2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

vallahi doğru diyosun aman huzursuzluk olmasın aramız açılmasın diye zaten ona sus buna sus . baktırmazsada çalışsın madem. evlendiğimizden beri benim ikimizin maaşıyla anca geçiniyoduk dengeler değişnce ses çıkaracağını sanmıyorum çok sağol canım ya stres mtres kendime kuruntu başka bişe değil

peki dediğiniz gibi olsun
biz hep sorunlarımızı aramızda çözerdik
bikaç kişi sevgiyle yaklaşmadı o kadar diyelim
ilginize ve angelle konuşup çözmenizede teşekkür ederiz

Maşallah bebişine resim çok net olmadığından pek anlaşılmıyor cnm ama sanki ben kız gibi hissettim :) 2'li test ben yaptırmadım ama seninkinin iyi çıkmasına sevindim cnm :) benimde kontrolum haftaya bende cinsiyetini çok merak ediyorum allah hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Polemik yaratmak için söylemiyorum ama şöyle bir durum var süreç yönetimi!
Biri kötü içerik bildirmiş bu hak tanınmış mı? tanınmış, kimseyi bunun için yargılayamayız. Gerisi bunu değerlendirmesi gerekenlerde ve site kurallarında.
Ben kendimce uygun olmayacağını söyledim bu benim hakkım senin dediğin gibi, başka bir yerde paylaşım yapmak da onun iradesi karışmam zaten karışmadım da.
Ama eleştiriye açık olmak lazım, ben de bir yerde senin gibi düşünüyorum. Ben hoşnut olmadığım bir durumda kendimi geri çekerek tavrımı almıştım meseleye de karışmadım
Belki muhabbeti bölmenin anlamı yoktu ama böleni de yargılayamayız. Duygusalız sadece biraz daha mantıklı bakalım meseleye fikrim sadece bu.

hadi hayırlı olsun canım.. Önce sağlıklı olsun sonra gönlünden geçen olsun.. biz de haftaya öğrenicez bakalım hayırlısı hepimiz için :)

Kızlar öncellikle herkes buraya duygularını, yaşadıklarını, heyecanlarını paylaşmak için geliyor. Sosyal çevremdede bi sürü arkadaşlarım var anlatabilecegim ama onlara anlatmak konuşmak zevk vermiyor bana çünkü beni anlamaları için benim gibi olmaları gerekiyor Sizler hepiniz bana benziyorsunuz benim gibi hayatınızın anlamını bekliyorsunuz ve ben ne yaşıyorsam 1 gün önce yada sonra aynılarını yaşıyorsunuz. Onun için burası bizim için çok önemli,, işe gelir gelmez ilk yaptıgım şey bu topige gelmek.. Neden çünkü sadece kendi yaşadıklarım degil sizin yaşadıklarınız da heyecanlandırıyor beni. Huzur buluyorum. Onun niçin topikteki gerilim bir an önce bitsin engellenen arkadaşlar geri gelsin paylaşımlar çoğalsın herkes bebişinden bahsettin istiyorum

katılıyorum sana ilksev
erkes herkesin yorumlarını beğenmek zorunda değil kimisine gereksiz konuşulmuş gibi gelir, kimisi en yakınına anlatamadığı şeyleri burada paylaşır başkası beğenir bir diğeri beğenmez. kimisi de arada girer sadece bilgi almak için girer. ben senin muhabbetini beğenmiyorum sen çok gereksiz konuşuyorsun diye direkt yöneticiye şikayet edildiğini burada gördüm ben. madem birinde istemediğin bir konu var neden o na direkt olarak söylemiyorsun ya da neden foruma yazmıyorsun.
hakaret yok, küfür yok, kötü içerik yok e ne var bence çocukluk var ilginçlik var.
bir şikayetin olunca başkasına söylersen (yetiştirirsen) ne derlerdi 'ispiyoncu' değil mi? e biz bu yaşı çoktan geçtik her birimiz olgun ve akıllı kadınlarız o zaman bu şikayet niyeydi ya da gerek varmıydı neden bu yol seçildi. sorun varsa halledilemezmiydi bence halledilirdi. ama farklı yol seçildi.

ya da ben mi çok geniş düşünüyorum sorunlar bu şekilde mi halledilmeli şikayetle mi olmalı.. böyle mi oluyor artık.. yoksa ben mi geride kaldım bilemedim!

