Günaydın herkese. İyi haftalar. 16. haftamıza girdik çok şükür. Cumartesi de kısmetse miniğimi görmeye gideceğim :)
49,5 kiloyum şuan ama hafiften karnım çıktı. Sürekli oturarak çalıştığım için kendi pantolonlarım beni rahatsız etmeye başladı. Ben de hamile pantolonu giydim, rahatladım. Normal pantolonlarla artık bebeğimi sıkmaya başladı.
bişey sorcam duphlac içtim ben kabızlıktan dolayı 2 ölçeğe yakın ve baya bi kötü ishal oldum geçti ertesi gün ama bebişe bir zararı olmuşmudur cunku fazla içmişim sanırım...ağrılı geçti bide korktum
bişey sorcam duphlac içtim ben kabızlıktan dolayı 2 ölçeğe yakın ve baya bi kötü ishal oldum geçti ertesi gün ama bebişe bir zararı olmuşmudur cunku fazla içmişim sanırım...ağrılı geçti bide korktum
günaydın canım, bence ilacın yan etkilerini internette bir oku derim.ben senin yerine bakacaktım ama internetim o kadar yavaşki bazı sitelerde donup kalıyor.
maşallah ne kadar haberin olmuş... inşallah biz de erkenden öğreniriz, gerçi önemli olan sağlıklı olması... bu arada ultrasona göre tam olarak kaç haftalıktın? buradaki takvimden daha mı ileri gidiyordu ultrasonda?
yok hayır burada ki takvimle aynı aslında.13+2 deyim şuan.yeni bir hastane ve makinaları çok yeni okadar netti ki görüntü anlatamam doktor dedi ki 13. haftada kesinlikle görsemde söylemem emin olmak için ama bu bebek resmen pipisini göstermek için bacaklarını açıp kapatıyor. 100 de bir milyon garanti verdi aslında bende gördüm ultrason çok netti.benim önce gittiğim başka bir hastane vardı aman allahım o ultrasonda çocuk doğmadan imkansız cinsiyet göremezdim o kadar berbat
ben sürekli kilomu kontrol ediorum aşağıda 11 yazıo ama 12 haftalık hamileyim zaten kiloluyum 80 kiloydum hamile kalırken hala 80 kiloyum sıfra sıfır yani doğal olarakte göbeğim zaten var ben şu an anlamıorum varmı yokmu ama kendii tebrik ediyorum:) aferin bana 3. ay bitmek üzere ve ben hala kilo almadım
Kızlar ben artık kasık ağrısı çekmiyorum , bebeğimide hissetmiyorum ne zaman hareketlerini hissedicezz yaaa böyle kendimi kötü hissediyorum bebeğim nasıl ki acabaa???
Gunaydın arkadaslar . ıyım sukurler olsun ama sımdı mıde bulantımdan cubuk kraker yedım )
2 li testimı yaptırdım cok ıyı cıkdı şukurler olsun. 3 luyede 3 hafta kaldı ...
Kabızlık ıcınde ac karnına elma yıyın yada 1-2 tane cavız yıyın cok ıyı gelıyor.
Kızlar ben artık kasık ağrısı çekmiyorum , bebeğimide hissetmiyorum ne zaman hareketlerini hissedicezz yaaa böyle kendimi kötü hissediyorum bebeğim nasıl ki acabaa???
Ay inşallah ya çok korkuyorum hem hiç birşety hissetmiyorum hemde acıkamıyorum zorla yiyorum
Birde bulantılar yeniden hortladı bendee
Gerçi 2 kilo aldım şimdiye kadar ama her gece yağlı patlamış mısır yüzünden :)
Ay inşallah ya çok korkuyorum hem hiç birşety hissetmiyorum hemde acıkamıyorum zorla yiyorum
Ya ben zorla yediğim için kilo aldım bile ama 2 gündür feci bulantılarım başladı yine artık beslenmemizde lazım bebeğimiz yediklerimizden de alıyor
Vitamin , omega-3 haplarla sağlıklı besleniyorum sadece yararlı herşeyden de tiksindim
YA ZORLA YEME CANIM ISTIYOR IYIM DIYE DUSUNEREK YE AY NE OLSADA YESEM DIYE DUSUN O SEYLERI YEMELISIN. BULANTIM BENMDE VAR YA BU BEBEGIMDE SACLI OLACAK :d HEHE UZUN UZUN SACLAR
YA ZORLA YEME CANIM ISTIYOR IYIM DIYE DUSUNEREK YE AY NE OLSADA YESEM DIYE DUSUN O SEYLERI YEMELISIN. BULANTIM BENMDE VAR YA BU BEBEGIMDE SACLI OLACAK :d HEHE UZUN UZUN SACLAR
bende midem yancak bulancak kuscam diye geceleri yemek yemiorum aç yatıorum ben hissediorum sabah kalktıgımda karnım bomboş oluyo garççççç gurççççççç edip duruyo:) akşam yemeklerinide çok hafif geçiriorum zaten kusmim die :)