Merhaba anne adayları
Yürüyüşlerimi aksattım bugünlerde malesef. İnşallah en kısa zamanda tekrar başlayacağım. Zinde kalmak ve hareketli olmak istiyorum. İkinci üç ay çok iyiymiş
İşe gidip gelmek şu an sorun değil ama kar kış bastırınca ve ağırlaşınca zor olabilir. Ben nasip olursa ücretsiz izin alıp 1 yıl bebeğime bakacağım
benim kızımda güzel olur inşallah teyzesiönce sağlıklı sıhhatli tabii
sıranı beklerken olmaz da doktor muayene ederken olabilir allah korusun,,söyle bari çok bastırmasın karnınakazaya kurban gitmeyesin
amin canım sağol,,oğlum 3,5 yaşında,,kardeşini heyecanla bekliyor
canım hemen doktorunu ara ve hangi ilacı kullanman gerektiğini sor şurup felan verir doktorun
bende neler çektim ne şuruplar kullandım fayda etmedi ne kanamalar oldu bendede en son lavman yaptılarda 2 tane ancak öyle kurtuldum
afedersin dışkı içerde çok sertleşmeden önlemini al canım
Çok sağol canim ya harbi Allah kimseye yaşatmasın çok zor anca yaşayanlar anlar merceğim çok iyi anlıyorum seni çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bı daha cuma günü ikili test yaptırmaya gideceğim o zaman doktoruma danıştayı umarım şimdi iyisindir
Aman aman zaten 3 hafta oldu o olayı atlatalı şimdi kuru kaysı yemeye çalışıyorum zorlada olsa
4-5 günde bir oluyor ona bile razıyım ne yapayım
o sıkıntıları çektim gecelerce uyuyamadım bulantı kusma yetmiyomuş gibi
bide o sorunum çıkmıştı ama benim kaç gün sürmüştü biliyomusun söylesem şok olursun
30-35 gün yapamamıştım
sende gittiğinde sor canım doktoruna
senle de kaderlerimiz aynı,
ben de pazartesi gidiyorum, cinsiyeti görürüz inşallah, diyorum
başlarda hiç merakım yoktu; şimdi şimdi pek meraklandım
kız mı erkek mi
kız mı erkek mi diye sorup duruyorum..
:)
afedersin ben de simdi gordum mesajı. gecmıse bakınırken.. yayla mah.de oturuyorum yoksa sen de mı tuzladasın?
bu gidişle canım cinsiyetlerimizde aynı olmasın
ne güzel komşuyuz demekbende yayla mh. deyim
Bu arada konu dışı mesaja girer mi bilmiyorum ama bugün fazlasıyla konuşuldu zaten.Özelden mesaj atamadığım için buradan yayınlıyorum.
Kazen teşekkür ederim. Bizlere yaklaşırken hassasiyetlerimizi göz önüne alman, dinlemen çok önemliydi. İnsan yermeyide övmeyide bilmeli. Bu arada ban yiyen arkadaşlarım mahpusluğunuz biter bitmez gelin ya özledim ben sizleri. Ben herkesi sevmiyorum, seçiyorum aranızdan.. İstemeyende beni sevmesin. Ortak tek birşey var "RABBİM EVLATLARIMIZA SAĞLIK SIHHAT VERSİN, SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN" cümleten iyi geceler KK kızları..
kizlar kabiz olan arkadaslara tavsiyem magnezyum kullanin ben kullaniyorum cok faydali kramplarada iyi geliyor..
tekrardan gecmis olsun bizede yuzde yetmis kiz dedi ama ben hic tuzlu eksi seyler cnm istemiyor tep tatli yiyorum gece gunduz cikolata yiyorum..
erkek gibi bi kizim olucak herhalde..
kizlar iyi geceler bende 13+4 uz benim bebisime bakin nub a gore yorumlayanlardanmisiniz bakarsaniz sevinirim opuldunuz
kizlar iyi geceler bende 13+4 uz benim bebisime bakin nub a gore yorumlayanlardanmisiniz bakarsaniz sevinirim opuldunuz
Amerikalılar'a göre tatlı yersen kız, ekşi ve tuzlu yersen erkek. Yani Türklerin tam tersi bir inanışları var. Hatta benim sürekli herşeye limon sıkıp tuz attığımı görenler oğlun olacak diyorlar bende onlara Türklere göre kızım olacak diyorum. İddiaya giriyoruz
Ama burdan gördüğüm kadarıyla onlarınki daha çok tutuyor gibi. Yoksa bana mı öyle geliyor? Gerçi bu inanışların hepsi %50 tutuyo sanırım çokta takılmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?