2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ya arkadaslarrrr
off
benım problemlerım yoktu cok fazla ancak gecen haftadan ıtıbaren halsızlık yorgunluk yataktan kalkamamahepsını yasıorm
ınanmıcaksınız ama ıse aglayarak geldım bugun
uyanmak ıstemıorm
bu haftalarda benım gıbı olan arkadaslar var mı

ama benim miğde bulantılarım geçti.çok beter ve ağır atlattım ama bitti artık 3-4 gün de bir hafif hafif bulanı oda azaldı şimdi.ama hala yemek yiyemiyorum acaba miğdem mi küçüldü ki :26: hayatım da hiç süt içmedim.çocukluğumda tiksinmişim.doktor o zaman peynir ve yoğurt bol ye dedi ama yoğurttan da soğudum.

Bende anlamış değilim:) benimde öyle çok karnım şişmedi tabi var ama hala eski pantolonlarımı falan giyiyorum 3 kg aldım sizde durum nedir
iste kumas pantalon veya etek giydiğim icin esnemiyor, aksama dogru sıkıyor, daha rahat belli pantalonlar aldım. Bugun Saffire gideceğim H&M hamile koleksiyonuna bakmıstım internetten cok guzel gorunuyordu var mı bir bakayım. Ben 2.5 kilo almıstım ama 1 kilosunu verdim gecen hafta istahım kesildi ve spora basladım. Yani toplamda 1.5 kilodayım.

Spora başladım derken ne yapıyorsun bende artık başlamam gerektiğini düşünüyorum ama yürüyş yapamam çok soğuk pilates veya yoga diye düşünüyorum?

günaydın güzel anneler

Günaydın esra hosgeldin bende yemek yiyemiyorum eşim cok istahli yemek yer diyorum ki acaba bende burgun senin gibi yiyebilecek miyim bende gebelikte 4 kilo verdim gün içerisinde de 1 2 kilo su ve bulantiyi bastırmak için eti formun kepenki biskuvisini yiyorum

canım yanlız değilsin merak etme ben 3 aydır böyleyim.miskin miskin oturayım tv izliyeyim kocam bulaşık yıkasın evi toplasın sonra ben tv karşısında uyuyayım eşim beni kaldırsın yatağa sürüklesin o haldeyim yani.kız kardeşim diyor ki ayy ablaaaaa bu adam 9 ay beklemez bu gidişle boşar seni

merhaba, günaydın arkadaşlar...

bu konunun farkında olmadan başka konuları takip edrken ve acaba benim gibi Haziran anneleri nerelerde derken konuya ulaştım..

Hepinizin bebekleri hayırlı olsun... Allah sağlıkla zamanında ve kolay bir doğumla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin...

Spora başladım derken ne yapıyorsun bende artık başlamam gerektiğini düşünüyorum ama yürüyş yapamam çok soğuk pilates veya yoga diye düşünüyorum?

ben haftada 2 gun 30dakika hizli tempo yuruyus (kosu bandında tabi) 30 dakika yatay bisiklet yapacagım. 1 gunde pilates.
bir de omuz, kol, sırt icinde hafif agırlık egzersizleri gucsuz kalıorlar yoksa.
hamile yogasına 6. aydan sonra baslamayı planlıyorum eve yakın yok kısın git gel zor olmasın baharda giderim diorum.

hoşgeldin aramıza

gunaydınn kızlarr

günaydın hullycim

kızlar günaydınnn ; umarım herkesin keyfi yerindedir; geçmişten geleceğe geleceğim görüşürüz

günaydın arkadaşımmm

hullycim bende öleyim ya çok çabuk yoruluyorum bugün sürünerek geldim işe

Bulantı saçlardan dolayı mı olurmuş ki???

Aslında bulantilarim sacla alakası yoktur kisiden kisiye hamilelikten hamileliğe göre değisebiliyor benim yengemin bulantisi olmadı ama cocuğu bı milli doğdu ki sormayın

Günaydın kızlar. Şimdi siz söyleyince gittim baktım mayıs annelerinin göbişlerine maşallah.
Benim çok erken fırladı göbeğim ama çok fazla büyümedi sonra. Sadece top gibi olan kısım yukarı doğru çıkmaya başladı.
Yanlarda hiçbir şey yok öne doğru uzayan füze gibi bir karnım var.

Bizde mi bir topik açsak haziran annelerinin göbişleri diye ne yapsak.

kızlar bu arada lutfi kırdardaki bebek fuarına gitmeyi dusunen var mı? Ocaktakine giderim diordum ama burası daha yakın.
Bloglarda gitmenin gereksiz oldugunu cok kalabalık, gurultulu, duzensiz,satısın az oldugunu soyluyorlar ama merak ediyorum.
Bu arada gap kids sitesinde dun dolanırken dayanamadım ve sunları siparis ettim. Hem erkege hem kiza gider diye 6 aylık aldım (aralık'a gelecek nasılsa diye) cok tatlıdeğil mi?

günaydın arkadaşlarrr
cumadan beri uğrayamadım kk'ya bebişini gören cinsiyetini öğrenenler varmış gözünüz aydınnn
banlanan arkadaşlarım bugün dönücek kk'ya hareketlenir birazdan buralar
herkese keyifli bi hafta dilerim

Çok hoş bir takım...

Henüz bebeğinin cinsiyetini öğrenebilen var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…