliyoruz.
kızlar biz de şimdi doktor teyzemizin yanından geliyoruz. 2li testimiz nihayet yapıldı boyumuz 6 cm olmuş, 12+4günlüğüz yani günümüzden 5-6 gün önde çıktık, ense kalınlığımız 1.6mm, burnumuzu da gösterdik ama kukumuzu göstermedik elimiz ayağımız kıpır kıpırdı ama çok büyük haeketler yapmadık o yüzden doğru açıyı yakalayamadı doktor teyzemiz, artık merakla bekliycem ama sağlıklı olması herşeyden önemli tabi. en son olarak kan tahlli verdik 10 gün sonra gelin sonucunuzu almaya ddediler, biraz uzun geldi ama önemli değil benim içim rahat o tahlili de prosedüre uygun olsun diye verdim zaten oh yaaa kurtuldum 2li testimi de atlattım resimlerimizi de eklemeye çalıştım umarım becerebilmişimdir. kızlar ben pek anlayamıyorum NUBA göre cinsiyet tahmini yaparmısınız..
canım herşey iyi güzel sende kendi bakış açını yazmışsın saygı duyarım.
herkes heryere girmekte üye olmakta paylaşım yapmakta özgürdür kimse kimseyi zorla bir baskı altına sokmadı öncelikle sıkıntımız bu.
her yerde bir emek var bir birliktelik ama bu durumun diğer siteyle bağdaştırılması çok yanlış orda paylaşım yapanların ben burda eksik kaldığını hiç görmedim ve bu sebeptende sırf bana göre hala öyle canları istedi diye şikayet etmeleri büyük haksızlık
şahsınıza ait bit saygısızlık mı oldu? tehdit mi edildin? terbiyesizlik mi yapıldı? hayır
nolduda birlik beraberlik varken güzel şeyler paylaşıyorken şikayet etme bölme isteği duydular anlayamadım.
kimse amacına ulaşmadı bu durumda sadece gereksiz gerginlik oldu ve aşıldı.
angel_lost arkdaşımız kazen le telefonda görüştü ve güzelce anlaşmaya varıldı her iki tarafta birbirini anlamış oldu.
sadece ohh şikayet ettik gördüler huzursuzluk olmuştu biz doğruyu yaptık diyen şikayet eden kişilerin kısa süreliğine kendilerini tatmin etmiş oldular o kadar.
kızlar biz de şimdi doktor teyzemizin yanından geliyoruz. 2li testimiz nihayet yapıldı boyumuz 6 cm olmuş, 12+4günlüğüz yani günümüzden 5-6 gün önde çıktık, ense kalınlığımız 1.6mm, burnumuzu da gösterdik ama kukumuzu göstermedik elimiz ayağımız kıpır kıpırdı ama çok büyük haeketler yapmadık o yüzden doğru açıyı yakalayamadı doktor teyzemiz, artık merakla bekliycem ama sağlıklı olması herşeyden önemli tabi. en son olarak kan tahlli verdik 10 gün sonra gelin sonucunuzu almaya ddediler, biraz uzun geldi ama önemli değil benim içim rahat o tahlili de prosedüre uygun olsun diye verdim zaten oh yaaa kurtuldum 2li testimi de atlattım resimlerimizi de eklemeye çalıştım umarım becerebilmişimdir. kızlar ben pek anlayamıyorum NUBA göre cinsiyet tahmini yaparmısınız..
kızlar angelle telefonda konuştum
kazenle görüşmüş biri şikayet etmiş onu
ama sorunu çözmüşler
çoğu arkadaşımızın bulantılarının ve kötü olduğu dönemlere denk geldi topiğin
biraz sessizliği ve hemen o sitede gruplaştılar yaftasını yapıştırdılar
herkimse bu çirkin davranışı yapan hiç yakışmadı bizim topiğimize
Polemik yaratmak için söylemiyorum ama şöyle bir durum var süreç yönetimi!
Biri kötü içerik bildirmiş bu hak tanınmış mı? tanınmış, kimseyi bunun için yargılayamayız. Gerisi bunu değerlendirmesi gerekenlerde ve site kurallarında.
Ben kendimce uygun olmayacağını söyledim bu benim hakkım senin dediğin gibi, başka bir yerde paylaşım yapmak da onun iradesi karışmam zaten karışmadım da.
Ama eleştiriye açık olmak lazım, ben de bir yerde senin gibi düşünüyorum. Ben hoşnut olmadığım bir durumda kendimi geri çekerek tavrımı almıştım meseleye de karışmadım
Belki muhabbeti bölmenin anlamı yoktu ama böleni de yargılayamayız. Duygusalız sadece biraz daha mantıklı bakalım meseleye fikrim sadece bu.
vallahi doğru diyosun aman huzursuzluk olmasın aramız açılmasın diye zaten ona sus buna sus . Baktırmazsada çalışsın madem. Evlendiğimizden beri benim ikimizin maaşıyla anca geçiniyoduk dengeler değişnce ses çıkaracağını sanmıyorum :d çok sağol canım ya stres mtres kendime kuruntu başka bişe değil
Merhaba
Biri şikayet etti hoş bir cümle olmaz.
