2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
birçok arkadaş öğrenmiş cinsiyetleri .bende pazartesi gideceğim bakalım öğrenebilecekmiyiz.
bu arada bebişlerin hareketlerini hissedenler var mı,,geçmişe çok bakamadım çünkü girmediğimden beri çoookkk geçmişben geçen haftadan beri hissetmeye başladım hep sol tarafta hissediyorum.sizler hangi tarafta hissettiniz?

Canım sende mi öğrenmedin daha bende salı gideceğim inş gösterirler
ben çok az hissetmeye başladım yavaş yavaş
sanki bana ortada bir yerdeymiş gibi geliyor

Bu arada TSH ım yükselmiş kızlar 4,41 olmuş. Endokrin uzmanı yolları göründü bana. Az sonra arıcam doktorumu randevu alacaktı arkadaşından bana. Sanırım ilaç kullanmaya başlıcam.

tamam canım ben buldum cevabımıgenelde herkesde tsh ya düşük ya yüksek kimse yok mu benim gibi t4ün düşük olduğu acaba..neyse sanada geçmiş olsun diyim umarım hamilelik sonrası normale döner ikimizin de değerleri

Canım sende mi öğrenmedin daha bende salı gideceğim inş gösterirler
ben çok az hissetmeye başladım yavaş yavaş
sanki bana ortada bir yerdeymiş gibi geliyor

yok malesef öğrenemedim henüz,ikili testte doktor daha küçük belli olmaz dedi,inşallah çok meraklandırmadan gösterirler,bi ara sağda hissediliyorsa kız solda ise erkek diye duymuştum da ondan sordum, hakikatten ortada olunca ne oluyo ,bu tezde çürümüş oldu yani:2:çok umutlanmıştım kızım olacak diye

Benimkinin cinsiyeti ne o zaman:26::26:
bana erkek gibi geliyor du bakalım hayırlısı artık
ben gitmeden önce çikolata yiyeceğim burdaki arkadaşlardan duydum
o zaman hareket ediyomuş ama şimdi aklıma bir şey takıldı
hastanede mi yemem lazım evde yiyip öyle gitsem o zamanda olmazki
kararsız kaldım:44:

ya ben rüyamda kız gördüm o yüzden kız hissediyorum ama kendimi erkek fikrine de alıuştırayım dedim..valla öğrenmiş hemde bnm gittiğim ultrasondan daha kötüymüş

arkadaşım, ben de rüyamda kız görmüştüm, doktor bugün büyük ihtimalle erkek dedi. pek belli olmuyor rüyalar :) Allah gönlündekini nasip etsin sağlıcakla inşallah...

ben de solda hissettim hep, doktora göre de net olmamakla birlikte erkek...

kızlar kafama takılan bişi var bi kaç gündür,,doktorada sorucam gerçi ama sizinde fikrinizi almak istedim,,şimdi ben laptopu her bacaklarımın üzerinde kullanıyorum yani karnıma çok yakın oluyor,acaba bir zararı olur mu bebeğe bilemedim,,fikri olan var mı acaba:26::26:

Canım dizinin üstüne koymaman daha iyi olur
bende laptop kullanıyorum ama masanın üstünde açıyorum
yani her ihtimale karşı ne olur ne olmaz

ben de solda hissettim hep, doktora göre de net olmamakla birlikte erkek...

ben her erkek olarak hissediyorum zaten ama gönlümden geçen hayalini kurduğum bir kız,,bir oğlum var çünkü birde kızım olursa artık kapanışı yaparım diye düşünüyorumyok eğer olmazsa bir kız için üçüncü olmadı dördüncüyüde deneyebilirim

Canım dizinin üstüne koymaman daha iyi olur
bende laptop kullanıyorum ama masanın üstünde açıyorum
yani her ihtimale karşı ne olur ne olmaz

aslında bende hep öyle düşünüyorum ama zaten sabahları işte yoruluyorum eve gelip anca bi ayaklarımı uzatıp internetten dizi falan izliyorum...sandalye üzerinde de rahat olmaz herhalde,ama evet artık dikkat etmem lazım olmadı oğlumun sehpayı çekerim koltuk kenarına,,koltuğumdan vazgeçemedim yani,işten gelince yapışıp kalıyorum koltuğa,çocuğum garibim kendi halinde oynuyor,ne zaman geçecek bu uyuşuk hallerim acaba

Canım şimdi gördüm daha sorduğunu. Benim t4 üm normal Tsh da sıkıntı var. 3,7 tü en son 4.4 oldu. İlaca başladım işte. 25 mg. Umarım hamilelikle birlikte gelen bu sorun hamileliğin sonunda biter.

Ben ilk defa bu sabah hissettim. Çok bariz hissettim hemde. Sabah kapıcı geldi hızla yerimden fırladım. Geri gelip oturdum ve tam ortada kıpırdadığını hissettim. Bugüne kadar da oluyordu kıpırtılar ama onların gazdan olduğu çok aşikardı. İlk başta kıpır kıpır bir şeyler oldu sanki su dolu torbayı sallıyormuşsun da guluk guluk ediyormuş gibi ardından sola yakın bir tarafta 4 kere pıt pıt attı bir şey ve geçti. Bir daha da olmadı. Bizim yarın 15. haftamız bitiyor. 16 ya giriyoruz sanırım artık normal.

hastaneye giderken yolda ye arkasından da bol su iç,yani mesanen dolu olsun o zaman daha net gözüküyormuş,,ben öyle yapacağım

Ay sen bide çalışıyorsun nasıl yoruluyorsundur allah kolaylık versin
oğlun kaç yaşında.

Ay aynen işte tam anlattığın gibi bugün benimkide öyle oldu su dolu balon olur ya hani onu sallarsın culuk culuk eder
o şekil oldu benimkide bende karnımı tuttum elimle salladım şöyle 4-5 defa çok sarsmadım ama ne olur ne olmaz diye
şimdi dahada sevindim işteee

Son düzenleme:
Merhaba anne adayları

Yürüyüşlerimi aksattım bugünlerde malesef. İnşallah en kısa zamanda tekrar başlayacağım. Zinde kalmak ve hareketli olmak istiyorum. İkinci üç ay çok iyiymiş
çalışan haziran anneleri var mı aramız da ? nasıl zor oluyor muı? doğumdan sonra ne yapacaksınız?
İşe gidip gelmek şu an sorun değil ama kar kış bastırınca ve ağırlaşınca zor olabilir. Ben nasip olursa ücretsiz izin alıp 1 yıl bebeğime bakacağım

inşallah öyle olur canım bende 100 mg kullanıyorum ama üçüncü bir doktora daha gideceğim bakalım o ne diyecek.
benimde sanki içimde koca bir balık yüzüyor gibi oluyor.geçen gün yattığım yerde esnerken çok sert bir şekilde çarptı.çok korktum bişey oldu kesin diye çünkü resmen acıtacak şekilde vurdu.ondan sonra saatlerce hareket etmesini bekledim ..sonunda da o kıpırtıyı tekrar hissettimçok şükür rahatladım ,,
artık sürekli aklımız karnımızda olacak herhalde bundan sonra ,,yok şu kadar saat hareket etmedi ne oldu neden oynamadı hep bu tedirginlikleri yaşayacağız herhalde doğuma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…