2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sen hiç dert etme bunları elbet bakan biri olur şimiden strese girme. Benim kayınvalidem de 1 ay ben bakarım 1 ay annen diyor oel şeymi olur dedim bende o çoçuğun tamamen dengesi bozulur benım annem bakıcak o daha rahat dedim kayınvalıdemın 2. Evliliği başındaki adamda biraz huysuz adamın çoçuklarıda o binada oturyor sonra laf ederler kıskanırlar felan hiç strese sokamam valla kendimi annem bakıcak dedim noktayı koydum eşimde annen baksın dedi. Biraz baskın olucan şekerim bunlar böle olanlardan anlıyorlar annen gelicek diye surat asma gıbı bır luksu yok kımse kusura bakmasın

arkadaslar oncekı cocugum kış bebegıydı buda yaz bebegı olacak bana farklı gelecek . bır oncekınde ucretsız 2 ay ızın almısdım 6 aylıkken bebısımı bırakdım. son gununuze kadar calsıın sonra cok lazım olacak bakalım bu yaz sıcagında nasıl buyutecegım :/ Allah yardımcımız olsun arkadaslar.

çok üzüldüm ben bu konuya
geri gelirler bence tam olarak nasıl bir tartışma yaşadılar onuda bilmiyorum

hiçbir tartışma olmadı canım
sadece bazı arkadaşlarımız, arkadaşlarımızı şikayet etmiş ,canları sıkılmış şikayet butonunu kullanalım birde demişler herhalde ki anlamsız bir sebepten, sayelerinde bu duruma geldik ama sorun çözüldü artık.

gel sen beni dinle vazgeçme sakın benimde babam rahmetli oldugu için annem tek yaşıyor zaten 49 yaşında ve çok sıkılıyor.. ben evlendim, abim bekar ama gezmyei çok seviyor iştten kalan zamanlarında yurtdışına çıkıyor. kız kardeşimde katüde okuyor trabzonda bu çocugu bizden çok istedi, eşimde zaten ev alırken anneme yakın özellikle aldı.. annemle aramızda 10 dakika mesafe var. annem işe giderken bırakırsınız akşamda alırsınız diyor. yolumuzun üstü zaten onun için çok büyük şans ve kolaylık olacak benim için.. tek kötü tarafı inanılmaz şımarık olacak çünkü annem şimdiden ona herşey serbest demeye başladı :44:

Çok duygusal bakmamak gerek böyle bir durumda, hormonlu olabiliriz ama biraz mantık katmak lazım bu konuya.
Kimsenin başka birinin emeğine haksızlık etme lüksü olamaz.
Kurallar var, bu kurallar aslında hepimizin haklarını koruyor.
Örneğin benim başka hiçbir sosyal paylaşım sitesine üyeliğim yok! Kimseyi oradan takip edemem ve herkes burada diye buradayım.
Biz bir süreci paylaşıyoruz en hassas sürecimizi.
Aynı hassasiyete sahip birisi olarak bu sosyal paylaşım sitesi konuları çıktığından beri kendimi biraz geri çektim sadece takip ettim.
Dışarıdan biraz bakın ve objektif olmaya çalışın topik durgunlaştı ve bir parça bir şeyler koptu oraya kayan bazı! arkadaşlar buraya az ya da hiç gelmemeye başladı.
Şahsım adına bu benim için dert değil ama burada bir şekilde toplanmış ve ortaya çıkmış bir grubu baltalamak art niyetli olmasa da hoş değil. Mantıklı bakın.
Kimsenin güvenilirliği, kişiliği, vs benim değerlendireceğim konular değil, ceza almalarına da sevinmedim.
Bence yaptığımız hata biraz amacını aşmak oluyor, hepimiz burada özel durumumuzla ilgili paylaşımlarda bulunmak üzere bulunuyoruz.
Bizim arkadaşlığımız, samimiyetimiz böyle bir durumda site yönetiminin ilgilendiği bir konu olamayacaktır.
Geçenlerde bir konu geçmişti, üniversite mezunu olmak görgülü kültürlü olmak vs gibi.
1 üniversite bitirmiş diğerine devam eden bir ev hanımı olarak yazıyorum, Ajdar diye bir vatandaş vardı makine mühendisi "nane nane" diye şarkı söyleyip tv de zıplıyordu.Ama makine mühendisi! Böyle şeyler insanın kendisiyle ilgili özel durumudur, kendini nasıl yetiştirirsen öyle devam edersin.
Üniversitede bir arada yaşamanın kurallarını, görgü, nezaket kurallarını, örf ve adetleri öğretmiyorlar. Kanunları ve haklarını öğreniyorsun aldığın derse göre.
Demek istediğim burada da bir emek var bizim de katkı sağladığımız eğer gerçekten değer veriyorsak zaten sahip çıkmalıyız.
Ama kimsenin de hayatı buradan ibaret değil, uclara taşımanın alemi yok.

Bende tüm gün oturarak çalışıyorum bu beni çok yoruyor
belim ağrıyor, arasıra yürüyorum ama pcye bağlı çalışmak zorundayım

aynı bende senin gibiyim masa başı çok zor ofiste çok büyük değil ki gezeyim. akşamları eve varmadan 1-2 durak önce iniyorum öyle işte 20 dk. falan yürümüş oluyorum ama yetmiyor gece heryerim ağrıyor

Tabi canım sen nasıl rahat edeceksen.sevgiyle büyüsün yeterki bilmiyorum belki bazıları kızacak bana ama cocuk sevgisi olacağına şımarık olsun nasılsa büyüyünce geçecek birde etrafımda sevhisiz büyüyen insanları görüyorum ve fark çok açık oyüzden evet annem bakıcak ben belki farklı olsun isticem ama en önemlisi çok sevicek o da bana yeter.