Belki duruma bu çok sinirlenen arkadaşlar bana da kızacaklar ama bence de konuyu kapatalım artık ve topik üzerinden gidelim... Konudan biraz uzaklaşılıyor gibi oluyor ve sonra yeniden hooop biri birşey yazıyor... Son mesajları takip ederek gidersek bence çok daha verimli ilerleyebiliriz... Sonuçta birşeyler olmuş ve bitmiş, kurallar varmış, uygulanmış uygulanmamış vs vs vs... Giden arkadaşlarımızın da genelde ban ları açılmış, şimdilik sorun yok... Madem ki böyle bir hassasiyet var bundan sonra daha fazla dikkat edilir işte, olacak olan bu...

eğer şikayet ettiğin yetkililerde diğer mesajlarınıda okur bir bütünlüğün sonucunda sonuca ulaşırlarsa bu doğru olur.
evet herkes şikayet etmekte özgür buna laf yok ama kişisel şahsın adına birşey oldumu? hayır böyle olmadığı sürece ben bunu etik bulmuyorum.
eleştiri olur evet ama eleştirinin sonucunda tek tarafa bu cezayı kesmek veya herşeyden sorumlu tutulması yanlıştır.
bu site kimsenin değil biz kullanıcılarız girer yazar çıkarız, heleki hamilelik gibi hassas bir dönemdeysek nasıl burda herşeyi paylaşıp dertleşiyorsak bazı durumlar daha geniş olabilir.
herkes istediği yere yazar yazmaz, biri diğeriyle daha iyidir diğerinin siteye gider paylaşır özelini kime ne?
kimse kimsenin burda hafiyeliğine ihtiyaç yok sonuçta, site kuralları belli yapılanlar belli.
fazlada uzatma gereği duymuyorum çünkü sonuçlanmış bir durum.
nasıl kişiler darılıp gücenip haklarını kullandılarsa bende şimdi bu hakkımı kullanıyorum.

tabi canım boşuna stres yaporsun hiç takma .biz 8. Yılımızda evlendik eşimle ilkokul arkadaşıyız. çok severim eşimi onun annesi onun canı benım annem benım canım, hersey bi kenara bende anne adayıyım asla senın annen şöle de bölede demem eşime çünkü ne ekersem onu biçerim hiç sevmem kayınvalidemi hemde hiç ama bunu ne eşim bilir ne de kendı dışardan baktığında farkedilmez 1 seneyi geçti evleneli daha bir kere kızım dememiştir bana o kadar kıskanırki oğlunu benden benım kendı annemden bunlar hep soğuttu beni ama napım nasıl diyim eşimeki anneni sevmıyorum diyememki nasıl kırar bu onu nasıl üzülür polyanacılık oynuyorum hep hiç bişeyime karıştırmıyorum kendı kararlarımı kendım verıyorum eşimde destek olunca sorun olmadan kalkıyoruz altından bakalım çoçuk olunca ne olcak onu çok merak ediyorum bende ne doluymuşum ben sayende bunları yazmak rahatlattı benı ::)

Hamileliğim ilk günlerinden beri aktif bir üye olarak böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten beni çok rahatsız etti Bi de siz erkekmişsiniz biz özel hayatımıza dair çok mahrem şeyler paylaştık burda :18: siz onları görebiliyormuşsunuz ben KK sadece bayanlara özel diye biliyodum ama bu benim bilgisizliğimden ya da çok iyi araştırmamadan kaynaklandığı için kimseye diyecek bi lafım yok Ama kimse ahlaka mugayir bir paylaşım yapmadığı ya da başkalarına hakaret etmediği sürece grup kapatmak üyeleri banlamak bana çok da adil gelmedi Bunca üyesi ve tecrübesi olan bir sitenin yöneticilerini daha profesyonel ve daha centilmen davranmalarını beklerdim, kendi açımdan hayal kırıklığına uğradım Sitedeki sızlanmalardan haberdardım ve hep o arkadaşlara bunun şahsi bir durum olmadığı sadece sayfaların çok hızlı ilerlemesinden kaynaklandığını kendimce açıklamaya da çalışmıştım ama pek bir faydası olmamış sanırım yöneticiye şikayet edecek kadar ileri gittiklerine göre Benim de yazdığım şeylere cevap verilmediği olmadı mı, oldu tabi ama bunu hiç şahsi olarak almadım Bazen de arkadaşların sorularına ya da benzerlerine cevap veriyorduk ama geçmişi takip edemedikleri için kale alınmadıklarını iddia ediyolardı Kimse bütün vaktini buraya hasretmek zorunda değil tabi ki, hepimizin geçmişi takip etmediği günler oluyo ama en azından bir suçlamada bulunmadan daha adil olmaya çalışmalarını temenni ederdim Ayrıca bu gruptaki bayanların hayatlarının en hassas döneminde oldukları bir kadın sitesi yöneticisi olarak bilmeli ve daha müsamahakar olmalıydınız diye düşünüyorum :44: Bu yazdıklarımdan dolayı da belki beni de banlayacaksanız böyle bişey yaparsanız şaşıracağımı da sanmıyorum :44: ama bu durum karşısında sessiz kalmak da vicdanımı rahatsız edecekti Saygılarımla...

