2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benim kirpiklerim değil de kaşlarım dökülüyor. Saçlarım hamilelikten önce çok dökülüyordu şimdi dökülmüyor. Vücudumun tepkileri bir anormal sanırım benim.

benimde şimdi saçlarım da var dökülme..sanki çok saçım vardı yaa..
doğumdan sonrada dökülmüştü,o zamanda anesteziden olabiliyor denmişti..hep bahanesi var bu dökülen kıl tüyünn

canım çok şükür ki,önlemini almışsın..bi zararı yok tabi,ilacı almamak zararlı..
iyisiniz umarım oğluşunlaaapzt.si randevum var, çok heyecanlıyımm

Son 20 dk önceye kadar çok iyiydik kendisiyle. Az önce bozuştuk.
Eve girmemle çıkarmam bir oldu çünkü.

Ama onun değil benim hatam. Tatlıyla aramız pek hoş değil. Arkadaşımdan çıkmadan iki tane tatlı kurabiye attım ağzıma. Biraz da trafik vardı taksici amca sağolsun dur kalk dur kalk yapınca midem alt üst oldu.

P.tesi güzel haberler getir bize annesi.

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar nasıldınız annişler ve bebişleri ben bugün en kötü günlerimden birini yaşadim inşallah siz iyisinizdir

Son düzenleme:

Benim saçımda iki tel zaten. Dökülmesin mümkünse.

tatlıyla aran yok ama,'benim oğluşum olurda nasıl canım tatlı çekmezmi' deyip zorakimi yedin yoksa:)
bozuşma annesi oğluşla,aynı çatı altındasınız nihayetinde.. yüz yüze bakıyoruz hep
mide bulantısı ,istifrada kötü oluyor.. miden azcık dinlensinde, bişeyler yemeye çalış cnm..
hayırlısıyla güzel haberlerle geliriz umarım,meraktayım:26:

neden canım hayırdır?

Hiç sorMa canim ya Rabbim kimseye yaşatmasın sabah çok fena sanciyla uyandım duramadım çok fena kabiz olmuşum afedersiniz kan geldi o derece iki saatimi lavobada geçirdim şu anda yerime oturamiyorum

Son düzenleme:
Hiç sorMa canim ya Rabbim kimseye yaşatmasın sabah çok fena sanciyla uyandım duramadım çok fena kabiz olmuşum afedersiniz kan geldi o derece iki saatimi lavobada geçirdim şu anda yerime oturamiyorum

bol bol kuru meyve tüketmelisin, hamilesin sanırım dimi, imza kısmında yazmıyor ama, kayısı incir, sıcak suya koy biraz yumuşasın öyle ye, yada bulabirsen siyah erik ye, kuru olması şart deil şuan marketlerde var, yatarken 3-4 tane ye, yada yatarken sütlü salep iç, kendine kayısı kurusundan hoşaf kaynat , sabah aç karna mide bulantıımız olduğu için yatmadan yarım saat evvel yesen bunlardan birini rahatlatır canım ya

Merhaba sevgili anne adayları,
Cuma günü ikili testimiz için doktorumuza gittik. Şükürler olsun ki ense kalınlığımız normal çıktı. Ve sanırım kızımız olacak :) Doktorumuz büyük ihtimalle kız dedi :) Bizde durumlar böyle. İşte benim miniğim :))))

Kurabiyeler çok güzeldi ama ben iki tane üst üste yiyerek şansımı çok zorladım. Tatlı yiyemeyen erkek annesi olur muymuş olurmuş. Tatlıyla hiçbir zaman aram yoktu hamileykende hiç aram yok.

Miden istifra edince rahatladı. Bugün omega 3 günü.

P.tesi günü haberini heyecanla beklicem canım.

Son düzenleme:

Evet 12+1 haftalık gebeyim benim mide bulantilarim ve çıkarmalarım çok o yüzden hiç bir şey yiyip içemiyorum ama iki gündür 2 lt ten fazla su içtim zaten 10-15 günde bir böyle oluyorum çok sağol söylediklerini dikkate alicam bu arada ben daha ikili test yaptırmadım ama doktorum ikili teste cinsiyetini söylerim dedi cumaya gidecek hayırlısı artik

Benimki tam belli değil ama doktor erkek gibi dedi ama bende tatli yiyemiyorum midemi bulandiriyo zaten öncedende çok aram yoktu sanırım cinsiyetin beslenmeyle alakası yokmuş

Son düzenleme:
iyi haftasonları herkese
salı günü ikili test için gideceğim. özledim bebeğimi, 22 kasımda görmüştüm en son.
acaba annelerimiz ne yaptılar bizi doğuma kadar beklediler ve tataaaaaa kız ya da erkek.
eşim gitmeseydi ben cinsiyetini sormayacaktım da eşim dayanamayacak galiba. çok merak ediyor.
Benim için farketmiyor cinsiyeti şu an annelik duygusu mu nedir?
eskiden kız isterdim ama

ikili testlerden sonuç alan herkese hayırlı olsun. şu ana kadar güzel haberler okudum. Allahım herkesin bebeğine sağlık versin.

15.haftadayız hala kusmalar bulantılar beni mahvediyor bugün boğazım yırtılacaktı nerdeyse
Ne zaman geçecek acep

canım hemen doktorunu ara ve hangi ilacı kullanman gerektiğini sor şurup felan verir doktorun
bende neler çektim ne şuruplar kullandım fayda etmedi ne kanamalar oldu bendede en son lavman yaptılarda 2 tane ancak öyle kurtuldum
afedersin dışkı içerde çok sertleşmeden önlemini al canım

kizlar kabiz olan arkadaslara tavsiyem magnezyum kullanin ben kullaniyorum cok faydali kramplarada iyi geliyor..
tekrardan gecmis olsun bizede yuzde yetmis kiz dedi ama ben hic tuzlu eksi seyler cnm istemiyor tep tatli yiyorum gece gunduz cikolata yiyorum..
erkek gibi bi kizim olucak herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…