2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben 10. hafta organik dip boya yaptirdim innoa markasi 16 da yine boyayip rofle yaptirmayi dusunuorum. rofle dibe degmior sorun olmaz, bazi doktorlar normal boya yapabilirsin dio benimki organik yaptir dedi

hamile taytı bende istiyorum ama bulamıyorum netten aldıysan site adı verebilir misin :)

ikili test sonuclarim 1/2100 ve yas riski 1/630, t18 risk gorulmedi diyo. doktor ucluye bakariz risk yuksek cikarsa amniosentez ona da sen krr veriorsun ben yap veya yapma diemem dedi. benim de aklim arsti, bu oranlar bana dusuk risk gibi geldi ama riskli mi sizce? bu arada ctsi 7 ve 8 aylik iki preses kuz bebekle birlikteydim. hep erkek stiordum ama kzlara asik oldum. kocam da bu gune kdr renk vermemsti ama kizlaa bayildi

hamile taytı bende istiyorum ama bulamıyorum netten aldıysan site adı verebilir misin :)

canım ben hamile giyim mağazasından aldım

Ben Ebru Hamile Giyimden aldım. Çok memnunum. Epey kalın sımsıcak tutuyor pantolon gibi duruyor. hiç bollaşmadı. Beli ayarlanabiliyo büyüdükçe karın.

ya benimkinin beli sabitayarlanmıyo kikıskandım

canım sonuçların iyi bence,üçlüye gerek var mı bilmiyorum.bende yarın gidicem.sorarım bende doktoruma.doktora göstermedin mi daha?bu arada kime yaptırdın sen ikili testi?

Risk yüksek gibi değil ama doktorlar kaç olunca riskli görüyor inan hiç fikrim yok.
Şimdi benimkine baktım risk 1/13.000 çıkmış yaş riskim de 1/1200. Doktorum 3 lüye gerek yok. Ayrıntılı da görüşürüz dedi.
Ama bazı doktorlar bütün testlerin yapılmasından yana oluyor. Senin için nasıl rahat edecekse öyle davran bence.

Canım çok da şart bir şey değil ayarlanması, taytlar zaten esnek oluyor.
Güle güle giy cicini.

hamile pantolonu ararken bir ton yere baktım genelde eşofman kumaşı, lc dekiler de aşırı dar paça kotlar anlamadım yani bir ortası olmaz mı :) ne olur ne olmaz diye pazarda bir tezgaha sordum kıyafet satan şaka gibi tam istediğim tarzda kot buldum hem de ayarlı ve 25 tl ye aldım :))

ikili testte ense kalinligini kendi doktorum olctu. testleri nisantasi gelisim tip merkezinde yaptirdim. bu arada tavsiye ederim carsamba aksami 7de kan verdim, cuma 6da sonuclari email ile bana ve doktoruma gondermisler. 187 tl tuttu ama kan tahlili ve idrar kulturu de istemisti doktorum.

doktor 1/2100 ve 1/630 icin seninozelliklerine gore yuksek degil dedi. ama uclu bakacagiz yastan dolayi. umarim o da dusuk cikar. benzer rakamlarda bi arkadasimin uclusu 1:69 cikinca amnio yaptirdi

annecim 3.ayımız bitti.. Artık bize 3 ay birçok şey serbest. Gezelim tozalım senle. Yaşasıın

walla hamile giyimi jean bir tek lcw da buldum.bol paca canim ama kalite sifir.fiyati kadar bile etmez.benim netten alma disinda alternatifim yok malesef.

kesinlikle peki doktora sordunmu o ne dedi yorum yaptımı

hayır yorum yok birseyde söylemezler kesin olmak için 20 haftayı beklerler ama bu perşembe daha bir üstün doktora gondderdiler beni benim vücudum bebeği çok iyi beslemiyormus kontrol altında olmam lazimmis inşallah o zaman söylerlerse paylasirim burda

mayıs anneleri göbüşüne bakıyorumda onlar nasıl göbek ne ara büyüdü o kadar yani bizim şuanlık zamanımızda koymuşlar fotoları maşallahları var bende tık yok kasık bölgemde hafif var okadar anlamadım ki nie benim çıkmadı görseniz 9 aylık hamile dersiniz 13+5 lik var hele maşallah yani şişiriyorlarmı anlamadım :) bizde varmı çıkan ama bazı insanların gerçekten öyle oluyormuş geçende misafirliğe gittimde hiç birşey belli değil sende ben 3 aylıkken 5 aylık karnım olur diyordu bir kadın

benim albumumde var gobegim. 12+2 de aksam saatleri oldugu icin sisik ama 1 kilo verdim sanki indi gobegim siskinlikmis ya da

bebişlerimizle birlikte, sağlıklı, neşelii, güüüpgüzel bir hafta geçiririz inşallah

günaydın kızlar... bende 69 kg ile hamile kaldım ama 5 kg verdim miğde bulantılarım geçti sayılır artık çok rahatsız etmiyor ama yemek yiyemiyorum.sanki ceviz kadar bir miğdem varmış gibi hissediyorum.5 kg verdikten sonra 15 gündür aynı kilodayım ne alıyorum ne veriyorum.ama göbüşüm sivrildi sanki

16. haftada olan bayanlar artık yaklaşık boylarımız "cm" cinsinden
Göbek konusunu açmayalım, akşam yemeğinden sonra doğuma gidecekmişim gibi oluyorum
Normal kilomda, spor ve diyet yaparken hamile kaldım ama kocaman bir karnım var, herkes 9 aylık halimi merak ediyor.:44:
Saçımı boyatmayı ben de düşünüyorum ancak çok kararsızım fakat bu bakımsız görüntü beni benden aldığı için her an boyaya bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…