Hadi kapatalım artık bu konuyu bence
Kazen ve diğer yöneticiler boş yere birini siteden atmaz veya haksız yere banlamazlar
muhakkak haklı bir gerekçesi vardır buna canı gönülden inanıyorum
bu sitede çok aktif biriyim.o yüzden biliyorum Kazenin veya diğerlerinin nasıl bir yönetici olduğunu
bende geçmişte banlandım kaç gün siteye girmeme cezası puan cezası aldım
ama banlanılmakta haklıydım.Biliyordum hatamı.Ve bu sitenin adil olduğuna inanıyorum

helal sana ağzına sağlık. işte bende aynen bunu söylüyorum yasaklar hep tatlıdır arkadaşlar ama cezasını da kabul edersek

Hadi kapatalım artık bu konuyu bence
Kazen ve diğer yöneticiler boş yere birini siteden atmaz veya haksız yere banlamazlar
muhakkak haklı bir gerekçesi vardır buna canı gönülden inanıyorum
bu sitede çok aktif biriyim.o yüzden biliyorum Kazenin veya diğerlerinin nasıl bir yönetici olduğunu
bende geçmişte banlandım kaç gün siteye girmeme cezası puan cezası aldım
ama banlanılmakta haklıydım.Biliyordum hatamı.Ve bu sitenin adil olduğuna inanıyorum

Rabbim biliyor da kadınları anne olmayla ödüllendiriyor. İdare etmesen zaten ne gittiğin yerde durursun ne de kimseyle anlaşırsın. Bende kayınvalidemi sevmem o da beni sevmez ama bi gör nası yalandan kikirdiyoruz birbirimize o hep beni düşünür bende hep onu kim için eşim için üzülmesin o onun annesi. Aynen senin gibi işte polyanna göbek adımız benimki biraz işibilen bir kayınvalide.. mesela şmdi bakmak istemiyorum diye bana sinyal veriyor sürekli yarın öbürgün benim annem baksa gider oğluna bana teklif etmediniz ki adam yerine koymadınız diye ayak yapar işte boyle yapınca bide üstüne eşim ona hak verince çıldırıyorum. haklıyken haksız oluyorum :d: : ay neler neler ayol valla senaryo yazmaktan bihal oldum %99 gerçekleşir de yani ahanda buraya yazıyorum

Ama canım zaten burası açık herkese açık bir sitede üye olmayan birisi bile googleye yazsın 2013 haziran anneleri diye
hemen çıkıyor.Kazende bizim yazdığımız mahremi şeyleri oturup tek tek nerde okuyacak
binlerce kadın var.binlerce paylaşım var.daha ne konular var.bide Kazenin tek işi bu değildir eminim
yani bilgisayarın başına oturup 24 saat burda bizim yazdıklarımızı okumuyordur eminim

Son düzenleme:

helal sana ağzına sağlık. işte bende aynen bunu söylüyorum yasaklar hep tatlıdır arkadaşlar ama cezasını da kabul edersek

arkadaşlar burda yazılanları erkeklerin görmemesi gibi bir durum yok.Eğer meraklı biriyse okur.Arama motorunuza üye girişi yapmadan bile kadınlar kulubu haziran anneleri yazsanız anında girersiniz.TAbiiii burda yazılanları merak edecek erkekler varmıdırrr??Belkide vardır zevkler renkler dicem.Bu nedenle adınızı soyadınızı yada resimlerinizi paylaşırken bu gibi durumlarıda düşünmelisiniz.Hepimiz özelimizi paylaşıyoruz fakat sadece isimlerimiz gizli:2:

şanslı kişilerdensin sen mide bulantısı yok, yiyip kilo almak yok :)

hepimiz anneliğe ilk adımı burda atıyoruz
yaşadığımız psikoloji bu kadar da fesat etmesin sizi hanımefendi ne olur!
bazı arkadaşlar nerdeyse zil takıp oynuycaklar
neyse hakketten kapansın konu
ben çıkıyorum sağlıcakla kalın arkadaşlar
mlsvt sende çık iyice rahat etsinler
boşuna gerildik bugün yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…