bende midem yancak bulancak kuscam diye geceleri yemek yemiorum aç yatıorum ben hissediorum sabah kalktıgımda karnım bomboş oluyo garççççç gurççççççç edip duruyo:) akşam yemeklerinide çok hafif geçiriorum zaten kusmim die :)
iste kumas pantalon veya etek giydiğim icin esnemiyor, aksama dogru sıkıyor, daha rahat belli pantalonlar aldım. Bugun Saffire gideceğim H&M hamile koleksiyonuna bakmıstım internetten cok guzel gorunuyordu var mı bir bakayım. Ben 2.5 kilo almıstım ama 1 kilosunu verdim gecen hafta istahım kesildi ve spora basladım. Yani toplamda 1.5 kilodayım.Bende anlamış değilim:) benimde öyle çok karnım şişmedi tabi var ama hala eski pantolonlarımı falan giyiyorum 3 kg aldım sizde durum nedir
iste kumas pantalon veya etek giydiğim icin esnemiyor, aksama dogru sıkıyor, daha rahat belli pantalonlar aldım. Bugun Saffire gideceğim H&M hamile koleksiyonuna bakmıstım internetten cok guzel gorunuyordu var mı bir bakayım. Ben 2.5 kilo almıstım ama 1 kilosunu verdim gecen hafta istahım kesildi ve spora basladım. Yani toplamda 1.5 kilodayım.
günaydın güzel anneler
ya arkadaslarrrr
off
benım problemlerım yoktu cok fazla ancak gecen haftadan ıtıbaren halsızlık yorgunluk yataktan kalkamamahepsını yasıorm
ınanmıcaksınız ama ıse aglayarak geldım bugun
uyanmak ıstemıorm
bu haftalarda benım gıbı olan arkadaslar var mı
Bulantı saçlardan dolayı mı olurmuş ki???
Spora başladım derken ne yapıyorsun bende artık başlamam gerektiğini düşünüyorum ama yürüyş yapamam çok soğuk pilates veya yoga diye düşünüyorum?
merhaba, günaydın arkadaşlar...
bu konunun farkında olmadan başka konuları takip edrken ve acaba benim gibi Haziran anneleri nerelerde derken konuya ulaştım..
Hepinizin bebekleri hayırlı olsun... Allah sağlıkla zamanında ve kolay bir doğumla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin...
gunaydınn kızlarr
kızlar günaydınnn ; umarım herkesin keyfi yerindedir; geçmişten geleceğe geleceğim görüşürüz
ya arkadaslarrrr
off
benım problemlerım yoktu cok fazla ancak gecen haftadan ıtıbaren halsızlık yorgunluk yataktan kalkamamahepsını yasıorm
ınanmıcaksınız ama ıse aglayarak geldım bugun
uyanmak ıstemıorm
bu haftalarda benım gıbı olan arkadaslar var mı
Bulantı saçlardan dolayı mı olurmuş ki???
hoşgeldin aramıza
kızlar bu arada lutfi kırdardaki bebek fuarına gitmeyi dusunen var mı? Ocaktakine giderim diordum ama burası daha yakın.
Bloglarda gitmenin gereksiz oldugunu cok kalabalık, gurultulu, duzensiz,satısın az oldugunu soyluyorlar ama merak ediyorum.
Bu arada gap kids sitesinde dun dolanırken dayanamadım ve sunları siparis ettim. Hem erkege hem kiza gider diye 6 aylık aldım (aralık'a gelecek nasılsa diye) cok tatlıdeğil mi?
Eki Görüntüle 572774
saclardan dolayı olmasının mumkun olmadıgını dusunuyorum, mide ile alakalı bulantı sonucta cocugun sacıyla midenin bi baglantısı yokki :)
Eki Görüntüle 572773 Eki Görüntüle 572775
herkese günaydın.. Iyi bir hafta bizim olsun..
Cinsiyet tahminlerini alabilirim arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?