2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bende varım canım hem çalışan anne hemde anne adayı olarak bu soruya cevap veriyorum,,zor hemde çook zor.ben inşallah doğumdan sonra önce 6 aylık ücretsiz izine ayrılıp sonra da işi bırakacağım,,
bu arada doğum izni yasası değişiyordu,uzayacaktı göya hani ne oldu.daha tık yok.ne kadarda umutlanmıştım

amin canım sağol,,oğlum 3,5 yaşında,,kardeşini heyecanla bekliyor

ay yazık kıyamam oda daha küçükmüşş ee ona kim bakıyor sen çalışırken bakıcısımı var kreşe felan mı bırakıyorsun
kıskanma felan yok demi

Çok sağol canim ya harbi Allah kimseye yaşatmasın çok zor anca yaşayanlar anlar merceğim çok iyi anlıyorum seni çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bı daha cuma günü ikili test yaptırmaya gideceğim o zaman doktoruma danıştayı umarım şimdi iyisindir

Aman aman zaten 3 hafta oldu o olayı atlatalı şimdi kuru kaysı yemeye çalışıyorum zorlada olsa
4-5 günde bir oluyor ona bile razıyım ne yapayım
o sıkıntıları çektim gecelerce uyuyamadım bulantı kusma yetmiyomuş gibi
bide o sorunum çıkmıştı ama benim kaç gün sürmüştü biliyomusun söylesem şok olursun
30-35 gün yapamamıştım
sende gittiğinde sor canım doktoruna

Ya kiyamam seninki daha da zormuş benim mide bulantilarim ve ne yersem anında geri çikarmalarimda var o yüzden yemek yemiyorum arada meyve atıştırıyorum sadece benim de 10-15 günde bı çıkıyorum oda sorunlu oluyo tabi inanır mısın doğum yapmadım ama nasıl birşey olduğunu anladım bugün resmen doğum yaptım hiç abartisiz
Rabbim şifalar versin sende dikkat et kendine canim ya çok üzüldüm inan çok zorlu aci verici birşey

Son düzenleme:

bu gidişle canım cinsiyetlerimizde aynı olmasın

afedersin ben de simdi gordum mesajı. gecmıse bakınırken.. yayla mah.de oturuyorum yoksa sen de mı tuzladasın?

ne güzel komşuyuz demekbende yayla mh. deyim

nbr mutlucum:))umarım bebişinde sende iyisinizdir:))
kız kimleri sevmiyon
kimleri seçiyon
de bi hele bizede
bilelim

Son düzenleme:

Amerikalılar'a göre tatlı yersen kız, ekşi ve tuzlu yersen erkek. Yani Türklerin tam tersi bir inanışları var. Hatta benim sürekli herşeye limon sıkıp tuz attığımı görenler oğlun olacak diyorlar bende onlara Türklere göre kızım olacak diyorum. İddiaya giriyoruz
Ama burdan gördüğüm kadarıyla onlarınki daha çok tutuyor gibi. Yoksa bana mı öyle geliyor? Gerçi bu inanışların hepsi %50 tutuyo sanırım çokta takılmamak lazım

Herkese izmirden kucak kucak sevgiler nasilsiniz bakalim

Bizim inanisimiz dogru ama insanlar yanlis biliyor sanilanin aksine hamile kaldiktan sonra degil once yersen kiz olur.Mesela eksi vb. Vucytda asidik ortam yaratir ve erkek tasiyan spermler asidik ortamda yasamaz.Ama hamilelik sonrasi biraz hurafe cunku herkesin migdesi bulandigi icin eksi ve tuzlu yiyoruz.Ama hamileligimi henuz bilmiyorken ve mide bulantisi yasamiyorken canim baklava istemisti ve saniyorumki benim kizim olacak.ARKADASLAR BOYLARİ YAZİNCA BİRSEY DİKKATİMİ CEKTİ YADA BANA OYLE GELMİS OLABİLİR mesela ayni gun hesabina gore erkek bebegi olanlarin boyu daha uzun mesela benim 11+6 da 5.1 cm di erkek olan bir kac arkadasin nerdeyse o tarihte 6 falan.Banada oyle gelmis olabilir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…