2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kizlar iyi geceler bende 13+4 uz benim bebisime bakin nub a gore yorumlayanlardanmisiniz bakarsaniz sevinirim opuldunuz

Yukari dogru cikan birsey var ama pipi gibi gelmedi eger o pipi ise erkek ama degilse kiz yine belirsizlik icindeyim :) Bu arada sivaslisiniz galiba benimde esim sivasli ben mersin ve elazig karisimiyim.Ama siz ne kadar kalabaliksiniz her yerde var bir sivasli :).Cinsiyeti belli olunca haber ver :) merak ederim

bugün çok geç uyandık bebişimlee oooh
biraz geçmişe göz attım oku oku bitmedi

:):)
Ya bendede bu ara acayip sivilce çıkıyor ,özellikle yüzümün sol tarafında ergenlikte bu kadar sivilcelenmedim ben yaaa

o kadar çok sivilcem varki anlatamam sırtım omuzlarım çenem alnım göğüslerim dolu :44: bi de göğüslerim çok kaşınıyor benim yaw :26:

kızlar selam.bugün doktora gittik bebişimi gördüm.doktor cinsiyetini söyledi ERKEK miş

hayırlı olsun canım Allah oğluşuna da sana da sağlık versin

gözün aydın bebişine de

kizlar iyi geceler bende 13+4 uz benim bebisime bakin nub a gore yorumlayanlardanmisiniz bakarsaniz sevinirim opuldunuz

güzeel bir kız bence

ne oldu arkadaşlar? forumda cenaze var gibi bi sessizlik var, yoksa banlenen sayısı sanılandan daha mı fazla??? yoksa herkes pazar gezmesinde miiiii???

Forumda yine pazar sessizligi hakim..biz de bebisimle gec kalktik,babamizla guzel bir kahvalti yaptik,mutfagi,evi topladik,oturuyoruz simdi..

bizde bebeğimle evdeyiz bugün..Babamız çalışıyor malesef..Dayımızda kahvaltımızı yaptık.Eve geldik çamaşırlar yıkandı..Asıldı...Yemekler yapıldı..Yorulduk oturuyoruz şimdi

evet herkes pazar keyfi yapıyor sanırım..herkes iyidir umarım..herkese iyi haftasonları..

cnm bebişin gerçekten de poz vermiş gibi çok tatlı çıkmış, ben anlayamıyorum nuba göre bi yorum yapamıycam ama narin bir kız gibi hissettim

merabalar güzel annecikler sanırım herkes bugün pazar gezmesindeydi biz de babamız çalıştığı için dayımızla evi temizledik sonra da biraz hava alalım dedik gezmeye alışverişe çıktık. geldim baktımki topiğimiz çok sessiz umarım herkes gezmede olduğu içindir , yarın sayfalar dolusu okunacak geçmişimizin olması dileğiyle iyiakşamlar hepinize

kızlar ilk hamile çiçişlerimizi aldıkhamile pantalonu ve bluzu aldım.bide hamile taytı aldım çok rahat.çok ta kalın,sıcak tutar hem:130:
hamile giysileri gerçekten pahalı,baktım olmicak ayrıca iki parçada kumaş aldım,becerebilirsem onlardanda hamile bluzu diktircem.umarım iyi bir terzi bulurum.

benim hala pek karnım cıkmadı yavvv...gerci yine de beli lastikli pantolonlardan giyiyorum fena gazım oluyor, ama karnımın sısmediğini sabahları anlıyoprum gaz gidince nerdeyse hala dumduz.. bekliyoz bakalım.. nerden alışveris yaptın bakalım bu yakınlardan :)

kızlaaaaarrr unnado da prima nın ıslak mendilleri indirimde 3 lü paket 6.90 normalde marketlerde 10.90 üstelik kargo bedava ben aldım şimdide koşa koşa size haber vereyim dedim

ay yazık kıyamam oda daha küçükmüşş ee ona kim bakıyor sen çalışırken bakıcısımı var kreşe felan mı bırakıyorsun
kıskanma felan yok demi

annem bakıyo aynı apartmanda oturuyoruz o yüzden çok rahat ettim ama ikinci olunca işi bırakmayı düşünüyorum..şimdilik pek kıskançlık belirtisi yok ama bebek geldiğinde olacağını düşünüyorum,inşallah o zorlu dönemleri kolaylıkla atlatabilirim

kızlaaar naılsınız?biz hala ananemizin yanındayıız babamız bizsiz kendini dizi-filme vurmuş neyse ki çarşamba dönüyoru...22 sinde cinsiyetimizi öğreneceez...bakalım merakla bekliyoruuzz...

merhaba canim banada kiz gibi geliyor bebisimiz bu hafta dopler ultrasona girecem belki soylerler normalde burda 20 haftalik olmayinca soylemiyorlar ogrenirsem yazarim insallah evet sivasliyim bizim burda fazla yok ama almanyanin bazi kesimlerinde fazlasiyla var

canım pendikten aldım:)bi gün buluşur senide götürürüm tatlımsenin yeterki göbüşün çıksın

kızlaaaaarrr unnado da prima nın ıslak mendilleri indirimde 3 lü paket 6.90 normalde marketlerde 10.90 üstelik kargo bedava ben aldım şimdide koşa koşa size haber vereyim dedim

saol canım bende görmüştüm ama asıl fiyatları bilmediğimden karlı olup olmadığını kestirememiştim bitürlü:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…