5 yaşında çocuk gibi şikayet etmek noluyosa varsa bi sıkıntın çıkar adam gibi yazarsın foruma ya da sıkıntın kimleyse msj atarsın.. yazık ya çok komik şeyler bunlar

kızlar angelle telefonda konuştum
kazenle görüşmüş biri şikayet etmiş onu
ama sorunu çözmüşler
çoğu arkadaşımızın bulantılarının ve kötü olduğu dönemlere denk geldi topiğin
biraz sessizliği ve hemen o sitede gruplaştılar yaftasını yapıştırdılar
herkimse bu çirkin davranışı yapan hiç yakışmadı bizim topiğimize

Siz yine iyisiniz ya annesi olanlara çok imreniyorum benim annem yok kayınvalidem de uzakta gelip gitmesi imkansız yardım edecek kimse yok tek başimayim valla Allah yardımcımız olsun ne diyelim

Onemlı olan dedıgın gıbı mınıkkus ne lıse ne unıversıte nede hıc okumamıs olmak degıldır . ınsanlara saygılı olmak.

Ben birinin şikayet etmiş olabileceğini düşünmüyorum ya da bana saçma geliyor bilmiyorum.
Şikayet etme hakkı var ama iş bu kadar ortaya çıkmadan önce bu durumdan sızlanan birini görmedim şimdiye kadar belki o yüzden anlam veremedim.
Genelde ufak tefek tartışmalar bile tatlıya bağlandı hep.

slm anneler ve bebişler nasılsınız iyisinizdir umarım..... bişeler olmuş ama anlayamadım neler oldu ya kim nereye gitti kim kimi ne için şikayet etmiş biri açıklayabilirmii???

Merhaba
Biri şikayet etti hoş bir cümle olmaz.
Bu konuda bir rahatsızlık varmış ve kötü içerik butonu ile konu yönetime bildirilmiştir, diyelim. Herkesin kendine göre haklı tarafları var ve ben Angel ile telefon görüşmemde her şeyi açık açık anlattığıma inanıyorum.
Bu sebeple konuyu sürekli taze tutmak konu dışı mesaj olacağından ricam konuyu artık kapatmanız. Zaten yapılan eleştiride konu dışı mesaj esastı, aynı hatayı yeniliyoruz.

siz yine iyisiniz ya annesi olanlara çok imreniyorum benim annem yok kayınvalidem de uzakta gelip gitmesi imkansız yardım edecek kimse yok tek başimayim valla allah yardımcımız olsun ne diyelim

allh yardımcımız olsun arkadaşım dediğin gibi kayınvaliden gelsin sizde baksın dicem onunda bi düzeni var siz ona yakın bi yerde ev tutun dicem ee sizin düzeniniz bir a ve bir b planı yapmak gerekir herzaman bir yol elbet bulunur

Siz yine iyisiniz ya annesi olanlara çok imreniyorum benim annem yok kayınvalidem de uzakta gelip gitmesi imkansız yardım edecek kimse yok tek başimayim valla Allah yardımcımız olsun ne diyelim

Ay canım kıyamam
bende gurbetteyim çok zor oluyo şimdi
annemde uzakta gelip gitti ama 1 hafta kalabildi sadece
kayınvalidemin gelmesini istemem hiç aman amannnn
bazende işte böyle tek başına olmak gerekiyor hayat bu çok zor

canım herşey iyi güzel sende kendi bakış açını yazmışsın saygı duyarım.
herkes heryere girmekte üye olmakta paylaşım yapmakta özgürdür kimse kimseyi zorla bir baskı altına sokmadı öncelikle sıkıntımız bu.
her yerde bir emek var bir birliktelik ama bu durumun diğer siteyle bağdaştırılması çok yanlış orda paylaşım yapanların ben burda eksik kaldığını hiç görmedim ve bu sebeptende sırf bana göre hala öyle canları istedi diye şikayet etmeleri büyük haksızlık
şahsınıza ait bit saygısızlık mı oldu? tehdit mi edildin? terbiyesizlik mi yapıldı? hayır
nolduda birlik beraberlik varken güzel şeyler paylaşıyorken şikayet etme bölme isteği duydular anlayamadım.

kimse amacına ulaşmadı bu durumda sadece gereksiz gerginlik oldu ve aşıldı.
angel_lost arkdaşımız kazen le telefonda görüştü ve güzelce anlaşmaya varıldı her iki tarafta birbirini anlamış oldu.
sadece ohh şikayet ettik gördüler huzursuzluk olmuştu biz doğruyu yaptık diyen şikayet eden kişilerin kısa süreliğine kendilerini tatmin etmiş oldular o kadar.

katılıyorum ve bu davranışı yapan arkadaşın gerçekten bu durumdan rahatsız olduğu için değil fesatlığından bu işi yaptığını düşünüyorum..

ben bu forumda kimseyle ne bir münakaşa nede tartışma yaşadım
saygı çerçevesini asla aşmam
ama bu çok çirkin ve kıskançlıkla yapılan bir şikayet
ee tamam angel banlansın monolisa banlansın
yarın bana gıcık olsun bu arkadaş benide banlatsın
olcak şeymi ben hep hevesle giriyorum buraya
sizle paylaşıyorum yakınlarıma anlatmadığım bazı durumlarımı
varsa derdi olan çıksın ortaya yazsın çözüm bulalım,
gerçek dostluk mertlik budur!!!
mlsvt arkadaşım doğru değilmi gerek varmıydı böyle şeylere
neyse ben daha fazla yazmıyım geriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…