selam canım kesinlikle katılıyorum. Kış annesi olmak bence daha eğlenceli.. Yazın sıcağında da bebişlerimiz rhat edecek en azından kalın kalın giydirip acaba üşüttümü diye çok endişe etmeyeceğiz allahın izniyle.. Ne kadar olsa yaz bebeği daha iyi olur bakım açısından.. Bende işe devam etmek istiyorm ama işte dediğim gibi kayınvalidem üst katımda bakmak istemiyor. Annem gelip gitse surat eder biraz tuhafben oturup bakiyim diyorum bu defa kaynanam oraya gidelim buraya gidelim beynimi yer. Kocamda pinpirikli anneci benim annem gelse söylenir diye de korkuyorum. Sonra diyorum ki amaaan boşver bir gelsin sağlıklı dünyaya da elbet bir yolunu buluruz :d
çok üzüldüm ben bu konuya
geri gelirler bence tam olarak nasıl bir tartışma yaşadılar onuda bilmiyorum
ay bilmiyim bende benim koca çok fena yahukaynanam bakmaz annesini ikna etmez de o bakmıyo diye benim annemi de istemez çok çelişkili vallahi ama diyorum ki hele bir gelsin bebişimiz bir görsün nasıl dönüyor düzen biraz sıkışsın o zaman konuşayım ki anlasın bu kız niye çalışmak istiyor diye. anlar heralde :S
Bende tüm gün oturarak çalışıyorum bu beni çok yoruyor
belim ağrıyor, arasıra yürüyorum ama pcye bağlı çalışmak zorundayım
cok sanslısınız benim annem bakamam diyor.aslında 49 yasında hic bir saglık problemi yok. aslında be de istemiorum cunku cok baglanacak, kendi yontemleri ile yetistirecek, arada cok sımartacak, cocugun kacıs noktası olcak. oyle yapma böyle davranma diyemeyeceğim, bir de en ufak bir sitemde hemen ustume gelecek cocuguna baktım o kadar diye. O yuzden ben bakıcı ile gidicem istediğinde gelsin sevsin diyorum.
hiçbir tartışma olmadı canım
sadece bazı arkadaşlarımız, arkadaşlarımızı şikayet etmiş ,canları sıkılmış şikayet butonunu kullanalım birde demişler herhalde ki anlamsız bir sebepten, sayelerinde bu duruma geldik ama sorun çözüldü artık.
sen hiç dert etme bunları elbet bakan biri olur şimiden strese girme. Benim kayınvalidem de 1 ay ben bakarım 1 ay annen diyor oel şeymi olur dedim bende o çoçuğun tamamen dengesi bozulur benım annem bakıcak o daha rahat dedim kayınvalıdemın 2. Evliliği başındaki adamda biraz huysuz adamın çoçuklarıda o binada oturyor sonra laf ederler kıskanırlar felan hiç strese sokamam valla kendimi annem bakıcak dedim noktayı koydum eşimde annen baksın dedi. Biraz baskın olucan şekerim bunlar böle olanlardan anlıyorlar annen gelicek diye surat asma gıbı bır luksu yok kımse kusura bakmasın
kızlar angelle telefonda konuştum
kazenle görüşmüş biri şikayet etmiş onu
ama sorunu çözmüşler
çoğu arkadaşımızın bulantılarının ve kötü olduğu dönemlere denk geldi topiğin
biraz sessizliği ve hemen o sitede gruplaştılar yaftasını yapıştırdılar
herkimse bu çirkin davranışı yapan hiç yakışmadı bizim topiğimize
ama sorunu çözmüşler
siz yine iyisiniz ya annesi olanlara çok imreniyorum benim annem yok kayınvalidem de uzakta gelip gitmesi imkansız yardım edecek kimse yok tek başimayim valla allah yardımcımız olsun ne diyelim
Siz yine iyisiniz ya annesi olanlara çok imreniyorum benim annem yok kayınvalidem de uzakta gelip gitmesi imkansız yardım edecek kimse yok tek başimayim valla Allah yardımcımız olsun ne diyelim
Çok duygusal bakmamak gerek böyle bir durumda, hormonlu olabiliriz ama biraz mantık katmak lazım bu konuya.
Kimsenin başka birinin emeğine haksızlık etme lüksü olamaz.
Kurallar var, bu kurallar aslında hepimizin haklarını koruyor.
Örneğin benim başka hiçbir sosyal paylaşım sitesine üyeliğim yok! Kimseyi oradan takip edemem ve herkes burada diye buradayım.
Biz bir süreci paylaşıyoruz en hassas sürecimizi.
Aynı hassasiyete sahip birisi olarak bu sosyal paylaşım sitesi konuları çıktığından beri kendimi biraz geri çektim sadece takip ettim.
Dışarıdan biraz bakın ve objektif olmaya çalışın topik durgunlaştı ve bir parça bir şeyler koptu oraya kayan bazı! arkadaşlar buraya az ya da hiç gelmemeye başladı.
Şahsım adına bu benim için dert değil ama burada bir şekilde toplanmış ve ortaya çıkmış bir grubu baltalamak art niyetli olmasa da hoş değil. Mantıklı bakın.
Kimsenin güvenilirliği, kişiliği, vs benim değerlendireceğim konular değil, ceza almalarına da sevinmedim.
Bence yaptığımız hata biraz amacını aşmak oluyor, hepimiz burada özel durumumuzla ilgili paylaşımlarda bulunmak üzere bulunuyoruz.
Bizim arkadaşlığımız, samimiyetimiz böyle bir durumda site yönetiminin ilgilendiği bir konu olamayacaktır.
Geçenlerde bir konu geçmişti, üniversite mezunu olmak görgülü kültürlü olmak vs gibi.
1 üniversite bitirmiş diğerine devam eden bir ev hanımı olarak yazıyorum, Ajdar diye bir vatandaş vardı makine mühendisi "nane nane" diye şarkı söyleyip tv de zıplıyordu.Ama makine mühendisi! Böyle şeyler insanın kendisiyle ilgili özel durumudur, kendini nasıl yetiştirirsen öyle devam edersin.
Üniversitede bir arada yaşamanın kurallarını, görgü, nezaket kurallarını, örf ve adetleri öğretmiyorlar. Kanunları ve haklarını öğreniyorsun aldığın derse göre.
Demek istediğim burada da bir emek var bizim de katkı sağladığımız eğer gerçekten değer veriyorsak zaten sahip çıkmalıyız.
Ama kimsenin de hayatı buradan ibaret değil, uclara taşımanın alemi yok.
ama sorunu çözmüşler
hiçbir tartışma olmadı canım
sadece bazı arkadaşlarımız, arkadaşlarımızı şikayet etmiş ,canları sıkılmış şikayet butonunu kullanalım birde demişler herhalde ki anlamsız bir sebepten, sayelerinde bu duruma geldik ama sorun çözüldü artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?