Bu konuda bir rahatsızlık varmış ve kötü içerik butonu ile konu yönetime bildirilmiştir, diyelim. Herkesin kendine göre haklı tarafları var ve ben Angel ile telefon görüşmemde her şeyi açık açık anlattığıma inanıyorum.
Bu sebeple konuyu sürekli taze tutmak konu dışı mesaj olacağından ricam konuyu artık kapatmanız. Zaten yapılan eleştiride konu dışı mesaj esastı, aynı hatayı yeniliyoruz.
Çok duygusal bakmamak gerek böyle bir durumda, hormonlu olabiliriz ama biraz mantık katmak lazım bu konuya.
Kimsenin başka birinin emeğine haksızlık etme lüksü olamaz.
Kurallar var, bu kurallar aslında hepimizin haklarını koruyor.
Örneğin benim başka hiçbir sosyal paylaşım sitesine üyeliğim yok! Kimseyi oradan takip edemem ve herkes burada diye buradayım.
Biz bir süreci paylaşıyoruz en hassas sürecimizi.
Aynı hassasiyete sahip birisi olarak bu sosyal paylaşım sitesi konuları çıktığından beri kendimi biraz geri çektim sadece takip ettim.
Dışarıdan biraz bakın ve objektif olmaya çalışın topik durgunlaştı ve bir parça bir şeyler koptu oraya kayan bazı! arkadaşlar buraya az ya da hiç gelmemeye başladı.
Şahsım adına bu benim için dert değil ama burada bir şekilde toplanmış ve ortaya çıkmış bir grubu baltalamak art niyetli olmasa da hoş değil. Mantıklı bakın.
Kimsenin güvenilirliği, kişiliği, vs benim değerlendireceğim konular değil, ceza almalarına da sevinmedim.
Bence yaptığımız hata biraz amacını aşmak oluyor, hepimiz burada özel durumumuzla ilgili paylaşımlarda bulunmak üzere bulunuyoruz.
Bizim arkadaşlığımız, samimiyetimiz böyle bir durumda site yönetiminin ilgilendiği bir konu olamayacaktır.
Geçenlerde bir konu geçmişti, üniversite mezunu olmak görgülü kültürlü olmak vs gibi.
1 üniversite bitirmiş diğerine devam eden bir ev hanımı olarak yazıyorum, Ajdar diye bir vatandaş vardı makine mühendisi "nane nane" diye şarkı söyleyip tv de zıplıyordu.Ama makine mühendisi! Böyle şeyler insanın kendisiyle ilgili özel durumudur, kendini nasıl yetiştirirsen öyle devam edersin.
Üniversitede bir arada yaşamanın kurallarını, görgü, nezaket kurallarını, örf ve adetleri öğretmiyorlar. Kanunları ve haklarını öğreniyorsun aldığın derse göre.
Demek istediğim burada da bir emek var bizim de katkı sağladığımız eğer gerçekten değer veriyorsak zaten sahip çıkmalıyız.
Ama kimsenin de hayatı buradan ibaret değil, uclara taşımanın alemi yok.
tabi canım boşuna stres yaporsun hiç takma .biz 8. Yılımızda evlendik eşimle ilkokul arkadaşıyız. çok severim eşimi onun annesi onun canı benım annem benım canım, hersey bi kenara bende anne adayıyım asla senın annen şöle de bölede demem eşime çünkü ne ekersem onu biçerim hiç sevmem kayınvalidemi hemde hiç ama bunu ne eşim bilir ne de kendı dışardan baktığında farkedilmez 1 seneyi geçti evleneli daha bir kere kızım dememiştir bana o kadar kıskanırki oğlunu benden benım kendı annemden bunlar hep soğuttu beni ama napım nasıl diyim eşimeki anneni sevmıyorum diyememki nasıl kırar bu onu nasıl üzülür polyanacılık oynuyorum hep hiç bişeyime karıştırmıyorum kendı kararlarımı kendım verıyorum eşimde destek olunca sorun olmadan kalkıyoruz altından bakalım çoçuk olunca ne olcak onu çok merak ediyorum bende ne doluymuşum ben sayende bunları yazmak rahatlattı benı ::)
