kizlar iyi geceler bende 13+4 uz benim bebisime bakin nub a gore yorumlayanlardanmisiniz bakarsaniz sevinirim opuldunuz
:):)
Ya bendede bu ara acayip sivilce çıkıyor ,özellikle yüzümün sol tarafında ergenlikte bu kadar sivilcelenmedim ben yaaa
kızlar selam.bugün doktora gittik bebişimi gördüm.doktor cinsiyetini söyledi ERKEK miş
Merhaba sevgili anne adayları,
Cuma günü ikili testimiz için doktorumuza gittik. Şükürler olsun ki ense kalınlığımız normal çıktı. Ve sanırım kızımız olacak :) Doktorumuz büyük ihtimalle kız dedi :) Bizde durumlar böyle. İşte benim miniğim :))))Eki Görüntüle 571755 Eki Görüntüle 571754 Eki Görüntüle 571753 Eki Görüntüle 571752
kizlar iyi geceler bende 13+4 uz benim bebisime bakin nub a gore yorumlayanlardanmisiniz bakarsaniz sevinirim opuldunuz
ne oldu arkadaşlar? forumda cenaze var gibi bi sessizlik var, yoksa banlenen sayısı sanılandan daha mı fazla??? yoksa herkes pazar gezmesinde miiiii???
kızlar ilk hamile çiçişlerimizi aldıkhamile pantalonu ve bluzu aldım.bide hamile taytı aldım çok rahat.çok ta kalın,sıcak tutar hem:130:
hamile giysileri gerçekten pahalı,baktım olmicak ayrıca iki parçada kumaş aldım,becerebilirsem onlardanda hamile bluzu diktircem.umarım iyi bir terzi bulurum.
ay yazık kıyamam oda daha küçükmüşş ee ona kim bakıyor sen çalışırken bakıcısımı var kreşe felan mı bırakıyorsun
kıskanma felan yok demi
Yukari dogru cikan birsey var ama pipi gibi gelmedi eger o pipi ise erkek ama degilse kiz yine belirsizlik icindeyim :) Bu arada sivaslisiniz galiba benimde esim sivasli ben mersin ve elazig karisimiyim.Ama siz ne kadar kalabaliksiniz her yerde var bir sivasli :).Cinsiyeti belli olunca haber ver :) merak ederim
cnm bebişin gerçekten de poz vermiş gibi çok tatlı çıkmış, ben anlayamıyorum nuba göre bi yorum yapamıycam ama narin bir kız gibi hissettim
benim hala pek karnım cıkmadı yavvv...gerci yine de beli lastikli pantolonlardan giyiyorum fena gazım oluyor, ama karnımın sısmediğini sabahları anlıyoprum gaz gidince nerdeyse hala dumduz.. bekliyoz bakalım.. nerden alışveris yaptın bakalım bu yakınlardan :)
kızlaaaaarrr unnado da prima nın ıslak mendilleri indirimde 3 lü paket 6.90 normalde marketlerde 10.90 üstelik kargo bedava ben aldım şimdide koşa koşa size haber vereyim dedim
tek ve net cevap veriyorum : kız :)
kıza benzettim ben ama hayırlısı tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?