hanımlar belki hatırlarsınız beni baslarda yazıyodum ama sonra bulantılar ve halsızlık pesimi bırakmayınca uzaktan takıp etmeye calısır oldum sızleri
cok zor bır aydı ama sanırım yavas yavas gecıyo daha ıyıyyım bu ara cok sukur ıkılı testımız de temız cıktı
haftalardır halsızlıkten bulantıdan sacımı bıle tarayamazken bıraz duzeldım yaa hemen aklım sac boyamaya gıttı hemen ılk uc ayıda atlattık cok sukur artık serbest sanırım ama ıcım bır turlu rahat etmıyo
aynaya bakasım gelmıyo kı ben 15 gunde en kotu ayda bır sacımı boyuyurdum 8 yıldır aynı renge hemde sımdı dıplerden kendı rengını gormek cok rahatsız edıyo
kuzenlerım hamıleyken rofle bıle yaptırdılar ama ben her ıhtımale karsı dayanmak ıstıyorum
sız ne dusunuyosunuz kurtarın benı bu takıntıdan
kızlar ilk hamile çiçişlerimizi aldıkhamile pantalonu ve bluzu aldım.bide hamile taytı aldım çok rahat.çok ta kalın,sıcak tutar hem:130:
hamile giysileri gerçekten pahalı,baktım olmicak ayrıca iki parçada kumaş aldım,becerebilirsem onlardanda hamile bluzu diktircem.umarım iyi bir terzi bulurum.
evet canim hayirlisi insallah ama insanoglu merakli iste onceleri ogrenmeyecegim cinsiyetini diyordum ama yok yapamadim sabirsizim iste
hamile taytı bende istiyorum ama bulamıyorum netten aldıysan site adı verebilir misin :)
hamile taytı bende istiyorum ama bulamıyorum netten aldıysan site adı verebilir misin :)
Ben Ebru Hamile Giyimden aldım. Çok memnunum. Epey kalın sımsıcak tutuyor pantolon gibi duruyor. hiç bollaşmadı. Beli ayarlanabiliyo büyüdükçe karın.
ikili test sonuclarim 1/2100 ve yas riski 1/630, t18 risk gorulmedi diyo. doktor ucluye bakariz risk yuksek cikarsa amniosentez ona da sen krr veriorsun ben yap veya yapma diemem dedi. benim de aklim arsti, bu oranlar bana dusuk risk gibi geldi ama riskli mi sizce? bu arada ctsi 7 ve 8 aylik iki preses kuz bebekle birlikteydim. hep erkek stiordum ama kzlara asik oldum. kocam da bu gune kdr renk vermemsti ama kizlaa bayildi
ikili test sonuclarim 1/2100 ve yas riski 1/630, t18 risk gorulmedi diyo. doktor ucluye bakariz risk yuksek cikarsa amniosentez ona da sen krr veriorsun ben yap veya yapma diemem dedi. benim de aklim arsti, bu oranlar bana dusuk risk gibi geldi ama riskli mi sizce? bu arada ctsi 7 ve 8 aylik iki preses kuz bebekle birlikteydim. hep erkek stiordum ama kzlara asik oldum. kocam da bu gune kdr renk vermemsti ama kizlaa bayildi
canım ben hamile giyim mağazasından aldım
ya benimkinin beli sabitayarlanmıyo ki kıskandım
canım sonuçların iyi bence,üçlüye gerek var mı bilmiyorum.bende yarın gidicem.sorarım bende doktoruma.doktora göstermedin mi daha?bu arada kime yaptırdın sen ikili testi?
hamile pantolonu ararken bir ton yere baktım genelde eşofman kumaşı, lc dekiler de aşırı dar paça kotlar anlamadım yani bir ortası olmaz mı :) ne olur ne olmaz diye pazarda bir tezgaha sordum kıyafet satan şaka gibi tam istediğim tarzda kot buldum hem de ayarlı ve 25 tl ye aldım :))
kesinlikle peki doktora sordunmu o ne dedi yorum yaptımı
mayıs anneleri göbüşüne bakıyorumda onlar nasıl göbek ne ara büyüdü o kadar yani bizim şuanlık zamanımızda koymuşlar fotoları maşallahları var bende tık yok kasık bölgemde hafif var okadar anlamadım ki nie benim çıkmadı görseniz 9 aylık hamile dersiniz 13+5 lik var hele maşallah yani şişiriyorlarmı anlamadım :) bizde varmı çıkan ama bazı insanların gerçekten öyle oluyormuş geçende misafirliğe gittimde hiç birşey belli değil sende ben 3 aylıkken 5 aylık karnım olur diyordu bir kadın
benim albumumde var gobegim. 12+2 de aksam saatleri oldugu icin sisik ama 1 kilo verdim sanki indi gobegim siskinlikmis ya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?