Ama canım zaten burası açık herkese açık bir sitede üye olmayan birisi bile googleye yazsın 2013 haziran anneleri diyeHamileliğim ilk günlerinden beri aktif bir üye olarak böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten beni çok rahatsız ettiBi de siz erkekmişsiniz biz özel hayatımıza dair çok mahrem şeyler paylaştık burda :18: siz onları görebiliyormuşsunuz ben KK sadece bayanlara özel diye biliyodum ama bu benim bilgisizliğimden ya da çok iyi araştırmamadan kaynaklandığı için kimseye diyecek bi lafım yok Ama kimse ahlaka mugayir bir paylaşım yapmadığı ya da başkalarına hakaret etmediği sürece grup kapatmak üyeleri banlamak bana çok da adil gelmedi Bunca üyesi ve tecrübesi olan bir sitenin yöneticilerini daha profesyonel ve daha centilmen davranmalarını beklerdim, kendi açımdan hayal kırıklığına uğradım Sitedeki sızlanmalardan haberdardım ve hep o arkadaşlara bunun şahsi bir durum olmadığı sadece sayfaların çok hızlı ilerlemesinden kaynaklandığını kendimce açıklamaya da çalışmıştım ama pek bir faydası olmamış sanırım yöneticiye şikayet edecek kadar ileri gittiklerine göre Benim de yazdığım şeylere cevap verilmediği olmadı mı, oldu tabi ama bunu hiç şahsi olarak almadım Bazen de arkadaşların sorularına ya da benzerlerine cevap veriyorduk ama geçmişi takip edemedikleri için kale alınmadıklarını iddia ediyolardı Kimse bütün vaktini buraya hasretmek zorunda değil tabi ki, hepimizin geçmişi takip etmediği günler oluyo ama en azından bir suçlamada bulunmadan daha adil olmaya çalışmalarını temenni ederdim Ayrıca bu gruptaki bayanların hayatlarının en hassas döneminde oldukları bir kadın sitesi yöneticisi olarak bilmeli ve daha müsamahakar olmalıydınız diye düşünüyorum :44: Bu yazdıklarımdan dolayı da belki beni de banlayacaksanız böyle bişey yaparsanız şaşıracağımı da sanmıyorum :44: ama bu durum karşısında sessiz kalmak da vicdanımı rahatsız edecekti Saygılarımla...
Çok duygusal bakmamak gerek böyle bir durumda, hormonlu olabiliriz ama biraz mantık katmak lazım bu konuya.
Kimsenin başka birinin emeğine haksızlık etme lüksü olamaz.
Kurallar var, bu kurallar aslında hepimizin haklarını koruyor.
Örneğin benim başka hiçbir sosyal paylaşım sitesine üyeliğim yok! Kimseyi oradan takip edemem ve herkes burada diye buradayım.
Biz bir süreci paylaşıyoruz en hassas sürecimizi.
Aynı hassasiyete sahip birisi olarak bu sosyal paylaşım sitesi konuları çıktığından beri kendimi biraz geri çektim sadece takip ettim.
Dışarıdan biraz bakın ve objektif olmaya çalışın topik durgunlaştı ve bir parça bir şeyler koptu oraya kayan bazı! arkadaşlar buraya az ya da hiç gelmemeye başladı.
Şahsım adına bu benim için dert değil ama burada bir şekilde toplanmış ve ortaya çıkmış bir grubu baltalamak art niyetli olmasa da hoş değil. Mantıklı bakın.
Kimsenin güvenilirliği, kişiliği, vs benim değerlendireceğim konular değil, ceza almalarına da sevinmedim.
Bence yaptığımız hata biraz amacını aşmak oluyor, hepimiz burada özel durumumuzla ilgili paylaşımlarda bulunmak üzere bulunuyoruz.
Bizim arkadaşlığımız, samimiyetimiz böyle bir durumda site yönetiminin ilgilendiği bir konu olamayacaktır.
Geçenlerde bir konu geçmişti, üniversite mezunu olmak görgülü kültürlü olmak vs gibi.
1 üniversite bitirmiş diğerine devam eden bir ev hanımı olarak yazıyorum, Ajdar diye bir vatandaş vardı makine mühendisi "nane nane" diye şarkı söyleyip tv de zıplıyordu.Ama makine mühendisi! Böyle şeyler insanın kendisiyle ilgili özel durumudur, kendini nasıl yetiştirirsen öyle devam edersin.
Üniversitede bir arada yaşamanın kurallarını, görgü, nezaket kurallarını, örf ve adetleri öğretmiyorlar. Kanunları ve haklarını öğreniyorsun aldığın derse göre.
Demek istediğim burada da bir emek var bizim de katkı sağladığımız eğer gerçekten değer veriyorsak zaten sahip çıkmalıyız.
Ama kimsenin de hayatı buradan ibaret değil, uclara taşımanın alemi yok.
ben bu hafta 700 gr vermisim. 13 haftada 2.5 kilo almıstım, dedğin gibi sigara bırak, sporu bırak, meyveydi suttu ye, ustune vitamin. bi de pis bogazlık olunca aldım, bir kere midem bulanmadı tabı onun da etkisi var. bu hafta istahım kapandı canım istemedi abur cubur 700 gram vermisim tam 2 kilodayım simdi, hedefim 24. haftayı 5 kilo ile tamamlamak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?