arkadaşlar acele cevap lütfen: ikili testte vajinal ultrason mu normal ultrason mu kullanıyorlar? bir de kan tahlili için aç karna mı gitmek lazım?
kızlar selam.bugün doktora gittik bebişimi gördüm.doktor cinsiyetini söyledi ERKEK miş
normal ultrason canım,
aç karna olman gerekmior, güzel kahvaltını yap git, ha bide çikolata ye, hareketlensin.
kızlar selam.bugün doktora gittik bebişimi gördüm.doktor cinsiyetini söyledi ERKEK miş
karından mı bakılıyor süper:) ben alttan bakılıyor diye düşündüm doktoruna göre değişir mi acaba durum benimki hep alttan bakıyor pazartesi ikili testimiz var da o yüzden merak ettim..
herkeze güzel bi hafta sonu diliyorum..
dün akkşam geç vakittte geldim ve hiç halim kalmamıştı yazamadım.. ikili testim temiz çktı çoook şükür
ama bende sorun çıktı kızlar
troid tahlillerimde sorun çıkmışşş
beni troid polikliniğine gönderdi ve pazartesi sabah erkenden gidip bütün gün o tahlil senin bu ulturason benim
gezincem
moralim bayaı bi bozuldu
..
selam arkadaslarr.. 12 gün varsa aranızda benmle flan olması lazım benm doktorum daha belli olmaz en az iki üç hafta sonra dedi.. o nası öörenmiş hemen .. bu arada adaşım bende erkek gibi hissediyorum =)))
karından bakılıyor tatlım ama iki hafta önce benim de ikili testim vardı ilk girdiğimde bebeğim sırt üstü yatmıyordu öyle yatması gerekiyormuş git çikolata ye meyve suyu iç dedi hareketlensin eğer yine göremezsem alttan bakıcam haberin olsun dedi 1.5 saat bekledim hep dua ettim dönsün bebişim diye çünkü sevmiyorum hiç alttan muayeneyi :/ neyseki bebeğim uygun pozisyonu aldı ve ölçümleri yapıldııı :))
cevap vermesekk
hanımlar belki hatırlarsınız beni baslarda yazıyodum ama sonra bulantılar ve halsızlık pesimi bırakmayınca uzaktan takıp etmeye calısır oldum sızleri
cok zor bır aydı ama sanırım yavas yavas gecıyo daha ıyıyyım bu ara cok sukur ıkılı testımız de temız cıktı
haftalardır halsızlıkten bulantıdan sacımı bıle tarayamazken bıraz duzeldım yaa hemen aklım sac boyamaya gıttı hemen ılk uc ayıda atlattık cok sukur artık serbest sanırım ama ıcım bır turlu rahat etmıyo
aynaya bakasım gelmıyo kı ben 15 gunde en kotu ayda bır sacımı boyuyurdum 8 yıldır aynı renge hemde sımdı dıplerden kendı rengını gormek cok rahatsız edıyo
kuzenlerım hamıleyken rofle bıle yaptırdılar ama ben her ıhtımale karsı dayanmak ıstıyorum
sız ne dusunuyosunuz kurtarın benı bu takıntıdan
hanımlar belki hatırlarsınız beni baslarda yazıyodum ama sonra bulantılar ve halsızlık pesimi bırakmayınca uzaktan takıp etmeye calısır oldum sızleri
cok zor bır aydı ama sanırım yavas yavas gecıyo daha ıyıyyım bu ara cok sukur ıkılı testımız de temız cıktı
haftalardır halsızlıkten bulantıdan sacımı bıle tarayamazken bıraz duzeldım yaa hemen aklım sac boyamaya gıttı hemen ılk uc ayıda atlattık cok sukur artık serbest sanırım ama ıcım bır turlu rahat etmıyo
aynaya bakasım gelmıyo kı ben 15 gunde en kotu ayda bır sacımı boyuyurdum 8 yıldır aynı renge hemde sımdı dıplerden kendı rengını gormek cok rahatsız edıyo
kuzenlerım hamıleyken rofle bıle yaptırdılar ama ben her ıhtımale karsı dayanmak ıstıyorum
sız ne dusunuyosunuz kurtarın benı bu takıntıdan
Selam, canım gayet haklısın saç konusunda biryığın beyazım var 2 parmak dşp çıktı ya çok kötüler. Genel anlamda boya önerilmesede diplere çok yedirmeden bitkisel yapılan boyalar var, onlardan yaptırıcam. 1-2 hafta daha sabır :)
benim saçlarımda boya olmadığı için şimdi ne desem boş... ama burdaki bazı arkadaşlar 3 aydan sonra organik boyayla falan boyamayı düşünüyordu yanlış hatırlamıyorsam
herkeze güzel bi hafta sonu diliyorum..
dün akkşam geç vakittte geldim ve hiç halim kalmamıştı yazamadım.. ikili testim temiz çktı çoook şükür
ama bende sorun çıktı kızlar
troid tahlillerimde sorun çıkmışşş
beni troid polikliniğine gönderdi ve pazartesi sabah erkenden gidip bütün gün o tahlil senin bu ulturason benim
gezincem
moralim bayaı bi bozuldu
karın üstü bakılıyo canım tok gitmeni istiyo dr. özelikkle..
Hamişlikten sonra kirpikleri dökülen var mı gözümde kirpik kalmadı nerdeyse
Benim saçlarımda da boya yok.
Benim de tanıdıklarım tam diplerine yani derilerine sürdürmeden boyatmışlardı saçlarını ama ne kadar doğru bir harekettir bilmiyorum.
Bende 3 gündür troid ilacı kullanıyorum canım. Benim de TSH yüksek çıktı. Senin ne çıktı ki? İlacı var üzülme ve ilacın bebişe de zararı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?